R E K L A M A

Huawei P20 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 97. Pokazuję od 1 do 10.
53,6% 
 22,7% 
 23,7% 
Roman
Mam ten telefon od 3 miesięcy odkupiony w komisie. Telefon jest rewelacyjny i mogę śmiało stwierdzić że negatywne opinie są raczej wymyślone przez osy, które nigdy z tego telefonu nie korzystały. Telefon jest rewelacyjny pod kątem działania jak również aparatu. Zdjęcia z mojego Olimpusa są słabsze. Filmy jak i fotki to bajka. Sterowanie pilotem wszystkich urządzeń przez irdę to rewelka. Szybkość działania systemu rewelacyjna. Ładowanie bardzo szybkie, co dwa dni (no chyba że gram). Czytnik linii papilarnych zastępuje przyciski systemowe i działa to wszystko szybko i płynnie. Telefon jest super i jak przez trzy miesiące brak wad. Negatywne opinie odnośnie tego telefonu i producenta to według mnie wymyślone kłamstwa. Jest to mój drugi telefon tego producenta (wcześniej średnia półka) i jak do tej pory wszystko jest Ok.
.228.11.182 | 17 May 2019, 11:05
Radek
W tym telefonie dobry jest tylko aparat. Cała reszta to zwykłe chińskie, androidowskie, tnące się g**wno. Na prawdę nie polecam, zwłaszcza jak ktoś przesiada się IOS, można się nieźle naciąć
.47.135.241 | 27 Apr 2019, 19:04

Zawiedziona :(
Po miesiącu od zakupu padł system, tak samo jak koleżanka niżej nie mogłam odbierać połączeń. odcisk palca także padł z dnia na dzień po ok dwóch tygodniach od zakupu. Obecnie czekam na odbiór telefonu z gwarancji trwa to już dwa tygodnie. Przykro, że w ramach reklamacji w tej półce cenowej nie jest zapewniony telefon zastępczy...
.230.42.240 | 26 Apr 2019, 15:04
andyoz
Tragedia. Ekran żółty jak Chińczyk. Czy to wina egzemplarza ? Jestem zaskoczony bo oglądając testy na YT nikt nie wspominał o tym w przypadku P20 Pro. Czy może coś przeoczyłem ? Porównanie ekranu np. z Xperią XZ córki to pogrom Huaweia.
.175.106.200 | 19 Apr 2019, 00:04

Luksok
I włąśnie tu jest problem drogi moderatorze. Dzisiaj w nocy pomimo wyłączenia możliwości aktualizacji, telefon pobrał nowe oprogramowanie. Kontaktowałem się z Huawei ale odpowieź mnie załamała. Aktualnie posiadam wersję 8.1.0.161 proszę o udostępnienie linku z forum xda kolegi poniżej albo informację jak przywrócić system 152. Z góry dziękuje i Pozdrawiam
Przedziwna sytuacja. Dzięki za odpowiedź, ale niestety nie mogę udostępnić linku. Serwis jest znany, a wyszukiwarka ogólnodostępna. Zainteresowani znajdą. Pozdrawiam. (jf)
.205.203.13 | 18 Apr 2019, 10:04
Luksok
Niestety ale koledzy poniżej mają w pełni rację ostatnio porównywałem zdjęcia z znajomego p20 pro. I niestety ale degradacja wraz z aktualizacjami postępuje tzn. zdjęcia są coraz ciemniejsze, jakoś trzeba sprzedać p30pro...
Nawet jeśli producent rzeczywiście stosowałby tego rodzaju sztuczki (mam najnowszy soft i nie zaobserwowałem jakiegokolwiek pogorszenia jakości zdjęć na automacie, ale to oczywiście o niczym nie świadczy), to zawsze można wyłączyć aktualizacje albo przerzucić się na tryb manualny. - Jedno i drugie jest jednak niewygodne. Trudno jest mi odnieść się do zarzutu, jeśli nie doświadczyłem problemów. Ślady podstawowej manipulacji software'owej powinny być widoczne w danych EXIF zdjęcia - można próbować namierzyć problem samodzielnie. Może warto zapytać bezpośrednio biuro prasowe producenta? Pozdrawiam. (jf)
.205.203.13 | 18 Apr 2019, 08:04
Rozczarowana
Po miesiącu użytkowania padł system, nie mogę odbierać połączeń. Funkcja odblokowywania poprzez odcisk palca padła do dwóch tygodni od zakupu... Żenada.
Nie spotkałem się co prawda z problemem, choć użytkuję P20 Pro od dnia premiery, ale jeśli uszkodzenie nastąpiło po miesiącu, to jest z pewnością objęte zarówno rękojmią, jak i gwarancją. Warto załatwić sprawę np. bezpośrednio w salonie Huawei, bo potrafią serwisować na poczekaniu, ale nie każdy mieszka blisko. Standardowy serwis w przypadku każdej marki to ok. 2 tygodnie. Pad systemu nie jest najczęściej winą urządzenia; winowajcą bywa szkodliwe oprogramowanie albo źle przeprowadzona aktualizacja. Czytnik to poważniejsza sprawa i prawdopodobnie zakończy się wymianą wyświetlacza. Miałeś pecha Użytkowniku, bo P20 Pro nie jest raczej awaryjnym urządzeniem. Powodzenia z naprawami! (jf)
.230.43.60 | 11 Apr 2019, 07:04
J
Czy rozwiązano już problem pogorszenia się zdjęć po aktualizacji? {ciach link do XDA). Jeden z użytkowników rozwiązał problem poprzez instalację starszej aplikacji od kamery, tj tej [...]
Nie dajemy tu linków zewnętrznych, szczególnie do plików. U mnie c432 i brak jakichkolwiek problemów z aparatem. Zdjęcia nocne są jakie były, AF działa, brak blura czy pikselizacji, problem nie występuje. - W przeciwnym wypadku na zasadzie wyjątku zostawiłbym przynajmniej link do wątku na XDA. Nie chciałbym wyciągać pochopnych wniosków, ale byłbym jednak ostrożny z instalacją zewnętrznego oprogramowania spoza GPlay. (jf)
.221.123.94 | 07 Apr 2019, 15:04
Bea
Mam ten telefon od 7 miesięcy i kupiłam go ze względu na aparat. Niestety widzę że jakość zdjęć się pogorszyła a co do zdjęć selfi strasznie rozświetla nie lapiac ostrości. Jedna osoba na zdjęciu jest jeszcze ok, ale więcej nie są wyraźne. Jestem zawiedziona, bo trochę kosztował.
.70.16.226 | 01 Apr 2019, 19:04
Xalinka50
Telefon sprawuje się rewelacyjnie. Aparat jest super, piękne zdjęcia. Szkoda że nie ma radio i jak chcesz skopiować jeden numer z wiadomości sms, to zaznacza całą wiadomość. To minus w szczególności przy przelewach bankowych, kiedy musisz skopiować jeden kod i wkleić , a się nie udaję tego zrobić. I wtedy kartka i długopis się kłania. A w autobusie, czy na ulicy? Poza tym wszystko jest na plus. Mogę polecić ten telefon każdemu.
.64.53.58 | 30 Mar 2019, 17:03

Wszystkich opinii: 97. Pokazuję od 1 do 10.