Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 154 telefony  |  144 311 opinii  |  720 testów  |  4 646 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia J



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,7%   24,2%   25,1% 
 Wszystkich opinii: 740. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • pleplep
    Tak czytam poniższe negatywne opinie i dziwię się, bo nigdy żadnych problemów z tym teleonem nie miałem. Przy przeciętnym użytkowaniu bateria trzyma 3-6 dni.
    .rzeszow.vectranet.pl | 25 lip 2014, 14:07
  • Akaczukin
    Żałuję, że skusiłam się na ten model. Toż to jakieś kpiny! Mam wrażenie, że podczas tworzenia tej komórki ktoś zdrowo zabalował i zatwierdził coś niedokończonego. Cały czas lagi, aplikacje wyłączają się od tak, zawieszenia ekranu dotykowego, szczególnie podczas ładowania... O karcie pamięci to ja już nawet nie wspomnę. Po prostu się z nią pożegnałam na zawsze. Odradzam, odradzam i jeszcze raz ODRADZAM. Jeszcze tylko 3 miesiące z tym czymś i zmieniam model. Innym też to polecam.
    .bajtnet.lca.pl | 19 lip 2014, 16:07
  • lukas
    Po przesiadce na note 3 stwierdzam, że jotka jest bardzo slaba. Lagi, lagi, jeszcze raz lagi. Oprocz tego zepsuła mi się 3 razy matryca w przeciągu 1,5 roku. Wszystkim serdecznie odradzam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 lip 2014, 09:07
  • R E K L A M A
  • h3k
    Bateria trzyma często i 3 dni. Rewelacyjny wyświetlacz to największa zaleta.
    .centertel.pl | 16 lip 2014, 17:07
  • martyna
    Telefon po roku nadaje się do śmietnika! Najgorszy jaki miałam, ekran zbity po jednym upadku, do tego przed nim telefon zacinał się, aparat nie działa, ciągle kończy się pamięć, nie ma na nic miejsca. Częste problemy z zasięgiem, tragedia. Nie polecam...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 lip 2014, 15:07
  • Toster
    Mam telefon ponad pół roku i jestem zadowolona.
    - Aparat robi ładne zdjęcia, przy słabym świetle trochę gorzej, ale od super zdjęć mam lustrzankę, nie telefon.
    - Bateria przy częstym użytkowaniu (internet,gry) wytrzymuje 1,5 dnia.
    - Ładny design, przejrzyste menu. Telefon dobrze reaguje na dotyk.
    - Zacina się sporadycznie, pomaga wtedy czekanie, czasem musiałam wyłączyć telefon. Raz w skrajnym przypadku musiałam wyciągnąć baterię.
    - Rozmowy i słuchanie muzyki również nie sprawiają problemu.

    Telefon czasem nie wykrywał ładowarki, lecz wynikało to z jej mechanicznego uszkodzenia. Czasem również nie wykrywa wi-fi,jednak po chwili problem sam się rozwiązuje. Minusem jest brak słuchawek w zestawie. Ogólnie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 08 lip 2014, 13:07
  • HOVAN
    Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałem. Słuchawka wymieniana już 3 razy ale to nic. Najgorsze jest to, że gdy spadnie poziom baterii poniżej 50% nie pojawia się klawiatura!! Muszę resetować telefon i tak co drugi dzień. Aparat czasami się włącza i co ciemność na ekranie. Mógłbym opisać wiele więcej dziwnych przykładów ale jak myślę o tym telefonie to szlak chce mnie trafić. Wielki ale to wielki MINUS! Szczerze nie polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 lip 2014, 10:07
  • start2222
    Dwa lata już służy mi xperia j. Używam do neta i przede wszystkim jako rejestrator jazdy w samochodzie. Spisuje się dobrze. Do grania też może być. Ogólnie polecam
    .free.aero2.net.pl | 01 lip 2014, 02:07
  • Hiheczek
    Mam telefon około 2 miesięcy, i nikomu go nie polecam. Ten telefon to po prostu masakra, po pewnym czasie zaczął przycinać, nie wykrywał karty pamięci, często także normalnej karty (sieciowej), co do gier, to on się w ogóle nie nadaje. Kiedy jest miejsce na zdjęcia itd. (ponad 100 MB), to wchodząc do aparatu często pokazuje, że nie ma miejsca na zdjęcia, i że muszę zwolnić trochę pamięci. Jakość aparatu jest bardzo słaba, chociaż potrafiły wyjść zdjęcia dobre.
    Krócej: Nie polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 cze 2014, 12:06
  • demetrialovato
    Mam go ponad pół roku i polecam. Bateria trzyma dzień ewentualnie 2 dni. Teraz nie ma telefonu który by długo trzymał. Jestem z niego wmiare zadowolna.
    .181.135.164 | 24 cze 2014, 21:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,7%   24,2%   25,1% 
 Wszystkich opinii: 740. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.20.91.81
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.