Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 319 opinii  |  850 testów  |  6 741 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung GT-S5610



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,6%   17,2%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 592. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ARES
    Kupiłem ten model ponieważ ma klawisze a w moim wieku to jest prostsze rozwiązanie niż dotyk.Chciałbym się dowiedzieć jak przenieść zdjęcia ze skrzynki odbiorczej do folderu zdjęcia lub jak je zobaczyć na komputerze . Mam system windows xp.
    .net.e-net24.pl | 15 gru 2014, 17:42
  • Frezja
    Mam ten tel.1,5roku i chyba mnie się trafił b.dobry egzemplarz.Głośny,bateria na początku 2tyg.obecnie 7-10 dni.Zdjęcia ładne,mam ustawione na zachód słońca, wtedy są ładne kolory.Nie gubi sieci.Dzwonki można przypisać do kontaktów,nie korzystam z portali społ.i internetu więc na ten temat się nie wypowiadam.Ogólnie bardzo dobry tel,polecam.
    .play-internet.pl | 14 gru 2014, 20:08
  • Papcio
    Posiadam ten telefon prawie od dwóch lat, nie zawiódł mnie mnie ani razu, wytrzymała bateria w porównaniu do nokii których miałem dużo, dobry odtwarzacz muzyki i radio (trzeba mieć dobre słuchawki), szybko i sprawnie pisze się sms-y, wysoka jakość rozmów nie trzeszczy nic, prosty w obsłudze, aparat robi świetne zdjęcia, do wad to kąty widzenia, brak możliwości ściągania motywów, oraz raporty doręczeń w postaci wiadomości zamiast notatki.
    .204.223.142 | 05 gru 2014, 15:36
  • R E K L A M A
  • Bonio
    Mam ten telefon od roku. Klasyczny, ładny, elegancki. Największy minus w tym telefonie to notatki w kalendarzu! Gehenna! Godzina rozpoczęcia, zakończenia alarmu, brak kopiowania oraz kasowania pojedynczej notatki będącej w serii np. od dnia... do dnia... Paranoja (w NOKI o wiele łatwiejsze i prostsze). Plusem jest bardzo dobra, długo trzymająca bateria (na początku 12-14 dni po roku 5 do 7 dni). Aparat b. dobry, duży wyświetlacz (jak na tą klasę). Jak komuś trzeszczą klawisze to niech kupi sobie modnego smartfona dotykowego i ładuje baterię 2x dziennie. Co do zasięgu wszystko ok (sprawdzano przy trzech operatorach). Trzeba się określić co do sieci: czy GSM, czy UMTS. Nie automatycznie bo zawsze będzie szukać zasięgu - dlatego zawiesza się przy opcji automatycznej (najlepiej GSM mniej żre baterii).
    .mpwik.com.pl | 24 lis 2014, 10:02
  • bogszydlowski  mail
    Zakupiłem telefon komórkowy Samsung GTS5610. Niestety był to najgorszy zakup telefonu, jaki dokonałem od kilkudziesięciu lat . Dwukrotnie składałem reklamację.Serwis stwierdził ,że ten telefon jest zgodny z normą producenta.Przy pierwszej reklamacji wymieniono mikrofon , przy drugiej reklamacji odesłano telefon jako sprawny, nic nie robiąc. Telefon w dalszym ciągu jest wadliwy, ponieważ przy pierwszym połączeniu rozmowa jest niemożliwa z uwagi na trzaski i złą słyszalność i muszę połączenie powtórzyć, aby móc rozmawiać. Chciałbym wiedzieć, czy tak wielka Firma może sobie pozwolić na wypuszczenie takiego bubla i nie zareagować prawidłowo na reklamację klienta. Myślę ,że ktoś odpowiedzialny za dobre imię firmy nie powinien tego lekceważyć.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lis 2014, 11:23
  • Dario70  mail
    Powiem wprost sprzedałem ten szrot dołożyłem parę złociszy i teraz cieszę się z nowiutkiego Samsunga GT B2710 i czuję się jakbym przesiadł się z Wołgi do Mercedesa.Koniec z samoczynnym restartem i wyłączaniem się,muza śmiga jak ta lala,nic nie muli no i do tego zero strachu przed wodą i innymi okolicznościami przyrody.
    .wroclaw.mm.pl | 12 lis 2014, 23:40
  • Normalny użytkownik - tradycjonalista
    Zalety:
    - dobra, długo trzymająca bateria
    - dobry aparat foto

    Wady:
    - gubi zasięg (i to nie jest wina sieci - sprawdzone)
    - sposób blokowania klawiatury (łatwo o przypadkowe odblokowanie klawiatury i wyłączenie telefonu)
    - trzeszczące klawisze podczas pisania,
    - kurz pojawiający się pod szkłem osłaniającym wyświetlacz,
    - słaba jakość dźwięku podczas rozmowy.

    podsumowując: nie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 29 paź 2014, 21:46
  • ixi  mail
    Telefon z wygladu ok, ale przy odbieraniu najpierw słychac jakies szmery i hałasy, rozmowa jakby ktos był pod ziemia, porazka. Czesto tez w ogole nie słychac rozmówcy, co z tym robic???juz od razu do naprawy?
    .finemedia.pl | 28 paź 2014, 12:08
  • antipro
    Po pewnym czasie wychodzi parę niedociągnięć.
    1)Nie można, przynajmniej na nie potrafię, wyłączyć zarówno dzwonków ani wibry, a wibra jest bardzo silna i tak ją słychać z kieszeni.
    2) Ograniczona liczba znaków przy tworzeniu kontaktów, nie da się zwykle wpisać całego imienia i nazwiska.
    3) Zegar nie przestawia się automatycznie przy zmianie czasu.
    Są to rzeczy, które irytują przy pszesiadce z głuptaka LG GU230
    4) Długo musiałem naszukać się, aby pisać smsy z polskimi znakami

    Do zalet zalczam głośny dzwonek, niezły aparat, latarkę oraz czas działania na baterii.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 13:20
  • JANEK
    Mam ten telefon od około roku, jest kiepski
    minusy:
    - bardzo kiepskie kąty widzenia wyświetlacza
    - tylna klapka odpada nawet gdy upadnie z kilku centymetrów
    - obudowa tylna szybko się rysuje
    - beznadziejny aparat 5mpx, kiedyś 2mpx robiły lepsze fotki

    plusy:
    - dosyć dobra bateria
    - bardzo dobra i jasna latarka
    Przy jego zakupie kierowałem się opiniami stąd ale ponownie na pewno bym go nie kupił.
    .189.219.245.skyware.pl | 16 paź 2014, 10:20

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,6%   17,2%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 592. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.241.107
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.