R E K L A M A

Samsung Galaxy A20e
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 8. Pokazuję od 1 do 8.
75,0% 
 0,0% 
 25,0% 
Słodki Michał
Posiadam ten telefon od ponad 3 tygodni. Wszystko jest super tylko jest 1 malutki problem. Podczas grania w gry/oglądania na Facebooku czy twitchu czasami trzeba kliknąć 2 razy żeby dotyk zareagowal i też się przegrzewa.Co do reszty samsung spełnia swoją rolę :). Nie warto sugerować się opiniami innych lepiej samemu przetestować. Ja osobiście polecam,gdybym miał oceniać to w skali od 1 do 10 dałbym mocną 8. Dużym plusem jest szybkie ładowanie w 40 min naładowal mi się z 40% do 100.
.105.39.96 | 20 Jul 2019, 01:07
Pawik80
Brak DlNA i Podczerwieni dyskwalifikuje go do używania na innych urządzeniach. Ludzie sugerują się pamięcią, procesorem i aparatem a to wcale nie jest najważniejsze. Ja mam starszy telefon i łączę się z telewizorem z konsolą ps4 i używam podczerwieni do podstawowych funkcji pilota do tv a ten samsung jest bezużyteczny. Taka jest moja opinia.
.172.255.59 | 28 Jun 2019, 16:06

Niewiem
Mam już prawie 2tyg Samsunga a20e wszystko jest ok oprócz przegrzewania się.Tez tak macie?strasznie mi się przegrzewa gdy słucham muzyki z you tube i mnie z tej aplikacji wywala dopiero po 30sek mogę znowu z tej aplikacji korzystać
.31.160.74 | 20 Jun 2019, 21:06
Krzysiekost
Tylna cześć obudowy rysuje się chyba od patrzenia na nią.Telefon na drugi dzień od kupna miał już około 10 rys od odkładania go na stół. Etui zamówiłem osobno po kupnie telefonu i niespodziewałem się, że zanim przyjdzie mi pokrowiec telefon będzie już bardzo porysowany. Poza tym działa wporzadku, brakuje jedynie diody powiadomień
.156.130.181 | 08 Jun 2019, 00:06
User
Mam Samsunga Galaxy A20e od kilku dni. Działa bardzo dobrze. Jest poręczny. Ekran ładnie świeci. Nie blokuje się. Bateria przy sporym używaniu bez problemu trzyma 1,5 dnia.
Jedyny minus to Wifi - często gubi sieć. LTE jest OK.
.255.33.43 | 30 May 2019, 20:05
M1 l
Poprawić błąd bo ma nfc.
Tak, dzięki za poprawkę. (jf)
.47.191.194 | 26 May 2019, 20:05

gandzikk
Bardzo przyjemny telefon wszystko śmiga pięknie jestem zadowolona. Tylko chciałam dodać,że telefon posiada NFC więc płatność telefonem jest jak najbardziej możliwa ????
.43.10.32 | 25 May 2019, 22:05
Piotr
Dziś po unboxingu i przeniesieniu danych z P9 Mini Lite mogę powiedzieć śmiało, że pozytywnie oceniam działanie urządzenia.Procesuje zadania sprawnie pozwalając na inne akcje równolegle ( pobierały się 23 aplikacje a ja mogłem działać na google chrome ) Ekran mimo faktu, że wypełnia wyśmienicie front urządzenia to daje znać o średniej rozdzielczości - widać to na pierwszy rzut oka podczas ładowania LOGO Samsunga - brakuje ze 100 dpi aby był przyjaźniejszy w odbiorze. Podczas użytkowania już tego tak bardzo nie widać. Są dwa sloty na sim i 1 na microSD - a nie jak w innych slot 2 zamienny na microsd. Czytnik odcisków reaguje po 1,5 sek. Aparat ok. Głośnik ok. Obudowa palcuje się - znośnie ale nie jest to estetyczne. Konstrukcja sprawia wrażenie solidnej jednak przyciski mają nieprzyjemny skok.
.235.185.51 | 22 May 2019, 22:05
Wszystkich opinii: 8. Pokazuję od 1 do 8.