Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 192 opinie  |  849 testów  |  7 197 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia V



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   4,5%   50,4% 
 Wszystkich opinii: 133. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Michu
    @Natis

    Czyli prawdopodobnie trafiłaś na wadliwy egzemplarz lub doprowadziłaś do uszkodzenia płyty głównej. U mnie nie było tego typu problemu.
    Pozdrawiam.
    .dynamic.mm.pl | 14 gru 2014, 21:37
  • Natiss.x3
    Prośba do moderatora - telefon posiada android 4.3 Jelly Bean, a nie 4.0 Ice Cream Sandwich.
    Sprostowanie dla użytkownika: smartfon ma zainstalowaną taka wersję systemu, jaką zainstalował użytkownik albo preinstalował operator czy dydstrybutor. Dlatego mGSM.pl stara się podawać zawsze wersję instalowaną pierwotnie przez producenta albo pierwotnie podana w dokumentacji producenta jako wersja premierowa dla danego modelu. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 gru 2014, 15:49
  • Natiss.x3
    @Michu, to żadne mity.
    Dostałam już telefon z naprawy i wszystko jest okej :)
    Wymieniono mi płytę główną, dano nową baterię i wgrano nowe oprogramowanie. Już się nie wyłącza i pokazuje poprawny stan baterii.
    Oddałam na gwarancji smartfon do serwisu W-SUPPORT - serdecznie polecam, ekspresowa naprawa (tydzień) i nie sugerujcie się złymi opiniami, bo to u każdego różnie bywa.
    Chociaż to prawda, aby się tam dodzwonić musiałam czekać 5 minut, a aby odebrać telefon siedziałam 30 minut w poczekalni...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 gru 2014, 15:47
  • R E K L A M A
  • Michu
    @akow55
    Skoro masz jeszcze V-kę na gwarancji, to z niej skorzystaj i serwis wymieni Ci zaślepkę. Z następną radzę obchodzić się delikatnie, bez gwałtownych ruchów, to przeżyje. Moja V-ka ma też 18 miesięcy a zaślepki pozostają w stanie nienaruszonym.
    .dynamic.mm.pl | 11 gru 2014, 14:44
  • akow55  mail
    Jestem zachwycony od 18 miesięcy. Poza jednym szczegółem - zaślepka gniazda ładowania odpadła po roku - a miał być wodoszczelny!
    .centertel.pl | 10 gru 2014, 07:31
  • Michu
    To mity, że V-ka samoczynnie się wyłącza, wypisywanie chyba przez hejterów marki Sony. Owszem, V-ka czasami wyłączała się pracując na Androidzie 4.1. Natomiast z Androidem 4.3 w kompilacji 9.2.A.2.5 śmiga, że aż miło, żadnych restartów.
    .dynamic.mm.pl | 08 gru 2014, 19:55
  • Sylwek
    Telefon odebrany z naprawy. Wygrali nowy soft ale telefon nadal samoczynnie się wyłącza...
    .play-internet.pl | 04 gru 2014, 11:53
  • Cesarok  mail
    Witam. V-ke posiadam od kilku miesięcy i uważam że mogę ją spokojnie ocenić oraz obalić wszystkie mity.
    Zakup - pierwsze zamówiony z Chin. Dostałem dobrze wykonaną podróbkę, ale nie jestem laikiem więc od razu zauważyłem. Wreszcie zakupiłem z polskiej dystrybucji nówkę za 770zł.
    Obudowa - obudowa jest naprawdę super. Ładnie spasowana, wodoodporna i ładna. Opiera się upływowi czasu (i UPADKOM), bo jest wykonana naprawdę z dobrych materiałów. Mam ją od 4 miesięcy, a telefon nie ma najmniejszej skazy, mimo ze nie używam dodatkowych ochron.
    Ekran - BOMBA! Kolory i jakość miażdży o wiele droższe telefony. Mam wiele przyjemności z samego patrzenia na niego. Jeśli chodzi o pękanie ekranu mi nic się nie dzieje, mimo że telefon upada jest wyginany itd. od razu po zakupie nalepiłem swoją folię ochronna, aby nie zniszczyć tej co jest oryginalnie przez sony naklejona - podobno chroni przed pękaniem
    Działanie - Działa baardzo szybko. Mimo iż na papierku nie wygląda imponująco 2 rdzenie - to dzięki zastosowaniu technologii Krait nie jeden 4 rdzeniowiec się chowa w tym xperia m2 czy LG G2mini zostają z tyłu.
    Aparat - w swojej klasie cenowej i nie tylko najlepszy jaki można dostać. Dużo szczegółów, piękne kolory i na deser filmy full HD - ale takie prawdziwe full HD :)
    Głośniki - duży tylni kiepski ale słuchawka z przodu głośna wyraźna.
    Radio - odbiera bardzo dobrze, lepiej niż LG G2 (mniej trzasków)
    Jakość dźwięku - z dobrymi słuchawkami wymagający (jak ja) będą naprawdę zadowoleni
    Internet - LTE jest więc strony wskakują max 1sec.
    Do Xperii wsadziłem jeszcze 32 GB kartę pamięci Samsung Class 10 UHS-I ze względu na filmy full hd. Działa jak rakieta.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 lis 2014, 15:19
  • Natiss.x3  mail
    Moniqa, Sylwek.
    Mi również telefon się wyłącza, bez powodu, od jakiegoś miesiąca, nawet 15 razy dziennie.
    Za tydzień oddaje go do naprawy, bo kupiłam go w lipcu, więc jest na gwarancji.
    Nie wiem, o co chodzi i jeśli ktoś wie, jak temu zaradzić, niech napisze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 20:13
  • grz3so
    Najlepszy telefon jaki do tej pory posiadałem. Nie kupiłem tego za 500 zł z chin z wiadomego powodu, dlatego działa bez zarzutów, nic się nie psuje.
    Świetnie wygląda, mega ostra rozdzielczość przy tak niedużym ekranie, kapitalny aparat choć z tego mało używam. Gabaryty jak najbardziej mi odpowiadają.
    Jak na swoją cenę, parametry, wygląd to najlepszy telefon na rynku. Tylko nie pociesza mnie fakt że nie będzie miał KitKata.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lis 2014, 18:47

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   4,5%   50,4% 
 Wszystkich opinii: 133. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.182.50
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.