Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 390 telefonów  |  146 529 opinii  |  720 testów  |  3 712 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia J



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,1%   24,7%   25,2% 
 Wszystkich opinii: 758. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • microg
    Mam telefon od roku i nic się z nim nie dzieje ... Nie wiem po co te złe opinie ale mam nic się nie dzieje, nie psuje i ogólnie polecam ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 wrz 2014, 16:09
  • kelam
    Witam. Ja miałem podobny problem jak wcześniej opisywany. Telefon działał świetnie i po upływie półtora roku zgasł wyświetlacz. wtedy zaczęły się z nim problemy- 3 wizyty w serwisie i to w przełomie 2 miesięcy. Ale ja myślę że to nie jest wina telefonu tylko dobrze by było jakby Sony przyjrzało się serwisowi we Wrocławiu w-suuport. To ci "partacze" psują opinie marce, nie maja pojęcia do naprawy, wymieniają płytę uszkodzoną na kolejną uszkodzoną- telefon wrócił po naprawie i od razu brak możliwości naładowania. i kolejna wizyta w serwisie. Po kolejnej wymianie płyty działał miesiąc. Miałem już 4 płytę główną i 4 razy traciłem dane, ustawienia i aplikacje, bo przecież za kopię w-suuport życzy sobie zapłatę, pomimo że nie było to uszkodzenie z mojej strony. Po piśmie o wymianę telefonu na nowy " w związku z niezgodnością towaru z umową" przyznali mi nowy telefon - ale jak się okazało nowy, złożony z części u nich. Proponuję SONY, aby przyjrzało się wyżej opisanemu serwisowi i zawiesiło z nim współpracę, przecież oni psują renomę marce.
    .231.92.5 | 10 wrz 2014, 12:09
  • and  mail
    Ogólnie ładny wygląd telefonu,bateria dostateczna nie daje opinii pozytywnej ani negatywnej bo to jest bardzo przeciętny telefon.Praca systemu dość słaba nie pracuje płynnie ma takie przycięcia które dość denerwują.Jesli ktoś planuje grać na tym telefonie owszem możliwe ale na grach mało wymagających.Po resztą ogranicza też mala pamięć 4gb i 512 ram.Użytkownicy Malo wymagający powinni być zadowoleni.Ale ogólnie nie warto kupować bliski cenowo Windows Phone z najniższej półki będzie działał o lata świetlne lepiej niż średniak z androidem.
    Xperia J niby wszystko ma ale co do działania aplikacji itd można mieć wiele do życzenia,na otwarcie choćby Google Play trzeba dość długo czekać przy dobrej sile sygnału operatora.Nie polecam szkoda nerwów :)
    .play-internet.pl | 08 wrz 2014, 12:09
  • R E K L A M A
  • stogowicz88
    Telefon ładny, ale strasznie się grzał i często zawieszał. Użytkowałem go przez pół roku i niestety utopiłem w basenie. Teraz mam Xperie V i serdecznie polecam :)
    .42.134.248.net-mar.com.pl | 07 wrz 2014, 10:09
  • Kicper  mail
    witam BYŁEM użytkownikiem Sony xperia J przez niecałe 3 miesiące, telefon dziłał przyzwoicie i już się cieszyłem, że nie sprawdzą się żadne złe uprzedzenia z tych wszystkich pesymistycznych opinii, ale niestety w telefonie bez jakichkolwiek powodów zepsuł się się wyświetlacz.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 sie 2014, 12:08
  • eli
    Nigdy nie miałam problemów z tym telefonem. Wszystko działa poprawnie. Pomimo kilku upadków ekran trzyma się i jest calutki. Rzadko się zacina. Bateria trzyma mi do 3 dni. Aparat robi całkiem dobre zdjęcia, ale tylko w dobrym świetle. Ogólnie polecam.
    .toya.net.pl | 28 sie 2014, 17:08
  • piotrsz2009
    Witam. Jestem posiadaczem sony xperia J od roku. Bardzo fajny telefon. Działa jak należy, nie wolno w nim włączać trybu oszczędzania energii, bo wtedy telefon glupieje i się resetuje. Bateria mi trzyma około tygodnia (dzwonienie, sms, czasem wifi) duży plus.
    .109.239.80 | 27 sie 2014, 14:08
  • lauraaa  mail
    Witam ! Posiadam ten telefon od 2 tygodni i wszystko bylo ok do dzisiaj jak chciala wejsc na aparat i zrobic zdjecie . Kliklam na ikonke "Aparat " i wyswietlilo mi się , ze Bład aparat jest niedostepny" czy wie ktos jak to zrobic zeby dziala ? ;)
    .97.25.88 | 25 sie 2014, 19:08
  • erterrr
    Jestem uźytkownikiem Sony Xpieria J od 15 miesiecy, ogólnie na początku byłem zadowolony z telefonu. Wszystko było dobrze do pierwszej awarii. Urządzenie się zawieszało i często resetowało. Trafił na naprawę gwarancyjną 10 grudnia 2013, odebrany 23 grudnia 2013 z wymienioną płyta główną. Od tego czasu dalej cieszyłem sie sprawnym telefonem, choć lagi trafiały się nadal nie zniechęcało mnie to w jakiś uciąźliwy sposób by z niego nie korzystać. 17 kwietnia b.r. telefon w błyskawicznym tempie się rozładowuje w naj mniej oczekiwanym momencie zostaje więc szybko podpięty do ładowarki samochodowej. Niestety rozładowuje się nadal. Mimo cało nocnego ładowania w stacjonarnej ładowarce, nie udaje się go włączyć, naprawa gwarancyjna i znów wymieniona płyta główna. Po pierwszym włączeniu, okazuje sie iź panel dotykowy nie działa naleźycie, więc 6maja znów trafia do serwisu. Po naprawie 17 maja znów mogłem się cieszyć sprawnym telefonem lecz i tym razem radość nie trawała zbyt długo bo tylko do 12 lipca od tego czasu powołując sie na prawo konsumenckie domagałem sie wymiany urządzenia na nowe po miesiacu odpowiedz przyszła pozytywna a więc w tym momencie kończy się moja przygoda z wadliwym telefone sony xperia j. Wcześniej uźytkowałem tylko i wyłącznie sony ericson będąc zadowolonym klientem. Sony Xperia J wyleczyła mnie z Sony na długie lata.
    Pozdrawiam a telefonu nie polecam
    .opera-mini.net | 17 sie 2014, 06:08
  • xpawelx777
    1.07.13,czyli ok. rok temu, wyraziłem swoja opinię.Pozytywną.I szczeże tego żałuję. Telefon ani razu mi sie nie zepsuł i to jest jedyny plus. Nie patrzcie na pozytywne opinie innych. Smartfona kupuje się po to, żeby z niego kożystać. Nie tylko do grania w Flappy Bird, Gyro, nie tylko do dzwonienia i smsów.Ten telefon tylko do tego się nadaje. Chodzi płynnie tylko na początku, im więcej apek mamy tym wolniej. Internet w rzeczywistości chodzi bardzo wolno. Za mało pamięci na gry. Ostatnio byłem w markecie pobawic się note 3, z1 i kilkoma innymi flagowcami. Telefon ma osobno pamięć systemową i wewnętrzną na aplikacje, co skutecznie ogranicza maksymalną ilość zainstalowanych aplikacji. We flagowcach jest tylko pamięć wewnętrzna.(Mając roota i microSD można podmienić pamięć wewnętrzną i właśnie tą karte miejscami. Niestety pamięc systemowa tez się zapełnia przy instalacjach w jotce...) Nie da się jednocześnie słuchać muzyki i grać, bo telefon jest za wolny. Gęstośc pekseli jest tylko wystarczająca, w praktyce trzeba mieć minimum rozdzielczość HD. Jakość zdjęć jest akceptowalna, ale zdecydowanie nie powala na kolana.
    NA CHWILĘ OBECNĄ ŻEBY BYĆ ZADOWOLONYM TRZEBA MIEĆ TELEFON Z MINIMUM SNAPDRAGONEM 400, NAJTAŃSZYM WYBOREM JEST MOTO G. Poniżej 800 zł najbardziej opłacalna (ze średniej półki) jest xperia SP i LG L9 ll. Ludzie, zrozumcie, z doświadczenia wiem że wolniejszego telefonu od tej SP i L9 ll NIE OPŁACA SIĘ kupować.
    .static.ip.netia.com.pl | 17 sie 2014, 01:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,1%   24,7%   25,2% 
 Wszystkich opinii: 758. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
» Karbonn Mobiles Sparkle V
» Apple iPhone 6 Plus
» Apple iPhone 6
» Alcatel One Touch Pop 2 4.5
» Sony Xperia E3 Dual
» Sony Xperia Z3 Dual SIM
Aktualności:

» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica
» Samsung Galaxy Grand Prime z kamerą do selfie
» Microsoft rzeczywiście zrywa z marką Windows Phone
» Huawei C8817E z LTE i Snapdragonem 410
» Pierwsze smartfony Android One
» HTC zamieni smartfony w laboratoria?
» Oppo N3 na pierwszych zdjęciach
» Przeintelektualizować biżuterię
» LG: Będzie nowy G Flex, zaś w Brazylii debiutuje G2 Lite



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.121.186
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.