Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 240 telefonów  |  139 775 opinii  |  720 testów  |  5 393 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony Ericsson

Sony Ericsson W995



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,5%   4,4%   31,1% 
 Wszystkich opinii: 338. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Kamil  mail
Ja właśnie kupuje ten telefonik wcześniej miałem C702 4 lata działa do dziś, ale pora się przerzucić na coś nowszego, i myślę o W995, trudno już o oryginał, ale wychapałem za 300zł używkę w bdb stanie sprzedajacy zapewnia że jest oryginalny ale zobaczymy :), bo o tych z Singapur czy jakiś chinoli krążą plotki ze badziewne i nawet są tańsze od używki w bdb stanie bo ja za mój daje 300, a tym czasem u nich taki sam nowy kosztuje 270zł. Zobaczymy co będzie, myślę że się nie zawiodę, napisze niedługo jak się sprawuje, Pozdrawiam :)
*.224.236.185  |  16 lut 2014, 16:02
mandrake13
Bardzo dobry telefon. Jak podczas wypadku rozbiłem jeden, to kupiłem drugi, taki sam. Nie ma lepszego. Super zdjęcia, muzyka też bardzo w porządku, choć głośniki trochę za cicho grają jak na telefon muzyczny. Boczne klawisze też idealne, z wyjątkiem przycisku Walkman, który zbyt czuły bywa irytujący. Generalnie ma wszystko co telefon mieć powinien - latarka, GPS (najlepiej pracuje z TrekBuddy). Choć w specyfikacji tego nie ma, to telefon świetnie sobie radzi z Aero2
Screen: http://zapodaj.net/d30ca4e33988d.jpg.html
Jestem mega zadowolony i polecam każdemu W995!
*.165.enf.pl  |  10 sty 2014, 00:01
tadamat  mail
O tak, po czterech latach gniazdo ładowarki wymaga wymiany, wymieniłem też taśmę (nie wielki wydatek) szykuję się do wymiany klawiatury (też grosze) i na razie nie widzę następcy godnego i adekwatnego w jakości, cenie, odporności na brutalne traktowanie, łagodności i łatwości obsługi oraz niezawodności.
*.216.118.64  |  25 gru 2013, 15:12
wawik
Mam ten telefon od czterech lat z hakiem (pierwsze egzemplarze w Polsce). Czasem ma słaby zasięg, ostatnio wymaga czasem kilku prób z wetknięciem kabla ładowarki, ale na ogół bez kłopotu. Upadł mi setki razy, w tym kilkadziesiąt na bardzo twarde podłoże, bez problemu (odpukać)-:). Nieraz bałem się, że to już ostatni upadek. Żadnych problemów z dźwiękiem, bardzo dobre zdjęcia w normalnych dziennych warunkach. Zadnych zawieszeń. Co ja teraz mogę kupić tak dobrego?
*.warszawa.vectranet.pl  |  12 gru 2013, 23:12
se
To raczej wina sieci. W Play miałem to samo...
*.static.korbank.pl  |  27 wrz 2013, 09:09
sonyk
Telefon posiadam od pół roku i ogólnie wszystko bardzo pozytywnie poza "falującym" wskazaniem (i słabym) zasięgiem. Non stop skacze - leży na stole i ma pełen zasięg, po czym nagły zjazd do 1 kreski a nawet zera i za chwilę skok na 3, 4, 2, 3, itd - rzadko dochodzi do 5. Leżące obok inne telefony (i nówki i starsze "po przejściach") przez cały czas "stabilne" 5 kresek, max zasięg bez żadnych skoków a tu wariacje. Wymiana anteny, baterii, karty SIM nic nie pomaga. Wierny SE od kilkunastu lat a tu pierwszy taki przypadek :(
*.dynamic.mm.pl  |  06 wrz 2013, 12:09
;/
Używałem go dość długo i pewnie bym go używał gdyby podczas nieodebranego połączenia nie wyłączyłby się i nie chciał już uruchomić. Tylko klawiatura na chwilę się włącza i wibracja i tyle. Póki się nie zepsuł byłem bardzo zadowolony.
*.adsl.inetia.pl  |  20 lip 2013, 21:07
zikq
Mam go od 3 lat i żadnych problemów do tej pory z nim nie miałem. Raz wymieniłem tylko baterie . Pyzatym telefon robi świetne zdjęcia i łączy łatwość obsługi wraz z szeregiem multimediów . Polecam !!!
*.xdsl.centertel.pl  |  26 cze 2013, 13:06
Ola
Swój sony ericsson posiadam od 3-4 lat i wszystko jest jak najbardziej OK . Tylko teraz trochę muli ale to normalne :) Polecam osobiście .
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  31 maj 2013, 20:05
Will
Posiadam w995 od 01.2010, więc chyba mogę już w miarę obiektywnie wypowiedzieć się na jego temat.

PLUSY:
- bateria trzymająca minimum 3 dni mimo korzystania z WiFi, kilku krótkich rozmów, pisania SMSów i codziennego słuchania muzyki minimum 1h podczas dojazdów do szkoły,
- dobrze wykonana i odporna na upadki obudowa,
- przyciski WALKMANA - nawet jeśli ktoś nie jest wielkim fanem muzycznych telefonów to takie przyciski się przydają,
- bardzo wygodne pisanie SMSów, mimo, że klawisze nie wystają to mają wyczuwalny skok - idealne!,
- intuicyjne rozmieszczenie wszystkich przycisków,
- slider nigdy mi się nie przyciął ani nie zablokował, do dziś jest bez luzów, licznik rozsunięć podawał ok 85 000,
- na najnowszym sofcie tel. nigdy się nie zawieszał mimo karty 8 GB,
- możliwość podmiany dźwięków systemowych, wgrywania patchy oraz sterowników, własnych skrótów klawiszowych, słowem - dostosowanie do indywidualnych wymagań i fantazji,
- złącze mini jack,
- funkcja latarki(szkoda, że bez oddzielnego klawisza),
- zero problemów z zasięgiem(zasięg WiFi lepszy niż w C905 - mierzony w tych samych miejscach),

MINUSY:
- tel. nigdy się nie popsuł aż do czasu gdy wyświetlacz sam z siebie zaczął mienić się kolorowo, serwisant nie mógł go naprawić, bo nie wiedział co mu jest: 'zgaduj zgadula, a wszystko nie popalone i niby dobre',
- małe przyciski 'głośniej/ciszej'(bez paznokcia nic nie zrobisz),
- odpadające znaczki 'w' z obudowy,
- gniazdo ładowania po pewnym czasie potrzebuje specjalnych umiejętności właściciela, aby naładować tel.
- wolałbym, żeby aparat miał choćby 5MPix, ale za to robił lepsze zdjęcia, bo mimo wgrywania różnych sterowników robił jedynie duże fotki, ale za to zawsze strasznie kłamał z odwzorowaniem kolorów,

Podsumowując przyznam, że chciałem kupić C905 z względu na aparat, ale w ostatniej chwili zdecydowałem się na Walkmana. Nigdy nie żałowałem tego wyboru - w995 jest zdecydowanie lepiej wykonany i jest bardziej funkcjonalny. Kolega miał ten pierwszy model i prze ten czas wykonaliśmy swoisty test porównując oba telefony. Po tym jak się okazało, że nie mogę naprawić w995 miałem kupić ten sam model, ale chyba czas pójść z duchem czasu. Natomiast wszystkim, którzy potrzebują wytrzymałego telefonu(na którym świetnie się pisze i słucha muzyki) z radością polecam ten model.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  20 mar 2013, 09:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,5%   4,4%   31,1% 
 Wszystkich opinii: 338. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
Aktualności:

» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E
» Microsoft ostatecznie przejmuje Nokię
» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.163.26
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.