Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 193 telefony  |  139 486 opinii  |  720 testów  |  5 584 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,3%   16,6%   40,1% 
 Wszystkich opinii: 561. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Raf
Witam! Zawsze byłem i jestem nadal zwolennikiem telefonów klasycznych. Miałem Nokię 515, a obecnie mam Samsunga S5610. Samsung w stosunku do Nokii 515 ma kilka potrzebnych funkcji. Blokada aplikacji, moim zdaniem potrzebna funkcja, która umożliwia zablokowanie kodem wybranych aplikacji na sms-y, zdjęcia itd. Tego nie ma w Nokii. Możliwość powiększenia liter sms-a klawiszem przeznaczonym do regulacji głośności-super sprawa. Dedykowany klawisz aparatu i naprawdę długa praca na baterii. Aparat też moim zdaniem jest lepszy w Samsungu. No i co ważne, to wszystko można mieć za połowę ceny Nokii. Oba te telefony są naprawdę dobre, ale Nokia za jakość wykonania (aluminium, gorilla glass) każe sobie 2 razy więcej zapłacić. Wybór to po prostu kwesta preferencji i gustu, a także zawartości portfela.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  15 kwi 2014, 15:04
uwaga to złom
Witam. Posiadam ten tel. od pół roku i ostatnio często chodzi mi po głowie myśl, ze po prostu przejadę tego szajsunga samochodem. Znam dwie osoby które mają ten sam model i dzieje sie to samo. Czyli często się sam wyłącza bez powodu, i resetuje a nawet też wyłącza podczas rozmów.
*.172.186.107  |  11 kwi 2014, 14:04
Freelancer  mail
Ostatnio postanowiłem się zaopatrzyć w jakiś nowszy model telefonu (jeszcze tradycyjnego). Wziąłem pod uwagę 2 modele: Samsunga S5610 i Nokie 515. Nie łatwo było mi się zdecydować który z tych dwóch modeli jest wart i godny polecenia. Postanowiłem w tym celu poradzić się znawców i osób fachowych by poradzili mnie oraz przekonali do jednego z tych dwóch modeli. Okazało się że godny uwagi i wart polecenia jest zdecydowanie i nieporównywalnie Samsung S5610 na którego się zdecydowałem ostatecznie. I przyznam że podjąłem mądrą decyzję, tym bardziej że już jestem w posiadaniu tego modelu, przez co jestem bardzo zadowolony. Nie mam absolutnie żadnych wątpliwości ani złej oceny o tym modelu, gdyż jest więcej niż godny polecenia. No i oczywiście postanowiłem zostać bardzo wierny tej marce odnośnie telefonów jak i smartfonów.
Z drugiej strony trzeba sobie powiedzieć otwarcie i zdecydowanie, że jeśli chodzi o telefonie i smartfony, to Samsung w bardzo ogromny sposób stał się najsilniejszą konkurencją na rynku która wypiera inne marki smartofnów.
PS. Ci którzy dali negatywne opinie o tym modelu Samsunga, stwierdzę jedno. Nie mieli go nigdy w rękach a ich negatywy są bezpodstawne!!!
POLECAM TEN TELEFON W 100% !!!!!!!!!!!!
*.mazol.com  |  11 kwi 2014, 01:04
emil
Telefon posiadam od ponad roku, często wyciągając go z kieszeni widzę, że jest wyłączony. Podczas wybierania numeru telefon wyłącza się lub resetuje. Różna wysokość skoku klawiszy to istny dramat przy pisaniu smsów. Podczas gdy inni użytkownicy tej samej sieci, w której jestem mają pełny zasięg, ja nie mam go wcale lub pojawia się i znika jedna kreska. Nie polecam.
*.uznam.net.pl  |  10 kwi 2014, 22:04
Wojtek
Jestem jednym z tych użytkowników tego telefonu, którym on się wyłącza / resetuje.
W moim przypadku jest to wina uszkodzonego gniazda ładowarki, chociaż zdarza się, że telefon samoistnie bez wyraźnego powodu się resetuje.
Druga irytująca rzecz, to bardzo ciche odtwarzanie muzyki w słuchawkach po uprzednim wykonaniu/odebraniu rozmowy bez słuchawek.
Trzecia sprawa to samowłączający się głośnik podczas uzywania słuchawek w trakcie odtwarzania muzyki.
Nie jest to kwestia zużycia telefonu, praktycznie od nowości ten problem wystepuje.
*.80-202-109.nextgentel.com  |  07 kwi 2014, 20:04
Tajson
Telefon mam od niedawna, kupowałem bez simlocka w media expert. Generalnie uważam, że spełnia on wszystkie moje wymagania. łatwy w obsłudze, dobry aparat (jak na tę cenę, to nawet bardzo dobry), mocna obudowa -jeszcze mi nie spadl, ale na pewno plastik bylby bardziej ryzykowny. ma parę niedognięć charakterystycznych dla telefonów w tej klasie. nie narzekalbym chociazby, gdyby odbieral wifi, moglby miec tez troche wieksza pamiec na smsy, ja rzadko wysylam, ale lubie magazynowac. poza tym wszystko ok, wiec daje pozytywa
*.snelis.com  |  03 kwi 2014, 23:04
Gregorio
Mam ten telefon od 2 miesięcy, miałem problem z zasięgiem. Dla jasności mam Play. Zrobiłem następującą rzecz: Ustawiłem ręcznie najmocniejszą sieć jaka łapała zasięg najczęściej. Rezultat: nie gubi zasięgu i bateria trzyma około 2 dni dłużej niż przed zmianą. Poza tym telefon sprawuje się przyzwoicie. Jeśli ktoś oczekuje wodotrysków to niestety nie na tym telefonie. Ale to nie urządzenie które pierze sprząta i gotuje to tylko telefon i nie oczekujcie że będzie robił wszystko. Ja polecam go tym którzy szukają telefonu prostego w obsłudze z dobrze trzymającą baterią i podstawowymi dodatkami.
*.takt.eu  |  01 kwi 2014, 03:04
Borek
Witam, także mam ten telefon - no wada to taka, że się wył. i to prawda w 100%. Mi akurat jak odp na sms i jedyny ratunek, to podświetlić odbiorcę i ponowne zjechanie na dół (mimo takiego banału, naprawdę ciężko było do tego dojść), także jak spada, no to bateria wlatuje :( Jakiegoś szału estetycznego nie ma, ale bateria w porównaniu do nokii, które miałem, jest o niebo lepsza. Ogólnie telefon spoko, ale dla ludzi, którzy wykorzystuja telefon wyłącznie do dzwonienia :P, a no i nie czyta niektórych formatów zdjęć :P To tyle :)
*.tktelekom.pl  |  24 mar 2014, 11:03
Seba
Telefon dobry i dobry aparat. Bateria trzyma długo, pod warunkiem, że nie odbywa się irytujące i zbyt częste skanowanie sieci przez telefon, w przypadku braku nawet moment zasięgu- a to wykańcza baterię.
Jest na to jednak sposób wchodzimy w ustawienia, sieć, wybór sieci i dajemy na: ręczny (tam nastawiamy na swoją sieć). Jeśli nie korzystamy z szybkiego internetu to polecam wyłączyć tryb UMTS i nastawić na GSM, no chyba ze mamy idealny zasięg 3G i nie zależy nam na czasie pracy baterii. Pewna wada to jak wysyłamy sms-a, to tej czynnosci nie da się anulować. No i trochę niestandardowa długość telefonu. Ogólnie polecam.
*.6.ftth.classcom.pl  |  07 mar 2014, 13:03
Mateusz98
@Krzysiekxx21 Myślę, że to powinno ci pomóc. Aparat -> Kamera -> Tryb nagrywania -> Normalny. Pewnie miałeś ustawione na Limit wiadomości i dlatego ci się tak szybko wyłączało.
*.cdma.centertel.pl  |  01 mar 2014, 14:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,3%   16,6%   40,1% 
 Wszystkich opinii: 561. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.133.189
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.