Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 724 opinie  |  720 testów  |  5 837 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Sony

Sony Xperia E



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,8%   31,7%   18,5% 
 Wszystkich opinii: 205. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • _oliw_02
    Witam!Miałam ten telefon ponad rok.Byłam z niego bardzo niezadowolona!!W pierwszych miesiącach oczywiście jak każdy telefon sprawował się świetnie.Lecz po pewnym czasie zaczął się zacinać,zawieszać itp. Malutko aktualizacji systemu zaledwie jedna,moja znajoma również ma sony xperie,leczu u niej jest wiele aktualizacji systemu co sprawia iż telefon się bardziej podoba (zależy komu).
    Jednym słowem NIE POLECAM.
    W przeciwieństwie do telefonu jaki teraz posiadam czyli że LG L70.Jest o wiele lepszy od Sony Xperia E.
    NIE POLECAM.
    .242.138.101 | 16 wrz 2014, 19:09
  • xperia e
    Mam ten telefon od początku tego roku i jestem z niego niezadowolony: często się zacina, aparat robi fatalne zdjęcia(mój se k800 robił lepsze) bateria jak go nie używam trzyma 6 dni, a jak używam to niecałe 3 dni, nie da się nawet ustawić własnego dzwonka na np: na dzwonek, SMS. Jest trudny w obsłudze, słaba jakość obudowy i kiepskie parametry, nikomu nie polecam tego telefonu.
    .skynt.pl | 29 sie 2014, 07:08
  • Tulip
    Dno, dno i jeszcze raz dno, wiecznie wyskakują komunikaty, że malo pamięci (gdzie wolnego mam 1,5 gb), zawiesza się przy glupim wchodzeniu w odtwarzacz mp3, dokupilem karte 32gb, myślałem, ze będzie lepiej, on potrafi sie nawet zaciąć przy podlączeniu pod kompa, kiedy wyświetlacz maxymalnie rozjaśniony, sam sie ściemnnia, sam wylącza transfer danych, często jeżdże rowerem, wiec slucham muzyki z tel, mialem tam ok 3gb muzyki(karta dodatkowa pamięci), nie ma ani jednego utworu, chyba telefon sam wszystko wykasował? Jedna wielka KICHA, nie polecam!!!
    Pamięć? Przenieś na kartę tyle, ile można: zarówno programy, jak i dane własne. Wygaszacz - sprawdź opcje oszczędzania energii. (jf)
    .dynamic.vectranet.pl | 28 sie 2014, 14:08
  • R E K L A M A
  • PZA
    Prawda jest z tą pamięcią - jeżeli chce się pobrać aplikację bądź ją zaktualizować to jak piszę że jest wolnego 80 mb a aktualizacja ma 10 mb to potrafi odmówić instalacji, pisząc albo o błędzie albo zbyt mało miejsca na dysku - to irytuje najbardziej. Poza tym taka ciekawostka - w ustawieniach przy zasilaniu można znaleźć tryb STANIMA. Jak to włączyłem to nagle mój soniak trzymał na baterii ponad dwie doby - polecam.
    .play-internet.pl | 26 sie 2014, 11:08
  • konrad
    powiem tyle miałem ten telefon i był on tylko i wyłącznie porażką
    zacinał się przy zwykłych czynnościach początkowo myślałem że jest wadliwy oddałem go do serwisu gdzie serwisant powiedział mi prosto w oczy że ten typ tak ma i ten telefon zraził mnie do firmy sony
    .186.39.236 | 23 sie 2014, 23:08
  • _mr_
    Nie polecam tego telefonu. Po pobraniu kilku aplikacji telefon zaczął działać zdecydowanie wolniej a czas reakcji otwarcia np. menu połączeń trwa dobrych kilkanaście sekund. Osobiście nie polecam, zbyt mała pamięć a do tego czasem się zawiesza.
    .sileman.net.pl | 19 sie 2014, 22:08
  • Tom
    Nie polecam telefonu. Mam go już pół roku. Tani bubel.
    Mało ramu co powoduje, że się resetuje nawet przy błahych czynnościach jak książka adresowa. Przeglądanie internetu, granie w gry, uruchamianie ustawień,... .

    Mało RAMu i słaby procesor powoduje, że przy słabo napisanych aplikacjach - a wszystkie aplikacje w androidzie są napisane słabo - jest dużo memory leaków. Garbage collector po prostu nie ogarnia i albo zamula żeby zwolnić pamięć, albo w końcu jest out of memory exception i samoczynny restart.

    Aparat jest bardzo słaby. Może się wydaję, że "to telefon - do dzwonienia", ale aplikacje zależne od aparatu nie ogarniają - np bar code reader, QR code reader i tego typu appki nie działają lub działają tylko w super profesjonalnym świetle. Zdjęcia wychodzą kiepskie nie mówiąc już o filmikach.

    Telefon się grzeje a apka do słuchania muzyki(walkman) jest cienka jak bolek.
    .dynamic.chello.pl | 19 sie 2014, 18:08
  • nitalka333
    Mam Sony Xperie E już prawie 2 lata. Telefon czasami się zacina, ale bardzo rzadko. Jest dobry i w planie mam kupić Sony Xperie L. POLECAM ten telefon! :-)
    .100.192.7 | 17 sie 2014, 12:08
  • Xperiuś E  mail
    ja nie wiem jest to super telefon, i jedyny który cierpi za sprawą sony które zniszczyło i nie dopracowało sytemu tego telefonu, mam go od 2 lat i nie narzekam ponadto ma stałe wsparcie techniczne i obiecaną aktualizacje do 4.3 a może i nawet 4.4 jest to jedyny i najlepszy telefon i nie narzekajcie.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 12 sie 2014, 13:08
  • bologolo
    Użytkuję telefon prawie rok i jestem z niego zadowolony. Nie zacina się, płynnie chodzi a gdy juz lekko zaczyna działać z opóżnieniem wystarczy go wyłączyć i włączyć lub usunąć zbędne aplikacje. Bateria trzyma w zależności od użytowania 2-6 dni. Jedynym mankamentem jest częste tracenie zasięgu (stało się to po przejściu z sieci heyah do play). Ogólnie nie rozumiem narzekania innych użytkowników ze jakies aplikacje 3D nie działają. To jest telefon budżetowy i do telefonowania, internetu i prostych gier jak i innych aplikacji znakomity :)
    .adsl.inetia.pl | 10 sie 2014, 16:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 49,8%   31,7%   18,5% 
 Wszystkich opinii: 205. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.92.241.157
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.