Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 247 marek  |  11 571 telefonów  |  162 843 opinie  |  908 testów  |  6 100 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia V

Thumb Up

46,4% 

Thumb Down

 5,1% 

Pytanie

 48,6% 

 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

wojteksl
Mój Sony V też restartował się na początku, ale po upgrade do nowej wersji Androida restarty ustały. Od jakiegoś roku mam spokoju. Niestety zarówno mi jak i żonie w telefonie odpadła po około roku czasu zaślepka od ładowania :)
.8.101.19 | 26 maj 2015, 12:05
Kowalll
Zakupiłem Sony Xperie V w slepie. Od początku uzytkowania, smartfon samoistnie się restartował. Wysyłałem go kilkukrotnie na reklamację, ale producent nie potrafił go naprawić. Po kilku miesiącach spędzonych na reklamacjach w końcu zwróciłem towar.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 kwi 2015, 09:04
jur
Telefon świetnie działa szybki,niezawodny,wodoszczelny. Ekran super.Gry chodzą płynnie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 gru 2014, 09:12
R E K L A M A
 
Cygan2803
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym modelem. Chciałem kupić Z1C jednak trafiłem w jednej z sieci na półkowy "leżaczek" czyli Xperię V w rewelacyjnie niskiej cenie 499 zł. Ponieważ zależało mi na ekranie HD max 4,5", wodoodporności i złączu MHL postanowiłem nie przepłacać za wyższy model(w końcu to 1/3 ceny Z1C). Dostałem to co chciałem a w gratisie modem LTE, porządny aparat z możliwością pstrykania fotek podczas kręcenia filmów, USB HOST i GLONAS :) Kolejne miłe zaskoczenie - wyświetlacz rewelacyjny (pomijając słabe kąty widzenia), w żadnej recenzji nie znalazłem informacji, że w "V" Sony zastosowało polaryzator jak w Nokiach E51, im mocniej świeci słońce tym lepiej widać. Co prawda zdjęć w kolorze w takich warunkach to się raczej nie poogląda, ale nie ma problemów z odebraniem połączenia, identyfikacją dzwoniącego, przeczytaniem smsa czy tekstu na stronie www. Wyniki benchmark'ów porównywalne do obecnej czterordzeniowej średniej półki (w sumie odpaliłem tylko na próbę, bo gier nie używam - informacyjnie:Antutu 18,2 tys). Pozycję GPS łapie zanim wpiszę adres. Czego więcej chcieć? Można mieć zastrzeżenia tylko do baterii, która przy średnim używaniu przeżywa dwa dni. Polecam jeśli ktoś nie jest zwolennikiem używania telefonu jako konsoli do gier. Aha, jeden zgrzyt - Sony często utrudnia odczyt pewnych rodzajów plików i tu nie jest inaczej - na żadnym testowanym playerze nie udało mi się odtworzyć WMA/WMV. Nawet takich z własnymi kodekami. Ot, taka maniera producenta
.gazeta.pl | 23 gru 2014, 14:12
xman
Polecam v-kę z czystym sumieniem.Kupiłem ją ze względu na aparat 13 mpx i nie zawiodłem się.Zdjęcia robi lepsze niż Samsung galaxy S4.Po za tym świetny wyświetlacz,super czuły dotyk i szybki procesor czynią z niej urządzenie niczym nie ustępujące dzisiejszym flagowcom.Na zakończenie obalam mit o samoczynnych restartach.U mnie na 4.3 jelly bean śmiga jak złoto.
.centertel.pl | 21 gru 2014, 11:12
Michu
@Natis

Czyli prawdopodobnie trafiłaś na wadliwy egzemplarz lub doprowadziłaś do uszkodzenia płyty głównej. U mnie nie było tego typu problemu.
Pozdrawiam.
.dynamic.mm.pl | 14 gru 2014, 21:12
Natiss.x3
Prośba do moderatora - telefon posiada android 4.3 Jelly Bean, a nie 4.0 Ice Cream Sandwich.
Sprostowanie dla użytkownika: smartfon ma zainstalowaną taka wersję systemu, jaką zainstalował użytkownik albo preinstalował operator czy dydstrybutor. Dlatego mGSM.pl stara się podawać zawsze wersję instalowaną pierwotnie przez producenta albo pierwotnie podana w dokumentacji producenta jako wersja premierowa dla danego modelu. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 gru 2014, 15:12
Natiss.x3
@Michu, to żadne mity.
Dostałam już telefon z naprawy i wszystko jest okej :)
Wymieniono mi płytę główną, dano nową baterię i wgrano nowe oprogramowanie. Już się nie wyłącza i pokazuje poprawny stan baterii.
Oddałam na gwarancji smartfon do serwisu W-SUPPORT - serdecznie polecam, ekspresowa naprawa (tydzień) i nie sugerujcie się złymi opiniami, bo to u każdego różnie bywa.
Chociaż to prawda, aby się tam dodzwonić musiałam czekać 5 minut, a aby odebrać telefon siedziałam 30 minut w poczekalni...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 gru 2014, 15:12
Michu
@akow55
Skoro masz jeszcze V-kę na gwarancji, to z niej skorzystaj i serwis wymieni Ci zaślepkę. Z następną radzę obchodzić się delikatnie, bez gwałtownych ruchów, to przeżyje. Moja V-ka ma też 18 miesięcy a zaślepki pozostają w stanie nienaruszonym.
.dynamic.mm.pl | 11 gru 2014, 14:12
akow55  mail
Jestem zachwycony od 18 miesięcy. Poza jednym szczegółem - zaślepka gniazda ładowania odpadła po roku - a miał być wodoszczelny!
.centertel.pl | 10 gru 2014, 07:12

Thumb Up

46,4% 

Thumb Down

 5,1% 

Pytanie

 48,6% 

 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu