Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 722 opinie  |  720 testów  |  7 089 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia M



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   8,7%   32,1% 
 Wszystkich opinii: 184. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Ukasz123  mail
    Posiadam Ten telefon już prawie rok i jestem z niego zadowolony.
    Telefon płynie chodzi. Internet nie zacina się.

    Tylko jedna rzecz mnie bardzo irytuje pobrane aplikacje zapisują się na na telefonie a karta pamięci zostaje pusta a potem na telefonie nie mam wolnej pamięci, jeżeli ktoś by wiedział jak można zmienić to żeby aplikacje zapisywać na karcie pamięci.

    Telefon mogę polecić jak najbardziej :)
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 lis 2014, 22:11
  • ILikeXperia
    według mnie telefon Sony Xperia M jest bardzo fajny. mam go 5 miesięcy i jestem zaskoczona z jego możliwości. aparat robi świetne zdjęcia, internet jest szybki, wyświetlacz jest bardzo dobry i czytelny, telefon się nie tnie, ogólnie bardzo dobry telefon. jestem zadowolona z tego telefonu. jeżeli potem będę zmieniać telefon to z pewnością będzie to kolejna xperia bo są to telefony godne kupienia. polecam ten telefon.
    .centertel.pl | 22 paź 2014, 18:10
  • Banana
    Informacja dla osób mających problemy z aparatem. Aby kolory były takie jak trzeba najlepiej robić zdjęcia w trybie M. Przestawiamy tam balans bieli z WB AUTO na słońce lub chmurę w zależności od pogody (WB AUTO działa dobrze w nietypowych warunkach np. przy fotografowaniu zachodów słońca). Najlepiej też przestawić rozdzielczość na 5MP, SCN na wyłącz i tryb ostrości na Aut. ostrość jednopunktowa (aby zablokować ostrość obiektu który nie znajduje się w centrum kadru trzeba ustawić na nim ramkę pomiaru ostrości wcisnąć spust migawki do połowy, skadrować zdjęcie i wcisnąć spust migawki do końca). Po tych zmianach aparat robi całkiem niezłe zdjęcia. Aby ustawienia manualne włączały się za każdym razem należy uruchamiać aparat klikając na ikonę. Przy uruchamianiu przez przytrzymanie spustu migawki trzeba za każdym razem zmienić SCN AUTO na M. Ustawienia testowałem na systemie 4.3 nie wiem jaki będzie efekt na 4.1. Aparat nie bardzo nadaje się do robienia panoram ale zdjęcia z mniejszej odległości i makro wychodzą całkiem niezłe. Ciekawostka: Po aktualizacji do systemu 4.3 telefon trzyma dłużej jeżeli wyłączy się tryb Stamina.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 paź 2014, 22:10
  • R E K L A M A
  • Misia787
    Posiadam ten telefon od roku po przesiadce z Noki c6.Z telefonu jestem bardzo zadowolona ,pieniądze dobrze wydane.
    Telefon kilka razy się zaciął,ale to chyba jak każdy telefon,w porównaniu do każdego samsunga ,sony jest o wiele płynniejszy,szybszy i zdecydowanie mniej się zacina ,a wręcz prawie w ogóle.
    Jedyne co mi się tu nie podoba to bateria bardzo która krótko mi trzyma ,może jest to spowodowane siedzenie ciągle na internecie i nie tylko (trzyma mi 1 dzień góra 2)
    Radzę zakładać folie na telefon bo bardzo się rysuje. Natomiast klapka z tyłu rewelacja,ani jednej ryski ,dobrze wykonana.
    Nie zadawala mnie jeszcze tylko aparat,fakt do tego jest aparat fotograficzny,ale jeśli ktoś nie ma (np.ja) używam w tele. Wychodzą przeciętne potrzebne dobre światło ,z przodu to już jak się uda ,często wychodzą nie wyraźne ale co się spodziewać po 0.3. Można aktualizować system android (np. ja mam 4.3) ogólnie telefon ocenia 9/10
    Szczerze polecam bo warto ,za takie pieniądze tym bardziej :)
    .dynamic.mm.pl | 09 paź 2014, 19:10
  • harpaganPL
    Telefon jest supeer. Stosunek ceny do jakości super. Ma jedną wadę, Gps nie nadaje się do niczego traci sygnał i go nie łapie. Nie jest to tylko moja opinia a ogólnie znany problem z tymi telefonami. Dla aktywnych i sportowców nie nadaje się. Reszta bardzo dobra.
    .centertel.pl | 01 paź 2014, 01:10
  • Smartphonovitch
    Telefon jak na swoja cene dosyc dobry , wygodny poreczny wyswietlacz ok ,rozdzielczosc też dobra , aparat mnie nie interesuje bo nie jestem fotografem , internet szybko smiga
    polecam
    .static.ip.netia.com.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • asusek99
    Ten telefon to porażka. Zdjęcia? Ten telefon nie robi zdjęć, tylko coś dziwnego. Zrobię 3 zdjęcia - każde będzie w innym kolorze. Zacina się przy szybkim pisaniu wiadomości nawet po formacie. Innych zarzutów nie mam.
    .31.22.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • elsa
    Mam go od prawie roku. Wszystko ok, oprócz GPS. Gubi sygnał bardzo często. Mam do porównania Sony Ericsson Live with Walkman (Wt19i) i ten łapałby sygnał chyba nawet w kopalni...
    .Netcominternet.pl | 23 wrz 2014, 21:09
  • Wiz Khalifa xdd
    Mam ten telefon od ponad 3 miesięcy. Jest to dla mnie wystarczający czas, aby móc coś powiedzieć na jego temat. Z wyglądu jest bardzo ładny, a w kolorze fioletowym także świetnie się prezentuje ;)). Smartphone nie ścina się, jest prosty w obsłudze, a bateria działa jak dla mnie dość długo. Zdjęcia robi takie sobie, ale bierzemy pod uwagę, że telefon to nie aparat.! Ogólnie przyznaję mu ocenę 9/10. Polecam ;P
    .adsl.inetia.pl | 20 wrz 2014, 09:09
  • Gość
    Kupiłem telefon całkiem nie dawno spełnia moje wymagania nie zacina się,bardzo dobry aparat,dużo ma fajnych możliwości jak narazie jestem zadowolony polecam :)
    .dynamic.mm.pl | 18 wrz 2014, 20:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   8,7%   32,1% 
 Wszystkich opinii: 184. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.171.163
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.