Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 994 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,6%   16,7%   39,8% 
 Wszystkich opinii: 576. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • johnyy
    Udało komuś się zalogować w aplikacji "IM" na facebooka? Mi ciągle wyskakuje błąd... Inne zauważone problemy: Telefon często miał problemy z zasięgiem, z tego powodu nie można się dodzwonić ani pisać/odbierać smsy. Problem rozwiązany poprzez zmiane "tryb" pracy sieci" z "automatyczny" na "GSM".
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lip 2014, 21:07
  • Fury161
    Ten model telefonu używam od 14 miesięcy. Kiedy go nabyłem,czytałem dość sporo negatywnych opinii o nim. Na szczęście okazały się one nieuzasadnione (w moim przypadku). Telefonik spisuje się naprawdę dobrze. Świetne podświetlenie diodą (przydaje się nader często - robi czasami za nocną lampkę). Nie mam żadnych problemów z zasięgiem,anteną,czy głośnikami-wszystko działa OK. Z radia też korzystałem swego czasu regularnie-bez zastrzeżeń. Robi niezłe zdjęcia. Bateria wytrzymuje ok. tygodnia. (Kilka rozmów i SMSów dziennie).

    Jest też kilka malutkich wad, ale są one naprawdę mało istotne. Pierwszą jaką zauważyłem to brak reakcji (a raczej opóźniona) przycisku nawigacyjnego (tego kwadratowego na środku) podczas korzystania z telefonu na mrozie. Drugą jest za mała ilość SMSów, które mogą być przechowane w pamięci. Jest tylko 300 - dla mnie nieco za mało.
    .adsl.inetia.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • ula  mail
    Ten telefon nadaje się tylko do dzwonienia- nie kupujcie do niego karty pamięci bo zacznie się zawieszać.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 21:07
  • R E K L A M A
  • hojutek
    Fenn - standardowy problem .. są 2 wyjścia :

    1) zakupić szybszą karte pamieci, np klasy 10
    2) zapisywać zdjęcia na pamięci telefonu

    wtedy ten problem sie nie pojawia :)
    .dynamic.vectranet.pl | 09 lip 2014, 00:07
  • Fenn
    Posiadam ten model od prawie roku
    Ogółem bardzo sobie go chwalę
    świetny aparat, jakość też dobra, bateria nie do pobicia
    przydatna latarka
    jak dla mnie są tylko 2 minusy
    - nie czyta nazw plików powyżej 52 znaków
    -czasami aparat robi zdjęcia które na miniaturze wyglądają dobrze a po przesłaniu na komputer nic nie widać
    .ksiezyc.pl | 04 lip 2014, 18:07
  • ktoś tam taki
    Witam.
    Telefon zakupiłem w marcu 2013 roku do dnia dzisiejszego nie mam z nim żadnego problemu, bateria po wykonaniu 3 krotnego cyklu całkowitego rozładowania i naładowania po 12 godzin, trzyma tydzień (czasami nawet zapominam kiedy ostatnio ładowałem baterię).
    Telefon kupiłem w Media Markt za 320 zł, nie chce zapeszać ale nie zamieniłbym go na żadnego Smartfona (co próbowałem uczynić 2 dni temu) i natychmiast mi się odechciało gdyż zakupiłem Smartfon Samsung Galaxy S4 mini i TRAGEDIA, TRAGEDIA I JESZCZE RAZ TRAGEDIA a dokładnie chodzi o baterię w nocy schodziło mi prawie 30%, w ciągu dosłownie 7 godni bateria z 100% spadła do 8% przy wykonaniu jednego połączenia które trwało może z 3 minuty i napisaniu trzech sms-ów.
    Smartfon oddałem i na szczęście przyjęli reklamację i oddali mi całą kwotę uffff.
    Nie zamienię Samsunga GT-S5610 na żaden inny telefon a już tym bardziej Smartfon (słyszę tu i ówdzie że ludzie ładują swoje Smarty prawie każdego dnia maksymalnie co 2 i pół dnia)
    Telefonik ma jeden minus ograniczenie sms-ów do 300 no cóż trudno ale to nie przeszkoda ja tam trzymam sobie zawsze ze 100 sms resztę kasuję.
    Mam tylko pytanie czy ktoś zna jakąś aplikację gdzie ją dokładnie znaleźć aby na ekranie telefonu w chwili gdy ekran jest wygaszony pojawiało się jakieś powiadomienie (kolorowa ikonka) o nieodebranym połączeniu oraz smsi-e????
    Nie chce zapeszyć ale jak mi ten wysiądzie to kupię ten sam telefon nie mam zamiaru ryzykować z innymi a ten spadł mi już 4 razy na panele i na kafelki i działa bez zastrzeżeń.
    .dynamic.chello.pl | 02 lip 2014, 21:07
  • joytehhh
    Najlepszy telefon jaki może być :) aparat super fotki robi, muzyka gra bardzo głośno, telefon ma znakomitą baterie, spokojnie przy użytkowaniu trzyma 5 dni, ekran może być, słabe kąty widzenia, ale mi to nie przeszkadza, bo na telefon patrzy sie przecież na wprost :) zasięg trzyma znakomicie, rozmowy głosowe na wysokim poziomie, bez żadnych trzasków itp, klawiatura do smsów idealna, telefon malinka ;) bardzo mocna latarka, genialne macro w aparacie, ja już mam dość smartfonów, na 2 lata mam spokój ;) 10/10 !
    .play-internet.pl | 21 cze 2014, 12:06
  • Dario70
    Co tu dużo pisać.Ten model to totalna porażka w porównaniu z S7220 rocznik 2008 którego też używam. Wady:1.samoczynny reset lub notoryczne samo wyłączenie się telefonu nawet po zmianie softu na najnowszy w serwisie 2.oglądanie filmików na nim to mordęga,film który S7220 odtwarza bez zająknięcia a mogą to być filmy naprawdę długie i w różnych formatach ten telefon albo w ogóle nie odtworzy i wywali komunikat o złym formacie albo będzie odtwarzał w zwolnionym tempie 3.aparat to jednym słowem dno,zdjęcia należy robić tylko w słoneczny dzień bo inaczej ani lampa ani nawet zewnętrzne oświetlenie nic nie pomogą 4.odtwarzacz to też dziwne urządzenie z karty pamięci wyświetla tylko połowę zawartości bo "nie czyta nazw powyżej 52 znaków" 5.jakość rozmów poniżej krytyki nie dość że cichy to jeszcze dzwięk jest dziwnie przytłumiony 6.wyświetlacz porażka,stary S7220 bije go na głowę 7.części drogie i mało dostępne,tylna klapka na baterię to koszt używanego telefonu w niezłym stanie 8.trzy nędzne motywy do wyboru bez możliwości rozszerzenia o własne tak jak w S7220 itd itp Lista wad długa a zaleta tylko jedna-naprawdę dobra i długo trzymająca bateria.Podsumowując to szrot nie dorastający do pięt poczciwemu S7220 który ma u mnie dożywocie.
    .wroclaw.mm.pl | 15 cze 2014, 15:06
  • Brodacz
    Nie wiem co chcecie od tego telefonu, ja nie mam z nim żadnych problemów, wszystko śmiga jak należy - aparat bardzo dobry, bateria trzyma długo, internet bez zarzutów pod warunkiem, że sie sciągnie na niego opere mini, bo wgrana przegladarka dziwnie strony wyświetla, może ci co tak narzekają dostali jakieś wadliwe modele? Natomiast ja jak najbardziej polecam ten telefon.
    .play-internet.pl | 12 cze 2014, 01:06
  • sara
    mam ten telefon od dwóch lat. Jestem zadowolona. czasem się zawiesi i wyłączy ale tylko wtedy gdy chce coś szybko zrobić. Bareria trzyma mi 3 dni ale to tylko dlatego ze dużo dzwonie i pisze. a gdygo nie używam nawet 5. Polecam ten telegon
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 maj 2014, 19:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,6%   16,7%   39,8% 
 Wszystkich opinii: 576. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.147.84
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.