Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 451 telefonów  |  155 190 opinii  |  864 testy  |  4 339 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Sony

Sony Xperia E



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 46,8%   35,5%   17,7% 
 Wszystkich opinii: 248. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kacaś
    No cóż... To mój pierwszy model z Androidem i nie jestem do końca zadowolony. Mam go od lipca 2014, zrootowany itp., ogólnie działa sprawnie, ale mam z nim różne problemy, takie jak np. że od jakiegoś czasu nie działa synchronizacja kontaktów z Google, kiedy przez dłuższy czas go nie używam i ktoś nagle zadzwoni to wiesza się tak, że nawet nie mogę odebrać. Ciągle mam problemy z brakiem pamięci na telefonie, nie można zainstalować aplikacji na karcie microSD, bez widgetu Advenced Task Killera na domyślnym menu nie da się przeżyć, jednak nie jest on potrzebny, kiedy ma się chyba najszybszy jaki ostatnio znalazłem na Sklepie Play launcher, Apus Launcher. Bardzo mi szkoda, że nie działa Themer, no ale coż, nie można mieć wszystkiego. Bateria ciągle używanego po ładowaniu wyłączonego przez noc działa później tylko do rana. Ogólnie polecam, ale do przetrwania z nim potrzebne jest parę aplikacji mustbe, o których wcześniej wspomniałem, inaczej nie polecam.
    .opole.hypnet.pl | 28 lut 2015, 12:37
  • MonTu
    Telefon za przystępną cenę. I jak na taki telefon zachowywał się dość dobrze. Ale od paru miesięcy zaczął być kapryśny...
    Zacinać się przy najprostszych funkcjach pisanie sms, odbieranie sms. Zrozumiał bym zacinanie się przy skomplikowanych operacjach ale te funkcje obsługiwały telefony 10 lat temu, często z lepszym skutkiem

    Abstrahując od tego niebywałym plusem tego telefonu jest bateria która naprawdę długo trzyma.
    .dynamic.chello.pl | 22 lut 2015, 21:17
  • Wuwunio  mail
    Telefon posiadam już od 7 miesięcy i mogę z ulgą wyrazić o nim pozytywną opinie. Jest tani prosty, dobry i niezawodny. Jest też mały i zmieści się w każdej kieszeni. Jeszcze nigdy mi się nie zaciął, a nawet wymagające aplikacje chodzą na nim zadowalająco. Jedyne co pozostaje jego minusem to aparat, chociaż w sumie też nie jest tragiczny :)
    .markomp.net.pl | 16 lut 2015, 23:22
  • R E K L A M A
     
  • Venovsky
    Telefon mam od czerwca 2013r. Powiem tak, gdybym wiedział w co się pakuję i miał możliwość wyboru innego telefonu przy zakupie, to w życiu bym nie wydał na niego pieniędzy. Na początku była fascynacja (przesiadka z Samsunga Galaxy Y), byłem przekonany, że jestem posiadaczem "dobrego" telefonu. Po pierwszym miesiącu dowiedziałem się, jaką kompletną porażką jest ten model. Wszystko jest w nim złe. Zacina się przy prostych czynnościach. Łapie kosmiczne lagi przy dzwonieniu (sama aplikacja od dzwonienia otwiera się czasem ok 1/1,5 min). Nie jest to kompletnie telefon dla niecierpliwych ludzi, którzy wymagają od sprzętu niezawodności, szybkości i multimedialności. Słuchanie muzyki i włączenia np. Facebooka czy Messengera, czy nawet głupiej aplikacji "Jak dojadę" jest bardzo ponad jego siły. Czyszczenie całej pamięci raz na miesiąc, wyłączanie aplikacji, resetowanie 14 razy dziennie nic nie daje. Odradzam kupowanie, nawet jeśli go dostaniecie za darmo, proponuję nawet go nie włączać, bo może się to skończyć niepohamowanym atakiem agresji. Jedyne za co mogę go pochwalić, to trwałość wykonania, kilka razy dostał darmową lekcję latania przez pokój i lądowania na ścianie albo podłodze. Nic nie pękło :) Przesiadka na Galaxy S 4 to będzie dla mnie wielka ulga i mam nadzieję, że ostatnie dwa dni jakie czekają mnie z tym urządzeniem nie okażą się dla niego śmiertelne.
    .internetia.net.pl | 13 lut 2015, 00:33
  • Carinne
    Mam ten model od czerwca 2013r. Mam umowę na 36 miesięcy, ale już nie mogę wytrzymać z tym telefonem. Poprzednio korzystałam z Sony Galaxy Pocket i był dużo dużo lepszy. Nie mam pojęcia jak Sony mogło wyprodukować takie dziadostwo. Nie wiem czy to jest błąd tego konkretnego modelu, czy wszystkie tak mają, ale nie usuwają się w nim SMSy. W tamtym telefonie usuwały się same po przekroczeniu 200 z jednym rozmówcą. Tu nawet nie przyszło powiadomienie, że liczba została przekroczona. Mało tego, w systemowej aplikacji wiadomości trzeba usuwać każdego esemesa pojedynczo. Zanim się zorientowałam miałam już kilka tysięcy wiadomości. Zainstalowałam inny program do wysyłania esemesów, jest tam przynajmniej opcja 'zaznacz kilka' i da się zaznaczyć wszystkie i usunąć. CO z tego, jeśli sam się wyłącza gdy chcę na raz usunąć więcej niż 200 wiadomości? A usunięcie nawet 10 trwa jakieś 3-5 minut. O ile się nie zetnie, co jest kolejną wadą telefonu. Ciągle się zacina. nawet nawiązanie połączenia to dla niego duży problem. Często nie dochodzą mi esemesy od znajomych. Do tego ciągle ma załadowaną pamięć, usunęłam już wszystkie aplikacje, ale nic nie dało. Mam kartę pamięci, ale nawet jesli miałam wszystko na niej to i tak był zapchany. Mam ochotę nim cisnąć o ścianę i gdy kupię nowy telefon to tak właśnie zrobię.
    .Netcominternet.pl | 10 lut 2015, 12:57
  • ola112
    Nie wierzcie ludziom mówiącym, że się często tnie! To nieprawda!!! Mi ten telefon działa bez zarzutów, moja ciocia ma taki sam i też jej dobrze działa! Telefon ten ma Androida i to jest jego wielki plus, bo telefony na windowsie często źle działają. Mam zainstalowane 15 aplikacji + te co już było czyli edytory do zdj. itp. i wszystkie dobrze działają. Jiedyną wadą jest aparat, który działa 5/10 czyli i tak nie jest tak źle. Telefon jest super!
    .204.251.77 | 06 lut 2015, 11:17
  • freddiel
    Mam ten wybryk natury od ponad półtora roku i już od kilku miesięcy odliczam dni do końca umowy. W tym telefonie zacina się dosłownie wszystko od aparatu po klawiaturę, wywala z każdej możliwej aplikacji i nie chce niektórych w ogóle uruchomić, bo taki ma kaprys. Tu się wyłączy, tu mi karty SIM nie odczyta, tu SMS-a nie dostarczy...
    Omijać szerokim łukiem.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 05 lut 2015, 10:55
  • xpeeriaa
    Mam telefon ponad rok i ogólnie spisuje się bardzo dobrze. Czasami się przytnie, ale nie zmienia to faktu że telefon jest bardzo dobry, jak na swoją cenę.
    .opera-mini.net | 29 sty 2015, 22:17
  • Martucha 1985
    Telefon TRAGEDIA !!Mam go 1,5 roku w naprawie był już 6 razy. 2 razy wymieniany był na nowy!! Po 2 dniach to samo...ciągle się zawiesza, nie chce się wyłączyć trzeba wyjmować baterię. Nie ma mowy o zainstalowaniu jakiejkolwiek aplikacji, nawet zwykłej tapety!! Często gubi zasięg , nie da się nawet połączyć bo wejście do połączeń trwa nieskończenie długo. Powtarzam jeszcze raz TRAGEDIA !!!!
    .belchatow.vectranet.pl | 28 sty 2015, 12:50
  • Aleksander15
    Jestem użytkownikiem Sony Xperia E3 od dwóch miesięcy. W pierwszym dniu telefon działał dobrze, do momentu gdy zaczął się zacinać, nie chciał się włączyć(gdy go włączyłem na ekranie pojawiła się fioletowa fala i falowała cały czas, do momentu rozładowania się baterii, której nie można wyjąć, musiałem czekać cały dzień zanim się rozładuje). Potem włączyłem telefon i go zaktualizowałem, działał dobrze, do czasu gdy sytuacja się powtórzyła. Nie wiem co robić (dodam, że mam najnowsze oprogramowanie telefonu i moja koleżanka ma identyczny i działa bez zarzutów), chyba udam się do serwisu gwarancyjnego. Pomóżcie!
    .centertel.pl | 23 sty 2015, 19:54

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 46,8%   35,5%   17,7% 
 Wszystkich opinii: 248. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kruger&Matz Flow
» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» Lenovo Vibe Shot
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
Aktualności:

» MWC 2015: Haier dla dzieci i seniorów
» MWC 2015: Konka bez pomysłu
» MWC 2015: Doogee, czyli Chińczyk potrafi
» MWC 2015: HTC z nowościami
» MWC 2015: Doro z propozycją smartfona dla niewidomych
» MWC 2015: Ubuntu w smartfonie trzeba się nauczyć
» MWC 2015: Obejrzałem smartfon z Tizenem...
» MWC 2015: Samuraje w Barcelonie
» MWC 2015: Gionee - tylko trzy modele



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.225.51
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.