Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 136 telefonów  |  102 382 opinie  |  650 testów  |  6 760 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia M



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,0%   8,1%   32,9% 
 Wszystkich opinii: 161. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • karolajn
    Mam ten telefonik od tygodnia, jestem mega zadowolona, nie zacina się, wszystko dziala szybko, sprawnie i naprawdę polecam ten sprzęt! A jeśli chodzi o jakość robienia zdjęć, to mi się podobają.
    .33.9.194 | 22 lip 2014, 23:07
  • n00pel
    Powiem tak - Aparat to żart. Nie wiem jak można było zrobić coś takiego. Zrobiłem test - Live With Walkman, M'ka, i K850i. Aparat w M'ce nie ma szans z tamtymi dwoma. Żart, żart i żart. Warto dodać, że telefon czasem "zawiesza dotyk" tzn można wszystko klikać, nic nie działa, tylko boczne przyciski fizyczne. Już nie wspomnę, że w sms'ach mam TYLKO jeden wątek, a w nim około 3200 wiadomości (po prostu inne smsy niż od dziewczyny kasuję). Telefon nie radzi sobie z tym, otwiera mi smsy dobre kilka sekund, potem klikam w ten wątek, i następne dobre 5s.
    Żeby nie było - Mam zainstalowane 2 aplikacje, messanger i hill climb racing, soft jest NIE brandowany, więc to nie wina dużej ilości apek. Reasumując - Porażka. Jak macie to kupić, to lepiej weźcie nie wiem, neo V, arc S, ale na pewno nie to.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 lip 2014, 10:07
  • maciokan
    Według mnie telefon jest bardzo dobry po aktualizacji szybszy i lepszy. Nie mam nic do dodania; jedyny minus słabo widać w słońcu.
    .dynamic.chello.pl | 17 lip 2014, 21:07
  • R E K L A M A
  • IVO  mail
    Witam wszystkich użytkowników tegoż modelu. Generalnie można powiedzieć, że byłem z tego modelu zadowolony do czasu tzn do 4 czerwca kiedy to pierwszy raz wylądował w naprawie w autoryzowanym serwisie, problem polegał na tym iż głośnik od słuchania rozmówcy skrzypiał czy jak to ująć charczał.
    Może i to moja wina, że tak się działo bo telefon mi parę razy (2-3) spadł, ale był w silikonowym futerale. Drugi raz wylądował w serwisie 3 lipca, gdyż po pierwszej naprawie zaczął sam samoistnie się wyłączać i włączać, tak się działo z 6 razy. Teraz wrócił z serwisu. Jeden dzień podziałał normalnie, a na następny dzień zdążył się już raz sam wyłączyć i załączyć.
    W serwisie wymienili, dali mi nową oryginalnie zafoliowaną baterię. Podobno wykonali naprawę mechaniczną, ale nie wiem jaką bo takiej informacji nie ma.
    Napisali, że wgrali także nowe oprogramowanie i parametry są zgodne z wszystkimi jakimiś tam wymogami itp. Dodam, że telefon ten jest z Playa bez simlocka. Jak była karta z Playa to wszystko działało ok tak bynajmniej mi się wydaje, a odkąd używam karty z NJU to tak się zaczeło dziać.
    Także nie wiem co jest przyczyną. Ktoś na jakimś forum pisał, że może tak się dziać, tzn telefon, ta M może się wyłączać jeśli się przełącza z WIFI na pakiet danych i odwrotnie. [...]. Pozdrawiam, IVO
    Pytania - o ile chce się otrzymać odpowiedź - obok. (jf)
    .adsl.inetia.pl | 13 lip 2014, 01:07
  • serious
    Posiadam Xperię M od grudnia, jestem zadowolona ;)
    Jedyne minusy to baardzo słaby aparat oraz niemożliwość instalowania aplikacji na karcie pamięci. Poza tym wszystko ładnie śmiga, czasem tylko delikatnie ścina ale tylko w sytuacjach gdy korzystam z kilku aplikacji jednocześnie. Poza tym przeżył kąpiel po której nic mu się nie stało, co było dla mnie szokiem bo byłam pewna, że naprawa w serwisie będzie konieczna ale po 2dniach suszenia wszystko wróciło do normy :D
    .net-bis.eu | 12 lip 2014, 18:07
  • zbyszko
    Mam ten telefon od pół roku. Jeśli dla kogoś ważny jest GPS, to nie kupujcie tego telefonu. GPS porażka, jakby go nie było w ogóle. Druga sprawa to brak możliwości przenoszenia aplikacji na kartę SD. Zawiodłem się na sony. Ostatni raz zakupiłem ten telefon.
    .adsl.inetia.pl | 11 lip 2014, 20:07
  • biguPL
    Kozacki telefonik. Mam go kilka tygodni. Nie zawiesza się ale tylko jest jedna wada że nie można przenieść aplikacji na kartę pamięci. Niema żadnych niebieskawych kolorów jak na początku, a mam wersje AAE :)
    .play-internet.pl | 10 lip 2014, 19:07
  • Reporteer
    Bardzo dobry telefon jak na swoją cenę. Polecam gorąco bo za 400-500 zł nie znajdziecie nic lepszego! Aha i warto dopisać w dodatkowych informacjach układ graficzny Adreno 305, że otrzymała aktualizację do 4.3 Jelly Bean i dodać współczynnik SAR który wynosi według książeczki dołączonej do telefonu 0.859W/kg (10g).
    .adsl.inetia.pl | 02 lip 2014, 21:07
  • Zuzol
    Ten telefon ma dyktafon. W notatkach jest funkcja nagrywania głosu, ponadto jest taka mini aplikacja dyktafon. Pozdrawiam, telefon idealny jak na tą półkę cenową.
    .siedlce.vectranet.pl | 02 lip 2014, 13:07
  • Koliber25
    Mam ten telefon pół roku i jestem baaardzo zadowolona! Nigdy się jeszcze nie zaciął, zdjęcia po paru ustawieniach również robi bardzo ładne, wideo nagrywa w jakość HD! Przy nagrywaniu na dworze obraz jest po prostu PIĘKNY! Jedyną jego wadą jest to, że nie można przenosić aplikacji na kartę pamięci. Mimo wszystko polecam ten model!!! + bateria również trzyma długo jak na smartfona! ;)
    .promax.media.pl | 02 lip 2014, 10:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,0%   8,1%   32,9% 
 Wszystkich opinii: 161. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.188.142
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.