Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 236 telefonów  |  102 442 opinie  |  650 testów  |  5 377 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia SP



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   14,1%   35,9% 
 Wszystkich opinii: 170. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • damian
    telefon użytkuje od 2 miesięcy.
    Ogólnie, to wszystko jest na plus :)
    Jeden, jedyny problem, który mnie drażni. To przygasający ekran (czasem przygasa 2-3 razy dziennie). Zna ktoś jakiś sposób na naprawę tego?
    Dodam, że posiadam androida 4.3.
    .opera-mini.net | 17 sie 2014, 18:08
  • magda
    Mam problem, SP nie czyta mi karty pamieci. Po ostatanim wyladowaniu sie telefonu i wylaczeniu odcielo karte i ani rusz nie moge jej zainstalowac od nowa. co robic?
    .dynamic.chello.pl | 09 sie 2014, 03:08
  • alladyna
    Mam telefon od lutego. Początkowo było super - telefon żyleta. W kwietniu włączyła mi się aktualizacja systemu i rozpoczął się koszmar. Idąc radą innych oddałam telefon od serwisu, gdzie wgrali mi system od podstaw i to w nowszej wersji i jest ok. Nie chodzi tak szybko jak na samym początku, ale działa i można go używać. Obecnie znowu pojawił mi się komunikat o aktualizacji systemu do wersji 12.1.A.1.207 i nie wiem co robić. Ma może już ktoś ja wgraną? Jak zachowuje się telefon z tą wersją antka?
    .124.5.2.s.net.pl | 04 sie 2014, 09:08
  • R E K L A M A
  • janek
    jestem posiadaczem telefonu od stycznia 2014.do telefonu ine mam zastrzeń szybki,zwinny szmery bajery dobry telefon.jedyne minusy to slaby aparat przedn bo tylko0,3mpx tylni mogl by byc lepszy ale nie jest najgroszy ;d
    .95.181.9.bdi.net.pl | 03 sie 2014, 12:08
  • stary 63
    Telefon nabyłem we wrześniu ubiegłego roku. Chodził, jak marzenie. Po trzech miesiącach zaciął się wyłącznik ekranu. Naprawiono na gwarancji i uaktualniono oprogramowanie. Od tej pory telefon żył własnym życiem. Wymieniony na nowy egzemplarz po 4 naprawach, nowy nie okazał się lepszy. Dziś, po 10 miesiącach, czekam na kolejny nowy egzemplarz... Też mam nadzieję, że zmieniono oprogramowanie, bo o ile w pierwotnej wersji był znacznie lepszy niż się spodziewałem, o tyle po aktualizacji w serwisie i następny nowy - to porażka. Ale jeśli powróci mu funkcjonalność z pierwszych trzech miesięcy mojego użytkowania, to nie widzę sensu szukania lepszego smartfona...
    .play-internet.pl | 02 sie 2014, 16:08
  • do Marikol
    Do Marikol - jesteś w grubym błędzie przyjacielu generalizujac ze te tysiące komentarzy na różnych forach o wieszajacym się smartfonie jest wyssane z palca.Skoro wyssane z palca to dlaczego sony wydało poprawkę do systemu naprawiajace błędy ? A no dlatego ze ludzie zawalali serwisy,pisali petycję itd gdyż po aktualizacji do 4.3 był po prostu nie do użytku wiec jeśli nie masz o czymś pojęcia to niepotrzebnie krytykujesz innych,prawda taka ze faktem a nie mitem jest ze były spore problemy z tym smartfonem.Prawdopodobnie posiadasz ten telefon parę tygodni i myślisz ze wiesz więcej od tych którzy mają go drugi rok
    .google.com | 01 sie 2014, 12:08
  • Marikol
    Telefon bardzo dobry, jakość wykonania w porządku, na ekran w słońcu nie ma co narzekać (jeden z lepszych jakie spotkałem w smartfonie klasy średniej). Nie wiesza się, nie laguje, wszystko płynnie i gładko. Muzyka okey, aparat okey.
    Wszelkie pogłoski o wadliwym działaniu po aktualizacji są najprawdopodobniej wyssane z palca, chyba, że użytkownicy trafili na wadliwy model (zdarza się). A "znawcy" robiący podmianki systemu w domowym zaciszu i rootujący kalkulatorami powinni w ogóle się nie wypowiadać, bo wszelkie problemy z telefonem spowodowała najpewniej ich własna nieudolność.
    Xperia SP bardzo mile mnie zaskoczyła, szczerze polecam. Nie należy się zrażać przez trafienie wadliwego modelu, ani grzebać w oprogramowaniu jak się nie potrafi.
    Pozdrawiam
    .static.sitel.net.pl | 25 lip 2014, 23:07
  • Mimi
    Telefon mam od 3 miesięcy i jednym słowem jestem rozczarowana. Przyznam szczerze, że to mój pierwszy smartfon. Wcześniej miałam przez 3 lata Wave533 (Bada) i działał bez zarzutu. A Xperia SP jest już po jednej wizycie w serwisie i przymierzam się do następnej. Telefon się sam restartuje czasami nawet 6-7 razy w ciągu GODZINY!! Aplikacje się wieszają, nie można rozłączyć rozmowy bo ekran cały czas zaciemniony... Jednym słowem masakra. Jeśli chodzi o walory estetyczne, jakość zdjęć (nie na zoomie), jakość dźwięku podczas rozmowy czy na głośnomówiącym to jestem zadowolona. Ale czeka mnie kolejna wizyta w salonie...
    .icpnet.pl | 14 lip 2014, 22:07
  • justa1988
    Po ostatniej aktualizacji, telefon ponownie stał się dobrym sprzętem, od tego czasu łapie zasięg Lte
    .centertel.pl | 14 lip 2014, 22:07
  • shv
    Na początku telefon był beznadziejny, po czym zrobiłem downgrade do 4.1.2 i działa super. Samsung Galaxy S3 jednak jest lepszy.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   14,1%   35,9% 
 Wszystkich opinii: 170. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.94.141
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.