Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  720 testów  |  5 056 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,5%   17,1%   39,4% 
 Wszystkich opinii: 586. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Normalny użytkownik - tradycjonalista
    Zalety:
    - dobra, długo trzymająca bateria
    - dobry aparat foto

    Wady:
    - gubi zasięg (i to nie jest wina sieci - sprawdzone)
    - sposób blokowania klawiatury (łatwo o przypadkowe odblokowanie klawiatury i wyłączenie telefonu)
    - trzeszczące klawisze podczas pisania,
    - kurz pojawiający się pod szkłem osłaniającym wyświetlacz,
    - słaba jakość dźwięku podczas rozmowy.

    podsumowując: nie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 29 paź 2014, 21:10
  • ixi  mail
    Telefon z wygladu ok, ale przy odbieraniu najpierw słychac jakies szmery i hałasy, rozmowa jakby ktos był pod ziemia, porazka. Czesto tez w ogole nie słychac rozmówcy, co z tym robic???juz od razu do naprawy?
    .finemedia.pl | 28 paź 2014, 12:10
  • antipro
    Po pewnym czasie wychodzi parę niedociągnięć.
    1)Nie można, przynajmniej na nie potrafię, wyłączyć zarówno dzwonków ani wibry, a wibra jest bardzo silna i tak ją słychać z kieszeni.
    2) Ograniczona liczba znaków przy tworzeniu kontaktów, nie da się zwykle wpisać całego imienia i nazwiska.
    3) Zegar nie przestawia się automatycznie przy zmianie czasu.
    Są to rzeczy, które irytują przy pszesiadce z głuptaka LG GU230
    4) Długo musiałem naszukać się, aby pisać smsy z polskimi znakami

    Do zalet zalczam głośny dzwonek, niezły aparat, latarkę oraz czas działania na baterii.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 13:10
  • R E K L A M A
  • JANEK
    Mam ten telefon od około roku, jest kiepski
    minusy:
    - bardzo kiepskie kąty widzenia wyświetlacza
    - tylna klapka odpada nawet gdy upadnie z kilku centymetrów
    - obudowa tylna szybko się rysuje
    - beznadziejny aparat 5mpx, kiedyś 2mpx robiły lepsze fotki

    plusy:
    - dosyć dobra bateria
    - bardzo dobra i jasna latarka
    Przy jego zakupie kierowałem się opiniami stąd ale ponownie na pewno bym go nie kupił.
    .189.219.245.skyware.pl | 16 paź 2014, 10:10
  • Janusz
    Odradzam zakup tej aparatu.Właśnie dzisiaj odebrałem z kolejnej naprawy gwarancyjnej - tym razem powód :nie ładowanie baterii (chyba że ładowany był na wyłączeniu),rozładowanie już po 2-3 dniach.Wynik z servisu: uszkodzona bateria ,którą należy zakupić ponieważ gwarancja na baterię już minęła (tylko 6 m-cy ).Wcześniej było rozłącznie samoistne ( i też servis ).Powiem szczerze że po doświadczeniach z tym aparatem mój podziw dla f-y Samsung "rozleciał się w pył i proch".Tak więc teraz szukam baterii a co będzie dalej ...........może śmietnik ?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 21:09
  • Grzegorz
    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego telefonu. Właśnie zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś nowego smartfona, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że pozostanę przy S5610. Miałem już kiedyś dotykowego smartfona i pomimo, że był zupełnie nowy to po miesiącu użytkowania pozbyłem się go z wielką radością. Jestem zwolennikiem telefonów z klasycznymi klawiaturami i na chwilę obecną uważam,że S5610 jest jednak całkiem dobry. Wielką jego zaletą jest naprawdę dobra bateria.Szkoda, ze brakuje w nim WiFi, no ale trudno, nie wszystko można mieć naraz. Polecam ten model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 23:09
  • Kill Bill  mail
    Dobry klasyczny telefon. Działa bez zarzutu, dobre zdjecia, łatwa obsługa. Polecam
    .centertel.pl | 09 wrz 2014, 21:09
  • wika
    Mam radę dla osób mających problem z samoistnym wyłączaniem sie tego modelu. Tez miałam z tym problem . Zastanowiło mnie, że telefon wyłączał się przede wszystkim gdy nosiłam go w torebce, podczas ruchu , w etui itp. Patrząc na włożoną baterię , miałam wrażenie, że nie styka ona dokładnie z telefonem. Włożyłam kawałeczek papierka w miejsce styku baterii (jej dolny koniec) z obudową telefonu. Czyli papierek leciuteńko dopycha styk baterii ze stykiem w obudowie telefonu. Odpukać, od tej pory jest spokój, telefon nie wyłącza się sam :) Czytałam w różnych miejscach w necie o tym problemie tego modelu. Może tu jest "pies pogrzebany" , że nie ma odpowiedniego styku baterii z telefonem ??
    U mnie włożona karteczka , jak narazie, pomogła. Jednak nadal uważam, że to jest wada tego modelu, bo tak byc nie powinno.
    .142.citypartner.pl | 02 wrz 2014, 14:09
  • uzytkownik
    Przy zmianie hasła w activesync (poczta exchange/active directory) nie synchronizuje kontaktów. Trzeba przywracać do ustawien fabrycznych i konfigurować pocztę i synchronizację jeszcze raz. DevVersion S5610CXMH1 CsC:s5610PLSMD4.
    Jeśli ma służyć tylko do rozmowy więc po co przepłacać? :)
    .static.ip.netia.com.pl | 14 sie 2014, 12:08
  • gloria
    Witam,mam ten telefon od paru miesięcy i chyba juz sie do niego przekonalam bo naprawde trudno znalezc obecnie dobry klasyczny telefon , Zastanawiam sie tylko czy nie mozna by zainstalowac jakiegos dodatkowego oprogramowania aby dodac wiecej funkcji do tego telefonu. Poza tym pomimo zmiany zapisu SMS na karcie pamieci zapisuje sie tylko 300smsów co troche mnie denerwuje.
    .internetia.net.pl | 12 sie 2014, 21:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,5%   17,1%   39,4% 
 Wszystkich opinii: 586. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.138.53
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.