R E K L A M A

CAT S41
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 1 do 10.
52,6% 
 36,8% 
 10,5% 
MickMarek
Półtora roku zaczęłem używać słuchawek i dup!!! Gniazdo słuchawkowe spowodowało zwarcie nie wyłącza się ikona słuchawek nie działa mikrofon przy słuchawkach też czyli nie mogę rozmawiać do tego wyświetlają się dziwne żeczy a TIDAL sam się uruchamia te chińskie zabawki zawsze mają słaby punkt to jest prawdziwy szajs a miał być wieczny jestem na wakacjach w Grecji bez telefonu
.173.43.41 | 15 Jul 2019, 16:07
Kamil Jurewicz
Kontynuując moje złe doświadczenie: telefon ma problemy z ładowaniem: wczoraj 23.06.2019 przez 9h ładowania (20:00 - 5:00) telefon naładował się do 80%. :( . Wytrzymałość / działanie systemu jest zadowalająca.
Reszta: LIPA :(
.173.226.166 | 24 Jun 2019, 12:06

add
Nie jestem zadowolony, telefon nowy spisywał się dobrze... przez miesiąc, później już tylko problemy z zasięgiem, nawigacją, ostatnio po aktualizacji, głośnik rozmów przestał reagować na regulacje głośności, praktycznie nic nie słychać, jedyny plus to wytrzymałość zewnętrzna, soft to jakaś porażka.
.14.112.109 | 09 May 2019, 10:05
Mariusz
Witam z telefonem na początku było wszystko ok. Ale po paru miesiącach tracił zasięg, padł mikrofon. W ciągu roku był 3 razy reklamowany w serwisie. Non stop mam z nim problemy. Teraz znowu się coś dzieje ( rozmówca mnie nie słyszy). Tragedia!!!
.174.15.63 | 17 Mar 2019, 09:03
Aro
Witam. Posiadam s41 od 15 miesięcy. Myślałem, że będę zadowolony. Lipa. Bateria trzymała tydzień, gdy tel nie był używany, teraz 1 dzień(...), Aparat porażka, klawiatura porażka, interfejs dzwonienia, porażka. Teraz się samoczynnie po wpisaniu hasła resetuje. Totalny bubel jak dla mnie. Nic mi po jego pancernosci, skoro ledwy z niego użytek. Nie wiem co w nim widziałem wcześniej. Smartfon nie wart jest tych pieniędzy. Za niedługo pewnie się wyłączy i go nie uruchomie.. reklamy i recenzje kłamią.
.145.223.152 | 05 Mar 2019, 07:03
Bizmut
Smartfon naprawdę solidny i dobrze wykonany. Zdecydowanie skierowany do 'starszych' odbiorców. Surowy Android, prawie bez dodatków. Jeśli nie naparzasz w gierki i nie wykonujesz 300 telefonów dziennie, bateria trzyma spokojnie kilka dni. W moim przypadku 5-7 na jednym ładowaniu. Pracuję w magazynie. Noszę ze sobą sporo badziewia - metrówkę, nóż, suwmiarkę, długopis itp. Czasem trzeba 'poskakać' po regałach. Z tego względu potrzebowałem telefon który wytrzyma upadki i zarysowania. S41 sprawdził się bardzo dobrze. Po 6 miesiącach użytkowania jest w 1000 razy lepszym stanie niż moje poprzednie smartfony. Dodam, że szybka tylnego aparatu jest plastikowa i tak jak ktoś już napisał może się porysować. W pracy zajmuję się reklamacjami. Często muszę robić zdjęcia np. wadliwego towaru. Nie wiem o co ludziom chodzi z niską jakością zdjęć? Ja nigdy nie miałem z tym problemu. Bądźmy szczerzy, to nie jest ajfon za 8000zł, ani lustrzanka. Nie spodziewaj się cudów jeśli próbujesz zrobić fotkę przy słabym świetle. Miłym zaskoczeniem było wsparcie ze strony producenta, jeśli chodzi o aktualizacje systemu. Telefon najnowszy nie jest, a Android zaktualizowany :). Wodoszczelności jeszcze nie testowałem ;).
.97.68.249 | 01 Mar 2019, 23:03

miczaw
Wytrzymałościowo bardzo dobrze, ale system niestety wariuje już po kilku miesiącach (mimo zainstalowania tylko kilku podstawowych, niezbędnych aplikacji). Po roku system prawdopodobnie sam się zaktualizował, lub coś się bez powodu zresetowało/zepsuło (telefon w kieszeni) i pozostał mi jakiś beznadziejny układ pulpitu gdzie wyszukiwanie głosowe którego nie używam zajmuje jego górną część, zostało kilka klawiatur google z językiem japońskim i kilkoma innymi azjatyckimi, których nazw nawet nie pamiętam, oraz klawiatura głosowa. Nawet hasła do zresetowania do ustawień fabrycznych wpisać nie można... Kupując telefon w tej cenie, nastawiony na wytrzymałość, liczyłem, że przynajmniej te 2 lata będę miał SPOKÓJ z telefonami.... Poza tym od kilku miesięcy aparat nie potrafi złapać ostrości przed zrobieniem zdjęć. Beznadzieja.
.201.213.158 | 01 Mar 2019, 16:03
Edeck666
Telefon posiadam już od roku czasu. Jest bardzo wytrzymały po upadku nie muszę oglądać telefonu i szukać uszkodzeń. Posiada dobrą latarkę. Bateria przy zabawie wytrzymuje lekko ponad dzień. Dużym minusem jest słaby aparat.
Z CATa jestem zadowolony i nie zamierzam go zmieniać
.0.68.97 | 24 Dec 2018, 08:12
Kamil Jurewicz
Wczoraj około 23 dostał aktualizację do wersji Android: 8.0 Oreo.
WRESZCIE... ????
.252.61.47 | 21 Dec 2018, 11:12
Adam
Zakupiłem cata po sprzedaży iPhona se . Tel ciężki trzeba się przyzwyczaić . Obraz ładny . Minimalna jasność za wysoka i w nocy troszkę razi . Bateria długo trzyma i o to chodzi aby telefon był dla mnie a nie do ładowarki non stop podłączony . Aparat szału nie ma ale jak się przytrzyma aparat nieruchomo to nie ma tragedii . Wodoszczelność bajka jeżdżę rowerem i nie muszę zakładać pokrowców w deszczu . Trochę drogi ale niezawodny . Bardzo mocna latarja. System łatwy i przejzysty. Szkoda że nie ma czytnika odblokowania odciskiem. Wygląda fajnie wg mnie . Ja polecam ciekawe jak długo pidtrzymam swoją opinię
.147.2.125 | 15 Dec 2018, 19:12
Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 1 do 10.