Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  102 483 opinie  |  650 testów  |  5 249 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony Ericsson

Sony Ericsson Xperia Ray



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,3%   11,7%   15,0% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • Borys
    Telefon mam ok 2 tygodnie i jest super.
    Plusy:
    -super wyswietlacz tak duza rozdzielczosc przy 3.3 cala , świetne kąty widzenie,pod słońcem wszystko widac ,wyswietlacz jest bardzo ostry i wyrazny.
    -telefon chodzi bardzo plynnie mi się nic nie lami.
    -podczas rozmow bardzo ładnie,czysty wszystko slychac i oczywiscie przy sluchaniu muzyki za pomoca głosnika znajdujacy sie u dołu tez super gra.
    -super design
    Aparat robi bardzo dobre zdjecia i filmy w rozdzielczosci hd.
    -bateria trzyma mi nawet 3 dni przy średnim użytkowaniu .
    Minus:
    -ekran nie jest az tak odporny na rysowanie , potrafia tworzyc się małe ryski nawet od kluczy.
    Telefon jak najbardziej polecam.
    .182.35.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 11 sie 2014, 01:08
  • jusii
    Mam go ponad rok, pierwszy właściciel. Dość stary model i przez tą właśnie starość ma jeden jedyny minus: mało pamięci na aplikacje, bo jakieś 200mb dla użytkownika, można część zainstalowanych przez siebie aplikacji przenieść na kartę, ale czasem i to jest za mało - to jest jedyny minus. Jeśli nie zależy ci na graniu 'zawodowo' tylko tam żeby kilka mieć dla rozrywki nawet na to nie patrz. A więc, najważniejsze PLUSY:
    - świetny aparat, 8 mpix to już nie byle co, bardzo dobrze łapie ostrość tekstów
    - dobra bateria, 1500mah na 3,3 cala to dobre połączenie, zwłaszcza, że często telefony z większymi wyświetlaczami mają baterię o mniejszej pojemności
    - mamy pełno na rynku teraz phabletów, ja ich fanem absolutnie nie jestem, bo nie chce tabletu, tylko telefon, ten jest idealny, nie jest gruby, jest niewielki - u mnie to na plus, oczywiście nie mowiac jak stylowy wyglad ma ten telefon
    - wszystko inne jak u mnie na plus
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lip 2014, 11:07
  • Rafał
    Użytkuje go ponad rok, mam szczęście że na niego trafiłem ponieważ są już nie do kupienia, chyba że podróbki z Chin na Allegro. Rozmiary i jeszcze raz rozmiary, moda na telefony wielkości tabletu to dla mnie nieporozumienie a Xperia Ray jest idealny. Genialny wyświetlacz gdzie ciężko dostrzec pojedynczy piksel, świetna kamera, cudowny wygląd, mnogość aplikacji do ściągnięcia w google play, darmowa nawigacja google (wystarczająco wyśmienita) jak na darmówkę. Brak minusów, mam kartę sd 32 GB na sporo zdjęć i filmów. Gdyby jakiś producent smartfonów ponownie stworzył coś tej wielkości to byłby hit w dobie obecnych tabletów zwanych smartfonami.
    .77.124.15 | 01 lip 2014, 19:07
  • R E K L A M A
  • jabukasiga
    Bardzo dobry telefon, szybki, mały, zgrabny i solidnie wykonany. Jakość dźwięku na słuchawkach jak i aparatu bardzo dobra jak dla mnie. Nie trzeba plecaka do przenoszenia.
    .ds.pk.edu.pl | 27 cze 2014, 23:06
  • Adamski
    Rozmiarowo to jeszcze wciaz telefon a nie juz tablet,obecnie ciezko juz o taki swietny model. Dla tych ,ktorzy cenia sobie takie wlasnie zalety jest idealnym rozwiazaniem.
    .versatel.net | 30 maj 2014, 10:05
  • Finrod
    Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Ekran jak na swoje wymiary ma bardzo dużą rozdzielczość co daje świetną gęstość pikseli. Posiadam go od 2 lat, po roku zrobiłem roota i od tamtego czasu testuję różne systemy. Procesor podkręcony do 1.2 Ghz stanowi świetny balans między wydajnością a drenażem baterii.
    .135.191.184.static.kolnet.eu | 17 maj 2014, 17:05
  • ski
    Używam już ponad dwa lata, jak dla mnie to telefon legenda bez godnego następcy. Osobiście do codziennej pracy przesiadam się już na patelniofon, ale Ray zostaje u mnie jako smartfon dedykowany do Ingressa: niewielkie rozmiary sprawiają że dosłownie chowa się w dłoni i jest bardzo dyskretny, a mała waga i solidna budowa czynią go prawie niezniszczalnym jeśli chodzi o upadki (zaliczył beton, kamienną podłogę itd. wiele razy i nie ma żadnych godnych uwagi uszkodzeń)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 maj 2014, 12:05
  • sabrex11
    ponieważ zbliża się koniec gwarancji, postanowiłem poeksperymentować ;) początkowo root i XPERIA Ultimate HD? V5.0.1 Final... już mi się zaczął podobać! Choć przy wolnej pamięci poniżej 200mb zaczynał mulić, ale coś mnie podkusiło i wgrałem Carbon-a Kitkat 4.4.2.
    Co tu dużo pisać :-D... REWELACJA! Nieważne, czy poniżej dwustu, czy powyżej, soft a z nim telefon śmiga...to młodzieżowe określenie najlepiej pasuje. Żadnych zawieszeń, zwolnień w działaniu. Jak nowy! Brakuje mi tylko radia fm... takiego prawdziwego, na słuchawki. Ale to przypadłość wszystkich softów 4.4.2. I żaden zamiennik nie pomoże. Ale cóż, coś za coś. I tak uważam, że warto było.
    .95.27.155 | 19 kwi 2014, 17:04
  • gra
    Telefon rewelacyjny! Mam go od dwóch lat i nie zawiódł ani razu. Mały minus za niewielką pojemność oraz osp kiepski materiał na tylnej klapce, bo trochę się stało przy brzegach, ale poza tym świetnie. Mimo przypadkowego "nurkowania" w zeszłym roku ani razu się nie zawiesił. Gorąco polecam!!!
    .play-internet.pl | 12 lut 2014, 20:02
  • per  mail
    jest super , działa wszystko , wada malo ramu i pamięci wewnętrznej
    .dynamic.chello.pl | 27 gru 2013, 21:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,3%   11,7%   15,0% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.159.229
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.