Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  720 testów  |  5 206 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia J



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,5%   25,8%   24,7% 
 Wszystkich opinii: 772. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • sonysostupid
    Zdecydowanie odradzam zakupu tego telefonu! Na początku był całkiem sprawny i dawał rady, ale to trwało ok 6 miesięcy. Mam telefon 2 lata i nie mogę już z nim wytrzymać. Mimo włożenia karty microSD nic na nią nie można zrzucić, a poprzez wbudowane programy, których nie można odinstalować od ok 3 miesięcy nie mam pamięci nawet na ściągnięcie niewielkiej gry. Telefon zacina się cały czas. Jedynym plusem jest wytrzymałość. Kilka razy spadł mi z wysokości gdzie inny smartfon roztrzaskałby się i nadal jest cały. Bateria też nie jest najgorsza jednak czasem telefon wyłącza się gdy pozostaje jeszcze np. 8% baterii. Podsumowując zdecydowanie odradzam kupna tego telefonu. Lepiej jest więcej wydać i mieć coś pożdnego np xperie x2, lg g3 czy ip 5s.
    .dynamic.chello.pl | 30 paź 2014, 17:10
  • TheKappa
    Nie kupować tego telefonu!
    -Zacina się nawet gdy nie ma na nim żadnych aplikacji
    -Sam się wyłącza
    -Malutko wbudowanej pamięci
    Jedyny plus to wytrzymałość.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 paź 2014, 21:10
  • Ewa
    NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU
    mam go od prawie półtorej roku i od kilku miesięcy chce mnie doprowadzić do białej gorączki, tnie się niesamowicie, aplikacji nie da się przenieść na kartę sd, przez co pamięć jest baardzo ograniczona, a jak już uda się coś zainstalować to telefon niezbyt radzi sobie z obsługą aplikacji, o korzystaniu z funkcji "dymków czatu" można zapomnieć po pięciu minutach od uruchomienia, tak samo nie można słuchać muzyki podczas korzystania z innych funkcji, jeśli chodzi o aparat to o ile tylni ujdzie przy dawce cierpliwości (o ile nie jest niedostępny oczywiście) to zdjęcia robione przednim np. przy świetle żarówki są baardzo ciemne, nie nadają się do niczego, telefon długo "myśli", sam się resetuje, a zanim się cały załaduje mija z 5 minut.
    Podsumowując: Powinnam wystąpić do sony o odszkodowanie z tytułu zniszczonych nerwów. Sony Xperia J nie zasługuje na miano smartfona. Ponadto do w/w marki mam uraz. Dziękuję za uwagę.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 13:10
  • R E K L A M A
  • Anita
    Mam telefon już 2 lata i przez pierwszy rok działał sprawnie niekiedy lekko się ciął. W tym roku zaczął się strasznie ciąć. Ogólnie nie reaguje na dotyk tak jak na przycisk blokady. Nie łączy wejście ładowarki do telefonu. Aparat w wydaniu Sony to totalna porażka. Przerywanie połączenia internetowego(Wi-fi). Ścinanie różnych aplikacji, gdzie miałam ich mało. JEDYNĄ ZALETĄ jest to, że w miarę możliwości dobrze trzyma baterię i jest bardzo wytrzymały. Gorąco nie polecam.
    .tktelekom.pl | 22 paź 2014, 17:10
  • Regatta
    Każdemu szanującemu się klientowi stanowczo odradzam kupowania tego telefonu. Jest okropny. Tnie się we wszystkim co robi, nie mogę wejść czasem nawet w menu, bo jest tak wolny. Mam zaledwie 700 zdjęć, a album potrafi się wczytywać 10 min. Ogółem ten sprzęt to porażka.

    Jedyne plusy to:
    -Dobra bateria, spokojnie trzyma 3 dni a i w szkole i w domu w kółko Wi-Fi.
    -CZASEM ładne zdjęcia, ale to wyjątkowy musi być dzień.
    -Wytrzymałość. To ma naprawdę dobre, upadł mi mnóstwo razy. Raz został przejechany małym samochodem (Fiat Seicento). Oprócz paru rys, zero szwanku.

    Minusy:
    -Straszna, ale to fatalna powolność, mało jest rzeczy, które robi płynnie.
    -Słaby aparat, zwłaszcza przedni.
    -Nie łączy się z siecią Wi-Fi, notorycznie zrywa połączenia.
    -Brak pamięci. Od paru miesięcy nie aktualizuje aplikacji, bo nie mam na to miejsca. Przypominam że te 700 zdjęć mam na karcie.
    -Ekran czasem odmawia posłuszeństwa.

    I wiele innych pomniejszych wad.
    Ogółem odradzam, szkoda pieniędzy.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 21 paź 2014, 20:10
  • aadasiowy
    Telefon się resetuje, strasznie muli, zacina się. Wszystko to oczywiście czasami. Jedyny plus to moim zdaniem aparat. Robi nawet dobre zdjęcia, co do filmów to już niestety nie. Ogółem wytrzymały. Upadł mi wiele razy i ani razu nie stłukł się ekran. Telefon dla kogoś kto nie potrzebuje dużej ilości aplikacji, a raczej dla kogoś kto chce mieć po prostu smartfon do pisania smsów i dzwonienia, robienia zdjęć.
    .lublin.mm.pl | 20 paź 2014, 10:10
  • Wsadzior
    Tak jak wszyscy napisali telefon jest beznadziejny...Zrobiono go zapewne masowo bez szczegółowych testów...
    - Wiesza się
    - Muli się
    - Resetuje się
    Co do wytrzymałości... Wyciągałem klucze z nerki jak chciałem wejśc do domu i telefon zahaczył się o klucze i upadł na klatkę schodową.. z ekranu nic nie zostało... Telefonu nie polecam!
    PS. Ogólnie jeśli chodzi o firme Sony to jedynie Zki coś reprezentują które kosztują miliony...
    Prostuję: Zetkom również wyświetlacz potrafi się stłuc po upadku z kieszeni na lastryko. Są podobno telefony którym to nie szkodzi. Nie kosztują milionów. (jf)
    .trustnet.pl | 14 paź 2014, 13:10
  • user01001
    Wiele błędów i niedopracowań. Telefon zamula.
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 paź 2014, 14:10
  • Gonia :)
    Mam telefon już od dwóch lat i gorąco polecam dla NORMALNYCH użytkowników czyli takich co dzwonią piszą SMS-y MMS-y. Przeglądanie internetu przez wi-fi nie stwarza żadnego problemu
    bateria trzyma 4-5 dni a na początku trzymała nawet 9 dni :)
    nie wiesza się nie resetuje się i ogólnie jestem zadowolona z tego telefonu i szczerze polecam ten model.
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 wrz 2014, 18:09
  • Aras
    Najgorsze badziewie. Wrogowi bym go nie polecił.
    Szczerze NIE POLECAM!!!
    - Wiesza się,
    - Resetuje się,
    - Otwieranie kontaktów trwa "godzinami",
    - Ogólnie muli, pomimo zainstalowanych TYLKO 2 aplikacji (Endomondo oraz Locus map) (przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomogło),
    - Słaby GPS.

    + Wytrzymała obudowa (wytrzymał nawet rzut o drzewo. Dopiero rozleciał się po rzuceniu o beton.
    .adsl.inetia.pl | 27 wrz 2014, 14:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,5%   25,8%   24,7% 
 Wszystkich opinii: 772. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.138.53
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.