Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 951 telefonów  |  151 356 opinii  |  850 testów  |  7 192 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia J



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,0%   26,4%   24,6% 
 Wszystkich opinii: 792. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • gucio
    Posiadalem telefon ok. 1,5 roku, trzeba przyznac ze to byla meczarnia. Uzywany jedynie do polaczen telefonicznych, sms-ow I email-I, internet-u nie dawal rady, w tym okresie 2-krotnie w serwisie. Z byt malo panieci RAM I czeste zawieszanie sie.
    .limes.com.pl | 21 gru 2014, 09:00
  • patryk
    telefon dobry jeśli używamy go jako telefonu a nie jako PSP mam od jakiegoś czasu i całkiem dobry. może i to nie jest Z3 ale i tak nieźle chodzi. dla kogo to telefon? dla ludzi którzy chcą używać do dzwonienia pisania smsów itp. a nie dla graczy. i jeśli już mówimy o Z3 to do J nie dorasta do pięt w wytrzymałości
    (mowie to z doświadczenia} upadł mi wiele razy i działa jak powinien. a jak się trochę znasz na tym i owym to chodzi też nieźle. to tyle z mojej strony pozdrawiam
    .212.146.1.siec.idealan.pl | 19 gru 2014, 19:48
  • Zdzisław Zmartwiony
    Siema,mam ten telefon od 2 lat..faktycznie lubi się włączać i wyłączać kiedy i jak chce( nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale po odinstalowaniu PRAWIE wszystkich aplikacji uspokoiło się)dezaktywowałem sklep play, wywaliłem fejsa, zostawiłem program do nawigacji i wsio. Golas - nawet latarki nima.

    No ale po co komu telefon na którym nie można naparzać w gry?? Mnie to nie przeszkadza.

    Wyświetlacz przyzwoity, po zainstalowaniu starszego flash playera i dolphin browser można oglądać filmy na stronach typu e kino itp...

    Aparat - szału niema... romantyczna kolacyjka czy niedzielny spacer - w sam raz żeby udokumentować i strzelić sweet focie. Chceta więcej kupta se lustrzankę.

    Za to wielki PLUS za design. Telefon jakoś wygląda.. broni się w porównaniu do tych ceglastych samsungów i nokii że o hua -coś tam nie wspomnę.

    bateria..oj tu temat rzeka, na początku ledwo jeden dzień trzymała bateria... po jakimś czasie.. 4-5 dni w trybie czuwania, krótkie rozmowy parę esemsów i wsio.Używanie internetu na poziomie 0.po 2 latach 2-3 dni-to max ( telefonowanie, esemesy, plus korzystanie z dobrodziejstw internetu ).

    W PLUSIE był w abonamencie za 100 PLN, więc ani przepłacony ani za tani.. jak na pierwszy smartphone w sam raz.Chociaż czytając pozostałe opinie o NOWSZYCH modelach innych czołowych producentów to na w sumie NIE MA WAD.pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 gru 2014, 19:41
  • R E K L A M A
  • Sandra
    Mam ten telefon od roku jestem z niego bardzo zadowolona.. Mnie ekran nie pękł ani nic, telefon wygląda jak nowy. Fakt faktem 512 RAM jest słabą opcją ale jeśli się wyrzuci nie potrzebne apki (tak jak mówi kolega wyżej i zrobi ROT'a) to tel chodzi płynnie i nie zacina się.
    .chelmnet.pl | 13 gru 2014, 12:24
  • User
    Witam. Czytając większość opinii użytkowników mam wrażenie jakbym oceniał całkiem inny telefon.
    Oczywiście Xperia J ma też i wady, lecz nie są one aż tak dotkliwe jak opisują to użytkownicy. Chyba, że trafiliśmy na jakiś felerny model. Pomimo małej pamięci RAM, słabego procesora większość wybiera/wybrała właśnie ten model. Czy świadomie ? Na początek polecam usunąć wszystkie zbędne aplikacje z których nie będziemy korzystać. Dobrze jest "zROOTować" urządzenie do uzyskania pełnej kontroli. Przede wszystkim dobra optymalizacja zapewni dość sprawne działanie naszej XP J.
    Na plus mogę zaliczyć atrakcyjny design, świetny jasny wyświetlacz dobrze odwzorowujący wszystkie barwy pomimo zastosowania przestarzałej technologi TFT. Dotyk także w porządku. Również kąty widzenia są przyzwoite. Co do dźwięku z głośnika i słuchawek - nie mam zastrzeżeń. Aparat robi zdjęcia moim zdaniem jakości dobrej, aczkolwiek jedynie gdy robimy fotkę w pogodny dzień. Jedynie takim małym mankamentem jest umiejscowienie przycisków głośności i włączania. Jest możliwe uruchomienie wymagających gier, lecz nie spodziewajmy się wysokiej wydajności. Lepiej się sprawdzi jako telefon z podstawowymi funkcjami niż przenośna konsola.
    .cdma.centertel.pl | 12 gru 2014, 17:31
  • MaSaKrA
    Odradzam jeden z najgorszych telefonów jakich miałem a wcześniej posiadałem lg l3...
    Oddawałem dwa razy na gwarancję jednak teraz telefon totalnie się zepsuł, po włożeniu telefonu do kieszeni ekran nie działa dopiero po rozkręceniu telefonu włącza się ekran, kolejny problem mam z odczytaniem karty sim, nie czyta kart sim i nie ma zasięgu.
    Totalna porażka jednakże telefon na początku wydawał mi się bardzo dobrym telefonem. Jedyny plus w tym telefonie to design.
    Lecz co się spodziewać po tej cenie, jeszcze raz odradzam kupna.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 gru 2014, 20:03
  • ola
    Telefon mam ponad rok, ciągle sie zacina, wyłacza i włacza podczas rozmów, robi co chce. Nawet gdy jest nie ruszany i lezy na półce, sam sie wlacza, wyłacza ,wycisza dzwonek lub zmienia na wibracje. Tragedia!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 gru 2014, 09:22
  • Tragedia!!!
    Najgorszy telefon w mojej historii!!! zacina sie co chwile, mało RAM, tel robi co chce, wyłącza sie bez powodu. To nie jest smartfon tylko kalkulator - jedna operacja na raz!
    Używany rok bo wiecej sie zwyczajnie nie wytrzyma z nim!
    .hosteam.pl | 10 gru 2014, 13:26
  • Nataliaxd
    Polecam ten model telefonu wszystkim zainteresowanym jego kupnem. Mam ten telefon już od ponad roku. Cieszę się bardzo z wyboru jakiego dokonałam. Ma wiele plusów m. in. jest w nim dużo aplikacji, które są zainstalowane od początku zakupu. Wspaniale mieści się w różnego rodzaju torby/plecaki. Ma fantastyczny kształt dzięki czemu dobrze trzyma się go w dłoni. Jedynym minusem jaki chciałabym przywołać to, że ma mało wbudowanej pamięci. Ale to nie jest problem, bo wyjściem awaryjnym jest to, że można dołączyć do telefony kartę pamięci. Mam nadzieję, że Wam pomogłam w wyborze.
    .cdma.centertel.pl | 08 gru 2014, 18:03
  • Bardzozawiedziony
    Witam wszystkich zainteresowanych.
    Jkę posiadam 2lata, telefon skusił mnie do siebie, atrakcyjnym wyglądem.
    Niestety, na plus mogę dodać jeszcze tylko, dosyć trwały wyświetlacz o przyjemnych barwach.
    Ogromny minus-
    głośniczek (wkładka słuchawki harczała, lub całkowicie milkła) reklamowałem już 9razy, oczywiście dostawałem nowy egzemplarz ( już 3szt.), ale po krótkim czasie (2-3m-ce) znowu pada.
    Ostatnia naprawa 20.11.2014, poprzednia 09.09.2014. SONY zraziło mnie tym modelem do swoich produktów.
    .opera-mini.net | 06 gru 2014, 13:50

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,0%   26,4%   24,6% 
 Wszystkich opinii: 792. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nokia powróci do smartfonów?
» Rynek kocha niewolników?
» Samsung Z1 z Tizenem zadebiutuje 18 stycznia
» Lenovo P70t: potrafi zarządzać energią
» Huawei Ascend GX: nowy fablet badany w TENAA
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.91.125.72
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.