Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  4 658 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia T HSPA



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,4%   8,9%   27,7% 
 Wszystkich opinii: 235. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Bobo
    To wylaczanie sie telefonu bez powodu kolega mial. Oddal do serwisu i jest na razie ok. Teraz niestety mnie sie to przytrafilo i pewnie zrobie podobnie :p
    .net.hawetelekom.pl | 09 lip 2014, 08:07
  • ChinaOrPoland
    Witam. Drogi Panie moderatorze, wiem że zna się Pan na telefonach perfekcyjnie a mnie nurtuje pytanko i mam nadzieje, że uzyskam na nie odpowiedź. Xperia T to model dostępny [na polskim rynku, w serwisie aukcyjnym]. Nowy telefon wysyłany z Polski kosztuje powyżej 900 złotych. Natomiast te z Chin również nowe, są tańsze aż o 400 złotych. Na czym polega na taka różnica? Czy te z Azji są o wiele gorszej jakości? Czy to jest w ogóle SONY? Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam gorąco.
    Nie należy mnie brać pod włos w ten sposób, tym bardziej, że jest to pytanie zadane wbrew regulaminowi. Nie mam zbyt wysokiego mniemania o mojej wiedzy na temat telefonów i rynków sprzedaży. Pytania proszę zadawać w odpowiedniej zakładce. Gdyby pojawiło się tam - chętnie bym na nie odpowiedział. (jf)
    .182.207.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 17 cze 2014, 20:06
  • exhoutek
    Mam Xperie t juz tydzień. Telefon rewelacja :) jeszcze się nie przycial mimo że w tle jest wyłączone parę aplikacji ciągle ;) wszystkie gry chodzą na wysokich detalach,aparat bdb, wyświetlacz także niezły, niby tft ale czerń lepsza niż w xperii sp :) bateria trzyma średnio. Jedyny minus jaki jest to podzielenie pamięci wewnętrznej na dwie partycje 2gb i 11gb. Polecam wszystkim :D
    .cdma.centertel.pl | 06 cze 2014, 11:06
  • R E K L A M A
  • mk
    Jest oficjalna aktualizacja do 4.3. Czasami takie rzeczy są w dodatkowych informacjach, dlatego pisze, bo może to być przydatna wiadomość ;)

    Sam telefon posiadam niedługo, ale już mogę stwierdzić, że bateria jest poniżej krytyki..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 cze 2014, 23:06
  • pendzior
    Dziękuję za podpowiedź.
    .dynamic.chello.pl | 15 maj 2014, 10:05
  • chris99
    Zrzut ekranu działa: przycisk włączania+głośności "-"(minus).
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 maj 2014, 22:05
  • Chlastek
    @pendzior Jeśli wiesz to wiesz, a jak nie to kombinacja przycisku blokady i vol - i gotowe. A sam posiadam T od 25.07 i też nie narzekam. Najważniejsze, że (odpukać!) działa bezawaryjnie. A większość pozytywnych opinii już napisanych potwierdza się w rzeczywistości. A skrzypienie obudowy pomaga, kiedy się nudzę, wtedy tak z nudów dociskam obudowę :) Ale normalnie trzymając telefon nigdy nie poczułem dyskomfortu z tego powodu.
    .Netcominternet.pl | 13 maj 2014, 22:05
  • pendzior
    Witam! Mam tetke od prawie roku. Sprawuje się wyśmienicie. Jest tylko jeden feler jaki zauważyłem. Po aktualizacji zniknęła funkcja zrzutu ekranu.
    .dynamic.chello.pl | 13 maj 2014, 21:05
  • mikos3
    Dla mnie jedyną znaczącą wadą tego telefonu to słaba bateria. Poza tym telefon działa poprawnie, dobra jakość zdjęć, choć na pewno 13 megapikseli w tym telefonie a w zwykłym aparacie to duża różnica. Głośnik mógłby grać głośniej, telefon przy bardziej wymagających aplikacjach się nagrzewa, nigdy mi się nie przyciął, wyświetlacz i rozdzielczosc godna polecenia, dobra jakość głosnika do rozmów, elegancki, cienki, super płynne przeglądanie stron internetowych, świetnie ogląda się na nim filmy. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wystawiam mu ocenę 8/10 :)
    .116.46.95 | 27 kwi 2014, 14:04
  • Tivo
    Witam. Warto przeczytać, bo to opis wytrzymałości. Telefon zakupiłem tuż po wprowadzeniu na rynek chcąc się wyłamać z uwielbienia przez większość dla samsunga. Zaznaczam, że telefon ubezpieczony! Byłem zachwycony dopóki nie zaczął się wieszać w najmniej odpowiednich momentach. A nie można mu zrobić twardego reseta, bo nie ma czym (w przeciwieństwie do Z-ki itp). Przy 18 zawieszeniu i patrzeniu się na niego przez godz i błaganiu o reset stwierdziłem że sam mu odetnę zasilanie. Jak już dobrałem się do baterii to się zresetował sam, ale coś zdążyłem popsuć i moja xperia stała się telefonem stacjonarnym. Bez prądu nie było szans go włączyć. No cóż, serwis. Naprawili i było ok. Po gdzieś 3 tyg zaczął się znowu wieszać. Miałem już go dosyć, wiecznych problemów itd. Przejdę do sedna mojej wypowiedzi. Od momentu jak mnie zirytował przeszedł szkołę życia. Zaczynając od zwykłych upadków, obsługę przez dwuletnie dziecko kończąc na lotach przez 10-cio metrowy korytarz z uderzeniem w ścianę, obsługę telefonu w najmniej sprzyjających dla niego warunkach itp. NIEPRAWDOPODOBNE ale nic mu się nie stało konkretnego. Pancerny telefon! Agent 007 by się mocno zdziwił co promował. Jak już podświetlenie wysiadło i ekran się odkleił stwierdziłem że czas go dobić. Asfalt, samochód... Dwa razy po nim przejechałem i nic! Dopiero jak go próbowałem złamać w pół rękami co nie było proste poległ ale się nie "przepołowił".
    Zaskakująco wytrzymały jak na smartfona, żaden samsung czy inny by 1/4 tego wszystkiego nie przetrwał. Szczerze polecam. Mam nadzieję że wszystkie xperie są takie wytrzymałe bo mój następny telefon to będzie Z-ka. Zobaczymy...:-)
    Pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 kwi 2014, 23:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,4%   8,9%   27,7% 
 Wszystkich opinii: 235. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.134.74
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.