Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 150 telefonów  |  144 301 opinii  |  720 testów  |  5 703 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia E



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,3%   29,5%   19,2% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • maggie_0987
    Telefon mam od ponad roku. Nie rozumiem negatywnych opinii na temat jego baterii - gdy usunie się niepotrzebne lub nieużywane aplikacje bateria działa nawet parę dni. Aparat robi dobre zdjęcia, nie rozmazuje ich. Pomimo wielu upadków i zamoczenia w wodzie telefon działa bez zarzutu. Jest dosyć tani, można go już dostać od 300 złotych w górę. Szczerze polecam.
    .centertel.pl | 29 lip 2014, 15:07
  • Ann
    Telefon do...mam go niecały miesiąc a już wywaliłabym go do śmieci.Traci zasięg,rozmówca nie słyszy mnie,tnie się i wiesza.Przy rozmowie np na viberze-w ogóle nie można nawiązać połaczenia glosowego,trzeba go resetować.Brak w nim np.blokowania niechcianych nr i połączeń.Mała pojemność wewnętrzna,fałszywie pokazuje brak pamięci przy instalacji jakiejś aplikacji-np majac 450 MB wolnej pojemności instaluję coś o pojemności ok 10 MB a i tak pokazuje,że nie ma miejsca wolnego.Dobra bateria i walkman z korektorem ma dobre i Internet dość szybko śmiga,ale reszta do .. Żałuję,że go kupiłam.
    .auto.m2m.net.pl | 26 lip 2014, 06:07
  • Łucja
    Moim zdaniem telefon bardzo fajny. Na aparat narzekać nie można, robi ładne, kolorowe zdjęcia o dobrej rozdzielczości. Przy aktualizacjach są z nim małe problemy, co wynika często z zapełnionej pamięci. Mam telefon od ponad roku. Spadł już z różnych wysokości, został wiele razy zdeptany, utopiony w wannie a mimo to działa praktycznie bez zarzutów.
    Polecam go jak najbardziej.
    .unity-media.net | 22 lip 2014, 19:07
  • R E K L A M A
  • lidzia wi
    Mam ten telefon od jakiś 2-3 miesięcy nie jest to mój pierwszy ani ostatni telefon ponieważ kupiłam właśnie iPhona 2 G bo chce sprawdzić jak na prawdę działa i czekam na listonosza.
    Co do telefonu sony... Telefon na początku denerwował mnie, ciągle się zacinał, nie chciał odczytać karty pamięci i przede wszystkim bateria szybko padała, usunęłam z niego większość aplikacji które ,,pożerają'' baterie i okazał się świetny!
    Bez aplikacji telefon po 100 % ładowaniu jest w stanie wytrzymać 1 tydzień bez ładowania, zdjęcia robi ciut ciemne, ale da się je rozjaśnić. Telefon nadal się zacina ale to nic wielkiego. Może i nie jest z najwyższej półki, ale jak dla mnie jest świetny.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 lip 2014, 10:07
  • Rafał 76
    Tak - to dobry, wszystko ok, tylko że mam biały i po pół roku użytkowania już jest cały czarny od kurzu i brudu. Trochę za słabo są widoczne klawisze panelowe, może to od użytkowania? Wpierw go miała córka, a teraz zamieniła na nokie 625, póżniej żona.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 10 lip 2014, 13:07
  • Paweł  mail
    Mam tą Xperie E od listopada ubiegłego roku. Jak tylko dostałem ten telefon ,od razu zaczęły się kłopoty, zawieszał się,wyłączał ,blokował,był problem z oprogramowaniem i z pamięcią telefonu, nie można było zainstalować żadnej aplikacji ze sklepu ,ani pobrać.teraz w czerwcu musiałem go wysłać do serwisu W-support,jak sprawdziłem status naprawy,to okazuje że to jest poważniejszy problem niż myślałem. Nikomu nie polecam tego telefonu.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 06 lip 2014, 13:07
  • Dio
    Szybko odpryskuje pokrycie tylnej obudowy
    .static.chello.pl | 05 lip 2014, 17:07
  • kowaluś99
    Dla mnie ten telefon mimo wszystko jest bardzo udanym modelem Xperia. Zawiesza sie czasem ale wtedy wystarczy wylaczyc aplikacje i znowu smiga jak szalony. Dzwiek w tym telefeonie jest rewelacyjny nie mmozna mu nic zarzucic. Jedynym minusem jest to, że jest starszy android według mnie ten telefon spokojnie by śmigał na 4.3 Serdecznie polecam ten telefon.
    .adsl.inetia.pl | 04 lip 2014, 15:07
  • Konel122
    Telefonu nie polecam. Już po kilku dniach się zacinał, a po 6 miesiącach użytkowania działa jakby chciał, a nie mógł. Zawiodłam się na nim.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 lip 2014, 22:07
  • Misiek
    Telefon ten mam od lutego br roku . Przez pierwsze 3 dni śmigał jak szalony , później coraz wolniej ,aż do teraz . Słabej jakości obudowa ponieważ skrzypi cały czas . Klawisze głośności oraz blokady porażka . Złota otoczka na aparacie była słabo przyklejona , odpadła .

    Nigdy więcej SONY !!!!!
    Made in China
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 cze 2014, 19:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,3%   29,5%   19,2% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.77.181
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.