Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  145 266 opinii  |  720 testów  |  4 093 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony Ericsson

Sony Ericsson Xperia Arc



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   7,5%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 106. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Zadowolony
    Posiadam telefon od kilku dni i jestem zadowolony,mimo tego że jest to mój pierwszy smartphone z androidem , po przesiadce z symbiana korzystanie z telefonu nie jest uciążliwe a wręcz przyjemne polecil bym go każdemu z czystym sumieniem
    Zalety:
    Świetny aparat
    Genialny wygląd
    dobrze łapie zasięg
    nie ma problemów z żadną aplikacja
    Wady:
    słaba bateria
    strasznie sie nagrzewa można kiełbaski smażyć :-P
    problemy z stabilnośćą na gingerbread lecz aktualizacja do ICS 4.0.4 rozwiązuje ten problem
    .181.55.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 26 kwi 2014, 09:04
  • dawfil
    Bardzo dobry telefon, troche muli tak jak pisza ludzie i to prawda, choc ogolnie jak na codzien jest ok, wgralem nowe oprogramowanie i nei jestem do konca przekonany czy dobrze zrobilem, bateria jakby trzyma krocej u mnie. ale tel ok ;)
    .197.122.85.threembb.co.uk | 13 kwi 2014, 15:04
  • bremanda  mail
    Telefon posiadam już 3 lata i nie mam na co narzekać. Co prawda przycina mi się jak mam dużo aplikacji otwartych na raz, ale już się przyzwyczaiłam. A tak to nie mam żadnych zarzutów do niego, nigdy nie był w naprawie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 sty 2014, 16:01
  • R E K L A M A
  • ebebebe
    Telefon posiadam już ponad rok, nie jestem osobą która dba o rzeczy dlatego też telefon wypadł mi już minimum 100 razy a żeby tego było mało przezyżył kąpiel w kiblu i w wannie ( chyba wyjątkowo mocny egzemplarz mi się trafił) na gwarancji nie był ani razu, czasami tylko mi się przycina jednak nie jest to bardzo odczuwalne. Jedyne co mi troszkę przeszkadza to stary android niestety nie umiem wgrać nowego, jednak przeszkadza mi to ze względu na aplikacje które pędzą swoim tempem zapominając o starszych wersjach androida no ale coz. Telefon polecam w 1000% !!! :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 sty 2014, 23:01
  • Jeży  mail
    Mam telefon od sierpnia 2011. Kupiłem go ze względu na aparat, robiący dobre zdjęcia - nawet w złych warunkach oświetleniowych. Nie zawiodłem się na nim ani razu. Filmy kręci też przyzwoitej jakości. Obudowa po tak długim użytkowaniu jest wytarta tu i ówdzie, ale wiadomo - to nie Mona Lisa aby trzymać urządzenie za szybą. Na ekranie folia od ZAGGa i ekran wygląda jak nowy. Na gwarancji był 2 razy (pęknięta obudowa koło czujnika zbliżeniowego - wada projektowa tego modelu).

    Osobiście podoba mi się jego ponadczasowy design, choć kanciaste krawędzie sprawiają, że lekko kłuje w dłoń podczas użytkowania. Ma przyjemny w dotyku gładki plastik, który mimo upływu czasu jest nadal świetnie spasowany i nie trzeszczy. Złącza mimo częstego podłączania USB i słuchawek są nie do zajechania. Dobra jakość rozmów to też atut tego telefonu. Dla mnie mega ważną opcją był fizyczny przycisk spustu migawki (tutaj akurat dość opornie chodzi). Przycisk włączania telefonu i jednocześnie jego blokowania to nieporozumienie - rozwiązaniem okazała się apka blokująca ekran.

    Zasięg trzyma non stop, internet śmiga, wifi widzi po całym mieszkaniu, Bluetooth działa płynnie, GPS nie zawiódł ani razu.

    Bateria trzyma 2-3 dni przy normalnym użytkowaniu (tel./IM/net/audio/foto).

    Po aktualizacji do Andka 4.0.4 Arc spowolnił, lecz na tyle nieznacznie, że nie przeszkadza to w normalnym użytkowaniu. Wszystkie apki, które do tej pory instalowałem chodzą płynnie (nie gram w gry 3D, no może poza Mahjong'iem 3D ;) ). MOŻNA jednocześnie słuchać muzyki i grzebać w necie. Jednak przy przełączaniu się między kilkoma równocześnie uruchomionymi aplikacjami to mordęga - ewidentnie 512MB RAMu to za mało w obecnych czasach. A procek nadal daje radę.

    Podsumowując: z czystym sumieniem polecam ten smartfon każdemu, który szuka ładnego telefonu, przyzwoicie pstrykającego zdjęcia oraz towarzysza podróży, który przy pewnej dozie cierpliwości da z siebie wszystko.
    .tgo-5.provector.pl | 08 gru 2013, 00:12
  • Bazyl
    Mam telefon od ponad 2 lat. Cały czas działa na starej wersji Androida 2.3.4. Czasem sam system zamula przez chwilę. Trochę mu ostatnio bateria siadła. Wiec ją wymieniłem za 50 zł na nowa oryginalna. Bateria starcza na 2-4 dni. Trochę dzwoniąc, browsując po internecie. Do tego funkcje kalendarza i TODO. Od czasu do czasu krotka gierka.

    Ogólnie jestem zadowolony. Właściwie to przez ten długi czas tylko trochę lakier mi się zdarł z przycisków. Polecam. Chodzi w zasadzie 98% programów. Na płynność nie narzekam.
    .221.173.229.reserved.voxility.com | 05 gru 2013, 21:12
  • Kropp  mail
    Posiadam ten telefon od 2 lat, oddawałam go na gwarancję 2 razy, Na początku telefon zgasł i już się nie włączył, a za drugim razem widoczne były ślady kleju na wyświetlaczu. Ale pomimo tego z telefonu jestem bardzo zadowolona, mimo że to nie jest pierwszy smartfon z którym mam do czynienia. Ful wypas aparat, zdjęcia piękni i wyraźne, lampa błyskowa, świetny głośnik, świetne przeglądanie stron internetowych, do tego działa bardzo szybko, nie zawiesza się i nie psuje, a bateria i tak jest w miarę dobra. Polecam :)
    .116.72.72 | 27 lis 2013, 19:11
  • ssss  mail
    Telefon posiadam juz prawie 2 lata i pomimo ścinek i lekkiej zamułki to działa świetnie jak na to że kompletnie go nie szanowałam. Dla mnie to skała nie telefon, ekranik pęknięty lecz na pierwszy rzut oka nic nie widać i szczerze powiem nie moge sie z nim rozstać. Polecam mimo wszystko!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 paź 2013, 13:10
  • oozzzi  mail
    Mam ten smartfon praktycznie od premiery-6 kwietnia kupiłem. Super sprzęcik (wtedy najlepszy) służy mi do dziś bez prawie przerwy - pływał ok. minuty w jeziorze :) potem 3 dni sechł. Nie dbam o sprzęt, więc wygląda jak... połamana obudowa, popękany dotyk itp. mam jeszcze inne smartfony, ale ten pozostanie moim podstawowym do końca jego dni :)Jak komuś muli - to niech przeskanuje go antywirusem albo zrobi ustawienia fabryczne - po problemie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2013, 21:07
  • patamtam
    Telefon mam od grudnia 2011, śmiga bez najmniejszego ścięcia pomimo masy aplikacji, internet super chodzi, aparat 8mpix świetnie zdaje egzamin, bardzo wygodnie i szybko pisze sie na klawiaturach ekranowych i poziomej i pionowej, a bateria wytrzymuje na luzie 2,5 dnia normalnego uzytkowania - Ci co piszą inaczej chyba trafili na jakiś wadliwy model ;)
    .182.86.185 | 08 cze 2013, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   7,5%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 106. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.71.86
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.