R E K L A M A

LG G2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 261 do 270.
69,9% 
 7,4% 
 22,6% 
loki
Prawdę mówiąc byłem pod takim wrażeniem LG G2, że natychmiast udałem się do sklepu i ..... nie kupiłem ponieważ w ostatniej chwili zauważyłem, iż nie posiada on slotu kart pamięci. myślałem, że to jakiś żart. Niestety, to prawda. W tak niesamowicie zaawansowanym sprzęcie nie ma slotu kart!!! Wstyd i hańba!!!
.dynamic.chello.pl | 21 Nov 2013, 12:11
jan.paszczeka
Ergonomicznie zaprojektowany i przyjemny w użyciu smartphone. Mimo dużej mocy obliczeniowej jest bardzo oszczędny w zużyciu energii. Wygodny interface a do tego dużo opcji oprogramowania dostępnych tylko w LG
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 Nov 2013, 10:11

longfist
tel mam od miesiąca...jestem pod wielkim wrazeniem. moim zdaniem w chwili obecnej nr 1 na rynku. spokojnie przebija sgs 4 i nawet nieznacznie lepszy od Z1. piekny design, niesamowita bateria. kazdy ze znajomych kto oglada moj telefon jest pod wielkim wrazeniem. działa szybko, nie zacina sie, swietny wyswietlacz. dlugo mozna by chwalic. polecam
.adsl.inetia.pl | 16 Nov 2013, 12:11
WKA
Nie zgazadzam się ze LG to ta sama klasa co S3, można go prorownac do Galaxy S4 ale nie do starszej generacji. Właśnie się przesiadlem z S3 i różnica jest kolosalna. LG bije na głowę Samsunga i wydajnością i bateria i aparatem. Lubiłem S3 ale teraz jest rewelacja. Bateria to kosmos, trzyma długo i szybko się ładuje. Na początku uwagi do ergonomii bo są przyciski z tylu ale po kilku dniach uważam ze zawsze tak powinno być. Nakładką LG bardzo praktyczna. Według mnie ten telefon to absolutny lider
.dynamic.chello.pl | 08 Nov 2013, 06:11

lipton
Nie rozumiem producentów LG i HTC. W tak zaawansowanym urządzeniu nie zrobić czytnika kart pamięci ?
Brak tego = dyskwalifikacja.
.internetia.net.pl | 07 Nov 2013, 14:11
witorio
Telefon mam od tygodnia, to mój pierwszy LG. Od kilku lat wierny byłem smartfonom samsunga - począwszy od świetnego (moim zdaniem) Wave, potem był rewolucyjny GalaxyS, następnie S2, ostatnio fantastyczny S3.
Uległem reklamie ;)i kupiłem G2 16Gb ponieważ chciałem mieć telefon doskonały. Świetnie wygląda i leży w dłoni, jest lekki, bardzo podoba mi się wyświetlacz - duży, jasny. Bateria wytrzymuje mi ok 2 dni a dość często go "dotykam". Super "śmiga" internet i jak na smartfon robi fajne zdjęcia. Jakość muzyki przez dostarczone przez Lg słuchawki dla przeciętnego użytkownika jest dobra. Wewnętrznej pamięci dla użytkownika pozostaje ok 10,4Gb co mnie w zupełności wystarcza( mam wgraną nawigację, kilka gier, ok 500 utworów muzycznych, 200 zdjęć wysokiej rozdzielczości, kilka klipów HD, i nadal mam ok 5Gb wolnego miejsca :) Malkontentom pozostaje Dropbox lub inne "chmury"
Jedynym ale bardzo istotnym minusem jaki zauważyłem jest gorsza jakość rozmów (porównuję z S3), gorzej mnie słychać, a i ja nie zawsze dobrze słyszę rozmówcę. Dzieje się tak raz na jakiś czas ale troszkę mnie to martwi, że w tak naładowanym bajerami telefonie zapomniano o jego podstawowej funkcji. Mam włączoną opcję mającą niby poprawiać jakość połączeń ale jakoś kiepsko to działa. Nie wiem czy to wada tylko mojego telefonu, czy wszystkie te modele tak mają, a może to wina operatora, ale w S3 przy każdym połączeniu dzwięk był idealny (ten sam numer i operator).
Podsumowując, G2 to supernowoczesny gadżet ale nie polecam go użytkownikom S3, czy technologicznie podobnych smartfonów, gdyż nie odczują zbyt wielkiej różnicy, za to na pewno doskonały dla "przesiadających" się ze starszych modeli.
.telpol.net.pl | 07 Nov 2013, 09:11
AK
Kupiłem żonie,sam używam iphona 5 a córka Sony z1. LG2 jest najlepszym telefonem z androidem. Dorównuje mu częściowo HTC One, którego miała córka ale zamienila się z chłopakiem na Sony. Nie chciała czarnego HTC a szkoda bo wyświetlacz rewelacja, choć ciut mniejszy niż w LG. LG ma rewelacyjna baterie, która wytrzymuje bardzo długo i szybko się ładuje. Bez używania internetu i transmisji, 1 godzina rozmów dziennie i kilka SMS telefon wytrzymał tydzień.z włączonym wifi przez pół godziny dziennie i włączona transmisja plus rozmowy i SMS wytrzymuje ponad 4 dni. Rewelacja. Bardzo dobre zdjęcia, lepsze niż w iPhonie i Sony Z1.w Sony zdjęcia w dzień ok ale w sztucznym oświetleniu bardzo dużo szumów.wyswietlacz w lg bardzo dobry, kontrastowy i o pięknych kolorach. Zdecydowanie numer jeden. Gdyby jeszcze miał obudowę taka jak black berry czy nokia to nikt inny by nie miał szans na rywalizacje. Osobiście jednak wole mniejsze telefony z zamkniętym systemem i dlatego używam iphona a służbowo Blackberry berry z10
.dynamic.chello.pl | 06 Nov 2013, 19:11
Paunda
Ciekawy,estetycznie wykonany i bardzo wydajny. Pewny kandydat na telefon każdego miłośnika nowych technologii.
.dynamic.chello.pl | 05 Nov 2013, 22:11
mario
Mój pierwszy smartfon od LG. Wcześniej Samsung galaxy ace , galaxy S Plus oraz lumia 720.Oczywiście nie trzeba pisać że jest ogromna przepaść w wykonaniu i parametrach na korzyść LG G2.Telefon zdaje się być solidny i o dziwo nie zamula jak to bywa w androidzie. Ekran pomimo że to nie Amoled daje rady co mnie pozytywnie zaskoczyło. Żywe kolory no i rozmiar 5,2 cala choć telefon gabarytowo wcale nie taki duży jakby się mogło wydawać. System chodzi płynnie i ma parę fajnych bajerów od Lg ułatwiających korzystanie z niego. Aparat robi świetne zdjęcia. Dla mnie przy 10 GB dostępnego miejsca na tel slot na karty nie potrzebny. Muzyki mam może z 2 GB,reszta na zdjęcia i aplikacje a jak ktoś ma mało niech chodzi z laptopem bo mnie to osobiście śmieszy-typowa mentalność ludzka-najlepiej kupić smartfon (za korzystną cenę)który miałby ze 120GB i jeszcze slot na karty i czasem ugotowałby obiad i pomógł w domowych porządkach :P... Reasumując to całkiem udany smartfonik i jestem mega zadowolony :)
.97.31.113 | 31 Oct 2013, 17:10
martu
telefon mam 3 dzień. co do minusów-zasadniczo nie widzę. Gabaryty tel spore, no, ale tera ciężko znaleźć tel tego typu w mniejszym rozmiarze, więc nie jest to minus, i aż tak mi nie przeszkadza, będę się musiała przyzwyczaić;)
dobra to teraz co jest na plus:
- kolory, nasycone, głębokie.
- odtwarzanie video- wyraźny , płynny obraz, nie widać pixeli absolutnie przy dobrej jakości filmu
- bardzo fajna jest na funkcja stukania w ekran, żeby np. sprawdzić godzinę, nic nie trzeba wciskać, wystarczy zrobić "pyk pyk" i załóżmy, że mamy brudne paluchy to nie musimy tego tel dotykać i go brudzić tylko postukać delikatnie w ekran tak tak stuka się do drzwi.
- plus za diodę led, która powiadamia o nieodebranych połączeniach itd. też nie potrzebnie nie trzeba tel odblokowywać, żeby zobaczyć czy coś nie przyszło.
- jeśli chodzi o baterię to jak na moje standardy i korzystanie super. 1 dnia kiedy dostałam tel, zabrałam go na 10 godzin do pracy i oczywiście jak to nowy tel macałam, wciskałam, ustawialam, sciagalam aplikacje, ustawialam itd itd itd, 30 razy weszlam na Fb, 20 sprawdzilam poczte, o tel i smsach nie wspomne no i tel pod wieczor mial 15% baterii, probowałam to rozładować do konca jeszcze się nim bawiąc, ale w końcu stanęło na 8% i budzę się rano, a tam 9%;) i na tych 9% tel wytrzymał do 12 popołudniu. tel szybko się też ładuje. po ponownym naładowaniu teraz minelo ok 24 godzin jest 48% baterii. podejrzewam, że swobodnie drugie 24 wytrzyma. jak na smartfon to jestem super poztywnie zaskoczona
- telefon jest szybki
- dobrze slychac rozmowy telefoniczne, smsmy tez wygodnie sie pisze
-aparat robi bardzo dobre zdjęcia
-tez bardzo wygodne jest to, ze nie ma tych przycisków fizycznych menu, ale te wyswietlane na ekranie można sobie ustawic wg wlasnego zyczenia i przyzwyczajenia.
.elpos.net | 23 Oct 2013, 13:10

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 261 do 270.