Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 221 marek  |  10 763 telefony  |  157 404 opinie  |  650 testów  |  7 978 użytkowników on-line
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
R E K L A M A
Sony

Sony Xperia T HSPA

Thumb Up

63,7% 

Thumb Down

 9,5% 

Pytanie

 26,7% 

 Wszystkich opinii: 262. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

irex  mail
Fajny telefon ale jak każdy ma swoje wady mój wytrzymał 2 lat i nadaje się tylko do śmietnika. Mikrofon padł głośnik padł a po wymianie padł wyświetlacz czarny brak podświetlenia.
.dip0.t-ipconnect.de | 08 kwi 2015, 18:04
patrykos
Telefon jest cudowny, piękny wręcz idealny, do czasu jak tylko zaczną sie kłopoty, to leci wszystko po kolei, bateria całkiem dobra przez pół roku, potem do wymiany. posiadałem do 2 lata i byłem bardzo zadowolony, tylko tak jak mówie, do czasu kiedy nie zaczął sie psuć, bo jak sie zaczął dwa miesiące temu, to od wczoraj leży w koszu, pozdrawiam ;)

Szczęśliwy posiadacz Xperii T
.radionet.info.pl | 04 kwi 2015, 14:04
michal14
Witam.Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu już od września 2013 roku i śmiało mogę go każdemu polecić.Miałem z nim tylko jeden problem otóż gdy go kupiłem to przy 20% baterii telefon zaczął się wyłączać i włączać.Przez jakieś kilka miesięcy ten problem mi wcale nie przeszkadzał,ale gdy w lipcu 2014 roku zaczął się co chwile wyłączać i włączać to myślałem że w pewnym momencie się już nie włączy.Wkońcu tego samego miesiąca zaniosłem go do serwisu i facet powiedział że będzie sprawdzał co jest z nim nie tak.Najpierw wgrał inne oprogramowanie i nic to nie dało,później sprawdził płytę główną ale też była wporządku,wkońcu wziął się za baterię i dopiero wtedy się okazało że to była jej wina.Czekałem 3 tygodnie na powrót mojej Xperii,wkońcu zadzwonił do mnie i powiedział że już zrobił.Niestety musiałem zapłacić 90zł za naprawe bo już nie było gwarancji.Ale opłacało się bo od tamtego czasu telefon ani razu się nie wyłączył.Teraz trochę się wypowiem o działaniu telefonu.Na androidzie 4.1.2 telefon się troche przycinał dlatego że facet wgrał brandowanego softa,dlatego odrazu wgrałem czystego softa bez żadnych śmieci,telefon trochę przyspieszył.Ale pod koniec stycznia tego roku podjąłem się żeby wgrać czystego androida 4.3 i to był strzał w dziesiątke.Tetka dostała mocnego kopa.Teraz działa perfekcyjnie bez żadnej najmniejszej ścinki.Gta Vice City działa dużo lepiej niż na poprzednim sofcie.Muzyka gra głośniej.Bateria trzyma ciut lepiej.Aparat też został poprawiony,zdjęcia wychodzą lepiej i wiele wiele więcej.Kolega ma Xperie Z z androidem 4.4.4 i pomimo słabszego procesora i mniej pamięci RAM moja Tetka odziwo działa lepiej.Jeśli chodzi o wytrzymałość to jest to bardzo mocny telefon.Pomimo kilkunastu upadków nadal się trzyma.Jedynie się trochę wytarła ramka ale w niczym nie przeszkadza w użytkowaniu.Raz nawet to mi wpadła do wody i po osuszeniu dalej działa.To tyle na temat mojej opinii.Na obecną chwilę jest to bardzo wydajny i wytrzymały telefon.Pozdrawiam :)
.opera-mini.net | 21 mar 2015, 18:03
R E K L A M A
 
Opinia
Telefon idealny! Bardzo nowoczesny, prosty w obsłudze, ponadto świetny design :) nie zacina się, nie wyłącza, super zdjęcia - jak dla mnie jest to, że bateria bardzo szybko się wyczerpuje. Ale niestety, takie są nowe smartfony ;d Ogólnie polecam.
.wave-net.pl | 20 lut 2015, 15:02
Vasyl
Super telefon! Mam go od niedawna oryginalnie zakupiony byl 2 lata temu w Niemczech. Bateria dalej mimo wieku trzyma ładnie przy sporym użytkowaniu 4h ekranu dla tej baterii to i tak super, podłączony SW2 śmiga bez problemu. 30 apek zainstalowanych i dalej ok. 200 mb wolnej przestrzeni, wiadomo sprzet nie najnowoczesniejszy, ale staje w szranki bez problemu z tymi "nowoczesnym" 4 rdzeniowcami :) Aparat robi świetne zdjęcia! Wcześniej posiadałem z1c którą zniszczyłem. Śmiało mogę porównać jakość tych dwóch aparatów. Polecam telefonik :) oczywiście nie jakąś chińszczyzne, tylko starsze oryginały. A do opinii typu spadl i sie zepsuł = od razu szmelc pozdrawiam i na przyszłość kupować telefony pancerne typu active/xcover czy co tam jeszcze jest odporniejszego. Pamiętajmy, to telefon strikte biznesowy, a nie zabawka do rzucania i upuszczania.
.szczecin.mm.pl | 18 lut 2015, 08:02
kakodu97
Siemka, telefon zamówiłem z Chin na allegro za 550 zł. Miałem go cale 4 miesiące.
+Robi genialne zdjecia/filmiki
+Jest nowoczesny i świetnie nadaje się do gier i innych aplikacji
+Ma dużo pamięci wbudowanej
Itd...
-Najgorsze, telefon upadł mi na przestrzeni miesięcy około 10-15 razy, w tym 4 dosyć poważnie
- 3 razy podczas jazdy na rowerze z wysokości ok. 1m na asfalt
Za 4 razem telefon upadł mi z wysokości krzesełka (50cm)na parkietową podłogę. Telefon zrobił się ciepły. Nie było żadnego śladu po upadku, telefon jak nowy. po oddaniu do naprawy (ludzie od naprawy) powiedzieli, że telefon nie da się zrobić 500 stów poszło się je#@ć. Dla porównania kupiłem sobie w październiku samsung galaxy s2 za 300zl telefon jest caly poobijany, poodkruszany, ale ma się świetnie,upadł mi już wiele razy i NIC. Także aktywnym nie polecam i osób niezdarowatych
.icpnet.pl | 17 lut 2015, 19:02
olivia19
Telefon bardzo nowoczesny i łatwy w obsłudze. Małam go 10 miesięcy, ale niestety kilka dni temu wpadł mi do wody więc koniec ;( Wracając.. czasami zacinał się, ale na krótko. Robi super zdjęcia. Wadą jest krótkotrwała bateria... Ale kiedy ktoś używa telefonu do dzwonienia to wytrzyma kilka dni. W moim przypadku wytrzymywl mi cały dzień, bo często go używam. Szybka nigdy nie pękła mi samoistnie. Jestem staszną miezdarą , więc telefon spadał mi wieeeeeeeele razy, ale ani razu nie pękła szyba i telefon działał dalej bez zarzutu. Ma wiecej zalwt niż wad.
Telefon jest naprawdę fajny i godny polecenia.
Pozdrawiam Olivia :)
.centertel.pl | 26 lis 2014, 19:11
mq
Telefon idealny! Bardzo nowoczesny, ale prosty w obsłudze, ponadto świetny design :) nie zacina się, nie wyłącza, tak jak pisali w poniższych komentarzach :> jedynym mankamentem jak dla mnie jest to, że bateria bardzo szybko się wyczerpuje.. Ale niestety, taki `urok` smartfonów ;d Ogólnie polecam, 8/10 :)
.cdma.centertel.pl | 24 lis 2014, 19:11
hala  mail
Zdjęcia robi super, filmy ogląda się rrewelacyjnie! Ale prawie od nowości, a to już rok bardzo często się wyłącza i włącza sam - trzeba podać pin oraz staje zegar! Masakra - nie mogę na niego liczyc w każdej sytuacji... Nie polecam!
.dynamic.chello.pl | 14 paź 2014, 00:10
DRAGONBORN  mail
Mam tel Jamsa bonda , Tel nie był ściągany za marne pieniadze z Chin. Tel mam od nowości pół roku... żadnych problemów . szkoda tylko że aparat nie ma cyber-shota , ale po mimo jaki jest (13mpix) nie narzekam , zdjęcia robi doskonałe jak i filmy z dalekich odległosci . tel polecamm w 100 % . Jeżeli ktoś kupuje z chin , to bierze to na własną odpowiedzialność (czytając ponizsze komenty)
.play-internet.pl | 04 paź 2014, 20:10

Thumb Up

63,7% 

Thumb Down

 9,5% 

Pytanie

 26,7% 

 Wszystkich opinii: 262. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu