R E K L A M A

Pentagram Monster P430-1
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 104. Pokazuję od 41 do 50.
51,9% 
 24,0% 
 24,0% 
kron58
Super telefon o fajnych osiągach. Naprawdę długo trzymająca bateria.

Niestety telefon wrażliwy na pęknięcia wyświetlacza i branie go bez dodatkowej gwarancji to ryzyko ( Ja tak zrobiłem).
W przypadku awarii mamy do czynienia z masakrycznym wręcz serwisem. Telefonu nie da się naprawić w żadnym pkt. ponieważ tylko 1 serwis ma części ( Euro RMA -jeden na całą Polskę, długi okres naprawy ponad 1,5 m-c, cena 325 zł za wymianę wyświetlacza)
.ip.netia.com.pl | 22 Jun 2014, 17:06
Jezus
Witam
Telefon posiadam od pół roku przekonały mnie 2 simy i bateria. Bateria trzyma 3 dni ja jestem zadowolony bo wiem jak energochłonny jest android. Po aktualizacji systemu wszystko moje zastrzeżenia zniknęły, prawie wszystkie. Jest parę rzeczy które mnie skłoniły to zmiany telefonu po pol roku używania tego. A mianowicie ekran dotykowy, jak sam ekran, kolory i kąty widzenia są dobre albo bardzo dobre to dotyk ( może akurat tylko w moim przypadku ) jest tragiczny. Bardzo niedokładny i nieczuły. Kolejną rzeczą jest bardzo kiepskie anteny wi-fi oraz antena telefoniczna . Ogolnie polecam telefon lecz ja często pisze smsy i niedokładny dotyk oraz słaby zasięg mnie zniechęcił
.czarnet.pl | 17 Jun 2014, 12:06

sludge16
Super telefon za małe pieniądze.Bateria bije na głowę innych producentów.U mnie przy normalnym użytkowaniu(sms,dzwonienie,internet) wytrzymuje tydzień,czyli naprawdę długo.
Jedynym minusikiem jest to,że ona dość długo się ładuje po całkowitym rozładowaniu,ale z drugiej strony nie ma się co dziwić bo jest dość spora jeśli chodzi o gabaryty.

Android smiga bez zastrzeżeń,nie wiesza się itp.

Polecam serdecznie!!!
.adsl.inetia.pl | 14 Jun 2014, 10:06
adamek2712
Witam.Posiadam sprzet od początku maja więc spostrzeżeń mam kilka.Bateria 4-7 dni trzyma w zależności od tego jak jest ustawiony i ile czasu jest włączony przesył danych.Nie ma cudów ale przelicznik i tak jest conajmniej dwa razy lepszy bo pojemność baterii mówi sama za siebie.Ogólnie nie wydajemy pieniędzy za MARKĘ jak to jest w sprzętach o słabszych parametrach ale z napisem HTC NOKIA czy SONY choć to są marki dobre.Ja jestem z zakupu zadowolony choć nie wszystko przetestowałem ale.....Łyżką dziekciu w beczce miodu jest brak autofokusa co mnie osobiście niesamowicie w.....a.Przy kupnie sugerowałem się opiniami wyszukanymi na necie więc jak coś jeszcze mnie zdrżaźni to napisze aby ułatwić decyzję innym.Miłym zaskoczeniem było to że zakupiony egzemplarz ma androida 4.2 a nie jak w opisach 4.0.Latarka jest bardzo mocna,aero 2 jak tylko zasięg jest dobry to też wymiata.To narazie tyle mam nadzieje że moja opinia będzie pomocna
.radionet.info.pl | 10 Jun 2014, 23:06

krzysieek
telefonik tani ale dobry i spoko mozna polecic ;) mialem brac galaxy core plus ale ten byl tanszy . ogolnie nie zawodzi zawsze zasieg jest nie tnie sie jakos nahalnie tylko jak ma otworzona aplikacje albo kilka procesow po prostu na ulamek sekundy jakby gubul klatki przy przesuwaniu widgetu. bateria jest super jak na moje uzytkowanie czyli ok 50 sms dziennie , sprawdzanie fb ok 3 razy dziennie , troszke na necie i czasem na wifi , w gry tez gram min pol godziny no i wyswietlacz caly czas na 75% to trzyma od 2 do 4 dni ale jak sie wylaczy sieci 3g. jakby go zostawic na stole zeby tylko lezal to na moje oko z 10-14 dni moze lezec czyli super ;) jak przyciskam prawy dolny rog ekranu to czasami cos lekko strzela jakby byl niespasowany no i glosnik troche mi charczy jak wezme na maxa glosnosc przy niektorych utworach. zastanawia mnie tez o co chodzi z tymi rozmowami bo czasami glos rozmowcy jest stlumiony jak na kazdym innym tel a czasami jakby sie przelacza na lepsza jakosc rozmowy slychac rozmowce w super jakosci wyraznie jakby z dyktafonu to duzy plus ale jak w trakcie rozmowy sie przelacza to przez chwilke nie slychac rozmowcy. to na tyle chyba ;)
.opera-mini.net | 02 Jun 2014, 22:06
raczi
Mam telefon od 4 m-cy. Bardzo goraco polecam tel. ludziom, ktorym jest potrzebny tel. a nie komputer,choc spokojnie daje sobie rade z roznego rodzaju aplikacjami.Szukałem bardzo długo telefonu,miałem kilka smartfonów i ten bije wszystkie na głowe biorac oczywiscie cene pod uwage. Kosztuje 500zł a parametry i wydajnosc ma tel. za 1000zł.W skrocie: B.dobra bateria 5-7 dni,wyswietlacz nie rysuje sie,nie zawiesza sie,super działajaca nawigacja,aparat,kamera daja rade,bardzo głośny a przy tym nie trzeszczy i fajna jakosc odtwarzania muzy i filmow. Niestety ma troche duze wymiary ,ale nie przesadnie,swietnie lezy w dłoni.Spadł mi juz wiele razy i tylko lekkie optarcia,ale nadal działa. Ogolnie jestem mega zadowolony poniewaz ten telefon ma wszystko czego potzrebuje.
.dynamic.gprs.plus.pl | 29 May 2014, 11:05
Ujemski
Witajcie z góry Polecam ten wspaniały telefonik!!! Posiadam telefon ponad pół roku.
- Po pierwsze: BATERIA, jest niesamowita przy normalnym użytkowaniu telefon chodzi ok. 5 dni (soft v2.0), już nie muszę się męczyć z ciągłym podpinaniem telefonu do ładowarki (max trzymał 17 dni). Działa bez zarzutów (max 2-3 razy zaciął się ).
- Rozdzielczość jak dla mnie zadowalająca , wszystko pięknie i ładnie widać.Co do dotyku, działa perfekcyjnie Bez zarzutów można oglądać filmiki w HD na YT.(nie klatkuje).Aparat i kamerka + lampa błyskowa robią genialne filmy oraz zdjęcia.
- Co do gier testowałem tego dość sporo. Można spokojnie pograć, nawet w bardziej wymagające gierki (GTA 3, Dead Trigger ok. 30 FPS).
- Co do muzyki osobiście używam Player Pro; na słuchawkach bardzo fajnie nic nie trzeszczy i bardzo głośno słychać. Tylny głośniczek również dobrze się spisuje.
Bez problemów zrootowałem telefon w ciągu 5 minut. 2 lampki LED dają niesamowite światełko w nocy. Telefon bardzo wygodny w użytkowaniu mimo swoich gabarytów. Ogólnie polecam fonika, jak na tą cenę (499zł) nie znalazłem drugiego takiego fona z takimi bebechami i baterią.
.183.131.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 21 May 2014, 15:05
konradek
Sprawdzcie sobie ten telefon jakas aplikacja sysinfo. Wykaze wam ze macie 540 mb ram internal memory a nie 768mb. A baterie 3000 mAh, a nie 4100.Male oszustwo? Czy tarfil sie "wybrakowany" model.
.207.99.18 | 16 May 2014, 07:05
piotrek
Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego telefonu. Bateria trzyma prawie tydzień przy normalnym użytkowaniu (poprzedni mój smartfon nie wytrzymywał nawet 1 dnia). Oprogramowanie działa szybko i sprawnie. Użytkuje go ponad 3 miesiące i ciężko mi znaleźć w nim jakieś wady.
.154.16.13 | 09 May 2014, 15:05
isiaczek
Aha żal -_- ta bateria to kłamstwo rozładowuje sie szybciej, niż telefon z owiele mniejszą baterią. Dostawa przyszła wczoraj i jak go dostałam miał 60% na baterii i rozładowała mi sie po 5h gdzie tylko sprawdzałam co na nim jest i ściągnełam se gre "Pou" i grałam przez nie więcej niż 10 min i przez około 4h był nie ruszany i położony na szafie. Potem chciałam go pokazać koleżance i wziełam go, a on już rozładowany, ładowałam go całą noc (ok 10h) i zagrałam se w kilka gier (przez ok 1h) i zrobiła 3 zdj - i już mam 20% -_- co za kłamstwo.
.dynamic.chello.pl | 08 May 2014, 11:05

Wszystkich opinii: 104. Pokazuję od 41 do 50.