R E K L A M A

OnePlus 7 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.
73,3% 
 26,7% 
 0,0% 
KarMi
Telefon użytkuje od 3 miesięcy. Początkowo byłam przerażona wielkością, ale da się do tego przyzwyczaić. Design świetny, prędkość cudowna, ekran 90hz fantastyczny, głośniki również super. Aparat jest ok, nie robi na mnie fenomenalnego wrażenia, ale spełnia oczekiwania. Przy intensywnym użytkowaniu telefon ładuje 2 razy dziennie, przy normalnym spokojnie wytrzymuje cały dzień.
Minusem są rozmowy na głośnomówiącym, często muszę 'krzyczeć' żeby ktoś mnie zrozumiał.
.30.23.86 | 06 Feb 2020, 22:02
Gegol
Tomasz RSki Mam 7 Pro i moja zona uzywa maly i kompaktowy telefon Google Pixel 3 ze swietnym aparatem ktory bije S10 (sprawdzone), poza tym telefon pod wzgledem szybkosci petarda, uzywa go rok i mimo ze chcialaby przejsc na cos innego to nie da rady, bo nie ma drugiego tak dobrego malego telefonu na rynku...
.248.30.134 | 04 Jan 2020, 13:01

Tomasz RSki
Mam ten telefon od 2-mcy i jestem baaardzo zadowolony po przesiadce z SGS9+ - po każdym niemal względem jest lepszy po prostu lepszy. Na tyle dobry, ze chciałem żonie kupić, ale powiedziała, że tak ogromnego ekranu to ona nie chce, stąd mam pytanie: co polecilibyście w rozmiarze do max 6,1 cala?
.111.166.137 | 12 Dec 2019, 14:12
Jankes
Straszna patelnia, o ile bebechy są mocne to rozmiar tego modelu jest przesadny.
.156.190.83 | 11 Nov 2019, 18:11

K377
Niestety jest w tym telefonie kilka rzeczy, o których żaden recenzent się nie zająknął.

- odświeżanie 90hz nie działa we wszystkich aplikacjach, np. w Samsung Browser. Można odświeżaniem wymusić, ale bateria wtedy znika szybciutko. Pozostaje więc pytanie, czy na pewno jest to tak killer feature, skoro nie działa we wszystkich aplikacjach?

Poza tym, bądźmy szczerzy, ekran nadal przycina się w słabo zoptymalizowanych / przeladowanych aplikacjach. 90hz nie jest więc ostatecznym rozwiązaniem na te problemy, może w połączeniu z 5g kiedyś.

- w nocy przy niskim podświetleniu ekran blokady ma odwrócone kolory, wygląda to mało estetycznie i nie da się zmienić.

- wspomniana bateria trzyma kiepsko, ładowarkę trzeba mieć przy sobie.

- przy podłączeniu urządzenia bloetooth (opaska) bateria znika jeszcze szybciej - problem poruszany na forach

Reszta na plus, ale mnie to ostatecznie nie przekonuje z przesiadki z op6.
.47.105.132 | 16 Oct 2019, 20:10
Marcin1002
Telefon nie ma sobie równych. Jestem po przesiadce z note 10 i już nie wrócę do Samsunga. Bateria ,ekran ,szybkość działania,design ---rewrlacja.
W Note 10 bateria nie wytrzymała nawet słabego użytkowania . Ty jest bez problemowo. Mam android 10 i jestem bardzo zadowolony
.130.56.164 | 29 Sep 2019, 16:09
Jacek
Jedyna wada, jaką znajduję to brak diody powiadomień i nic zamiast, trzeba z tym żyć. Dodatkowo, zaokrąglony, wygięty ekran wygląda zjawiskowo, ale niestety ucina kilka milimetrów obrazu na rogach, to czasami drażni. Poza tym, nie ma się do czego przyczepić, ten telefon to klasa premium pod każdym względem. Problemów z gps nie potwierdzam, być może któraś aktualizacja systemu to poprawiła.
.248.253.245 | 25 Aug 2019, 15:08
Jacky
Telefon genialny ale żeby taki telefon po miesiącu użytkowania zaczął mieć mocno wyczuwalne luzy na przycisku głośności to niedopuszczalne, mam nadal Oneplus 6t, którego kupiłem pół roku wcześniej i na przyciskach zero luzu. Na youtube jeden z polskich recenzentów też wspomniał, że testowany Oneplus 7 pro ma luzy na przyciskach, trochę żenada żeby tej klasy telefon miał luzy na przyciskach.
.147.100.98 | 08 Aug 2019, 23:08
Tomcio
Telefon posiadam już jakiś czas bo od 24 Maja 2019 roku. Od tego czasu wiele się zmieniło w kwestii użyteczności, a to za sprawą wielu aktualizacją softu. Tutaj duży plus dla OnePlus. Telefon ma swoje zalety w postaci bezkonkurencyjnie zoptymalizowanego Oxygen OS, wyświetlacza, bardzo dobrych głośników stereo. Bardzo fajny wygląd który akurat mi bardzo przypadł do gustu ( wersja nebula blue ). Aparat bardzo dobry po ostatnich poprawkach i nie odstaje od konkurencji. Niestety są też wady. Posiadam obecnie jeszcze OP 5t i OP 6 i niestety brakuje mi złącza jack 3.5mm oraz kwestia wytrzymałości baterii - jest ciut słabiej jak u poprzednich wersji, ale nadal OK. Jeszcze kwestia czytnika linii papilarnych, fajnie, że jest z przodu, ale jednak wersje pojemnościowe z starszych wersji były szybsze i dokładniejsze. Ogólnie telefon polecam i jest wart swoich pieniędzy.
.64.51.45 | 03 Aug 2019, 10:08
Hutazone
Telefon marzenie.
Płynność i szybkość są nie do opisania - to po prostu trzeba poczuć, zobaczyć na własne oczy. 90hz odświeżania robi robotę. Bateria trzyma mi około 20 godzin przy normalnym użytkowaniu telefonu. Do aparatu nie mam zastrzeżeń. Jedyny minus to waga i rozmiar telefonu. Co prawda kwestia przyzwyczajenia ale jest on ciężki i trzeba wziąć to pod uwagę. Jestem kobietą i mam małe rączki ale mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza, wygodnie się go trzyma :) Polecam
.47.77.168 | 27 Jul 2019, 19:07

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.