Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 948 telefonów  |  151 341 opinii  |  650 testów  |  6 870 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia E



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,1%   33,8%   18,2% 
 Wszystkich opinii: 231. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • siararadek
    Śmiga jak błyskawica na Androidzie 5.0 Lollipop. Zaletami są szybkość działania, ostry, wyraźny i czuły ekran oraz długość pracy na baterii i dobry aparat. Wada to może wyglad no ale kwestia gustu.
    .internetia.net.pl | 21 gru 2014, 02:25
  • Karolcia9986
    Mam go już rok! Mi się nie ścina, nie ściągam żadnych gier 3D ani innych programów. Jedynie aparat jest straszny! Wychodzą zamazane, trzeba trochę poczekać aby się zrobiło trochę fajne zdjęcie! Jedyną wadą tego telefonu jest słaby aparat i nie ma kamerki przedniej!
    .centertel.pl | 20 gru 2014, 08:38
  • Alisssce  mail
    Mam Xperię już rok, szlag mnie ciągle trafia jak się non stop zacina, nawet przy głupim przejściu między pulpitami!Przy włączaniu sms, przy grach. Pamięć wbudowana jest strasznie mała, którą cały czas zapełniam i jak chcę zainstalować kolejną aplikację, to mi wyskakuje, że mało miejsca na dysku! Nie polecam tego telefonu!
    Myślałam, że to tylko mi się zacina ale widać, nie tylko mi
    .244.217.50 | 16 gru 2014, 23:38
  • R E K L A M A
  • bonus rpk  mail
    Ja x perie e mam od trzech miesioęcy i muszę przyznać że telefon jak na taką cenę jaką jest wart jest na prawdę dobry android 4.1.1świetnie sobie radzi bateria trzyma ok 3dni także nieżle przy przeciętnym używaniu ja na smartfona może aparat nie jest rewelacyjny ale to tylko 3.2mpx także nie ma co wymagać dobrej jakości zdjęć lepsze robui np sony xperia neov ale poza tym telefon na prawdę spoko polecam
    .tktelekom.pl | 15 gru 2014, 16:33
  • xtx
    Współczuję każdemu kto miał styczność z tym telefonem. System zacinał się już w dzień w którym odebrałem go z salonu. Momenty kiedy aplikacje włączają się płynnie i nic się nie zacina, są tak rzadkie, że zacząłem je liczyć i świętować każdą chwile. Od dwóch!!!! lat korzystania z tego czegoś naliczyłem może z 300 takich momentów. Nauczyło mnie to w sumie cierpliwości i cieszenia się z małych rzeczy, więc telefon przynajmniej pomaga mi w samodoskonaleniu. To chyba jedyna zaleta. Ewentualnie mogę dodać to, że telefon jest tak okrojony, że można go uznać za prosty w obsłudze, plus bateria jest w miarę wytrzymała. Korzystanie z słuchawek to również porażka. Autopauzowanie co parę minut, a czasami co parę sekund raczej nie jest zbyt relaksujące na dłuższą metę. Ogółem 1/10 (za baterię). Nie życzę nikomu takiego telefonu.
    .77.34.185.static.rdi.pl | 10 gru 2014, 16:40
  • joanna87
    Witam. Nie rozumien negatywnych opini na temat tego telefonu. Mam go pol roku i ani razu mi sie nie zawiesil mimo tego ze ma aplikacji na progu konca pamieci.Odtwarzacz muzyczny jest super a wyswietlacz ma glebokie kolory. Bateria trzyma mi dwa dni przy bardzo czestym uzytkowaniu.
    Zalety:
    wyswietlacz
    plynnosc dzialania
    Android 4.1.1 Jelly Bean
    Poreczny i zgrabny
    Glosny

    Wady:
    Bateria
    Slaby aparat bo bez lampy blyskowej
    Mala pamiec wewnetrzna.

    Szczerze polecam telefonik osobom z malymi wymaganiami.
    .play-internet.pl | 08 gru 2014, 13:05
  • Paula
    Nie polecam, zawiesza się non stop.. Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałam!! Jednym słowem porażka!!
    .stargard.mm.pl | 07 gru 2014, 19:34
  • aamm
    Mam ten telefon od półtora roku i bardzo żałuję, że wydałam na niego pieniądze. Zawodzi bardzo często, przy każdej możliwej okazji
    - słaba bateria, trzyma max 1,5 dnia
    - mało kolorów
    - mały wyświetlacz
    - bardzo często nie reaguje na polecenia i dotyk
    - błędy przy aktualizacji aplikacji
    - niewielka pamięć wewnętrzna
    - żałośnie słaby aparat
    - zacina się podczas wybierania kontaktu czy pisania SMS
    - nie wyszukuje wszystkich sieci Wifi
    Ten smartfon nadaje się bardziej dla przedszkolaka jako zabawka, którą można rzucić o podłogę. Wtedy przynajmniej zaczyna szybciej działać.
    .matcom.com.pl | 30 lis 2014, 15:58
  • koczkadaniki
    Witam miałam taki telefon moja opinia na temat jego bardzo fajny telefon ale denerwująca jedna rzecz "brak pamienci" podczas aktualizacji. Mimo ze poszedł do serwisu po czasie problem znów się pojawił. Szczerze nie zabardzo polecam ten telefon no ale kazdy ma wlasne zdanie na temat takiego urzadzenia.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 lis 2014, 08:36
  • Beata
    Miałam go niecały rok ...tandeta, nawet przy wybieraniu nr-u był problem, Zacinał się bez przerwy.
    .79.209.147.atman.pl | 24 lis 2014, 13:18

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,1%   33,8%   18,2% 
 Wszystkich opinii: 231. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nokia powróci do smartfonów?
» Rynek kocha niewolników?
» Samsung Z1 z Tizenem zadebiutuje 18 stycznia
» Lenovo P70t: potrafi zarządzać energią
» Huawei Ascend GX: nowy fablet badany w TENAA
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.219.68
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.