Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 303 opinie  |  850 testów  |  7 240 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Omnia



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,8%   7,7%   44,5% 
 Wszystkich opinii: 728. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Ember
    Po 7 latach używania powoli pada dotyk. Nigdy nie był na gwarancji, noszony bez etui/foli ma jedną ryskę na ekranie. Spadł wiele razy. Windows mobile to jednak porażka i w tym roku z wielką radością przesiadłam się na androida.
    .telpol.net.pl | 12 gru 2014, 08:17
  • ridriddick  mail
    Telefon testowany w 2009 roku.
    W tamtym czasie był to wypas konkurujący z iphonem.
    Wykonanie miodzio, nic nie skrzypiało i nie odstawało.
    Ekran oporowy nie był zbyt precyzyjny ale działał zawsze, paluchem, rysikiem, w rękawiczkach.
    Rozdzielczość niska ale w tamtych czasach i tak była genialna, niestety windows 6.1 ograniczał ekran wyświetlając śmiesznie mało kolorów przez co obrazy były bardzo nienaturalne.
    Telefon robił niezłe zdjęcia chodź aby zrobić ostre trzeba było się nieźle napracować. Lampa zawsze doświetlała za mocno. Video nagrywał takie sobie...jakie czasy takie video :)
    ponad 3 lata działał sprawnie a jak już bateria odmówiła posłuszeństwa został przerobiony na nawigację i jeszcze jakiś czas posłużył w tamtych czasach automapę albo jakieś inne coś dostawało się z tym telefonem gratis.
    .goldap.pl | 11 gru 2014, 22:20
  • mikulek
    Telefon mam już z 4 lata ogólnie z początku nie sprawiał problemów nie narzekałem aparat wystarczający wygodny do tego mam zmieniony windows na 6,5 teraz już przez lata użytkowania siadł aparat czasem sie odpala czasem nie ekran już działa topornie nie moge sms pisać ani go skalibrować ogólnie telefon nie jest zły :)
    .221.136.195.arkusnet.pl | 08 lis 2014, 21:07
  • R E K L A M A
  • Obi
    Mój drugi telefon na Windowsie Mobile. Hmm, wspominam średnio, głównie ze względu na minimalną ilość przycisków i "emulowany" krzyżak, który zastępowała mini dotykowa płytka. GPS słaby, wifi słabe, zdjęcia średnie. Jedyne co mnie rajcowało to (i tak niskiej jakości) filmy slow motion - był bajer :)
    .dynamic.chello.pl | 04 lis 2014, 21:09
  • edek
    Kupiłem Omnie i900 w 2008 roku. W oryginalnej obudowie żadne klapki nie odpadają. Właśnie teraz po 6 latach używania przestał działać dotyk. Pokażcie mi drugi taki smartfon działający 6 lat bezawaryjnie. Mój ma 16gb pamięci, popękaną obudowę od upadków i oprócz dotyku wszystko działa. Koszt nowej płytki z dotykiem to 10 zł. zastanawiam się czy naprawiać.
    .adsl.inetia.pl | 03 sie 2014, 21:37
  • omniaomnia
    Telefon nabyłem w 2010 roku, posiadałem go przez rok. Dość szybko popsuło się wifi, bardzo ciężko działał dotyk i obsługa stała się dużo mniej przyjemna, potrafił się zawiesić i jedyną radą było wyjęcie baterii i słabo trzymająca się tylna klapka, jakość zdjęć też nie powalała mimo 5mpx, ale też miał swoje plusy np dotykowy panelik na środku, ogólnie telefon oceniam pół na pół.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 kwi 2014, 21:41
  • szamgar
    Miałem to g**no w 2008 roku, to był mój pierwszy telefon dotykowy, reklamowany wówczas jako "wszystkomający iPhone killer" bo miał MMS-y i nagrywał filmiki, czego pierwsze iPhony oficjalnie nie miały. Używanie go to była tragedia bo do wszystkiego musiałeś używać rysika gdyż palcem ciężko było w cokolwiek trafić, a poza tym on nie miał ekranu dotykowego tylko oporowy czyli taki który nie reaguje na delikatne muśnięcia jak w dzisiejszych telefonach tylko na mocny przycisk. A najlepsza była bateria która w cudowny sposób potrafiła nagle rozładować się prawie całkowicie w ciągu kilku chwil nawet gdy telefon nie był używany. Sprzedałem go jak najszybciej i na rok zraziłem się do telefonów dotykowych, a do telefonów Samsunga do dziś mam awersję.
    .219.119.72-c3.net.pl | 31 gru 2013, 16:00
  • adamosa
    Ogólnie telefon nie jest taki zły, używałem go 2 lata i nie mam się do czego przyczepić. Za taką cenę nie można oczekiwać cudów. Do systemu trzeba się przyzwyczaić. Aparat robi dobre zdjęcia, lampa diodowa nie spełnia przy tym zbyt dobrze swego zadania, lecz jako latarka jak najbardziej tak. Bateria trzyma 1 dzień. Do internetu wystarcza, można obejrzeć parę filmów z wewnętrznej pamięci, a jeśli zapełnimy te 8 czy 16 GB to wkładamy kartę 32 GB i telefon dobrze ją ogarnia. Model dosyć wytrzymały i w moim przypadku bezawaryjny mimo niezliczonej ilości upadków. Tylna klapka trzyma się mocno, a ludzie piszą że odpada. W chwili obecnej jest cały porysowany, ale nie oszczędzałem go ani trochę. Polecam.
    .174.79.100 | 21 lis 2013, 19:20
  • richardmorrow
    Ja niedawno flashowałem swoją i900 romem z win 6.5 i nakładką od htc . Podczas tej operacji WYŁĄCZONO PRĄD na moim osiedlu . Myślałem , że już po telefonie ...
    Wyobraźcie sobie moje zdziwienie , jak po czymś takim telefon wstał z oryginalnym win 6.1 . Pokażcie mi tel z andkiem który to potrafi
    .opera-mini.net | 15 lis 2013, 20:25
  • Dj iSS
    Witam. Szczerze mówiąc jak patrze na te negatywne opinie, to mam mieszane uczucia. Kupiłem ten tel 2 tygodnie temu i z początku miałem mieszane uczucia z powodu windowsa, jednak po kilku godz udało mi sie w nim połapać. Te wszystkie problemy, o których tu sie pisze, sa moim zdaniem zalezne od modelu jaki udalo nam sie zdobyc. Mój chodzi wysmienicie, a ma juz 5 lat. Bateria trzyma 4 dni i od nowosci nie byla wymieniana ekran chodzi lekko nie mam z nim wiekszych problemów nawet bez rysika. Jedyne 2 mankamenty: telefon widzi mi tylko 128 mb pamięci i nie wiem jak odpalic sciagniete aplikacje. Pozdrawiam.
    .dynamic.lte.plus.pl | 04 cze 2013, 12:38

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,8%   7,7%   44,5% 
 Wszystkich opinii: 728. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.192.61
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.