Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  650 testów  |  5 528 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia Z



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,2%   23,2%   25,6% 
 Wszystkich opinii: 367. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Rivuss  mail
    Telefon kupiłem tydzień temu, po 2 dniach przestał reagować na dotyk, 5 razy wgrywalem nowy soft i nic aż w końcu całkowicie usunąłem softa i telefon przez pół dnia był bez systemu, potem znów wgrałem od Sony PC Compaction i udało się zareagował na dotyk *.* sam nie wiem czy go sprzedać bo może się to powtórzyć :/
    A tak ogólnie to jest piękny, szybki, płynny, Aparat robi fajnie zdjęcia przy dobrym oświetleniu, godziny wieczorne tobjuz dno, aparat śnieżny i takie robi zdjęcia :(
    Ocena za wygląd: 10/10 lecz niewygodny
    Ocena za specyfikacje: 9/10
    Aparat 6/10 Samsung Galaxy S3 robi lepiej.
    Ogólna ocena to 7/10
    .play-internet.pl | 16 gru 2014, 12:18
  • nick
    Nawet fajny, przyznam, moja kumpela go ma i jest z niego zadowolona. Opowiedziała mi trochę o nim. Nie dziwcie się nawet jak Wam pękł ekran bo go nosicie w tylnej kieszeni na dżinsach i siadacie na nim. Od razu mówię, że on jest bardzo, bardzo delikatny. W ciepłe dni należy go schować do etui w odpowiednim rozmiarze telefonu, żeby czuł się komfortowo. Nie wkładać go do kieszeni za małej na jego rozmiar, bo powtarzam ''To jest bardzo delikatny telefon!''.
    Najlepiej będzie kupić dla niego jakiś cover, taki ładny, np.z kaczuszką. Covery są twarde i na pewno uchronią telefon. Nie radzę też za mocno stukać w ekran, np. podczas gry.
    Ocena: Bardzo dobry.
    Mam nadzieję że pomogłam ;)
    .kal.pl | 15 gru 2014, 15:49
  • z
    Telefon mam od roku i przez ten czas nie miałem z nim żadnego problemu. Nic się nie wiesza, nic nie pęka (noszę go w kieszeni bez żadnego etui).
    Szczerze polecam. Ja jestem bardzo zadowolony.
    .88-199-147.vspace.pl | 14 gru 2014, 02:25
  • R E K L A M A
  • Jan
    Telefon kupiłem ponieważ bardzo mi się podobał, oglądałem dużo testów opini itp. Na początku wszystko pięknie ładnie ale po ok 2 miesiącach zaczeły się problemy. Najpierw dotyk potem przycięcia dotyku.
    Na dzień dzisiejszy używam zetki 8 miesiąć i już 2 razy był wymieniany dotyk, nie wiem czy trafiłem na wadliwy model ale kumpel też ma taki telefon i również problemy z dotykiem go nie omineły. Za te pieniądze Nie polecam telefonu
    .153.123.10 | 10 gru 2014, 09:43
  • Jerry
    Ten telefon to szmelc. Sam się wiesza, wyłącza, przerywa rozmowy, zmienia dzwonki i wycisza je. Raz się zwiesił bez żadnej ingerencji w nocy i alarm nie zadzwonił, spóźniłem się grubo do roboty. Tragedia.
    Może mój egzemplarz jest wadliwy, a cała reszta jest super ale nigdy więcej nie kupię Sony...
    Zawiódł mnie totalnie.
    .ssp.dialog.net.pl | 09 gru 2014, 23:47
  • mikiki92
    Telefon posiadam od stycznia 2014 roku, wszystko było super do momentu, gdy zaczął przerywać głośnik od rozmów.
    Pierwsza myśl-do serwisu.
    Szukam.
    Znalazłem!
    W-Support! Opinii negatywnych więcej niż ludzi w Warszawie, więc odpuściłem.
    Później wada produkcyjna, samo pękający wyświetlacz, no to trzeba się złamać i oddać do serwisu i znowu opinie, że anulują gwarancje, że 1000 zł do zapłaty itp.
    W końcu go oddałem, spędził u nich 2 (ciężkie) tygodnie, było kilka telefonów do nich, ale się udało.
    Mieli dać nowy egzemplarz, lecz suma summarum przełożyli mój hardware do nowej obudowy z nowym ekranem.
    Tak, więc jeżeli ktoś chce oddać do nich swoją, Z-tke, jeżeli ma 1 pęknięcie ekranu nie pajączek, a taki niby włos położony od rogu do rogu na ekranie to mogę zapewnić, że na 99% go zrobią na gwarancji.
    Jeżeli macie sim-locka zdejmowanego za pomocą kodu bądźcie pewni, że po powrocie z serwisu sim-lock również wróci.
    Co do samego telefonu.
    Szybki, nic się nie wiesza osobiście pracuje na 4.2.2 Stock, bo jest najbardziej stabilny. Ekran dobry aczkolwiek nie powala. Reszta jest taka sama jak u konkurencji. Osobiście wole iPhony, ale ten jakoś do mnie też przemawia. Próbowałem Samsunga S2/S3/S4 i nic tylko się przywieszał, ciął itp.
    Ogólnie Sony Xperia Z to dobry sprzęt, lecz trzeba bardzo uważać, bo jego serwis spowoduje, iż nabędziemy kilka siwych włosów nawet, jeżeli jesteśmy jeszcze młodzi.
    .dynamic.chello.pl | 09 gru 2014, 03:16
  • nadia918
    Ja mam ten tel od roku i bardzo go mogę polecić. Nic mi nie pęka nic nie przerywa.. Jest poprostu idealny...
    .google.com | 06 gru 2014, 22:35
  • Annlit  mail
    Mam ten telefon ze dwa miesiące i bym go nei zamieniła . Z wyglądu jest naprawdę bardzo fajny ale trzeba kupić sobie jakąś obudowę bo po tygodniu miałam już strasznie porysowany. Bateria trzyma mi max 2,5 dnia . Dzień wytrzyma spokojnie przy dużym użytkowaniu.
    .113.202.49 | 05 gru 2014, 18:11
  • los zapatos
    Posiadam ten telefon od kilku dni. Zrobił na mnie świetne wrażenie przede wszystkim chodzi płynnie i szybko nie wiesza się szczerze polecam ;))
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 gru 2014, 17:31
  • abc
    Po aktualizacji do kitkat zniknęły wszystkie zdjęcia z albumu telefonu xperia Z.
    .warszawa.vectranet.pl | 04 gru 2014, 12:11

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,2%   23,2%   25,6% 
 Wszystkich opinii: 367. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.213.31
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.