Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  6 496 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia E



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,6%   29,5%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 190. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • lidzia wi
    Mam ten telefon od jakiś 2-3 miesięcy nie jest to mój pierwszy ani ostatni telefon ponieważ kupiłam właśnie iPhona 2 G bo chce sprawdzić jak na prawdę działa i czekam na listonosza.
    Co do telefonu sony... Telefon na początku denerwował mnie, ciągle się zacinał, nie chciał odczytać karty pamięci i przede wszystkim bateria szybko padała, usunęłam z niego większość aplikacji które ,,pożerają'' baterie i okazał się świetny!
    Bez aplikacji telefon po 100 % ładowaniu jest w stanie wytrzymać 1 tydzień bez ładowania, zdjęcia robi ciut ciemne, ale da się je rozjaśnić. Telefon nadal się zacina ale to nic wielkiego. Może i nie jest z najwyższej półki, ale jak dla mnie jest świetny.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 lip 2014, 10:07
  • Rafał 76
    Tak - to dobry, wszystko ok, tylko że mam biały i po pół roku użytkowania już jest cały czarny od kurzu i brudu. Trochę za słabo są widoczne klawisze panelowe, może to od użytkowania? Wpierw go miała córka, a teraz zamieniła na nokie 625, póżniej żona.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 10 lip 2014, 13:07
  • Paweł  mail
    Mam tą Xperie E od listopada ubiegłego roku. Jak tylko dostałem ten telefon ,od razu zaczęły się kłopoty, zawieszał się,wyłączał ,blokował,był problem z oprogramowaniem i z pamięcią telefonu, nie można było zainstalować żadnej aplikacji ze sklepu ,ani pobrać.teraz w czerwcu musiałem go wysłać do serwisu W-support,jak sprawdziłem status naprawy,to okazuje że to jest poważniejszy problem niż myślałem. Nikomu nie polecam tego telefonu.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 06 lip 2014, 13:07
  • R E K L A M A
  • Dio
    Szybko odpryskuje pokrycie tylnej obudowy
    .static.chello.pl | 05 lip 2014, 17:07
  • kowaluś99
    Dla mnie ten telefon mimo wszystko jest bardzo udanym modelem Xperia. Zawiesza sie czasem ale wtedy wystarczy wylaczyc aplikacje i znowu smiga jak szalony. Dzwiek w tym telefeonie jest rewelacyjny nie mmozna mu nic zarzucic. Jedynym minusem jest to, że jest starszy android według mnie ten telefon spokojnie by śmigał na 4.3 Serdecznie polecam ten telefon.
    .adsl.inetia.pl | 04 lip 2014, 15:07
  • Konel122
    Telefonu nie polecam. Już po kilku dniach się zacinał, a po 6 miesiącach użytkowania działa jakby chciał, a nie mógł. Zawiodłam się na nim.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 lip 2014, 22:07
  • Misiek
    Telefon ten mam od lutego br roku . Przez pierwsze 3 dni śmigał jak szalony , później coraz wolniej ,aż do teraz . Słabej jakości obudowa ponieważ skrzypi cały czas . Klawisze głośności oraz blokady porażka . Złota otoczka na aparacie była słabo przyklejona , odpadła .

    Nigdy więcej SONY !!!!!
    Made in China
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 cze 2014, 19:06
  • xxmarcinxx1
    Telefon porażka zacina się, laguje, gubi zasięg, kiepski aparat, mało pamięci,słaba bateria i ekran. Nigdy więcej sony.
    .ip.netia.com.pl | 25 cze 2014, 22:06
  • Momo02
    Mam ten telefon od dokładnie ośmiu miesięcy. Na początku chodził jak błyskawica, w ogóle się nie zacinał. Po jakimś czasie zaczął się zacinać, powoli mnie to denerwowało w końcu poszukałam w internecie i wyszukałam aplikację Clean Master dzięki niej zwiększa się pojemność pamięci mojego telefonu. Aplikacja sama wyszukuje pliki-śmieci i za pozwoleniem użytkownika telefonu usuwa je. Polecam telefon i aplikację.
    .play-internet.pl | 10 cze 2014, 20:06
  • Tsuki
    Telefon posiadam od roku i nie mam mu nic poważnego do zarzucenia. Mimo swoich rozdzielności tekst jest jak najbardziej czytelny. Chyba, że planuje się wyjście na silne słońce - wtedy bez rozjaśnienia ekranu ani rusz. Na zacinanie się bądź skrajne spowolnienie urządzenia, mimo niewielkiego RAMu, zbytnio nie narzekam. Mimo iż przyznaję, że taki incydent się zdarza, ale wystarczy wyłączyć niepotrzebne aplikacje, oczyścić pamięć ze "śmieci" i problem z głowy.
    Wydaje mi się, że minus widnieje w jakości wykonania, a mianowicie trochę drażni trzeszcząca tylnia klapka. Aczkolwiek to już jedynie kwestia częstego zdejmowania jej. Generalnie rzecz biorąc mogę go polecić, bo cena wydaje się być adekwatną do jakości. ;-)
    .opera-mini.net | 10 cze 2014, 10:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,6%   29,5%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 190. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.147.90
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.