Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 448 opinii  |  720 testów  |  5 518 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,7%   16,8%   39,5% 
 Wszystkich opinii: 583. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • JANEK
    Mam ten telefon od około roku, jest kiepski
    minusy:
    - bardzo kiepskie kąty widzenia wyświetlacza
    - tylna klapka odpada nawet gdy upadnie z kilku centymetrów
    - obudowa tylna szybko się rysuje
    - beznadziejny aparat 5mpx, kiedyś 2mpx robiły lepsze fotki

    plusy:
    - dosyć dobra bateria
    - bardzo dobra i jasna latarka
    Przy jego zakupie kierowałem się opiniami stąd ale ponownie na pewno bym go nie kupił.
    .189.219.245.skyware.pl | 16 paź 2014, 10:10
  • Janusz
    Odradzam zakup tej aparatu.Właśnie dzisiaj odebrałem z kolejnej naprawy gwarancyjnej - tym razem powód :nie ładowanie baterii (chyba że ładowany był na wyłączeniu),rozładowanie już po 2-3 dniach.Wynik z servisu: uszkodzona bateria ,którą należy zakupić ponieważ gwarancja na baterię już minęła (tylko 6 m-cy ).Wcześniej było rozłącznie samoistne ( i też servis ).Powiem szczerze że po doświadczeniach z tym aparatem mój podziw dla f-y Samsung "rozleciał się w pył i proch".Tak więc teraz szukam baterii a co będzie dalej ...........może śmietnik ?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 21:09
  • Grzegorz
    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego telefonu. Właśnie zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś nowego smartfona, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że pozostanę przy S5610. Miałem już kiedyś dotykowego smartfona i pomimo, że był zupełnie nowy to po miesiącu użytkowania pozbyłem się go z wielką radością. Jestem zwolennikiem telefonów z klasycznymi klawiaturami i na chwilę obecną uważam,że S5610 jest jednak całkiem dobry. Wielką jego zaletą jest naprawdę dobra bateria.Szkoda, ze brakuje w nim WiFi, no ale trudno, nie wszystko można mieć naraz. Polecam ten model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 23:09
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Kill Bill  mail
    Dobry klasyczny telefon. Działa bez zarzutu, dobre zdjecia, łatwa obsługa. Polecam
    .centertel.pl | 09 wrz 2014, 21:09
  • wika
    Mam radę dla osób mających problem z samoistnym wyłączaniem sie tego modelu. Tez miałam z tym problem . Zastanowiło mnie, że telefon wyłączał się przede wszystkim gdy nosiłam go w torebce, podczas ruchu , w etui itp. Patrząc na włożoną baterię , miałam wrażenie, że nie styka ona dokładnie z telefonem. Włożyłam kawałeczek papierka w miejsce styku baterii (jej dolny koniec) z obudową telefonu. Czyli papierek leciuteńko dopycha styk baterii ze stykiem w obudowie telefonu. Odpukać, od tej pory jest spokój, telefon nie wyłącza się sam :) Czytałam w różnych miejscach w necie o tym problemie tego modelu. Może tu jest "pies pogrzebany" , że nie ma odpowiedniego styku baterii z telefonem ??
    U mnie włożona karteczka , jak narazie, pomogła. Jednak nadal uważam, że to jest wada tego modelu, bo tak byc nie powinno.
    .142.citypartner.pl | 02 wrz 2014, 14:09
  • uzytkownik
    Przy zmianie hasła w activesync (poczta exchange/active directory) nie synchronizuje kontaktów. Trzeba przywracać do ustawien fabrycznych i konfigurować pocztę i synchronizację jeszcze raz. DevVersion S5610CXMH1 CsC:s5610PLSMD4.
    Jeśli ma służyć tylko do rozmowy więc po co przepłacać? :)
    .static.ip.netia.com.pl | 14 sie 2014, 12:08
  • gloria
    Witam,mam ten telefon od paru miesięcy i chyba juz sie do niego przekonalam bo naprawde trudno znalezc obecnie dobry klasyczny telefon , Zastanawiam sie tylko czy nie mozna by zainstalowac jakiegos dodatkowego oprogramowania aby dodac wiecej funkcji do tego telefonu. Poza tym pomimo zmiany zapisu SMS na karcie pamieci zapisuje sie tylko 300smsów co troche mnie denerwuje.
    .internetia.net.pl | 12 sie 2014, 21:08
  • johnyy
    Udało komuś się zalogować w aplikacji "IM" na facebooka? Mi ciągle wyskakuje błąd... Inne zauważone problemy: Telefon często miał problemy z zasięgiem, z tego powodu nie można się dodzwonić ani pisać/odbierać smsy. Problem rozwiązany poprzez zmiane "tryb" pracy sieci" z "automatyczny" na "GSM".
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lip 2014, 21:07
  • Fury161
    Ten model telefonu używam od 14 miesięcy. Kiedy go nabyłem,czytałem dość sporo negatywnych opinii o nim. Na szczęście okazały się one nieuzasadnione (w moim przypadku). Telefonik spisuje się naprawdę dobrze. Świetne podświetlenie diodą (przydaje się nader często - robi czasami za nocną lampkę). Nie mam żadnych problemów z zasięgiem,anteną,czy głośnikami-wszystko działa OK. Z radia też korzystałem swego czasu regularnie-bez zastrzeżeń. Robi niezłe zdjęcia. Bateria wytrzymuje ok. tygodnia. (Kilka rozmów i SMSów dziennie).

    Jest też kilka malutkich wad, ale są one naprawdę mało istotne. Pierwszą jaką zauważyłem to brak reakcji (a raczej opóźniona) przycisku nawigacyjnego (tego kwadratowego na środku) podczas korzystania z telefonu na mrozie. Drugą jest za mała ilość SMSów, które mogą być przechowane w pamięci. Jest tylko 300 - dla mnie nieco za mało.
    .adsl.inetia.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • ula  mail
    Ten telefon nadaje się tylko do dzwonienia- nie kupujcie do niego karty pamięci bo zacznie się zawieszać.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 21:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,7%   16,8%   39,5% 
 Wszystkich opinii: 583. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» myPhone H-Smart: czy wytrzyma nasze testy?
» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.79.33
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.