R E K L A M A

Huawei P20 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 103. Pokazuję od 1 do 10.
54,4% 
 22,3% 
 23,3% 
Art
Czy ktoś ma problem z usługą VoLTE na tym telefonie? Po aktualizacji kilka dni temu lipiec 2019 włączyła się funkcja VoLTE, tylko mam przy jej włączeniu zrywanie rozmów. Ja słyszę, odbiorca czasem nie...
.146.56.17 | 10 Jul 2019, 16:07
Aniela
Huawei p20 pro kupiony jako flagowiec okazał się największą pomyłką. Co chwila, po ukrytych dla użytkownika aktualizacjach systemu, coś nie działa. Grzeje się bez powodu Długi by wymieniać. Serwis praktycznie nie istnieje, bo jedyna ich rada to "Proszę przywrócić ustawienia fabryczne". Oczywiście jeszcze żadne przywrócenie ustawień nie pomogło, bo błędy są w oprogramowaniu. A podobno Huawei aspirowal do iPhone... Śmiech na sali.
To może proszę jednak bardziej zdecydowanie nacisnąć na serwis i poprosić o skuteczną naprawę. Jeśli nie pomaga, to podczas następnej wizyty w Warszawie warto przejść się do salonu firmowego, przedstawić problem i naskarżyć na punkt serwisowy, który doradza reset. Biorą tyle pieniędzy, że powinni skutecznie zadziałać, a nie udzielać porad, jakie jest w stanie udzielić gimnazjalista. Odzywam się, bo mam P20 Pro od dnia premiery. Działa bez problemu ze wszystkimi aktualizacjami i nadal jest świetnym urządzeniem. Szkoda by było po wydaniu tylu pieniędzy zrezygnować, bo serwisowi się nie chce. Serio. (jf)
.31.5.187 | 06 Jul 2019, 20:07

Pitbullka
Mam problem. Telefon mam od miesiąca a od 2 dni mam problem z połączeniami. Jak dzwonię do kogoś lub ktoś dzwoni do mnie to ja słyszę wszystko super ale mnie nikt nie słyszy. Gdy dzwonię na whatsapp lub messenger tego problemu nie ma. Pomaga jedynie ponowne uruchomienie telefonu, ale tylko na jakąś godzinę. Później znowu jest to samo. Oddawać na reklamację czy może coś mam nie tak w ustawieniach?
.114.28.10 | 23 Jun 2019, 20:06
Bawa
Brakuje mi opcji tapety "z magazynem". Była taka w p9, całkiem fajna. Poza tym aplikacja wbudowana do sms beznadzieja,w porównaniu do tej z p9. Po co zmiany na gorsze?
.198.213.222 | 04 Jun 2019, 07:06

Romek
W multimediach jest błąd, a mianowicie telefon ma głośniki stereo włączane automatycznie gdy telefon jest w pozycji poziomej i sam kilkukrotnie korzystałem z wideorozmów. Telefon jest jednym z najlepszych na rynku nawet w 2019 roku.
Tak, dziękuję za poprawkę. (jf)
.228.11.182 | 28 May 2019, 11:05
Adazen
Telefon śmiga. Spadł że stołu,utopil się w Wwa nie przejechał po nim tramwaj... Ani rysy.. Piękny model. Aparat robi takie ostre zdjęcia ze Az mnie szczypie w oczy jak bym zjadł papryczke jalape?o
.57.87.224 | 25 May 2019, 00:05
Roman
Mam ten telefon od 3 miesięcy odkupiony w komisie. Telefon jest rewelacyjny i mogę śmiało stwierdzić że negatywne opinie są raczej wymyślone przez osy, które nigdy z tego telefonu nie korzystały. Telefon jest rewelacyjny pod kątem działania jak również aparatu. Zdjęcia z mojego Olimpusa są słabsze. Filmy jak i fotki to bajka. Sterowanie pilotem wszystkich urządzeń przez irdę to rewelka. Szybkość działania systemu rewelacyjna. Ładowanie bardzo szybkie, co dwa dni (no chyba że gram). Czytnik linii papilarnych zastępuje przyciski systemowe i działa to wszystko szybko i płynnie. Telefon jest super i jak przez trzy miesiące brak wad. Negatywne opinie odnośnie tego telefonu i producenta to według mnie wymyślone kłamstwa. Jest to mój drugi telefon tego producenta (wcześniej średnia półka) i jak do tej pory wszystko jest Ok.
.228.11.182 | 17 May 2019, 11:05
Radek
W tym telefonie dobry jest tylko aparat. Cała reszta to zwykłe chińskie, androidowskie, tnące się g**wno. Na prawdę nie polecam, zwłaszcza jak ktoś przesiada się IOS, można się nieźle naciąć
.47.135.241 | 27 Apr 2019, 19:04
Zawiedziona :(
Po miesiącu od zakupu padł system, tak samo jak koleżanka niżej nie mogłam odbierać połączeń. odcisk palca także padł z dnia na dzień po ok dwóch tygodniach od zakupu. Obecnie czekam na odbiór telefonu z gwarancji trwa to już dwa tygodnie. Przykro, że w ramach reklamacji w tej półce cenowej nie jest zapewniony telefon zastępczy...
.230.42.240 | 26 Apr 2019, 15:04
andyoz
Tragedia. Ekran żółty jak Chińczyk. Czy to wina egzemplarza ? Jestem zaskoczony bo oglądając testy na YT nikt nie wspominał o tym w przypadku P20 Pro. Czy może coś przeoczyłem ? Porównanie ekranu np. z Xperią XZ córki to pogrom Huaweia.
.175.106.200 | 19 Apr 2019, 00:04

Wszystkich opinii: 103. Pokazuję od 1 do 10.