Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 191 marek  |  9 603 telefony  |  148 148 opinii  |  720 testów  |  3 743 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia SP LTE



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,1%   16,9%   25,0% 
 Wszystkich opinii: 124. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • luki356  mail
    Myśle że to odpowiedni smartfon z średniej półki. bateria trzyma ok 3 dni w stanie spoczynku, natomiast wiadomo że w trakcie zabawy, grania itd. trzyma 1 dzień jak każdy smartfon. Minus dla mnie za pamięć wbudowaną
    .elpos.net | 16 paź 2014, 10:10
  • MrHubertowy  mail
    Xperie SP mam około 3 miesiące... Szczerze bałem się po tych wszystkich negatywnych opiniach, ale w sumie nie potrzebnie, jestem po przesiadce z Xperii J,o niebo lepiej...Xperia SP dobrze się sprawuje jako telefon, nieco gorzej jako konsola do gier :D, Do aparatu na prawdę nie mam zastrzeżeń (Jaki fotograf takie zdjęcie :P)... Na androidzie 4.1 brakowało mi opcji i miał słaby zasięg wi-fi po aktualizacji do 4.3 nie jest źle, fakt demonem prędkości nie jest, ale w zupełności dla ,,doroślejszego" właściciela OK... Polecam (kupiłem za niecałe 8 stów :D)

    PS Wygląd przyciąga uwaę, wszyscy moi znajomi mi zazdroszczą :D
    .99.radiowynet.pl | 14 paź 2014, 20:10
  • menelaos  mail
    zdjęcia fatalne masakra pozostał tylko żal i smutek...:(
    .dynamic.gprs.plus.pl | 13 paź 2014, 21:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • rani
    Polecam telefon po softa 4.3 super,mi telefon śmiga fajnie jestem zadowolony,po drobnych ustawieniach tel naprawdę dobrze się spisuje polecam.
    .dynamic.chello.pl | 09 paź 2014, 01:10
  • Mich
    Już dodałem swoja opinię na temat telefonu,lecz chciałem dodać jeszcze mały opis dotyczących tych którym zależy na tym żeby ich telefon robił dobre zdjęcia ,dziś wywołałem moje zdjęcia z wakacji robione tym telefonem -masakra zdjęcia są nie ostre pomimo ze na wyświetlaczy wyglądały normalnie straciłem tylko pieniądze wydane na wywołanie,filmy nagrane w jakości FULL HD tez są nie ostre , gdybym wiedział ze aparat w telefonie robi takie fatalne zdjęcia oraz filmy bez zoomu bo gdy użyjemy zoomu na ekranie są tylko kwadraciki,to w życiu nie kupił bym tego telefonu.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 08 paź 2014, 16:10
  • czlowiekmelon  mail
    A jeszcze się nad nim popastwię i dorzucę do poprzedniej opinii...

    LG 7 II, telefon chyba jeszcze bardziej budżetowy niż SP dostał kilka dni temu Kitkata. Sony zaś najwidoczniej ma gdzieś użytkowników tańszych telefonów i SP zostanie przy 4.3.
    .opera-mini.net | 24 wrz 2014, 12:09
  • eljot
    Mam ten telefon od kilku miesięcy niestety z orange i jesgo softem. Poprostu porażka , baterie przez noc zrzera 30 % w ciągu dnia musze ładować 2 razy. Zawiesza się. Tryb staima jak jest włączony to co chwile się telefon lekko resetuje. Czasem zatrzymuje się obraz i zmienia kolory tak się przyciemnia na ok 2 sek. po czym dalej działa. Samo menu działą słabo trzeba czekać po pare sekund rzeby otworzyć na kontakty lub wiadomości przywrócenie do ustawień fabrycznych nic za wiele nie dało. Wydaje mi się ze to może być przez oprogramowanie jak się poaktualizował to sie zaczął dramat.
    .1000lecie.pl | 17 wrz 2014, 19:09
  • Mich
    Telefon Użytkuje 2 tygodnie, kupiony nowy , szczerze mam mieszane uczucia co do niego,wyświetlacz jest jasny ,ma ładne kolory, dobre kąty widzenia. Jakość rozmowy oraz odtwarzania muzyki stoi na dobrym poziomie,lecz dla mnie trochę za cicho. Wydajność jest wielkim plusem,nie doświadczyłem żadnych zacięć oraz wariowania telefonu może dlatego że posiadam stare oprogramowanie 257 play android 4.1,mam lekkie obawy przed aktualizacja, wymagające gry oraz aplikacje to żaden problem,wielkość oraz waga są idealne telefon mieści się w każdej standardowej kieszeni. Telefon oczywiście nie jest bez wad ma ich sporo. Aparat robi bardzo słabe zdjęcia ,przy delikatnym powiększeniu zdjęcia powstają szumy,gdy chcemy zrobić zdjęcie używając przybliżenia wyjdzie nie ostre. Bateria nawet na trybie stamina wytrzymuje mi 1 dzień normalnego użytkowania,nie jestem nastolatkiem i nie bawię się telefonem. Obudowa strasznie łapie odciski,oraz trzeszczy w dolnej części.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 10 wrz 2014, 09:09
  • moncik
    Witam telefon ten miałam dwa razy wiec trochę napisać mogę.Pierwszy miałam pod koniec maja. Hmm był demonem szybkości serio gry śmigały pięknie czysto na androidzie 4.1 czy później na 4.3 na nic nie mogłam narzekać ale ze szybko zmieniam fony kupiłam inny. I tak do poniedziałku kiedy znowu wróciłam do sp. I cóż porażka ekran się dziwnie ściemnial resetowal się
    Nie wspominając o działaniu aplikacji to już Xperia x8 chyba była szybsza, wspomnę ze oba egzemplarze były nowe. Krótko mówiąc telefon jest naprawdę fajny jeżeli jest sprawny ale zawsze można trafić na felerny egzemplarz ja drugi miałam z 20 godzi porostu go zwróciłam bo ani na 4.1 ani na 4.3 nie dawał rady
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 sie 2014, 00:08
  • Rajki
    Wygląd - ok. Waga - znośna. Wyświetlacz - bardzo dobry. Bateria - jakby słoneczna wyjęta z mojego starego kalkulatora!, tragedia, ładowanie rano i wieczorem obowiązkowe przy normalnym użytkowaniu. Obsługa - jak to android, ok. Soft - tnie, muli, czasem sam się sam resetuje :D (poważnie) albo zawiesza; ale po 3 miesiącach już się prawie przyzwyczaiłem.
    Ogólnie - dobry sprzęt dla cierpliwych i wyrozumiałych. Ja miewam chwile, że mam ochotę o ścianę nim rzucić, ale że to sprzęt służbowy i w perspektywie mógłbym dostać gorszy/słabszy muszę być dla niego wyrozumiały :)
    .87.177.253 | 31 lip 2014, 13:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,1%   16,9%   25,0% 
 Wszystkich opinii: 124. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Nexus 9
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
» Asus PadFone X mini
» Huawei Honor Holly
» Motorola Nexus 6
» Huawei Honor 6 Pro
» Overmax Vertis 5010 Expi
Aktualności:

» Gdzie się podziała zabawa?
» Zgrabny smartwatch dla dbających o kondycję
» Oppo N3 ze skanerem biometrycznym
» Firefox OS zmierza do Japonii
» Polskie ceny nowych iPadów
» Lumie 730, 735 i 830 dostępne w Polsce
» Apple prezentuje nowe iPady i...
» Manta MS1701 Vintage: komórka w starym stylu
» KAZAM Tornado 348 debiutuje w Europie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.225.23
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.