Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 576 telefonów  |  156 222 opinie  |  871 testów  |  5 589 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia T HSPA



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   9,2%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 260. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • michal14
    Witam.Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu już od września 2013 roku i śmiało mogę go każdemu polecić.Miałem z nim tylko jeden problem otóż gdy go kupiłem to przy 20% baterii telefon zaczął się wyłączać i włączać.Przez jakieś kilka miesięcy ten problem mi wcale nie przeszkadzał,ale gdy w lipcu 2014 roku zaczął się co chwile wyłączać i włączać to myślałem że w pewnym momencie się już nie włączy.Wkońcu tego samego miesiąca zaniosłem go do serwisu i facet powiedział że będzie sprawdzał co jest z nim nie tak.Najpierw wgrał inne oprogramowanie i nic to nie dało,później sprawdził płytę główną ale też była wporządku,wkońcu wziął się za baterię i dopiero wtedy się okazało że to była jej wina.Czekałem 3 tygodnie na powrót mojej Xperii,wkońcu zadzwonił do mnie i powiedział że już zrobił.Niestety musiałem zapłacić 90zł za naprawe bo już nie było gwarancji.Ale opłacało się bo od tamtego czasu telefon ani razu się nie wyłączył.Teraz trochę się wypowiem o działaniu telefonu.Na androidzie 4.1.2 telefon się troche przycinał dlatego że facet wgrał brandowanego softa,dlatego odrazu wgrałem czystego softa bez żadnych śmieci,telefon trochę przyspieszył.Ale pod koniec stycznia tego roku podjąłem się żeby wgrać czystego androida 4.3 i to był strzał w dziesiątke.Tetka dostała mocnego kopa.Teraz działa perfekcyjnie bez żadnej najmniejszej ścinki.Gta Vice City działa dużo lepiej niż na poprzednim sofcie.Muzyka gra głośniej.Bateria trzyma ciut lepiej.Aparat też został poprawiony,zdjęcia wychodzą lepiej i wiele wiele więcej.Kolega ma Xperie Z z androidem 4.4.4 i pomimo słabszego procesora i mniej pamięci RAM moja Tetka odziwo działa lepiej.Jeśli chodzi o wytrzymałość to jest to bardzo mocny telefon.Pomimo kilkunastu upadków nadal się trzyma.Jedynie się trochę wytarła ramka ale w niczym nie przeszkadza w użytkowaniu.Raz nawet to mi wpadła do wody i po osuszeniu dalej działa.To tyle na temat mojej opinii.Na obecną chwilę jest to bardzo wydajny i wytrzymały telefon.Pozdrawiam :)
    .opera-mini.net | 21 mar 2015, 18:43
  • Opinia
    Telefon idealny! Bardzo nowoczesny, prosty w obsłudze, ponadto świetny design :) nie zacina się, nie wyłącza, super zdjęcia - jak dla mnie jest to, że bateria bardzo szybko się wyczerpuje. Ale niestety, takie są nowe smartfony ;d Ogólnie polecam.
    .wave-net.pl | 20 lut 2015, 15:00
  • Vasyl
    Super telefon! Mam go od niedawna oryginalnie zakupiony byl 2 lata temu w Niemczech. Bateria dalej mimo wieku trzyma ładnie przy sporym użytkowaniu 4h ekranu dla tej baterii to i tak super, podłączony SW2 śmiga bez problemu. 30 apek zainstalowanych i dalej ok. 200 mb wolnej przestrzeni, wiadomo sprzet nie najnowoczesniejszy, ale staje w szranki bez problemu z tymi "nowoczesnym" 4 rdzeniowcami :) Aparat robi świetne zdjęcia! Wcześniej posiadałem z1c którą zniszczyłem. Śmiało mogę porównać jakość tych dwóch aparatów. Polecam telefonik :) oczywiście nie jakąś chińszczyzne, tylko starsze oryginały. A do opinii typu spadl i sie zepsuł = od razu szmelc pozdrawiam i na przyszłość kupować telefony pancerne typu active/xcover czy co tam jeszcze jest odporniejszego. Pamiętajmy, to telefon strikte biznesowy, a nie zabawka do rzucania i upuszczania.
    .szczecin.mm.pl | 18 lut 2015, 08:26
  • R E K L A M A
     
  • kakodu97
    Siemka, telefon zamówiłem z Chin na allegro za 550 zł. Miałem go cale 4 miesiące.
    +Robi genialne zdjecia/filmiki
    +Jest nowoczesny i świetnie nadaje się do gier i innych aplikacji
    +Ma dużo pamięci wbudowanej
    Itd...
    -Najgorsze, telefon upadł mi na przestrzeni miesięcy około 10-15 razy, w tym 4 dosyć poważnie
    - 3 razy podczas jazdy na rowerze z wysokości ok. 1m na asfalt
    Za 4 razem telefon upadł mi z wysokości krzesełka (50cm)na parkietową podłogę. Telefon zrobił się ciepły. Nie było żadnego śladu po upadku, telefon jak nowy. po oddaniu do naprawy (ludzie od naprawy) powiedzieli, że telefon nie da się zrobić 500 stów poszło się je#@ć. Dla porównania kupiłem sobie w październiku samsung galaxy s2 za 300zl telefon jest caly poobijany, poodkruszany, ale ma się świetnie,upadł mi już wiele razy i NIC. Także aktywnym nie polecam i osób niezdarowatych
    .icpnet.pl | 17 lut 2015, 19:20
  • olivia19
    Telefon bardzo nowoczesny i łatwy w obsłudze. Małam go 10 miesięcy, ale niestety kilka dni temu wpadł mi do wody więc koniec ;( Wracając.. czasami zacinał się, ale na krótko. Robi super zdjęcia. Wadą jest krótkotrwała bateria... Ale kiedy ktoś używa telefonu do dzwonienia to wytrzyma kilka dni. W moim przypadku wytrzymywl mi cały dzień, bo często go używam. Szybka nigdy nie pękła mi samoistnie. Jestem staszną miezdarą , więc telefon spadał mi wieeeeeeeele razy, ale ani razu nie pękła szyba i telefon działał dalej bez zarzutu. Ma wiecej zalwt niż wad.
    Telefon jest naprawdę fajny i godny polecenia.
    Pozdrawiam Olivia :)
    .centertel.pl | 26 lis 2014, 19:23
  • mq
    Telefon idealny! Bardzo nowoczesny, ale prosty w obsłudze, ponadto świetny design :) nie zacina się, nie wyłącza, tak jak pisali w poniższych komentarzach :> jedynym mankamentem jak dla mnie jest to, że bateria bardzo szybko się wyczerpuje.. Ale niestety, taki `urok` smartfonów ;d Ogólnie polecam, 8/10 :)
    .cdma.centertel.pl | 24 lis 2014, 19:23
  • hala  mail
    Zdjęcia robi super, filmy ogląda się rrewelacyjnie! Ale prawie od nowości, a to już rok bardzo często się wyłącza i włącza sam - trzeba podać pin oraz staje zegar! Masakra - nie mogę na niego liczyc w każdej sytuacji... Nie polecam!
    .dynamic.chello.pl | 14 paź 2014, 00:39
  • DRAGONBORN  mail
    Mam tel Jamsa bonda , Tel nie był ściągany za marne pieniadze z Chin. Tel mam od nowości pół roku... żadnych problemów . szkoda tylko że aparat nie ma cyber-shota , ale po mimo jaki jest (13mpix) nie narzekam , zdjęcia robi doskonałe jak i filmy z dalekich odległosci . tel polecamm w 100 % . Jeżeli ktoś kupuje z chin , to bierze to na własną odpowiedzialność (czytając ponizsze komenty)
    .play-internet.pl | 04 paź 2014, 20:59
  • Coversage
    Witam , jestem posiadacza Sony Xperia T od Sierpnia 2013 . Poprzednio moim telefonem była Nokia 500 ( również porażka) przerzuciłem się z marnego już symbiana na androida i moim wybrankiem została Xperia T . Pierwsze wrażenia z tym telefonem były wyjątkowe ; duzy ekran, super aparat 13 mgpx , android ... wszystko minęło gdy w Listopadzie 2013 telefon po prostu padł ... oddałem go do naprawy , okazało się ,ze padła bateria . Serwis wymienił mi baterię i niby było wszystko w porządku . W Styczniu 2014 usterka powrociła , telefon wyłączał się co 3-5 sekund ! wrócił z powrotem do serwisu , wymieniono po raz kolejny baterię . W Marcu znowu się historia powtórzyła ... wymienione zostały jakieś podzespoły i nałożono plombę (chociaż nic w telefonie nie było grzebane ! ) w tym miesiacu (25.09.2014) telefon poszedł po raz 4!! do serwisu ... powód ? Bateria trzymała 3-4 godziny , wyłączał się co minute lub poł ... mam nadzieję , że telefon zostanie wymieniony na nowy ... mając Nokię 500 tak zachwalałem Sony ,ze produkuje solidny sprzęt , przeliczyłem się . Nie mówiąc już tutaj o tym , że od roku musiałem ładować telefon 5 cm kablem usb ponieważ sony nie wymienił mi uszkodzonego kabla ładowarki ktory dzialał 2 tygodnie!!! na dodatek ... olanie klientów i brak aktualizacji do 4.4 nie mówiąc już do 5.0 ktory wyjdzie lada chwila ( Listopad 2014). Sony zawiodłem się! bardzo ! poza tymi minusami telefon bardzo dobry . Aparat 13 mgpx FULL HD , przednia kamerka również super ! Walkman wraz z słuchawkami ( z gumką) idealnie się dopełniają ! telefon oceniam na 3 . Pozdrawiam .
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 wrz 2014, 02:08
  • ~Dawid
    Dużo osób w Polsce kupiło ten telefon z singapuru,chin dlatego narzekają na niego.Wszystkie te telefony w taniej cenie nie przeszły kontroli jakości,albo były reklamowane i coś z nimi nie gra.Ja miałem problemy z GPSem,oddałem do serwisu i okazało się ,że brakuje jakiegoś kondensatorka czy coś podobnego.Naprawa 100zł i teraz łapie mi GPS w sekundzie!nie musze nawet z domu wychodzić.Tłumaczyli mi,że właśnie naprawiają takie telefony i każdym coś nie gra.Wtedy właśnie występują zawiechy i inne problemy.Pozatym telefon jest perfekcyjny,siła GPS najlepsza jaką miałem,zdjęcia super,szybki i bezawaryjny.Przedtem miałem Galaxy i nie zbyt mi się podobał.
    .swiecie.vectranet.pl | 21 wrz 2014, 11:16

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   9,2%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 260. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
Aktualności:

» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.158.164.47
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.