Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 807 telefonów  |  149 969 opinii  |  720 testów  |  7 580 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia M



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   9,1%   31,7% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kubanty2001  mail
    Witam. Mam ten telefon ok.6 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia, porównując go do telefonu Samsung galaxy trend to go miażdży pod każdym względem. grałem nawet w asphalt 8 i mi się ani razu nie zawiesił. Jedynym minusem jest jego pamięć iż przez nią już w niego nie zagram. ( jak wszytko usunę zostaje mi 1,4-1,5gb a na asphalt potrzebuje 1,53 ;-/ niby mała różnica ale już go nie pobiore ale i tak telefon godny polecenia. Zamierzam teraz zamienić go na sony xperia m2 aqua ( zamierzam robić podwodne selfi)
    .instalnet.com.pl | 23 lis 2014, 23:11
  • przyklad12
    Witam. Jeżeli ktoś posiada ten telefon i jeszcze ma telewizję kablową w Multimedii Polskiej, to odradzam posiadanie jakiegokolwiek dotykowego gnata z jednego prostego powodu. Podczas awarii w multimedii polskiej u mnie w telefonie padła sieć gdzie nie mogłem dzwonić do nikogo i pisać. Po 8h awarii w multimedii polskiej czyli o 16 kiedy telewizja kablowa zaczęła poprawnie działać, w telefonie nadal nie miałem połączenia z siecią plus i nie mogłem nic robić. Aż do momentu kiedy ja poszedłem do plusa to ci z plusa powiedzieli że telefon jest sprawny i nie ma po co naprawiać. Facet powiedział mi że mam czekać kiedy sieć będzie naprawiona, bo 1000 osób zgłosiło się z tym samym problemem. Naprawdę, jeżeli ktoś posiada telefon bar to temu nic się nie stanie, ale jak ktoś ma smartfona to odradzam posiadać tego bo nigdy nie wiadomo co w multimedii polskiej czycha. Pozdrawiam.
    .dynamic.mm.pl | 22 lis 2014, 17:11
  • Ukasz123  mail
    Posiadam Ten telefon już prawie rok i jestem z niego zadowolony.
    Telefon płynie chodzi. Internet nie zacina się.

    Tylko jedna rzecz mnie bardzo irytuje pobrane aplikacje zapisują się na na telefonie a karta pamięci zostaje pusta a potem na telefonie nie mam wolnej pamięci, jeżeli ktoś by wiedział jak można zmienić to żeby aplikacje zapisywać na karcie pamięci.

    Telefon mogę polecić jak najbardziej :)
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 lis 2014, 22:11
  • R E K L A M A
  • ILikeXperia
    według mnie telefon Sony Xperia M jest bardzo fajny. mam go 5 miesięcy i jestem zaskoczona z jego możliwości. aparat robi świetne zdjęcia, internet jest szybki, wyświetlacz jest bardzo dobry i czytelny, telefon się nie tnie, ogólnie bardzo dobry telefon. jestem zadowolona z tego telefonu. jeżeli potem będę zmieniać telefon to z pewnością będzie to kolejna xperia bo są to telefony godne kupienia. polecam ten telefon.
    .centertel.pl | 22 paź 2014, 18:10
  • Banana
    Informacja dla osób mających problemy z aparatem. Aby kolory były takie jak trzeba najlepiej robić zdjęcia w trybie M. Przestawiamy tam balans bieli z WB AUTO na słońce lub chmurę w zależności od pogody (WB AUTO działa dobrze w nietypowych warunkach np. przy fotografowaniu zachodów słońca). Najlepiej też przestawić rozdzielczość na 5MP, SCN na wyłącz i tryb ostrości na Aut. ostrość jednopunktowa (aby zablokować ostrość obiektu który nie znajduje się w centrum kadru trzeba ustawić na nim ramkę pomiaru ostrości wcisnąć spust migawki do połowy, skadrować zdjęcie i wcisnąć spust migawki do końca). Po tych zmianach aparat robi całkiem niezłe zdjęcia. Aby ustawienia manualne włączały się za każdym razem należy uruchamiać aparat klikając na ikonę. Przy uruchamianiu przez przytrzymanie spustu migawki trzeba za każdym razem zmienić SCN AUTO na M. Ustawienia testowałem na systemie 4.3 nie wiem jaki będzie efekt na 4.1. Aparat nie bardzo nadaje się do robienia panoram ale zdjęcia z mniejszej odległości i makro wychodzą całkiem niezłe. Ciekawostka: Po aktualizacji do systemu 4.3 telefon trzyma dłużej jeżeli wyłączy się tryb Stamina.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 paź 2014, 22:10
  • Misia787
    Posiadam ten telefon od roku po przesiadce z Noki c6.Z telefonu jestem bardzo zadowolona ,pieniądze dobrze wydane.
    Telefon kilka razy się zaciął,ale to chyba jak każdy telefon,w porównaniu do każdego samsunga ,sony jest o wiele płynniejszy,szybszy i zdecydowanie mniej się zacina ,a wręcz prawie w ogóle.
    Jedyne co mi się tu nie podoba to bateria bardzo która krótko mi trzyma ,może jest to spowodowane siedzenie ciągle na internecie i nie tylko (trzyma mi 1 dzień góra 2)
    Radzę zakładać folie na telefon bo bardzo się rysuje. Natomiast klapka z tyłu rewelacja,ani jednej ryski ,dobrze wykonana.
    Nie zadawala mnie jeszcze tylko aparat,fakt do tego jest aparat fotograficzny,ale jeśli ktoś nie ma (np.ja) używam w tele. Wychodzą przeciętne potrzebne dobre światło ,z przodu to już jak się uda ,często wychodzą nie wyraźne ale co się spodziewać po 0.3. Można aktualizować system android (np. ja mam 4.3) ogólnie telefon ocenia 9/10
    Szczerze polecam bo warto ,za takie pieniądze tym bardziej :)
    .dynamic.mm.pl | 09 paź 2014, 19:10
  • harpaganPL
    Telefon jest supeer. Stosunek ceny do jakości super. Ma jedną wadę, Gps nie nadaje się do niczego traci sygnał i go nie łapie. Nie jest to tylko moja opinia a ogólnie znany problem z tymi telefonami. Dla aktywnych i sportowców nie nadaje się. Reszta bardzo dobra.
    .centertel.pl | 01 paź 2014, 01:10
  • Smartphonovitch
    Telefon jak na swoja cene dosyc dobry , wygodny poreczny wyswietlacz ok ,rozdzielczosc też dobra , aparat mnie nie interesuje bo nie jestem fotografem , internet szybko smiga
    polecam
    .static.ip.netia.com.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • asusek99
    Ten telefon to porażka. Zdjęcia? Ten telefon nie robi zdjęć, tylko coś dziwnego. Zrobię 3 zdjęcia - każde będzie w innym kolorze. Zacina się przy szybkim pisaniu wiadomości nawet po formacie. Innych zarzutów nie mam.
    .31.22.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 wrz 2014, 20:09
  • elsa
    Mam go od prawie roku. Wszystko ok, oprócz GPS. Gubi sygnał bardzo często. Mam do porównania Sony Ericsson Live with Walkman (Wt19i) i ten łapałby sygnał chyba nawet w kopalni...
    .Netcominternet.pl | 23 wrz 2014, 21:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   9,1%   31,7% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
Aktualności:

» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce
» Lenovo X2Pt5, czyli większy Vibe X2
» Wiko Jimmy: eksplozja kolorów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.41.242
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.