Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 200 telefonów  |  139 512 opinie  |  720 testów  |  4 331 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony Ericsson

Sony Ericsson Xperia Play



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,4%   11,7%   29,9% 
 Wszystkich opinii: 77. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Gruby
Witam, mam telefon niecały rok, a on już nie chodzi, badziewie. Kupiłem go za gotówkę, czyli pieniądze wyrzucone w błoto.
*.net-partner.pl  |  17 mar 2014, 10:03
kawa-chan
Mam telefon trzy lata i jestem z niego ogromnie zadowolony. Traktowałem telefon jak każdy nieszanujący sprzętu dzieciak, spadał mi na beton kilka razy, a tylko raz mi się zbił ekran a mimo to jeszcze pół roku na nim pracowałem. Potem mi się niestety taśma uszkodziła i musiałem telefon oddać do naprawy za ok 400 złotych. Telefon sprawny i nadal go używam, co prawda czasami zacina ale co się można spodziewać po trzy letnim sprzęcie?
*.dynamic.chello.pl  |  12 sty 2014, 19:01
picia787  mail
Mialem ten telefon 8 misiecy sprzedalem bo przesiadlem sie na Galaxy note 2. Aczkolwiek zaluje ze go nie zostawilem gry chodzily swietnie asphalt 7 modern combat 3 4 juz sie ciela ale za to byla wygoda. Nie ma lepszego w grach jednordzeniowca... a nawet od lg l7 2 dwurdzeniowy niby a slabiej gry na nim chodza... do nota nie porownam bo tu otwarte 5 gier na raz a on nie zamula... ;)
*.98.57.139  |  30 paź 2013, 22:10
Johnny 79
Mam ten telefon od 10 miesięcy kupiony nowy, bez loga simlocka ect.i dodam, że to mój 4-ty model z serii SE (wcześniejsze posiadane modele to K510i, W890i, VIVAZ)

Zalety:

- dobra przegladarka web (porównywałem i uważam, że lepsza niż w Samsungu SIII mini)
- możliwości używania przycisków od konsoli do przegladarki web i aparatu
- przyzwolita jakość zdjęć w dzień w dobtym oświetleniu (bez lampy)
- zgrabny, dobrze wyprofilowany kształt
- możliwości instalacji karty 32 GB (można wgrac sporo muzyki i filmów)
- bardzo dobre 2 głośniki - rewelacja - niespotkałem lepszych głośników w SE i Samsungach (tych 2x drożych)
- dobra jakość wyświetlanych filmów
- wiele gier ( o dużej pojemności ponad 1 GB) można grać z przycisków konsolki - powoduję to 100% widok ekranu - lepsze wyczucia przcisków niż używania przycisków ekranowych
- pozostałe - to dobra relacja jakości do ceny, przyjemny menu mimo androida 2.3.4

Wady:
- wg mnie brak radia FM (mając tak dobre głośniki, aż się o to prosiło)
- zbyt mała pamięć wewnętrzna - instalacja każdej aplikacji pomniejsza zawsze jego pamięć - da się zainstalować 30-50 typowych aplikacji i to jest max. - nie znam możliwość instalacji aplikacji wyłącznie na microSD
- duża proądożeność szczególnie na grach - 4-8 h ciągłego grania - telefon waży swoje i tutaj zgodziłbym się o dodatkowy jego ciężar za dodatkowe miliampery (np. 2500mAh zamiast 1500mAh)
- brak adaptacji do wyższego oprogramiwania androida

Ogólnie - polecam za dobrą jakość w tej cenie, niepowtarzalność tego modelu, uważam, że jest dużo bardziej dopracowany funkcjonalnie względem posiadanego wcześniej SE VIVAZ.
*.adsl.inetia.pl  |  19 paź 2013, 17:10
zmija7621
Witam! Właśnie go kupiłam i mam nadzieje ze się nie zawiodę. Pozdrawiam!
*.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net  |  07 paź 2013, 19:10
qwerty  mail
Ostatnio go zalalem, oddalem na gwarancji i jako wymienili na nowy. Ogólnie fajnie sie gra na nim, tylko niestety nie ma zadnych emulatorów psp, a jak juz są to na tym telefonie wyciągają 2 fps.
*.interkar.pl  |  29 wrz 2013, 12:09
Marek1992
Mam ten telefon prawie rok. Telefon sam w sobie jest fajny, fajnie się na nim gra. Ale jest za mało pamięci telefonu, i ostatnio telefon się rozładował w nocy, rano podłączyłem go do ładowarki i włączam telefon i zacina się na napisie
sony ericsson i telefon po godzinie wyświetlana tego samego nie włączył się postanowiłem wyciągnąć baterię, otworzyłem klapke a pod baterią widze ztopiony plastik tak jakby sie nagrzał w trochę ztopił. A najlepsze jest to że telefon wogóle nie leżał na słońcu jedyny gdzie był to w domu lub w skórzanym pokrowcu w mojej kieszeni, ale co się okazało że z telefonu SAMO usuneło się oprogramowanie a znim wszystkie aplikacje itp na w telefonie przynajmniej tak twierdził pan w T-Mobile a ja zostałem z telefonem który wyświetla cały czas to samo. :/
*.218.233.221  |  08 wrz 2013, 13:09
Posiadacz  mail
Witam chciałbym poprawić jeden szczegół gdyż Xperia play nie posiada 500 mb ramu, a zaledwie 360.
Wbudowanego ma 512 MB. Jeśli chodzi o wyświetlany w informacji systemowej, czy dostępny dla użytkownika - to już inna sprawa. (jf)
*.dynamic.chello.pl  |  07 wrz 2013, 07:09
Kapibara
@Mr Brick
Chcesz powiedzieć że po dwóch latach użytkowania przyjdzie wróżka i powie, że od dziś nie odpalę już tych gier, w które grałem wczoraj? Nie widzę związku w ilości czasu w którym posiadamy dany telefon, a wygodą pracy. Podtrzymuję swoją poniższą opinię.

Xperię można kupić za mniej niż 400zł za używkę (na przełomie 2010/11 za tyle chodziły Swifty, X8 itp.) więc telefon można zacząć rozpatrywać w kategoriach low-endów... Zresztą kiedy wychodziła to nie była żadnym skokiem technologicznym.
*.wdm.pl  |  20 sie 2013, 00:08
Mr Brick
@Kapibara (i reszta) wy pewnie ten telefon macie od paru dni- kilku mięsięcy, a ja go mam od 2 lat. U Was jeszcze wszystkie wady nie wyszły na jaw
*.chello.pl  |  16 sie 2013, 22:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,4%   11,7%   29,9% 
 Wszystkich opinii: 77. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Highscreen Zera S
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
Aktualności:

» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.133.189
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.