R E K L A M A

LG L65
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 174. Pokazuję od 1 do 10.
66,7% 
 10,9% 
 22,4% 
angryangry
Telefon bardzo dobry działał ponad 3 lata aż do stycznia tego roku kiedy padła po raz kolejny płyta główna, co jest dosyć częste w tych telefonach. Jeśli chodzi o resztę to jest dobrze. Telefon działał dosyć płynnie i dobrze grało się na nim w gry. Głośnik wyraźny, dobra jakość rozmów i połączeń. Szkoda tylko że nie ma LTE. Aparat robił jak na 5 mpx dobre zdjęcia. Ogólnie telefon był fajny aż do czasu zepsucia się płyty głównej.
.146.50.227 | 11 Apr 2019, 22:04
vda
jak na swoje parametry to perełka. Dobry rozmiar, mieści się w kieszeni spodni, nie potrzeba plecaka ;) szybki, wytrzymały. Z kartą pamięci coś tam nawet się zmieści w środku.
Przy korzystaniu z neta bateria faktycznie szybko pada, cóż...
.147.42.146 | 07 Feb 2019, 22:02

Berbi230
Telefon ten posiadam już od 2 lat.
Jego największe wady i zalety to :
Wady:
-Szybko się nagrzewa,
-mała pamięć,
-Często się zawiesza,
-Bardzo słaby aparat(autofocus nie łapie ostrości chyba ze w idealnym świetle )
-Bateria
Zalety:
-Wytrzymałość
-Dobry głośnik
Jak widać według mnie ten telefon ma więcej wad niż zalet dlatego wystawiam opinie negatywna
.133.89.253 | 26 Mar 2018, 07:03
xxkinaxx
Mam ten telefon już jakiś czas i za największą wadę uważam bardzo małą pamięć - mogę zainstalować max. 3-4 aplikacje. Przez to też urządzenie czasem się zacina. Jeśli komuś zależy na dobrej jakości zdjęć to ten telefon niestety tego nie zapewni, a aparat przedni to totalna porażka. Na plus szybkość działania, rozmiar, bateria i wytrzymałość.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Feb 2018, 14:02
Posiadam LG L65 D280n
Wersja D280n ma NFC i ciesze się. Ja mam na nim android 5.0.3 lolipop
Ja rozumiem Użytkowniku, że potwierdzasz nasz wpis z informacji dodatkowych, a nie poprawiasz nas, bo nie przeczytałeś pełnej specyfikacji? ;) Cieszymy się z Twojej radości. Zawsze podajemy pierwotną, najstarszą instalowaną na smartfonie, wersję systemu. Pozdrawiamy. (jf)
.174.86.50 | 12 Jan 2018, 22:01
POMYLANKA MALA
Witam, telefon ma NFC. Mogę wysłać screenshota.
Zanim wyślesz screenshota, Użytkowniku, zajrzyj proszę do "informacji dodatkowych". Pozdrawiam. (jf)
.dynamic.gprs.plus.pl | 07 Jan 2018, 16:01

L65 IDOL FIRMY LG
Telefon ma tylko 1,50 GB. Tylko najgorsza aplikacja do tego tel jest Subway Surf, Momio, My talking Angela. Wg mnie, laduje sie 1,30 godz.
Zalety:
Aparat przedni, mozna wlaczyc lampę blyskową na ekranie.
Glosny
Bateria 2100 mAh. Kiedys mialem LG L90, i jego bateria byla 2540 mAh.
NFC, quickmemo, bluetooth.
Mam w nim ryski do zmycia. Zrobilem drop test. Zrzucilem go z lozka na panele. Nie pękał.
Aparat 5 mpix, i flesz.

Wady:
Malo miejsca
Brzydka blokada ekranu.
Brzydkie widgety.
W 2016 mialem Samsung trend plus.
.dynamic.gprs.plus.pl | 29 Dec 2017, 20:12
Olivia
Telefon mam już 3lata. Jest w miarę ok, ale napiszę kilka jego plusów jak i minusów. A więc plusy:
- dosyć wytrzymały, spadł mi dużo razy, lecz po upadku z większej wysokości zbiła się szybka
- wytrzymała bateria
- dosyć dobre dźwięki
minusy:
- bardzo mała pamięć
- zawiesza się
- słaby przedni aparat
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 22 Nov 2017, 18:11
Bartek
Telefon mam 2,5 roku śmiga aż miło :), bateria bardzo wytrzymała net, rozmowy 2 dni. Obudowa bardzo solidna nie skrzypi.
.play-internet.pl | 08 Nov 2017, 14:11
Marzena
LG L65 mam już 2 lata. Przez ten cały czas towarzyszą mi tylko dwa problemy:
- Brak pamięci. Miejsca wystarcza na podstawowe aplikacje i kilka dodatków. Jeśli jednak ktoś lubi gromadzić aplikacje, to nie polecam.
- Czasami zdarzy mu się zawiesić podczas korzystania z aplikacji, po czym wyskakuje komunikat: ?aplikacja przestała działać?. Nie jest to zbyt duży problem, bo wystarczy uruchomić ją ponownie i wszystko jest OK.

Więcej wad, moim zdaniem, telefon ten nie posiada. Dobre urządzenie dla człowieka, który nie ma nie wiadomo jak wysokich wymagań:
- wytrzymały (z każdego upadku wyszedł cało),
- ?chodzi? płynnie,
- oglądam na nim filmy, czytam książki, rozmawiam przez Skype, robię zdjęcia, słucham muzyki, przeglądam Internet i wykonuję inne podstawowe czynności - i jestem z telefonu zadowolona. Szczerze polecam C:
.tktelekom.pl | 03 Nov 2017, 18:11
Wszystkich opinii: 174. Pokazuję od 1 do 10.