R E K L A M A

Samsung Galaxy A50
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 51 do 60.
46,3% 
 37,5% 
 16,3% 
Mirek72
Następnego dnia jak miałem go zawieźć i zareklamować, podłączyłem go jeszcze raz do ładowarki. Telefon odblokował się i zaczął ładować, również nie jest ciepły. Po włączeniu telefonu miał dostępną aktualizację.
Możliwe że przy aktualizacji telefon się zawiesił i dopiero odblokował się jak bateria całkowicie padła.
Jakby coś dalej się działo z telefonem to dam znać, na razie jest OK.
.184.207.127 | 28 May 2019, 12:05
Mirek72
Witam.
Moja żona też ma ten sam problem, po dwóch miesiącach użytkowania telefon wyłączył się i nie reaguje na nic. Dzisiaj zanoszę go do sklepu. Zauważyłem jedną rzecz, telefon jest ciepły.
.65.213.24 | 28 May 2019, 06:05

Pimpek
Szajs za te pieniądze. Dźwięk na słuchawkach obrzydliwy!!! Operatywność też wiele do życzenia. Starsze samsungi o niebo lepsze. Nie polecam. Serio!!!
.26.162.58 | 28 May 2019, 03:05
Adia
Witam zauważyłam komentarze o dziwnym wyłączeniu się telefonu Samsung a50. Dokładnie to samo stało się z moim telefonem 25 maja popołudniu. Telefon się wyłączył i mimo podłączenia do ładowarki na kilka godzin nie chciał się uruchomić. Nie pokazała się żadna ikonka ładowania i telefon nie reagował na próby uruchomienia. Zostawiłam telefon na noc bez karty sim, nie podłączony do ładowarki, gotowy do oddania na gwarancję. W media expert telefon podczas sprawdzania został podłączony do ładowania i "ożył" ekran się zaświecił, wyświetliło się powiadomienie o 0% baterii. Po kilku minutach ładowania telefon normalnie się uruchomił. W domu podłączyłam telefon pod moją ładowarkę i nie było żadnego problemu, naładowałam telefon tak jak zawsze. Myślę, że takich przypadków może być dużo więcej.
.173.128.125 | 27 May 2019, 13:05

kejt
Kupiłam telefon kilka dni temu, ładowałam go dwa razy, dzisiaj nagle leżąc sobie na stole wyłączył się. Nie reaguje na podłączenie ładowarki. Przełożyłam kartę sim do innego telefonu, działa. Czytam, że nie jest to pierwszy przypadek A50, że nowy telefon "pada".
.76.57.122 | 26 May 2019, 18:05
koko35
Telefon z wyglądu jest po prostu super,świetny wygląd,wyświetlacz 3D (tapeta ustawiona na tel. lekko zmienia położenie przy ruchach telefonem).Bateria trzyma do 2 dni w zależności od użytkowania. Telefon na tyle zrobił wrażenie na moich znajomych, że 3 od razu też go kupiło. I tu koniec dobroci.Po 2 tyg. telefon się wyłączył i nie reagował na nic.Mało tego spalił kartę sim. Oddany na gwarancji, czekam na opinie z serwisu. Kartę dostałem od razu nową (Play).
.26.233.118 | 25 May 2019, 12:05
Lena
Mam ten telefon jakiś czas i póki co mogę polecić. Bateria trzyma cały dzień, nie zawiesza się. Spełnia swoje zadanie :)
.117.19.248 | 21 May 2019, 22:05
Robi
Posiadam Samsung Galaxy A50 bardzo dobry tel,piekny ekran duzy czytelny,tel nie jest ciężki ale aparat troche mnie zawiódł zdjecia ogólnie wychodza ladne ale przy przyblizeniu tracą szczegóły.Oprocz aparatu nie mam zastrzezen do tel obsługa jest wporzatku.
.248.161.230 | 21 May 2019, 15:05
Koral1989
Coś mi nie pasuje w specyfikacji bo mam ten telefon Samsung a50 i mam w nim włożone dwie karty sim czyli obsługuje dual sim i błędnie jest podane dodam nawet ze ma on dodatkowe miejsce ma kartę pamięci czyli możemy włożyć tu dwie karty i kartę micro SD bez problemu.
Może Szanowny Użytkowniku coś Ci nie pasuje, bo nie znalazłeś swojej wersji smartfona? Serdecznie polecam korzystanie z wyszukiwarki na stronie. Łatwiej znaleźć coś, czego się szuka i nie umieszczać komentarzy pod niewłaściwymi urządzeniami. Pozdrawiam. (jf)
.186.82.73 | 19 May 2019, 21:05
buli1967
M@Ti Dzięki, czasami coś jet tak banalnie proste. :)
.43.242.152 | 15 May 2019, 03:05

Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 51 do 60.