Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 482 telefony  |  147 275 opinii  |  720 testów  |  3 457 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia M



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,3%   8,9%   32,8% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • harpaganPL
    Telefon jest supeer. Stosunek ceny do jakości super. Ma jedną wadę, Gps nie nadaje się do niczego traci sygnał i go nie łapie. Nie jest to tylko moja opinia a ogólnie znany problem z tymi telefonami. Dla aktywnych i sportowców nie nadaje się. Reszta bardzo dobra.
    .centertel.pl | 01 paź 2014, 01:10
  • Smartphonovitch
    Telefon jak na swoja cene dosyc dobry , wygodny poreczny wyswietlacz ok ,rozdzielczosc też dobra , aparat mnie nie interesuje bo nie jestem fotografem , internet szybko smiga
    polecam
    .static.ip.netia.com.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • asusek99
    Ten telefon to porażka. Zdjęcia? Ten telefon nie robi zdjęć, tylko coś dziwnego. Zrobię 3 zdjęcia - każde będzie w innym kolorze. Zacina się przy szybkim pisaniu wiadomości nawet po formacie. Innych zarzutów nie mam.
    .31.22.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • R E K L A M A
  • elsa
    Mam go od prawie roku. Wszystko ok, oprócz GPS. Gubi sygnał bardzo często. Mam do porównania Sony Ericsson Live with Walkman (Wt19i) i ten łapałby sygnał chyba nawet w kopalni...
    .Netcominternet.pl | 23 wrz 2014, 21:09
  • Wiz Khalifa xdd
    Mam ten telefon od ponad 3 miesięcy. Jest to dla mnie wystarczający czas, aby móc coś powiedzieć na jego temat. Z wyglądu jest bardzo ładny, a w kolorze fioletowym także świetnie się prezentuje ;)). Smartphone nie ścina się, jest prosty w obsłudze, a bateria działa jak dla mnie dość długo. Zdjęcia robi takie sobie, ale bierzemy pod uwagę, że telefon to nie aparat.! Ogólnie przyznaję mu ocenę 9/10. Polecam ;P
    .adsl.inetia.pl | 20 wrz 2014, 09:09
  • Gość
    Kupiłem telefon całkiem nie dawno spełnia moje wymagania nie zacina się,bardzo dobry aparat,dużo ma fajnych możliwości jak narazie jestem zadowolony polecam :)
    .dynamic.mm.pl | 18 wrz 2014, 20:09
  • szakuL
    Jestem posiadaczem tego telefonu od około 4 miesięcy i wydaję mi się, że poznałem go już bardzo dobrze. Moją opinię na temat tego aparatu rozdzielę na plusy i minusy:

    Plusy:
    - Świetna bateria jak na smartfon z ekranem 4'0
    - Piękny design (można się zakochać w wyglądzie)
    - Płynnie działa, nie wiesza się, bardzo stabilny telefon
    - Dobra jakość odtwarzanych video klipów
    - Bardzo poręczny i wygodny (jedną ręką można zrobić wszystko)

    Minusy:
    - GPS to największy minus w telefonie! Często gubi sygnał - raz działa, raz nie. Ostrzegam przed tym wszystkich. Ja się bardzo zawiodłem na tym elemencie. Kupując telefon oczekiwałem również nawigacji. Niestety nie w tym modelu.
    - Kiepski wyświetlacz (mało żywe kolory)
    - Mała pamięć wewnętrzna (4GB na aplikacje to troszkę za mało jak na moje wymagania)

    Podsumowanie:
    Ogólnie gdyby nie GPS, to dałbym pozytywny komentarz temu telefonowi. Niestety muszę pozostać neutralny. Jeśli mam być szczery kupiłem go głównie ze względu na wygląd, rozmiar oraz dobrą baterię. Na tym się nie zawiodłem. Niestety trzeba otwarcie przyznać, że wśród konkurencji Samsung Galaxy S3 mini chyba lepiej wypada (działa GPS i ma lepszy wyświetlacz). Jeśli komuś nie przeszkadza brak GPS-u to mogę śmiało polecić Xperie M. Ogółem bardzo stabilny telefon ze świetną baterią. W sam raz dla tych, którzy cenią estetykę oraz podstawowe funkcje w smartfonie.
    .dynamic.chello.pl | 18 wrz 2014, 00:09
  • voyage1999
    Po 9 miesiącach problem z GPS - pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Telefon doskonale się spisuje. Bateria trzyma długo (jak na smartfona). Telefon używam tradycyjnie do dzwonienia i SMS oraz do FB, Internetu, zabawy i hobbistycznie. Nic mi się nie zacina. Polecam.
    .58.49.1 | 15 wrz 2014, 09:09
  • err3  mail
    Mam go 6 miesięcy, plusy: mi o dziwo działa nawigacja bez problemu, nie tnie się dobre zdjęcia i filmy ale tylko na zewnątrz budynków, dobry dźwięk podczas rozmów telefonicznych, tryb stamina, czuły ekran, szybkość internetu, gry smigaja, wady :zdjęcia. i filmy kiepskie przy słabym oświetleniu, walkman porażka zero intuicji, zbyt mała pamięć wewnętrzna, brak. Możliwość zapisywania aplikacji na kartę SD, wiesza się dotyk podczas robienia zdjęć /filmów, brak możliwość włączenia samego GPS trzeba tylko przez jakąś aplikację
    .ssp.dialog.net.pl | 14 wrz 2014, 17:09
  • Sigma_Tau
    Ja mam ten aparat już od około roku i szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony. Z GPS nie korzystam, więc i nie oceniam go. Najbardziej irytuje mnie aparat fotograficzny - jest do kitu. Koloru jakieś cukierkowate, nienaturalne, a ostrość do d. Podczas filmowania nieustannie łapie ostrość; podczas panoramowania przeskakuje z obiektu na obiekt, potem nie daje się tego oglądać. Wyzwalacz aparatu działa z dużym opóźnieniem.
    Przypomnienia: owszem, działają jakoś, ale trudno (przynajmniej ja mam problemy) prawidłowo ustawić ich czas i częstotliwość. Sygnał dźwiękowy przypomnienia jest dokładnie o czasie, ale wygenerowane słowne przypomnienie - ma opóźnienia - nawet kilkudziesięciosekundowe. Jest to irytujące! Co do obudowy, to nie mam zastrzeżeń, jest niezła. Nie rysuje się, nie skrzypi. Na wyświetlaczu widać niestety każde najsłabsze muśnięcie palcem!
    .adsl.inetia.pl | 12 wrz 2014, 14:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,3%   8,9%   32,8% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo S580
» Sharp Aquos Zeta SH-01G
» Samsung Galaxy Grand Prime
» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
Aktualności:

» HTC M8 Life: imponujący następca One Max
» Samsung Galaxy Grand Prime zaprezentowany w Indiach
» HTC M8 EYE pozuje w reklamie
» Sharp Aquos ZETA SH-01G: ramki są coraz węższe
» Philips S388 debiutuje w Polsce
» Microsoft prezentuje Windows 10
» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.105.130
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.