R E K L A M A

LG G Pad 8.3
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 11 do 20.
78,3% 
 0,0% 
 21,7% 
John
Mam tego taka ok miesiąca, opinia jak najbardziej pozytywna wszystko działa zadziwiająco szybko, mam porównanie bo mój brat ma nexusa 7 (starszą wersję) Rozmiar jest optymalny, ani taki mały jak 7 ani taki duży jak 10. Ekran bajka nie widziałem lepszego ekranu w tabletkach, może z nim konkurować jedynie nexus 7 2013 ale on z kolei jest mniejszy, IrDA jak i qpair działają jak najbardziej ;D
.internetdsl.tpnet.pl | 24 Jan 2014, 12:01
majk
W specyfikacji jest chyba błąd, LG G Pad ma port IrDA.
Tak. Przepraszam za niedopatrzenie, dziękuję za poprawkę. (jf)
.dynamic.chello.pl | 24 Dec 2013, 10:12

dawid
Czytałem że tylko jakaś Google'owska wersja ma slot na kartę pamięci więc jak jest naprawdę?
.play-internet.pl | 15 Dec 2013, 13:12
szekemeremorelesteralekafane
Dzis kupilem zonie bialego, ma jeszcze hdx4 p880 ale w serwisie obecnie, wiec nie napisze jak komunikacja powiadomien lg z tel do tableta bo wiem z zycia ze to lg. Chodzi zaskakujaco plynnie jak na lg, chodzi flash usb, ale nie modem lan usb, jeszcze nie ma dosc pradu zeby dysk zewnetrzny sata w konwersji na usb pociagnol.
Standard mysz i klawiatura usb i kl na blut tez ok.
Dziwnie ma glosniki od tylu i zaslaniamy je etui po zlozeniu ale moze to spoko bo zmienia to barwe lekko delikatnie rezonansuje bas i filtruje przesadzony sopran ja nie jestem audiofilem. Kolejne spostrzezenie to niezauwazylem w obudowie srubek (jedyna widoczna jest pod klapka od karty sd) a klape tylnia tzw plecy ma z alu, w razie zbicia dotyku i wymiany bedzie pewnie sporo dlubania i nerwow (lg). Adobe flash w oryginalnej przegladarce smiga. Bateria do neta i prostych programow na pograniczu ale nie do gier (ipad to to niejest), jednak ma moc obliczeniowa do gier. Nie ma klawiszy na obudowie tylko ekranowe, ale ogolne wrazenie calkiem pozytywne.
.ip.jarsat.pl | 06 Dec 2013, 22:12

q2
Ogarnijcie błąd - wyświetlacz IPS a nie TFT, to dość zasadnicza różnica...
http://en.wikipedia.org/wiki/Thin-film-transistor_liquid-crystal_display
Matryca IPS jest IMVHO matrycą TFT. Źle sformułowałeś uwagę, natomiast rozumiem o co Ci chodzi. Dopisuję IPS. Po prostu w informacji prasowej LG podawało ogólnie matrycę TFT. (jf)
.euro.com.pl | 30 Oct 2013, 09:10
Mack
Wydajny i mobilny tablet od LG. Bardzo udany debiut na tym rynku. Wydajny procesor czy modem LTE to naprawdę duże zalety tego urządzenia.
.dynamic.chello.pl | 22 Oct 2013, 21:10
SlaVa
Dostępny z początkiem listopada 2013. Cena ~1300 PLN ;)
.ip.netia.com.pl | 24 Sep 2013, 18:09
sawiq
Kiedy będzie wiadomo, czy ma slot kart pamięci, bo patrzyłem po różnych źródłach i jedne twierdzą, że jest, a inne, że go nie ma.
Już wiadomo, bo mogliśmy wziąć go do ręki. Obejrzyj sobie niusa: http://www.mgsm.pl/pl/aktualnosci/2995/G2-G-Pad-i-telewizory-czyli-z-wizyta-u-LG.html
- a w szczególności zdjęcie ze skróconą specyfikacja G Pada. (jf)
.nstream.pl | 07 Sep 2013, 11:09
adam
Świetny design i parametry. Jeżeli cena nie będzie kosmiczna, to z pewnością sprzęt warty zakupu.
.icpnet.pl | 04 Sep 2013, 11:09
miesnynullandrew
Ciekawy, ale note 8.0 lepszy nawet mimo gorszego ekranu...
.toya.net.pl | 03 Sep 2013, 21:09

Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 11 do 20.