Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 436 telefonów  |  146 872 opinie  |  650 testów  |  1 153 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Omnia



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,7%   7,7%   44,6% 
 Wszystkich opinii: 724. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • edek
    Kupiłem Omnie i900 w 2008 roku. W oryginalnej obudowie żadne klapki nie odpadają. Właśnie teraz po 6 latach używania przestał działać dotyk. Pokażcie mi drugi taki smartfon działający 6 lat bezawaryjnie. Mój ma 16gb pamięci, popękaną obudowę od upadków i oprócz dotyku wszystko działa. Koszt nowej płytki z dotykiem to 10 zł. zastanawiam się czy naprawiać.
    .adsl.inetia.pl | 03 sie 2014, 21:08
  • omniaomnia
    Telefon nabyłem w 2010 roku, posiadałem go przez rok. Dość szybko popsuło się wifi, bardzo ciężko działał dotyk i obsługa stała się dużo mniej przyjemna, potrafił się zawiesić i jedyną radą było wyjęcie baterii i słabo trzymająca się tylna klapka, jakość zdjęć też nie powalała mimo 5mpx, ale też miał swoje plusy np dotykowy panelik na środku, ogólnie telefon oceniam pół na pół.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 kwi 2014, 21:04
  • szamgar
    Miałem to g**no w 2008 roku, to był mój pierwszy telefon dotykowy, reklamowany wówczas jako "wszystkomający iPhone killer" bo miał MMS-y i nagrywał filmiki, czego pierwsze iPhony oficjalnie nie miały. Używanie go to była tragedia bo do wszystkiego musiałeś używać rysika gdyż palcem ciężko było w cokolwiek trafić, a poza tym on nie miał ekranu dotykowego tylko oporowy czyli taki który nie reaguje na delikatne muśnięcia jak w dzisiejszych telefonach tylko na mocny przycisk. A najlepsza była bateria która w cudowny sposób potrafiła nagle rozładować się prawie całkowicie w ciągu kilku chwil nawet gdy telefon nie był używany. Sprzedałem go jak najszybciej i na rok zraziłem się do telefonów dotykowych, a do telefonów Samsunga do dziś mam awersję.
    .219.119.72-c3.net.pl | 31 gru 2013, 16:12
  • R E K L A M A
  • adamosa
    Ogólnie telefon nie jest taki zły, używałem go 2 lata i nie mam się do czego przyczepić. Za taką cenę nie można oczekiwać cudów. Do systemu trzeba się przyzwyczaić. Aparat robi dobre zdjęcia, lampa diodowa nie spełnia przy tym zbyt dobrze swego zadania, lecz jako latarka jak najbardziej tak. Bateria trzyma 1 dzień. Do internetu wystarcza, można obejrzeć parę filmów z wewnętrznej pamięci, a jeśli zapełnimy te 8 czy 16 GB to wkładamy kartę 32 GB i telefon dobrze ją ogarnia. Model dosyć wytrzymały i w moim przypadku bezawaryjny mimo niezliczonej ilości upadków. Tylna klapka trzyma się mocno, a ludzie piszą że odpada. W chwili obecnej jest cały porysowany, ale nie oszczędzałem go ani trochę. Polecam.
    .174.79.100 | 21 lis 2013, 19:11
  • richardmorrow
    Ja niedawno flashowałem swoją i900 romem z win 6.5 i nakładką od htc . Podczas tej operacji WYŁĄCZONO PRĄD na moim osiedlu . Myślałem , że już po telefonie ...
    Wyobraźcie sobie moje zdziwienie , jak po czymś takim telefon wstał z oryginalnym win 6.1 . Pokażcie mi tel z andkiem który to potrafi
    .opera-mini.net | 15 lis 2013, 20:11
  • Dj iSS
    Witam. Szczerze mówiąc jak patrze na te negatywne opinie, to mam mieszane uczucia. Kupiłem ten tel 2 tygodnie temu i z początku miałem mieszane uczucia z powodu windowsa, jednak po kilku godz udało mi sie w nim połapać. Te wszystkie problemy, o których tu sie pisze, sa moim zdaniem zalezne od modelu jaki udalo nam sie zdobyc. Mój chodzi wysmienicie, a ma juz 5 lat. Bateria trzyma 4 dni i od nowosci nie byla wymieniana ekran chodzi lekko nie mam z nim wiekszych problemów nawet bez rysika. Jedyne 2 mankamenty: telefon widzi mi tylko 128 mb pamięci i nie wiem jak odpalic sciagniete aplikacje. Pozdrawiam.
    .dynamic.lte.plus.pl | 04 cze 2013, 12:06
  • NigdyWięcejSzajsunga!
    Jestem właścicielem tego chłamu. Jest to krótko mówiąc najgorszy telefon jaki posiadałem. Zacznijmy od zalet:
    - Niezły wygląd (jak na 2008)
    - Dobre WiFi
    - Sporo pamięci wewnętrznej
    - Niedługo się go pozbęde
    a teraz wady:
    - Słaba rozdzielczość (240x400 przy 480x800 Xperii X1 z tego samego roku i 480x640 HTC Touch Diamonda to słaby wynik)
    - Aparat ma niby 5 Mpx ,ale zdjęcia robi bez nadziejne
    - Ekran oprowy słabo reaguje na dotyk
    - Nie mogę przesłać do niego MP3 przez Bluetooth, bo mimo że wybrałem zapisywanie na pamięci, to i tak zapisuje w dokumentach, a tam jest raptem 3 MB wolnego
    - Po zainstalowaniu paru prostych gier, telefon potrafi tak się przyciąć, że jedyny sposób na jego "odwieszenie" to wyjęcie baterii
    - Bateria bardzo krótko trzyma. Przy praktycznie zerowym korzystaniu trzyma prawie cały dzień, przy częstych rozmowach, korzystaniu z internetu przez WiFi i z włączonym Bluetooth wytrzymuje max. 6 godzin. Jednak najlepsze gdy włoży się go do kieszeni, może się rozładować po paru minutach
    Słaba obudowa. Po jednym upadku na płytki, cała zaczeła się rozpadać.
    - Delikatna tylna obudowa, łatwo odpada, również tak jest z baterią.
    - Wyjątkowo nie intuicyjny system operacyjny, do korzystania potrzebny jest rysik. Dodajmy że nie ma na niego miejsca (można go sobie najwyżej przywiązać na sznurek, co nie wygląda zbyt ładnie)
    .play-internet.pl | 03 cze 2013, 18:06
  • jakis tam
    Witam. Widzialem nagatywne opinie na temat ekranu i zgodze sie z tym. Ekran trzema mocno przyciskac alby zaskoczyl druga wada jest dzwiek. Ogolnie gdy jest wyciszony to muzyki nie bedzie slychac nawet gdy wlaczymy odtwarzacz ale gdy wlaczam dzwieki czesto tak sie dzieje ze telefon zachowuje sie tak jak by byl nadal wyciszony wiec musze wylaczyc i wlaczyc tel jeszcze raz wtedy wszystko wraca do normy. Poza tymi dwoma DUŻYMI minusami to telefon ogolnie wporzadku.
    .adsl.inetia.pl | 19 kwi 2013, 12:04
  • normalna uzytkowniczka
    do Kawecki:pewnie ze ci sie troche zepsul skoro do pisania na nim uzywales gwozdzia!!!trzeba bylo jeszcze do tego uzyc młotka!do kompletu.igo przybic do sciany.jako obrazek 3D.a uzyc rysika do pisania to nie łaska?!przewaznie jest dolaczny do niego-telefonu,chyba ze nie wiesz co to takiego-rysik??na twoje gable-łapy najlepsza siekiera-idz do lasu porąb drzewa na opał,skoro jestes taki toporny,w obsludze telefonu,inie umiesz wogole go obslugiwac,albo jak chcesz sie posiłowac to na sale treningowa anie na samsungu omnia-telefon dla inteligentow anie dla znawcow tylko grabii ze wsi.apozatym-ty tez kiedys bedziesz stary-wiec nie mow tak okims 2,czy to omatce czy o partnerce!nic dziwnego -skoro nawet nie szanujesz ludzi,itak sie onich pogardliwie wyrazasz,to jak masz szanowac delikatny sprzet telefoniczny?!moj kumpel mial go 5lat,w idealnym stanie iteraz przekazal go mnie-idealny dla mnie ze wzgledu na GPS isystem MOBILE iinne funkcje.ibłąd w opisie-ze nie ma DLNA-ma.moj kumpel ma taki model.zaktualizowany.teraz mam tego fona JA.pozdrawiam.ps.omnia poszukiwana iwychwytywana przez taryfiarzy-wiem cos otym...mam faceta taksowkarza-"złotówe"..;)omnia rozchwytywana ze wzgledu na dobry GPS.zaktualizowany.do tego,i mobile system.
    .toya.net.pl | 31 mar 2013, 13:03
  • kawecki  mail
    Dzień dobry moja stara kupiła mi to pudło na raty możliwe do spłaty. Na początku tel był OK, ale po tygodniu zamiast operować telefon palcem, to musiałem gwoździem. Z tygodnia na tydzień było coraz gorzej. Nie polecam tego pudła, ale mojej starej się nawet się spodobał, to jej dałem. Pozdro
    .dynamic.gprs.plus.pl | 29 mar 2013, 14:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,7%   7,7%   44,6% 
 Wszystkich opinii: 724. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
» Philips W3550
» Philips S388
» Fly IQ4511 Tornado One
» Overmax Vertis 4010 You
» Kazam Thunder 345 LTE
» Vivo X5
Aktualności:

» KAZAM Tornado 348: mistrz smukłości
» Philips V387 z mocną baterią
» Samsung szykuje serwis płatnościowy?
» Oppo ma nowy system chłodzenia
» Vertis 4010 You: muzyczna nowość Overmax
» Thunder 345 LTE: pierwszy KAZAM w 4G
» Huawei Honor Play 4 z 64-bitowym procesorem i LTE
» LG Wine Smart, czyli smartfon z klapką
» Nasiusiaj na telefon



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.20.25.215
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.