R E K L A M A

OnePlus 7 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 8. Pokazuję od 1 do 8.
75,0% 
 25,0% 
 0,0% 
Jacky
Telefon genialny ale żeby taki telefon po miesiącu użytkowania zaczął mieć mocno wyczuwalne luzy na przycisku głośności to niedopuszczalne, mam nadal Oneplus 6t, którego kupiłem pół roku wcześniej i na przyciskach zero luzu. Na youtube jeden z polskich recenzentów też wspomniał, że testowany Oneplus 7 pro ma luzy na przyciskach, trochę żenada żeby tej klasy telefon miał luzy na przyciskach.
.147.100.98 | 08 Aug 2019, 23:08
Tomcio
Telefon posiadam już jakiś czas bo od 24 Maja 2019 roku. Od tego czasu wiele się zmieniło w kwestii użyteczności, a to za sprawą wielu aktualizacją softu. Tutaj duży plus dla OnePlus. Telefon ma swoje zalety w postaci bezkonkurencyjnie zoptymalizowanego Oxygen OS, wyświetlacza, bardzo dobrych głośników stereo. Bardzo fajny wygląd który akurat mi bardzo przypadł do gustu ( wersja nebula blue ). Aparat bardzo dobry po ostatnich poprawkach i nie odstaje od konkurencji. Niestety są też wady. Posiadam obecnie jeszcze OP 5t i OP 6 i niestety brakuje mi złącza jack 3.5mm oraz kwestia wytrzymałości baterii - jest ciut słabiej jak u poprzednich wersji, ale nadal OK. Jeszcze kwestia czytnika linii papilarnych, fajnie, że jest z przodu, ale jednak wersje pojemnościowe z starszych wersji były szybsze i dokładniejsze. Ogólnie telefon polecam i jest wart swoich pieniędzy.
.64.51.45 | 03 Aug 2019, 10:08

Hutazone
Telefon marzenie.
Płynność i szybkość są nie do opisania - to po prostu trzeba poczuć, zobaczyć na własne oczy. 90hz odświeżania robi robotę. Bateria trzyma mi około 20 godzin przy normalnym użytkowaniu telefonu. Do aparatu nie mam zastrzeżeń. Jedyny minus to waga i rozmiar telefonu. Co prawda kwestia przyzwyczajenia ale jest on ciężki i trzeba wziąć to pod uwagę. Jestem kobietą i mam małe rączki ale mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza, wygodnie się go trzyma :) Polecam
.47.77.168 | 27 Jul 2019, 19:07
Max
Plusy:
ultra szybki
piękny ekran 90hz robi robotę
bateria ze spokojem wytrzyma cały dzień
Minusy:
Autofocus w trybie auto często działa źle
Ramka telefonu rysze się od trzymania telefonu w oryginalnym etui
GPS działa tragicznie (po podwójnej kalibracji, ze zwiekszoną dokładnością gps wariuje, obraca się dookoła własnej osi, telefon nie do użytku jako gps na trasie)
Czytnik linii papilarnych z czasem jakby zwalnia.

Wymieniłem telefon na gwarancji, w drugim modelu dokładnie te same problemy z gps itp.
Posiadałem wcześniej oneplus5/5t/6/6t i nigdy takie problemy nie występowały.
Telefon oddany, wróciłem na chwilę do s7 i może poczekam na op7t.
.25.20.178 | 26 Jun 2019, 13:06
Walderama
Po prostu bardzo dobry telefon, który wymiata konkurencje pod względem szybkości działania
.254.176.62 | 05 Jun 2019, 18:06
beniu
Telefon bajka:) piekielnie szybki no i ten ekran..w porownaniu do mojego poprzednika OP6t roznice sa mega..
.183.39.7 | 04 Jun 2019, 21:06

Misiuu21
Witam. Moja opinia po tygodniu użytkowania jest bardzo pozytywna. Przesiadłem się z 1,5 rocznego Mate 10 Pro i w stosunku do niego w 7 pro wszystko jest na plus.
- szybkość działania
- genialny wyświetlacz
- prawdziwe głośniki stereo
- znacznie lepsze aparaty
- w końcu przychodzą wszystkie powiadomienia z apek
- lekka i nie przeładowana nakładką systemową
- bataria w stosunku do Mate 10 Pro wydaje się podobna 1 dzień pod dużym obciążeniem lub 1,5 przy średnim użytkowaniu. ????
Polecam! Tym bardziej, że telefon można już kupić z oficjalnej Polskiej dystrybucji.
.60.10.198 | 28 May 2019, 22:05
Andrzej
Udana konstrukcja. Chowany aparat uważam za duży plus. Nikt go nie uruchomi bez mojej wiedzy.
.198.229.18 | 17 May 2019, 06:05
Wszystkich opinii: 8. Pokazuję od 1 do 8.