Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 457 telefonów  |  147 199 opinii  |  720 testów  |  5 669 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,9%   16,5%   39,6% 
 Wszystkich opinii: 581. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Grzegorz
    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego telefonu. Właśnie zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś nowego smartfona, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że pozostanę przy S5610. Miałem już kiedyś dotykowego smartfona i pomimo, że był zupełnie nowy to po miesiącu użytkowania pozbyłem się go z wielką radością. Jestem zwolennikiem telefonów z klasycznymi klawiaturami i na chwilę obecną uważam,że S5610 jest jednak całkiem dobry. Wielką jego zaletą jest naprawdę dobra bateria.Szkoda, ze brakuje w nim WiFi, no ale trudno, nie wszystko można mieć naraz. Polecam ten model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 23:09
  • Kill Bill  mail
    Dobry klasyczny telefon. Działa bez zarzutu, dobre zdjecia, łatwa obsługa. Polecam
    .centertel.pl | 09 wrz 2014, 21:09
  • wika
    Mam radę dla osób mających problem z samoistnym wyłączaniem sie tego modelu. Tez miałam z tym problem . Zastanowiło mnie, że telefon wyłączał się przede wszystkim gdy nosiłam go w torebce, podczas ruchu , w etui itp. Patrząc na włożoną baterię , miałam wrażenie, że nie styka ona dokładnie z telefonem. Włożyłam kawałeczek papierka w miejsce styku baterii (jej dolny koniec) z obudową telefonu. Czyli papierek leciuteńko dopycha styk baterii ze stykiem w obudowie telefonu. Odpukać, od tej pory jest spokój, telefon nie wyłącza się sam :) Czytałam w różnych miejscach w necie o tym problemie tego modelu. Może tu jest "pies pogrzebany" , że nie ma odpowiedniego styku baterii z telefonem ??
    U mnie włożona karteczka , jak narazie, pomogła. Jednak nadal uważam, że to jest wada tego modelu, bo tak byc nie powinno.
    .142.citypartner.pl | 02 wrz 2014, 14:09
  • R E K L A M A
  • uzytkownik
    Przy zmianie hasła w activesync (poczta exchange/active directory) nie synchronizuje kontaktów. Trzeba przywracać do ustawien fabrycznych i konfigurować pocztę i synchronizację jeszcze raz. DevVersion S5610CXMH1 CsC:s5610PLSMD4.
    Jeśli ma służyć tylko do rozmowy więc po co przepłacać? :)
    .static.ip.netia.com.pl | 14 sie 2014, 12:08
  • gloria
    Witam,mam ten telefon od paru miesięcy i chyba juz sie do niego przekonalam bo naprawde trudno znalezc obecnie dobry klasyczny telefon , Zastanawiam sie tylko czy nie mozna by zainstalowac jakiegos dodatkowego oprogramowania aby dodac wiecej funkcji do tego telefonu. Poza tym pomimo zmiany zapisu SMS na karcie pamieci zapisuje sie tylko 300smsów co troche mnie denerwuje.
    .internetia.net.pl | 12 sie 2014, 21:08
  • johnyy
    Udało komuś się zalogować w aplikacji "IM" na facebooka? Mi ciągle wyskakuje błąd... Inne zauważone problemy: Telefon często miał problemy z zasięgiem, z tego powodu nie można się dodzwonić ani pisać/odbierać smsy. Problem rozwiązany poprzez zmiane "tryb" pracy sieci" z "automatyczny" na "GSM".
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lip 2014, 21:07
  • Fury161
    Ten model telefonu używam od 14 miesięcy. Kiedy go nabyłem,czytałem dość sporo negatywnych opinii o nim. Na szczęście okazały się one nieuzasadnione (w moim przypadku). Telefonik spisuje się naprawdę dobrze. Świetne podświetlenie diodą (przydaje się nader często - robi czasami za nocną lampkę). Nie mam żadnych problemów z zasięgiem,anteną,czy głośnikami-wszystko działa OK. Z radia też korzystałem swego czasu regularnie-bez zastrzeżeń. Robi niezłe zdjęcia. Bateria wytrzymuje ok. tygodnia. (Kilka rozmów i SMSów dziennie).

    Jest też kilka malutkich wad, ale są one naprawdę mało istotne. Pierwszą jaką zauważyłem to brak reakcji (a raczej opóźniona) przycisku nawigacyjnego (tego kwadratowego na środku) podczas korzystania z telefonu na mrozie. Drugą jest za mała ilość SMSów, które mogą być przechowane w pamięci. Jest tylko 300 - dla mnie nieco za mało.
    .adsl.inetia.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • ula  mail
    Ten telefon nadaje się tylko do dzwonienia- nie kupujcie do niego karty pamięci bo zacznie się zawieszać.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 21:07
  • hojutek
    Fenn - standardowy problem .. są 2 wyjścia :

    1) zakupić szybszą karte pamieci, np klasy 10
    2) zapisywać zdjęcia na pamięci telefonu

    wtedy ten problem sie nie pojawia :)
    .dynamic.vectranet.pl | 09 lip 2014, 00:07
  • Fenn
    Posiadam ten model od prawie roku
    Ogółem bardzo sobie go chwalę
    świetny aparat, jakość też dobra, bateria nie do pobicia
    przydatna latarka
    jak dla mnie są tylko 2 minusy
    - nie czyta nazw plików powyżej 52 znaków
    -czasami aparat robi zdjęcia które na miniaturze wyglądają dobrze a po przesłaniu na komputer nic nie widać
    .ksiezyc.pl | 04 lip 2014, 18:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,9%   16,5%   39,6% 
 Wszystkich opinii: 581. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
» Philips W3550
» Philips S388
» Fly IQ4511 Tornado One
Aktualności:

» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce
» Nixie - pstryknij sobie selfie z powietrza
» Lenovo A916: osiem rdzeni i LTE na średniej półce
» Haier HL-6170T: słaby, ale z LTE
» HTC: dziwna ReCamera i ulepszony M8, czyli Eye
» Płatności mobilne w narodzie
» Moto X - zaczynamy testować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.168.88
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.