R E K L A M A

Honor 8X
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 61. Pokazuję od 1 do 10.
70,5% 
 9,8% 
 19,7% 
Krzysztofchm
Honor 8x właśnie otrzymał aktualizacje. Dziś pobrałem. Śmiga wszystko. Motyw ciemny suoer
.232.164.131 | 17 Feb 2020, 05:02
Marcin Radom
Po długiej rozmowie z agentem z Huawei i wykonaniu zaleconych przez niego czynności, telefon prawie wrócił do dawnej świetności.
.30.52.209 | 05 Jan 2020, 08:01

Ddd
Android 10: orientacyjna data aktualizacji dla modelu 8x to luty 2020 roku. ????
.156.139.172 | 30 Dec 2019, 12:12
Marcin Radom
KP telefon taki jak piszesz był do aktualizacji emui do wersji 9. Od tamtej pory, pomimo trzech następnych aktualizacji, tnie się na każdej aplikacji. Na dowód mogę wysłać zdjęcia na maila, bo tu wstawione linki do albumu moderator zablokował.
.30.55.14 | 17 Dec 2019, 06:12

KP
Jak czytam opinie o diodzie to aż śmiech mnie bierze.
Telefon za pieniądze które trzeba na niego wydać jest genialny a wszystkie negatywne opinie wynikają z braku wiedzy posiadacza.
Np. Format zdjęć.. Podobno tylko jeden. Wystarczy wejść w ustawienia i wyłączyć sztuczna inteligencję a następnie zmienić format.
Podsumuwujac Telefon genialny i napewno przewyższa modele w tej samej półce cenowej.
Jak na średniaka genialny i nie trzeba przepłacać aby mieć naprawdę świetny Telefon.
.212.145.124 | 15 Dec 2019, 10:12
psotniczek1977
Też mam wersje ze 128 Gb dokładny model JSN-L21 zero ścinek .
.64.29.21 | 03 Dec 2019, 16:12
Marcin Radom
Ja mam dokładnie tę samą. Może to jeszcze kwestia podzespołów? Ja mam 128GB. Zauważyłem, że najgorzej telefon się zachowuje zaraz po włączeniu. Kolejne uruchomienia aplikacji przebiegają już sprawnie.
.30.57.2 | 02 Dec 2019, 20:12
psotniczek1977
Moja wersja EMUI to 9.1.0 numer kompilacji 9.1.0.249(C432E1R1P1)
.64.29.21 | 02 Dec 2019, 19:12
Marcin Radom
Także mam czystego 8X. Którą dokładnie masz wersję EMUI?
.30.57.2 | 02 Dec 2019, 06:12
psotniczek1977
Panowie coś z waszymi 8x jest coś nie tak mam najnowszą aktualizację systemu i nie mam żadnych zacięć a po ostatniej aktualizacji chodzi jak burza zaznaczam że mam telefon nie z sieci tylko czysty.
.64.29.21 | 01 Dec 2019, 20:12

Wszystkich opinii: 61. Pokazuję od 1 do 10.