Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 807 telefonów  |  150 011 opinii  |  720 testów  |  1 788 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony Ericsson

Sony Ericsson W995



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,7%   4,4%   30,9% 
 Wszystkich opinii: 340. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Emachines
    Jak dla mnie najlepszy telefon jaki jest dostępny TELEFON podkreślam nie te smart gow.. kupiłem pierwszy raz go w 2010r w 2012 na początku ekran przestał działać bo go upuściłem i odłożyłem w995 do szuflady.
    używałem inne klawiszowce aż w końcu chciałem kupić nowego w995 na początku 2014 ale okazało się to być bardzo trudne a jak się jakiś pojawił kosztował 1000+zł.

    Na początku 2014 poszedłem do sklepu i miałem dylemat pomiędzy Nokia515 a Sony Xperia E1 wkońcu wybrałem Xperie bo myślałem że się przekonam do tych wynalazków dotykowych ale sie nie przekonałem używałem Xperie jakieś 7-8 mies i schowałem ją do szafki problem podczas pisania esów odbieranie rozmów też nieraz było trzeba 4 razy przejechać palcem po ekranie zanim zaskoczył ciągle jakieś aktualizacje facesruki jakieś Twitter i ciagle coś sie pojawiało to nie są telefony tylko przenośne małe komputerki.

    Kupiłem ekranik do swojego starego w995 wymieniłem i telefon działa a dźwięk jest nie porównywalny z żadnym innym telefonem wszystko ma ten telefon co powinien mieć nawet WiFi Będe go używał do puki bedzie działać a jak przestanie kiedyś to będę starał sie go naprawić bo takich telefonów już nie robią!
    .213.28.88 | 24 lis 2014, 00:11
  • Dev
    Co tu napisać o tym telefonie żeby nie powtórzyć... Ten telefon to ikona jeśli chodzi o jakość muzyki w telefonach jak i współczesnych smartfonach. Nie znam lepszego uniwersalnego multimedialnego telefonu (oczywiście jeśli chodzi o niedotykowe). Aparat 8 mega i ten odtwarzacz muzyki... bajka. :) Polecam wszystkim melomanom. Po wgraniu hobbystycznych sterowników telefon nabiera jeszcze lepszego dźwięku niż fabrycznie. Jest o wiele głośniejszy, ma o wiele lepsze basy. Poezja. :) Fabryczna bateria do dziś trzyma 3-4 dni, a przy częstym słuchaniu muzyki 2-3 dni. Telefon kupiłem od sprawdzonej osoby, która zakupiła go w sklepie stacjonarnym gdy był on dostępny, więc mam pewność, że to nie chińczyk. Sama możliwość modyfikowania mówi sama za siebie, że to oryginał.
    .153.150.236 | 31 maj 2014, 03:05
  • Kamil  mail
    Ja właśnie kupuje ten telefonik wcześniej miałem C702 4 lata działa do dziś, ale pora się przerzucić na coś nowszego, i myślę o W995, trudno już o oryginał, ale wychapałem za 300zł używkę w bdb stanie sprzedajacy zapewnia że jest oryginalny ale zobaczymy :), bo o tych z Singapur czy jakiś chinoli krążą plotki ze badziewne i nawet są tańsze od używki w bdb stanie bo ja za mój daje 300, a tym czasem u nich taki sam nowy kosztuje 270zł. Zobaczymy co będzie, myślę że się nie zawiodę, napisze niedługo jak się sprawuje, Pozdrawiam :)
    .224.236.185 | 16 lut 2014, 16:02
  • R E K L A M A
  • mandrake13
    Bardzo dobry telefon. Jak podczas wypadku rozbiłem jeden, to kupiłem drugi, taki sam. Nie ma lepszego. Super zdjęcia, muzyka też bardzo w porządku, choć głośniki trochę za cicho grają jak na telefon muzyczny. Boczne klawisze też idealne, z wyjątkiem przycisku Walkman, który zbyt czuły bywa irytujący. Generalnie ma wszystko co telefon mieć powinien - latarka, GPS (najlepiej pracuje z TrekBuddy). Choć w specyfikacji tego nie ma, to telefon świetnie sobie radzi z Aero2
    Screen: http://zapodaj.net/d30ca4e33988d.jpg.html
    Jestem mega zadowolony i polecam każdemu W995!
    .165.enf.pl | 10 sty 2014, 00:01
  • tadamat  mail
    O tak, po czterech latach gniazdo ładowarki wymaga wymiany, wymieniłem też taśmę (nie wielki wydatek) szykuję się do wymiany klawiatury (też grosze) i na razie nie widzę następcy godnego i adekwatnego w jakości, cenie, odporności na brutalne traktowanie, łagodności i łatwości obsługi oraz niezawodności.
    .216.118.64 | 25 gru 2013, 15:12
  • wawik
    Mam ten telefon od czterech lat z hakiem (pierwsze egzemplarze w Polsce). Czasem ma słaby zasięg, ostatnio wymaga czasem kilku prób z wetknięciem kabla ładowarki, ale na ogół bez kłopotu. Upadł mi setki razy, w tym kilkadziesiąt na bardzo twarde podłoże, bez problemu (odpukać)-:). Nieraz bałem się, że to już ostatni upadek. Żadnych problemów z dźwiękiem, bardzo dobre zdjęcia w normalnych dziennych warunkach. Zadnych zawieszeń. Co ja teraz mogę kupić tak dobrego?
    .warszawa.vectranet.pl | 12 gru 2013, 23:12
  • se
    To raczej wina sieci. W Play miałem to samo...
    .static.korbank.pl | 27 wrz 2013, 09:09
  • sonyk
    Telefon posiadam od pół roku i ogólnie wszystko bardzo pozytywnie poza "falującym" wskazaniem (i słabym) zasięgiem. Non stop skacze - leży na stole i ma pełen zasięg, po czym nagły zjazd do 1 kreski a nawet zera i za chwilę skok na 3, 4, 2, 3, itd - rzadko dochodzi do 5. Leżące obok inne telefony (i nówki i starsze "po przejściach") przez cały czas "stabilne" 5 kresek, max zasięg bez żadnych skoków a tu wariacje. Wymiana anteny, baterii, karty SIM nic nie pomaga. Wierny SE od kilkunastu lat a tu pierwszy taki przypadek :(
    .dynamic.mm.pl | 06 wrz 2013, 12:09
  • ;/
    Używałem go dość długo i pewnie bym go używał gdyby podczas nieodebranego połączenia nie wyłączyłby się i nie chciał już uruchomić. Tylko klawiatura na chwilę się włącza i wibracja i tyle. Póki się nie zepsuł byłem bardzo zadowolony.
    .adsl.inetia.pl | 20 lip 2013, 21:07
  • zikq
    Mam go od 3 lat i żadnych problemów do tej pory z nim nie miałem. Raz wymieniłem tylko baterie . Pyzatym telefon robi świetne zdjęcia i łączy łatwość obsługi wraz z szeregiem multimediów . Polecam !!!
    .xdsl.centertel.pl | 26 cze 2013, 13:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,7%   4,4%   30,9% 
 Wszystkich opinii: 340. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
Aktualności:

» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce
» Lenovo X2Pt5, czyli większy Vibe X2
» Wiko Jimmy: eksplozja kolorów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.168.212
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.