R E K L A M A

Motorola One
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.
70,6% 
 17,6% 
 11,8% 
Artek171
Polecam ten telefon, tym bardziej że można kupić go za 700 zł, mam go już 9 miesiąc i ciągle szybko
działa, najwyżej po włączeniu przy odblokowaniu ekranu się może zaciąć, raz włącza się wolniej raz szybciej, rozmowy słychać normalnie, nie rozumiem marudzenia ludzi że HD+, snapdragon 625 czy że tylko 3000mAh skoro np Galaxy S9 ma też tylko 3000mAh.
Zalety:
-Android 9.0 i częste aktualizacje
-Proces nie grzeje się w grach
-Szybko działa
-Bateria
-64gb ROM
-4gb Ram
Wady:
-Czasami włącza się wolno
.248.159.104 | 20 Aug 2019, 20:08
darekon
Czytałem różne opinie, przeglądałem setki ofert i recenzji oraz szukałem, szukałem i .... w końcu znalazłem smartfon spasowany dla mnie. Szybki, aktualny Z dobrą baterią. Możecie wierzyć lub nie Wasz wybór xaomi lub inne wypasione Huaweje czy warto przepłacać - powiem krotko dla "gadżeciarzy" zapewne warto a dla mnie nie warto!! Tylko Moto One! Polecam serdecznie - wart jest wydanych niewielkich pieniędzy
.88.220.37 | 28 Jul 2019, 19:07

Anita
Kupiłam telefon 3 miesiące temu. Fakt bateria trzyma dwa dni, zdjęcia przyzwoite, szybko chodzi, ale połączenia to dramat ! Nie wiem, być może to trefny model, ale nie słyszę rozmówców a oni mnie. Czasami tak przerywa, że nie da się przeprowadzić rozmowy telefonicznej.
.173.234.212 | 27 Jul 2019, 10:07
Nok
Bardzo słaby zasięg komórkowy. Jedynie na 2g jest ok. Taki sam problem miałem z Xiaomi mi a2 lite. On również działała na Androidzie one. Może to problem systemowy?
.222.27.213 | 22 Jul 2019, 09:07
Lennox
Witam, używam tego telefonu od października 2018 (od premiery) i jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma, ładowanie szybkie, zdjęcia git, system ani razu nie zaciął się. Jeśli chodzi o jakieś tam wady, jak piszą niektórzy, to wszystko zależy jak sobie ustawicie powiadomienia, tryb pracy itd., to nie wina telefonu, a raczej złego przystosowania ostawień android 9. Fakt, są tam zbędnie rozbudowane ustawienia powiadomień i trzeba z tym uważać i dokładnie sprawdzać co się ustawiło; jeśli chodzi o telefon i jego prace to jest bardzo dobrze i polecam.
Taki sam telefon także od października 2018 ma moja córka i obciąża go duuużo mocniej i także wszystko bez zarzutów, a małe zagęszczenie pikseli na cal w wyświetlaczu dla nas jest zaletą, ponieważ dłużej można na baterii popracować. Służbowo mam telefon z zagęszczeniem 440 pikseli na cal to przy "cięższym dniu" to 2x dziennie muszę ładować, a tu spokojnie cały dzień obciążenia jest ok, a przy dzwonieniu i smsowaniu to nawet 3 - 4 dni bateria trzyma :-)
.221.104.70 | 17 Jul 2019, 09:07
Anja33
Mi się chyba trafił jakiś słaby model. Kupiłam go pod koniec kwietnia i tak naprawdę ani razu dobrze go nie używałam. Po zainstalowaniu cały czas się wyłącza. Leży nie używany i się wyłącza. Już w nim chyba wszystko wymienili a telefon jak nie działał tak nie działa. Mamy już lipiec a telefonu dalej nie mam. Lipa jak dla mnie.
.235.182.90 | 14 Jul 2019, 20:07

Hajaros
Czasami nie słychać połączeń jak ktoś dzwoni. Bez konkretnej przyczyny w centrum miasta. Poza tym sam sobie wybiera jakieś filtry przy robieniu fotek. Raz zdjęcie tego samego jest w odcieniu zielonym a za chwilę ż?łtym. Kiepski wyświetlacz. Beznadziejny głośnik. Drugi raz bym nie kupił
.0.80.132 | 13 Jul 2019, 16:07
Zenek
Telefon ok przez pierwsze 3 miesiące użytkowania. Nie zacinał się, działał bardzo przyzwoicie. Po 3 miesiącu niestety nastąpiła usterka GPS, slotu kart SIM i zaczął padać BT ( z dnia na dzień zaczął tracić połączenie z zestawem samochodowym). Telefon właśnie trafił po raz trzeci na naprawę. Poprzednie naprawy przyniosły efekt na jakiś czas jednak po kilku tygodniach usterki wracały w dokładnie takim samym wydaniu. Na uwagę zasługuje fakt, że podczas napraw wymieniono dwukrotnie slot kart SIM oraz płytę główną w trakcie poprzedniej naprawy.

Na plus obsługa gwarancji przez Lenovo/Motorolę.

Generalnie nie polecam.
.182.246.235 | 05 Jul 2019, 12:07
Damian
Witam posiadam telefon od miesiąca i jestem zadowolony chodzi jak f1 jedyne wady brak szkła chartowanego oraz słaby hdr w aparacie ale jak na tą półkę cenowa to telefon idealny dotyk bardzo czuły nie zawiesza się bateria jest jak na smartfona bardzo dobra więc polecam
.147.233.141 | 02 Jul 2019, 13:07
Cpt.Boniek
Opinia po pół roku uzytkowania.
Muszę przyznać że telefon bardzo dobrze się sprawuje. Softwerowo powiem że android one jest bardzo stabiony - Pisze to jako użytkownik 5 lat iPhonów.na przestrzeni 6-ciu miesięcy raz się zawiesił przy próbie włączenia aparatu z pozycji zablokowanego ekranu. Poza tym nic się nie dzieje nic nie zarywa. Konstrukcyjnie telefon jest naprawdę ładny. Lecz materiały z których jest wykonany są średnie - jak i cena. Trzeba odrazu założyć szkło, etui jest w zestawie. Powiem szczerze dla przeciętnego użytkownika naprawdę dobry i godny polecenia telefon. A cena jest po paru miesiącach od premiery bardzo atrakcyjna. Mam ponad 30lat i powiem nie warto płacić za telefony po parę tysięcy dla jakiś tak specyfikacji.:)
.0.68.160 | 28 Jun 2019, 19:06
Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.