Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 229 marek  |  11 186 telefonów  |  160 202 opinie  |  903 testy  |  3 945 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia T HSPA

Thumb Up

63,8% 

Thumb Down

 9,7% 

Pytanie

 26,5% 

 Wszystkich opinii: 268. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

great
Najlepszy telefon jaki miałem.Wszystko płynnie chodzi bez zacinania.Zdjęcia bardzo dobre,płynne odtwarzanie filmów i nagrywanie w jakości Full HD.Świetna jakość rozmów.Wyprofilowana obudowa powoduje że dobrze się go trzyma w ręce,nie wyślizguje się.Wysoka jasność i kontrast.Odtwarzacz Walkman powoduje,że przyjemnie słucha się muzyki(podbicie basów)Jedyna wada to,że szybko nagrzewa się kiedy korzystam z nawigacji Google.Polecam ten telefonik naprawdę warto !!! Mam go już dwa lata i działa bez zarzutu.
.adsl.inetia.pl | 20 cze 2015, 13:06
Madziia
Ogólnie pozytywna ocena ponieważ w porównaniu do tego syfu co robi/ROBIŁA nokia telefon prezentuje się naprawdę dobrze, oprócz tego ze w model w wersji Bonda ma wadę fabryczną - uszkodzony głośnik/mikrofon. Telefon mimo tego sprawuje się dobrze, mega aparat, dobrze nagrywa, czasami przytnie ale to kwestia optymalizacji systemu do potrzeb, Ogólnie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 cze 2015, 12:06
Klaudia
Świetny telefon, niezniszczalny, polecam wszystkim. Samsung s3 się przy nim kryJe, używałam ody dwóch wiec mam porównanie. :)
.gdynia.mm.pl | 29 maj 2015, 00:05
R E K L A M A
 
Necia  mail
Telefon działa bez zarzutu nawet po tym, jak przez przypadek wylądował w sedesie (oczywiście po włożeniu do ryżu). Jak najbardziej polecam, to chyba najlepszy telefon jaki miałam. Telefon mam od 10 miesięcy, a kupiłam od siostry, która używała go rok. Polecam!
.232.151.43.netsystem24.com.pl | 24 maj 2015, 11:05
Victoria
Niestety działał bez zarzutu ok. pół roku teraz włancza się i wyłancza sam, nie mogę zadzwonić, zrobić zdjęcia bo natychmiast się wyłancza, sądząc po opiniach innych użytkowników, które czytałam jest to częsty problem Xperii, nie polecam
.175.12.20 | 15 maj 2015, 11:05
maga  mail
Był świetny, ale umarł po roku użytkowania. :( Dobra wielkość, chodził jak złoto, aż pewnego dnia umarł. Mimo to sentymentalnie ma u mnie dobrą ocenę.
.162.216.34 | 10 maj 2015, 18:05
irex  mail
Fajny telefon ale jak każdy ma swoje wady mój wytrzymał 2 lat i nadaje się tylko do śmietnika. Mikrofon padł głośnik padł a po wymianie padł wyświetlacz czarny brak podświetlenia.
.dip0.t-ipconnect.de | 08 kwi 2015, 18:04
patrykos
Telefon jest cudowny, piękny wręcz idealny, do czasu jak tylko zaczną sie kłopoty, to leci wszystko po kolei, bateria całkiem dobra przez pół roku, potem do wymiany. posiadałem do 2 lata i byłem bardzo zadowolony, tylko tak jak mówie, do czasu kiedy nie zaczął sie psuć, bo jak sie zaczął dwa miesiące temu, to od wczoraj leży w koszu, pozdrawiam ;)

Szczęśliwy posiadacz Xperii T
.radionet.info.pl | 04 kwi 2015, 14:04
michal14
Witam.Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu już od września 2013 roku i śmiało mogę go każdemu polecić.Miałem z nim tylko jeden problem otóż gdy go kupiłem to przy 20% baterii telefon zaczął się wyłączać i włączać.Przez jakieś kilka miesięcy ten problem mi wcale nie przeszkadzał,ale gdy w lipcu 2014 roku zaczął się co chwile wyłączać i włączać to myślałem że w pewnym momencie się już nie włączy.Wkońcu tego samego miesiąca zaniosłem go do serwisu i facet powiedział że będzie sprawdzał co jest z nim nie tak.Najpierw wgrał inne oprogramowanie i nic to nie dało,później sprawdził płytę główną ale też była wporządku,wkońcu wziął się za baterię i dopiero wtedy się okazało że to była jej wina.Czekałem 3 tygodnie na powrót mojej Xperii,wkońcu zadzwonił do mnie i powiedział że już zrobił.Niestety musiałem zapłacić 90zł za naprawe bo już nie było gwarancji.Ale opłacało się bo od tamtego czasu telefon ani razu się nie wyłączył.Teraz trochę się wypowiem o działaniu telefonu.Na androidzie 4.1.2 telefon się troche przycinał dlatego że facet wgrał brandowanego softa,dlatego odrazu wgrałem czystego softa bez żadnych śmieci,telefon trochę przyspieszył.Ale pod koniec stycznia tego roku podjąłem się żeby wgrać czystego androida 4.3 i to był strzał w dziesiątke.Tetka dostała mocnego kopa.Teraz działa perfekcyjnie bez żadnej najmniejszej ścinki.Gta Vice City działa dużo lepiej niż na poprzednim sofcie.Muzyka gra głośniej.Bateria trzyma ciut lepiej.Aparat też został poprawiony,zdjęcia wychodzą lepiej i wiele wiele więcej.Kolega ma Xperie Z z androidem 4.4.4 i pomimo słabszego procesora i mniej pamięci RAM moja Tetka odziwo działa lepiej.Jeśli chodzi o wytrzymałość to jest to bardzo mocny telefon.Pomimo kilkunastu upadków nadal się trzyma.Jedynie się trochę wytarła ramka ale w niczym nie przeszkadza w użytkowaniu.Raz nawet to mi wpadła do wody i po osuszeniu dalej działa.To tyle na temat mojej opinii.Na obecną chwilę jest to bardzo wydajny i wytrzymały telefon.Pozdrawiam :)
.opera-mini.net | 21 mar 2015, 18:03
Opinia
Telefon idealny! Bardzo nowoczesny, prosty w obsłudze, ponadto świetny design :) nie zacina się, nie wyłącza, super zdjęcia - jak dla mnie jest to, że bateria bardzo szybko się wyczerpuje. Ale niestety, takie są nowe smartfony ;d Ogólnie polecam.
.wave-net.pl | 20 lut 2015, 15:02

Thumb Up

63,8% 

Thumb Down

 9,7% 

Pytanie

 26,5% 

 Wszystkich opinii: 268. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu