R E K L A M A

Redmi Note 7
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 49. Pokazuję od 1 do 10.
61,2% 
 10,2% 
 28,6% 
Zadowolona
Mam ten telefon od dwóch miesięcy i do tej pory jestem bardzo zadowolona. Nie zawiesza sie, nie grzeje, a że mam kaburę to nie przeszkadza mi wystający aparat, który robi piękne zdjęcia. Jedyny minus to tylko 64 GB pamięci wewnętrznej
.7.112.18 | 23 Jul 2019, 18:07
Jonek
Jestem posiadaczem tego modelu od dłuższego czasu. Przesiadłem się na niego z flagowca LG G6. Obiektywnie patrząc powinienem odczuć różnicę na minus, a tu niespodzianka. Telefon użytkowany jest bardzo intensywnie, a działa jak flagowce innych firm. Płynność, wydajność jest na bardzo wysokim poziomie. Do telefonów Xiaomi trzeba się przyzwyczaić ale na szczęście nie trwa to długo. Jedyny minus to głośność telefonu na słuchawkach wpiętych w jacka. Słucham bardzo dużo muzyki i mimo zainstalowanej płatnej aplikacji z dobrym equalizerem telefon gra cicho. Podbicia dźwięku zupełnie nie działają. Dopiero zmiana słuchawek ze słuchawek z jakckiem na bezprzewodowe ( używam tylko JBL) sprawiła, że telefon zaczął grać bardzo fajnie. Polecam takie wyjście, na pewno będziecie zadowoleni. Długość działania na baterii, rewelacja. Co do aparatu to naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Robi fajne zdjęcia, a porównując je do zdjęć z G6, jest naprawdę dobrze. Podsumowując, telefon w swojej klasie jest jednym z najlepszych ( stąd taka sprzedaż), wart swoich 900zł. Wszystkim użytkownikom, którzy bardzo negatywnie oceniają ten telefon, polecam poczytać opinie na temat "flagowców" innych marek. Tam dopiero jest ciekawie. ????
.47.62.17 | 23 Jul 2019, 07:07

Adrian
Przesiadłem się na ten telefon po 2 latach użytkowania Lenovo Vibe B. Ten telefon mam od 2 miesięcy i jest Genialny!!! Zdjęcia są ładne, niestety po dokładnym przyjrzeniu się zlewa się wszystko. Na szczęście aplikacja gcam trochę łagodzi ten efekt. Ładuje się szybko około 1,5-2h z ładowarką dołączoną w zestawie. Telefon kupiłem za 899 zł wersje 4/64 myślę że za tę cenę warto.
.146.67.136 | 20 Jul 2019, 12:07
piotr
Mam ten telefon 2 miesiące i śmiga bardzo dobrze (4 GB/64 GB); w porównaniu do mojego poprzedniego Nota 4x jest też szybszy dość znacznie: tam Snap 625 8x2 GHz, a tu Snap 660 8x2, 2 GHz no i 1 GB ramu więcej. Bateria wytrzymała od 100-40% przez 2 dni na trybie oszczędzania - w tym czasie wysłałem kilka sms-ów i kilkanaście minut rozmów - więc myślę że te 2,5 dnia bez używania spokojnie da rade ;-)) Wiem że pomyślicie teraz - kto ma telefon po to, żeby go nie używać hm. Dałem 840 zł, uważam że jak za te pieniądze to bardzo dobry model smartfona. Z mojej strony gorąco polecam ;-)) Piotr.
.207.69.167 | 18 Jul 2019, 09:07
Elektronik
Informacja o QC4 jest błędna. Telefon nie działa ze specyfikacją prądową tego standardu, maksymalna moc to 11W z oryginalną ładowarką xiaomi qc4 i kablem. Tak wynika również z recenzji. Znając uczciwość" Chińczyków obsługa "QC4" może równie dobrze oznaczać współdziałanie z tego typu ładowarkami, ale bez korzyści względem 5V/2A

Autorowi radzę dodać przynajmniej znak zapytania, by potencjalni klienci nie tracili pieniędzy na ładowarki jak i na telefon z powodu marketingowych "prawd" producenta
Informacja o QC 4 jest podana za producentem, który wyraźnie pisze o obsłudze, a nie QC4-ready albo jeszcze czymś innym. Globalnie rzecz biorąc zajmujemy się tu podawaniem specyfikacji według producentów. Producenci natomiast - w szczególności Xiaomi potrafią sprzedawać różne modele pod tymi samymi nazwami w różnych regionach geograficznych albo (tu już niekoniecznie wyłącznie Xiaomi) podawać specyfikacje na wyrost.
W tym wypadku nie tylko chińska, ale również specyfikacja polskiego dystrybutora podaje obsługę QC4. Jeśli nie działa, właścicielom bardzo polecam zbiorowe reklamacje. Nie ma innego sposobu, by wyedukować producenta na temat spójności i prawdziwości podawanych danych.

Dodatkowo QC4 w urządzeniu potwierdza Qualcomm: https://www.qualcomm.com/media/documents/files/quick-charge-device-list.pdf

Proszę zauważyć: mGSM przekazuje tylko oficjalnie podaną informację. Naprawdę nie możemy odpowiadać za jej prawdziwość, jeśli korzystamy z - w naszym pojęciu - najrzetelniejszych możliwych źródeł: producenta smartfona i właściciela praw do technologii. Przykro mi. (jf)
.186.28.21 | 16 Jul 2019, 12:07
Utorek
Telefon ma możliwość robienia zdjęć oraz nagrywania filmów w rozdzielczości 4k przy użyciu aparatu od Google.
Bateria trzyma średnio 2 dni z ciągle włączoną transmisją danych.
.47.60.132 | 15 Jul 2019, 11:07

Marek
Witam kupiłem ten tel 2 tygodnie temu już się zepsuł nie polecam sprawny zostawiłem w szufladzie nad ranem brak sim karta działa nawet szufladzie nie czyta zrobiłem wszystko nawet reset i nic idzie na gwarancję
.47.26.221 | 14 Jul 2019, 17:07
Adrian
Telefon spisuje się bardzo dobrze, choć brałem go ze względu na kilka ważnych dla mnie parametrów, nie było wśród nich grania. Przede wszystkim dobra i niezawodna bateria: nie miałem sytuacji by telefon padł, na oszczędzaniu baterii gdy zostanie 15% pochodzi spokojnie z 3h oszczędnego używania. Dzięki wejściu USB C i opcji QC ładuje się naprawdę szybko (o ile mamy ładowarkę qc, w zestawie z telefonem jest zwykła). Aparat: robi dobre zdjęcia. Nie ma szału, ale wstydu też nie. Na telefonie wygodnie czyta się książki.

Od razu po zakupie wsadziłem do pancernego etui i nakleiłem szkło. Telefon jest duży i cienki, bez ochrony sprawia wrażenie łamliwego. Wolałem nie ryzykować. Dla mnie bardzo wygodna jest opcja używania tel. jako pilota do tv, tunera, nc+. Nie grzeje się, chodzi płynnie, jest wygodny i komfortowy.
Gadanie o aparacie 48mp to robienie czarnego marketingu działowi Marketingu właśnie ;) kpina, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
.227.2.146 | 12 Jul 2019, 14:07
Damiano1721
Dobry telefon, bateria trzyma dobrze około 7h sot wifi/LTE średnio 50/50. Czytelność w słońcu zadowalająca. Niestety aparat wypada średnio, zdjęcia ze stocowej aplikacji są jakby zbytnio wygładzone. Na szczęście problem ten likwiduje instalacja gcam. Mam nadzieję ,że Xiaomi poprawi aparat w aktualizacjach
.4.37.110 | 07 Jul 2019, 17:07
Irek
Jak na tą cenę telefon super po dzisiejszej aktualizacji oprogramowania moc wyjściowa na słuchawki poszła w górę zauważyłem to bo cały czas słucham tych samych utworów. Gratulacje redmi tego mi brakowało... Mocy wyjściowej na słuchawki. Dla mnie tel. w tej cenie wypas
.248.165.188 | 30 Jun 2019, 00:06
Wszystkich opinii: 49. Pokazuję od 1 do 10.