R E K L A M A

OnePlus 6
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 1 do 10.
80,4% 
 10,7% 
 8,9% 
Emble
Na OP6 przesiadłem się z LG G3. Przeskok co do wydajności kolosalny ale czemu tu się dziwić, skoro te flagowce dzieli 4 lata. Jeśli chodzi o aparat to szczególnej rewolucji też tu nie ma, na pewno na plus dla OP jest 2 krotny bezstratny zoom oraz nagrywanie w 4k 60fps. Genialny ekran amoled, szybkie ładowanie, ogólna wygoda użytkowania, mały notch to aspekty które sprawiają że ten telefon powinien się nie nudzić i nie irytować przez długi czas. Mam taką nadzieję, bo telefonów staram się nie zmieniać częściej niż co 3 lata. 8/128 i benchmarki na poziomie 300k powinny zapewnić wydajną pracę na długie lata.
.221.121.248 | 17 Mar 2019, 12:03
iKriss
Telefon posiadam od kilku dni, przesiadałem się z Huawei P10, i jestem pod ogromnym wrażeniem jak szybki jestem ten telefon. Bateria bez problemu wytrzymuje cały dzień użytkowania w trybie mieszanym (około 4-5h SoT). Wszystkie aplikacje ładowane są piekielnie szybko. Moim zdaniem jeśli ktoś zastanawia się czy kupić OnePlusa, to zdecydowanie warto zainteresować się modelem 6, nie 6T. W modelu 6T niestety usunięto Jacka 3,5mm, diodę powiadomień i czytnik linii papilarnych z tego co zauważyłem działa średnio, no i różnica w cenie około 400 zł. Moim zdaniem nie ma sensu dopłacać :) .
.26.247.33 | 07 Mar 2019, 08:03

peter
Nie kupie już telefonu firmy krzak czyli oneplus coś tam coś tam! Bateria dno optymalizacja żadna! Zdecydowanie wracam do flagowca [...]
.226.70.24 | 06 Mar 2019, 06:03
artob
Telefon posiadam od 7 miesięcy, także mogę napisać jak się sprawuje po dłuższym okresie. Jeśli chodzi o baterię, to dopiero od nie dawna zauważyłem spadek wydajności. Na początku trzymała 1,5 dnia przy dużym użytkowaniu, teraz od rana do wieczora. Tel. nic nie stracił z szybkości, dalej śmiga jak nówka. co jeszcze? czytałem opinie ze używając dwóch kart nie można wybrać z której to karty chcemy dzwonić, wysyłać sms - totalna bzdura. Narzekacie na zdjęcia? to sobie kupcie Iphona, w mojej opinii aparat jest wystarczająco dobry. Mój następny tel. z pewnością będzie któryś z ONEPLUSa. Pozdrawiam.
.146.136.63 | 15 Feb 2019, 22:02

Thorgal
A ja jestem zadowolony...posiadam wersje 8/128 wszystko śmiga...nic się nie zacina...trochę dziwię się negatywnym opiniom...ale jeśli ktoś kupuje telefon by robić nim zdjęcia to jego sprawa...Ja kupiłbym lustrzankę...polecam dla osób które szukają solidnego telefonu... naprawdę daje radę
.146.224.58 | 05 Feb 2019, 16:02
Wojtek
Pisząc SMS można wybrać z której karty SIM ma być wysłany, więc to co piszecie to kłamstwo. Miałem S7 i gorszych zdjęć OnePlus 6 nie robi, do tego ma tryb nocny. Selfie też jest w porządku. Posiadam ten telefon już prawie rok czasu i mam wrażenie że przy ostatnich opiniach negatywnych ten ktoś w ogóle nie miał tego telefonu w ręku.
.146.98.194 | 16 Jan 2019, 23:01
zx12r
Po przejściu z flagowca Xiaomi Mi Note Pro na One Plus 6 jestem załamany. Po sprawdzeniu opinii miało być dużo lepiej, ale tak jak wiele osób zauważyło aparat to totalna porażka. Ogólnie telefon działa płynnie, ale jest kilka denerwujących mankamentów. Jednym z nich jest aparat, po drugie w przypadku dwóch kart sim nie można wybierać z której karty ma być wysłany SMS, można przypisać tylko jedną kartę. Bardzo wolno łapie transmisję danych (podczas włączania nawigacji). Bateria już teraz wytrzymuje jeden dzień przy normalnym korzystaniu.. boję się co będzie za kilka miesięcy. Także bardzo przepłaciłem za przeciętny telefon..
.129.196.126 | 16 Jan 2019, 11:01
Nick
Telefon działa jak przystało na średniopółkowca 2018r. Niestety aparat to totalna pomyłka, Galaxy S6 robi lepsze zdjęcia o S7, 8 i 9 nawet nie wspominam bo to przepaść. Jak ktoś korzysta często z aparatu (jak ja) to OP6 jest kiepskim wyborem. Poza tym całkiem ok.
.64.16.159 | 01 Jan 2019, 23:01
eloiza
A system to nowy Android 9.0 pie. Czy dane techniczne nie powinny być aktualizowane?
Nie. mGSM podaje zawsze pierwszy system zainstalowany na smartfonie. Pytania to nie ten dział. (jf)
.214.29.42 | 01 Jan 2019, 18:01
Jet78
Bardzo szybki. Ekran amoled. Jednak największą wadą jest Bateria!!!. Miałem Lenovo P2 i umidigi S2 pro - cały dzień na necie lub 3 dni dzwonienia. Oneplus 6 max czas pracy na baterii to tylko 3h grania. Taka bateria w telefonie za 2k to kpina
.137.41.175 | 31 Dec 2018, 22:12

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 1 do 10.