Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 832 opinie  |  650 testów  |  5 441 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,4%   17,3%   39,3% 
 Wszystkich opinii: 588. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • bogszydlowski  mail
    Zakupiłem telefon komórkowy Samsung GTS5610. Niestety był to najgorszy zakup telefonu, jaki dokonałem od kilkudziesięciu lat . Dwukrotnie składałem reklamację.Serwis stwierdził ,że ten telefon jest zgodny z normą producenta.Przy pierwszej reklamacji wymieniono mikrofon , przy drugiej reklamacji odesłano telefon jako sprawny, nic nie robiąc. Telefon w dalszym ciągu jest wadliwy, ponieważ przy pierwszym połączeniu rozmowa jest niemożliwa z uwagi na trzaski i złą słyszalność i muszę połączenie powtórzyć, aby móc rozmawiać. Chciałbym wiedzieć, czy tak wielka Firma może sobie pozwolić na wypuszczenie takiego bubla i nie zareagować prawidłowo na reklamację klienta. Myślę ,że ktoś odpowiedzialny za dobre imię firmy nie powinien tego lekceważyć.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lis 2014, 11:11
  • Dario70  mail
    Powiem wprost sprzedałem ten szrot dołożyłem parę złociszy i teraz cieszę się z nowiutkiego Samsunga GT B2710 i czuję się jakbym przesiadł się z Wołgi do Mercedesa.Koniec z samoczynnym restartem i wyłączaniem się,muza śmiga jak ta lala,nic nie muli no i do tego zero strachu przed wodą i innymi okolicznościami przyrody.
    .wroclaw.mm.pl | 12 lis 2014, 23:11
  • Normalny użytkownik - tradycjonalista
    Zalety:
    - dobra, długo trzymająca bateria
    - dobry aparat foto

    Wady:
    - gubi zasięg (i to nie jest wina sieci - sprawdzone)
    - sposób blokowania klawiatury (łatwo o przypadkowe odblokowanie klawiatury i wyłączenie telefonu)
    - trzeszczące klawisze podczas pisania,
    - kurz pojawiający się pod szkłem osłaniającym wyświetlacz,
    - słaba jakość dźwięku podczas rozmowy.

    podsumowując: nie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 29 paź 2014, 21:10
  • R E K L A M A
  • ixi  mail
    Telefon z wygladu ok, ale przy odbieraniu najpierw słychac jakies szmery i hałasy, rozmowa jakby ktos był pod ziemia, porazka. Czesto tez w ogole nie słychac rozmówcy, co z tym robic???juz od razu do naprawy?
    .finemedia.pl | 28 paź 2014, 12:10
  • antipro
    Po pewnym czasie wychodzi parę niedociągnięć.
    1)Nie można, przynajmniej na nie potrafię, wyłączyć zarówno dzwonków ani wibry, a wibra jest bardzo silna i tak ją słychać z kieszeni.
    2) Ograniczona liczba znaków przy tworzeniu kontaktów, nie da się zwykle wpisać całego imienia i nazwiska.
    3) Zegar nie przestawia się automatycznie przy zmianie czasu.
    Są to rzeczy, które irytują przy pszesiadce z głuptaka LG GU230
    4) Długo musiałem naszukać się, aby pisać smsy z polskimi znakami

    Do zalet zalczam głośny dzwonek, niezły aparat, latarkę oraz czas działania na baterii.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 13:10
  • JANEK
    Mam ten telefon od około roku, jest kiepski
    minusy:
    - bardzo kiepskie kąty widzenia wyświetlacza
    - tylna klapka odpada nawet gdy upadnie z kilku centymetrów
    - obudowa tylna szybko się rysuje
    - beznadziejny aparat 5mpx, kiedyś 2mpx robiły lepsze fotki

    plusy:
    - dosyć dobra bateria
    - bardzo dobra i jasna latarka
    Przy jego zakupie kierowałem się opiniami stąd ale ponownie na pewno bym go nie kupił.
    .189.219.245.skyware.pl | 16 paź 2014, 10:10
  • Janusz
    Odradzam zakup tej aparatu.Właśnie dzisiaj odebrałem z kolejnej naprawy gwarancyjnej - tym razem powód :nie ładowanie baterii (chyba że ładowany był na wyłączeniu),rozładowanie już po 2-3 dniach.Wynik z servisu: uszkodzona bateria ,którą należy zakupić ponieważ gwarancja na baterię już minęła (tylko 6 m-cy ).Wcześniej było rozłącznie samoistne ( i też servis ).Powiem szczerze że po doświadczeniach z tym aparatem mój podziw dla f-y Samsung "rozleciał się w pył i proch".Tak więc teraz szukam baterii a co będzie dalej ...........może śmietnik ?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 21:09
  • Grzegorz
    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego telefonu. Właśnie zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś nowego smartfona, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że pozostanę przy S5610. Miałem już kiedyś dotykowego smartfona i pomimo, że był zupełnie nowy to po miesiącu użytkowania pozbyłem się go z wielką radością. Jestem zwolennikiem telefonów z klasycznymi klawiaturami i na chwilę obecną uważam,że S5610 jest jednak całkiem dobry. Wielką jego zaletą jest naprawdę dobra bateria.Szkoda, ze brakuje w nim WiFi, no ale trudno, nie wszystko można mieć naraz. Polecam ten model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 23:09
  • Kill Bill  mail
    Dobry klasyczny telefon. Działa bez zarzutu, dobre zdjecia, łatwa obsługa. Polecam
    .centertel.pl | 09 wrz 2014, 21:09
  • wika
    Mam radę dla osób mających problem z samoistnym wyłączaniem sie tego modelu. Tez miałam z tym problem . Zastanowiło mnie, że telefon wyłączał się przede wszystkim gdy nosiłam go w torebce, podczas ruchu , w etui itp. Patrząc na włożoną baterię , miałam wrażenie, że nie styka ona dokładnie z telefonem. Włożyłam kawałeczek papierka w miejsce styku baterii (jej dolny koniec) z obudową telefonu. Czyli papierek leciuteńko dopycha styk baterii ze stykiem w obudowie telefonu. Odpukać, od tej pory jest spokój, telefon nie wyłącza się sam :) Czytałam w różnych miejscach w necie o tym problemie tego modelu. Może tu jest "pies pogrzebany" , że nie ma odpowiedniego styku baterii z telefonem ??
    U mnie włożona karteczka , jak narazie, pomogła. Jednak nadal uważam, że to jest wada tego modelu, bo tak byc nie powinno.
    .142.citypartner.pl | 02 wrz 2014, 14:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,4%   17,3%   39,3% 
 Wszystkich opinii: 588. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Praca domowa
» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.163.168.15
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.