Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 088 telefonów  |  102 347 opinii  |  650 testów  |  5 957 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia Z1 Compact



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,6%   3,4%   46,0% 
 Wszystkich opinii: 87. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ja
    Do czego komu dobre podzespoły na takim ekranie? :/
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 12:07
  • Horus
    Jak Wam wolno zapisuje zdjecia na karcie to kupujcie szybsze karty bo te najtansze szybkoscia nie grzesza.
    .mmj.pl | 10 lip 2014, 17:07
  • mimo  mail
    Hmm pierwsze co miłe wrażenie bateria robi w niedziele ładowany dziś środa i jest jeszcze 30? przy pisaniu trochę na gg na Skype i smsy także kilka razy na dzień w sieć przepatruje jak i fb bez grania trzyma nawet dobrze a poza tym fon się świetnie spisuje to tego wgrany mod do nagrywania w formacie 4k i timeshift video jest dobrze..
    .181.138.230 | 09 lip 2014, 19:07
  • R E K L A M A
  • dansanpan
    co do mojego postu pod spodem, to mam kilka poprawek! aparat przestaje sie zacinac jak tylko przestawimy zapisywanie zdjec w telefonie a nie na karcie! co do podwojnych zdjec to telefon jest chyba ustawiony juz po starcie na dysk internetowy google! mozna go wylaczyc w ustawieniach - aplikacje - wszystkie - dysk - wylacz! a o aktualizacjach kolega juz pod spodem napisal.

    mozna polecic
    .dip0.t-ipconnect.de | 08 lip 2014, 19:07
  • Loko
    Do (dansanpan) aktualizacje wyłącza sie w sklep play-ustawienia-aktualizuj aplikacje automatycznie i tam masz trzy opcje do wyboru w tym NIE AKTUALIZUJ
    .tel.tkb.net.pl | 05 lip 2014, 13:07
  • dansanpan
    mam telefon od 6 dni. najwieksza wada to zacinajacy sie aparat fotograficzny w opcjach foto i nagrywanie! oprocz tego w albumie ze zdjeciami za kazydm razem kopiowane sa zrobione juz foty i to kilkakrotnie! a po wykasowaniu tych podwojnych czy potrojnych po jakims czasie znow sie pojawiaja i tak bez konca! jeszcze tego nie rozgryzlem! ostatnia sprawa to automatyczne aktualizacje! chos mam je wylaczone to pobieraja sie i tak na telefon z tym ze tylko jak jestem poaczony przez wifi! tez nie wiem jak to dziadostwo wylaczyc a szperalem w necie juz troche!
    reszta dziala nawet sprawnie!
    .dip0.t-ipconnect.de | 05 lip 2014, 11:07
  • bart  mail
    To jest atrapa telefonu. Ekran pękł w biurze projektów po 3 dniach; nawet nikomu nie spadł. Nie wyobrażam sobie że ten telefon biorę do jakiś sportów. Szmelc i tyle. Dopiero dostałem fakturę a już naprawa za 500 zł - to jakiś żart.
    .adsl.inetia.pl | 01 lip 2014, 13:07
  • DUALSIM
    I to problem żeby wstawić dwie karty sim? Dual sim to wyłączność dla kitajców czy nieznana technologia na rynku europejskim? Mam służbowy i prywatny numer i chciałby taki tel z dualsim ... ale muszę korzystać z jakiegoś alcatela bez polskiego menu bo technologia dualsimów jest zastrzeżona dla kitajców.
    Producent decyduje jakie technologie są kluczowe dla jego produktów. Sony ma w ofercie dual-SIM. Zawsze można zagłosować portfelem. Jest to nawet wskazane - dzięki temu kształtuje się rynek. Alcatele maja polskie menu; wystarczy zakupić telefon z polskiej dystrybucji, a nie z drugiej ręki. Ewentualnie - w przypadku smartfonów z Androidem - poszukać aplikacji spolszczającej menu. (jf)
    .wroclaw.vectranet.pl | 30 cze 2014, 09:06
  • Paweł
    W tej chwili najlepszy na świecie smartfon do przekątnej 4,5 cala. Oczywiście nie jest pozbawiony wad, ale w porównaniu do konkurencji to rewelacja.
    Zalety:
    - Bardzo szybki w każdym aspekcie - aplikacje, gry, interfejs itd.
    - Świetne podzespoły
    - Świetne wykonanie
    - Wodoodporność
    - Bardzo dobra jakość wyświetlacza
    - Dobra jakość zdjęć i filmów (jak na komórkę oczywiście)
    - Dobra jakość dźwięku
    - Bardzo dobra nakładka Sony (chociaż do HTC jeszcze trochę brakuje)
    - Dużo bardzo ciekawych dodatków np. AR w aparacie lub tryb "stamina"

    Wady:
    - Podatny na zarysowania oraz tzw. "palcowanie"
    - Zbyt mały przycisk aparatu
    - Czasami zdarzają się zacięcia aparatu, zwłaszcza przy efektach AR

    Reasumując - świetny smartfon, który w tej chwili jest najlepszym wyborem dla osób, które nie chcą mieć "patelni" przy uchu.
    .eaw.com.pl | 26 cze 2014, 20:06
  • michalgiant
    Panel z tyłu plastelina, paznokciem idzie porysować. Aparat jak w opiniach szału nie robi. Android 4.4.2 czasami ma odpały, czasami po nacisnieciu power zaczyna migac, aparat sie zwiesił raz. Wyświetlacz bardzo dobry, bateria w staminie trzyma tez nie źle, ok 4 dni. Najwiekszym minusem ten kaprysny android,niech go czym predzej ulepszą, zeby chodzil jak OS.
    .ewe-ip-backbone.de | 26 cze 2014, 11:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,6%   3,4%   46,0% 
 Wszystkich opinii: 87. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG G3 Beat
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach
» Działający smartfon z MT6595 i MT6795
» Prawie 40 gier z XBOX-a na telefony i tablety z Windows 8



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.80.55
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.