Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 827 opinii  |  650 testów  |  4 493 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia Z



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   22,9%   26,0% 
 Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Alko50
    Posiadam ten telefon już prawie rok.Niestety mało się nim ciesze bo raczej cieszy się nim serwis.Najpierw odlutował się głośnik i przerywał fonie podczas rozmowy a dopiero lekkie stuknięcie w okolicy głośnika powodowało powrócenie głosu.Gdy w końcu oddali telefon po naprawie okazało się że oddali z nie działającą wibracją. :-( Mam dość firmy Sony to nie jest mój pierwszy telefon tej firmy i z każdym mam problemy.Wcześniej miałem tez telefony Samsung z którymi problemów nie miałem. Oj Sony... Nie dorastacie Samsungowi do pięt.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lis 2014, 22:11
  • gggg
    Macie łapy do łopaty to ekrany pękają, zero w was delikatności i wyczucia.
    Raczej nie. Pękają również pielęgniarkom małorosłym. Problemem jest noszenie smartfona o względnie sztywnej ramie i dużym wyświetlaczu w kieszeni ciasnych spodni. Zetki nie mają wielkiej wytrzymałości na skręcanie połączone ze zgniataniem, a takie właśnie siły działają w dżinsach. Jak wielokrotnie podkreślałem, nawet wzmocnione wyświetlacze pękają, gdy je odpowiednio trafić. A łapy od łopaty potrafią być wbrew pozorom znacznie delikatniejsze od rączek dziecka. (jf)
    .google.com | 13 lis 2014, 21:11
  • adek
    Od wczoraj jestem użytkownikiem xperia z. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie jedna rzecz- Niepokoi mnie słaby zasięg WiFi w tym telefonie. Zasięg WiFi łapie tylko w pomieszczeniu gdzie jest router,w sąsiednim pokoju przerywa. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Wcześniej używałem sony xperia m i pod tym względem było znaczenie lepiej
    .54.118.100 | 11 lis 2014, 18:11
  • R E K L A M A
  • panpiotr
    Niestety odkąd Sony wypuściło aktualizację google kitkat 4.4. były same problemy z tym modelem. Wyłączał się, zawieszał, bateria trzymała 2h. Po całonocnym ładowaniu - 5%. Aplikacje same znikały z telefonu. Aż dziś się wyłączył i już się nie włączył. Myślałem że będzie wielkie ŁAŁ ale niestety jest wielkie rozczarowanie. Nie polecam. i uważajcie z aktualizacją.
    .tktelekom.pl | 09 lis 2014, 09:11
  • Pasibrzuchon
    Po jakimś czasie tylny plastik zaczał się odklejać. Z tego co czytałem to innych też to spotkało.
    Poza tym zaczął mieć problem z rozmową: nic nie słychać, działa tylko tryb głosnomówiący.
    .dynamic.chello.pl | 08 lis 2014, 11:11
  • Cinek  mail
    Mam telefon od roku... Do tej pory drugi raz pękł ekran. Dopiero teraz wyczytałem że Xperia Z tak ma sama z siebie. Drugi raz nie będę naprawiał, za pierwszym zapłaciłem połowę ceny telefonu 1200zł dokładnie i to w Serwisie SONY. Za pęknięty wyświetlacz nie uznają gwarancji.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 lis 2014, 08:11
  • Asia
    Mem telefon 5 miesięcy, jak dotąd wszystko ok. Uważam,że jego plusem jest dość długotrzymająca bateria, np. jeśli nie korzystam z internetu i nie słucham muzyki, jedynie rozmawiam około 1,5 godz dziennie i przeglądam zdjęcia, bateria trzyma do 4 dni.Filmy kręci dobre, zdjęcia niezłe. dość duży rozmiar powoduje,że nie wypada z ręki. Minusem jest w mym modelu głośnik,przez który rozmówcy słabo mnie słyszą.
    .elpos.net | 05 lis 2014, 20:11
  • Macho
    telefon posiadam od pol roku wiec moge smialo wystawic opinie:
    po takim czasie jak to telefon na androidzie daje we znaki z zamulaniem, zacinaniem, lagami
    gry potrafia przyciac nawet te baaardzo malo wymagajace
    zdjecia dobre chyba ze jest sztuczne swiatlo i slabe oswietlenie to jakosc jest odstraszajca
    Nie bede tu pisal: duzy ekran, dobra gestosc pikseli, super ogladanie filmow, wygodne przegladanie internetu bo to wiadomo na takim telefonie jednak oczekuje tu niezadonosci szybkosci jak na telefon z 4 rdzeniami !
    Gdybym mial jeszcze raz mozliwosc wyboru wybralbym iphona 5 (prawie ta sama cena za nowke) albo 5s
    .178.97.50 | 02 lis 2014, 22:11
  • trrrr
    Sony potwierdziło aktualizacje do Androida L!
    Sony potwierdziło upgrade do Lollipop dla wszystkich Zetek na początku przyszłego roku. Mimo wszystko wstrzymałbym się z euforią. (jf)
    .tvk.torun.pl | 17 paź 2014, 16:10
  • smoczy
    Niemal same plusy,na minusy:
    - zwykły ekran TFT, przydałby się IPS
    - zbliżający się brak wsparcia ze strony Sony, nie dostanie już Androida L
    .free.aero2.net.pl | 15 paź 2014, 10:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   22,9%   26,0% 
 Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Praca domowa
» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.242.190.171
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.