Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 287 telefonów  |  102 466 opinii  |  650 testów  |  4 522 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung GT-S5360 Galaxy Y



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   22,6%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 230. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • curacaaro
    Był to mój 1 smartphone... co mogę o nim powiedzieć? Jeśli szukasz taniego telefonu i chcesz jedynie przeglądać internet dzwonić i pisać, trochę muzyki ewentualnie sporadyczne zdjęcia, to mogę Ci go polecić! Ja męczyłem się z nim 3 lata. Na plus fakt, że jest mały i dobrze nosi sie go w kieszeni. Jednak klapka tragedia wystarczy mały upadek, a telefon rozkłada się na części. Wielki plus to ekran!!! Nie chodzi mi o kąty widzenia, które nie są dobre, lecz o sam ekran. Telefon spadł mi kilkanaście razy nawet ze schodów - ekran wyszedł cały! Zero pęknięć lekkie ryski. A o wiele droższy model jak samsung galaxy s3 spadł ze stołu i ekran pękł.
    .dynamic.mm.pl | 28 sie 2014, 14:08
  • Telefon na szczęście zastępczy
    Witam wszystkich. Nie polecam telefonu. Klawiatura jest zrobiona do małych palców (kiedyś trafiłem na zmianę języka wpisując kropkę, bo ikona trybika jest obok) ładowanie jest w tragicznym miejscu - wszystkie dotychczasowe Samsungi mają na dole - boczny przycisk nie wyłącza budzika, a dolny nie odbiera połączeń (co się przydaje jak się zepsuje ekran) tak jak mój aktualny. Stan baterii przydał by się w procentach i klawisze pod ekranem nie świecą. Nie wiem gdzie jest zmiana przechowywania zdjęć (karta czy pamięć urządzenia). Jak się dodaje kolejny ekran i czemu nie da się włączyć transmisji danych inaczej niż przez ustawienia? Całe szczęście, że za maksymalnie dwa tygodnie go oddaję, bo mój jest w naprawie! Lepsza jest następna wersja czyli galaksy s3 mini. Ekran jest większy więc mieści się wszystkiego więcej. To był mój pierwszy smartfon. Nie warto oszczędzać i się potem wściekać! Jeszcze jeden problem. Ponieważ obudowa jest na zatrzaski to gdy spada na komputer (łatwo się wyślizguje z ręki) a potem na podłogę to wszystko wypada. Całe szczęście, że nie karta sim, ani karta pamięci! Za ten telefon dał bym maksymalnie 100 zł!
    .ibd.gtsenergis.pl | 03 lip 2014, 09:07
  • opsops
    Posiadam telefon od kwietnia 2012. Na początku byłam nim zachwycona, ponieważ był to mój pierwszy smartfon. Działał szybko, nie zawieszał się, ogólnie ok.
    Po dwóch latach:
    - ZACINA SIĘ -.-
    - zdarza się, że mam full zasięgu a pisze "tylko połączenia alarmowe" i dopiero po wyłączeniu telefonu można normalnie dzwonić i wysyłać smsy,
    - sam się wyłącza (czasem kilkakrotnie w ciągu dnia),
    - pojawia się komunikat "niespodziewanie wyjęto kartę pamięci", po czym się nieraz wyłącza (również czasem kilkakrotnie w ciągu dnia),
    - słaba bateria - gdy go używam intensywnie, muszę podpinać do ładowarki nawet do 3x dziennie,
    - baaaardzo mało pamięci wewnętrznej, mam zaledwie kilka aplikacji,
    - ma dużo niepotrzebnych aplikacji, których nie da się usunąć
    - wczoraj wieczorem nie chciał się ładować, ładował się kilka sek. po czym przestawał i tak było kilkadziesiąt razy w ciągu kilku minut, po czym wyłączyłam go, po odłączeniu od ładowania cały czas wyświetla się ikonka, że jest 100% baterii,
    - gdy działa w tle pou wszystko się zawiesza,
    - gdy słucham muzyki inne aplikacje lub gry zawieszają się.

    To były minusy, teraz plusy:
    - jak na 2mpx. robi ładne zdjęcia (mój znajomy patrząc na zdjęcie zrobione tym telefonem stwierdził, że to 4mpx.)
    - jest mały - dobrze się go trzyma w piórniku i korzysta na sprawdzianach :D
    - lekki,
    - nie mam problemów z dzwonieniem.

    Ogólnie to na początku było ok, teraz po dwóch latach jest masakra. Polecam początkującym ze smartfonami.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 cze 2014, 14:06
  • R E K L A M A
  • NoNick
    Witam.
    Mam telefon 3 lata, wziąłem go na umowę w roku 2011 początkiem stycznia, więc moje relacje będą wiarygodne.
    Wziąłem go w ofercie mix 30 w T-mobile (Tak-Tak) Dokładnie spłaciłem 950zł (od ręki kosztował 400-600zł) Oferta w t-mobile spoko, polecam :) Ale po tym czasie nówkę można kupić za 200zł.
    Pozwólmy, że przejdę do rzeczy.
    Telefon średni dla tych, co nigdy nie mieli smartfona. Pozwolę sobie wymienić jego zalety i wady.

    Zalety:
    -Mały
    -Głośnik nawet głośny (cichy taki nie jest jak wypominają)
    -Nie zacina się przy standardowej pracy (dzwonienie, sms-owanie, pisanie e-mail-i)
    -Czystość dźwięku.
    -Lekki
    -Wygodny

    Wady:
    -Bardzo słaby procesor (0.8Ghz)
    -Mało pamięci ram (wbudowana 384mb, do użycia 290mb)
    -Aparat to katastrofa
    -Nie odporny na upadki
    -Słaba bateria
    -Na wyświetlaczu widać pixele
    -Nie działają bardziej rozbudowane gierki
    -Do gier typu Castle Clash on się zupełnie nie nadaje (po grze dłuższej, niż 2 minutach zawiesza się)
    -Przy większej karcie pamięci ma spore ścinki
    -Drogi
    -Nigdy praktycznie nie można się do mnie dodzwonić (nie chodzi tu o zasięg a o sam telefon. W dodatku zła jakość mikrofonu i głośnika do rozmów)


    Jednymi słowy, nie polecam tego "smartfona" :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 cze 2014, 17:06
  • maximal
    Do Natalka. ;):
    "Oczywiście nie spodziewajcie się dużej ilości pamięci RAM, ale co to za sztuka kupić kartę pamięci?"
    Od kiedy karta pamięci bez zaawansowanych modyfikacji rozszerza pamięć RAM?
    Opinie takich ludzi są zbyteczne dla świata elektroniki.
    Miałem tego Samsunga, może 2 lata temu jeszcze dawał radę, ale obecnie nie nadaje się nawet do dzwonienia.
    Pozdrawiam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 maj 2014, 22:05
  • warto
    Mam go już 1,5 roku sprawdzał sie świetnie. Jego wielkość jest bardzo pozytywna, możemy go wszedzie schować szegołnie na sprwadzianach :D Lubię mieć dużo aplikacji ale tu teraz mam problem... telefon się zacina, nie dochodza mi wiadomości(od miesiąca).
    Nie polecam go dla osób, które lubią się bawić aplikacjami...
    za to jest najlepszy dla tych co lubi pisać wiadomości i dzonić. popstawa :) Szału nie ma ale jest prosty i wystarczający :) Sprawdzał się bardzo dobrze to tego czasu...
    .dynamic.mm.pl | 13 maj 2014, 18:05
  • Krejzol !!!
    Super telefon dla każdego ! Mieści się w kieszeni ^^ Wszystko jest, co powinno być w telefonach : Wi - Fi , Android , Aparat (Filmy , zdjęcia w wysokiej jakosci :D) i te ceny :D . Nie będę sie rozpisywała, ale telefon jest spoko heh :CC
    .219.100.102 | 12 maj 2014, 09:05
  • karo~
    Kupiłam Young'a w listopadzie '12 i wydaje mi się, że mogę śmiało go ocenić po takim czasie użytkowania.
    Po wyjęciu z pudełka i ogarnięciu tego, że po raz pierwszy w życiu trzymam w ręce ten upragniony smartfon z Androidem (tak, wtedy on był moim marzeniem), byłam przeszczęśliwa. Działał szybciutko, sprawnie, rozmawiało się genialnie. Po pewnym czasie, kiedy zaczęłam pobierać na niego aplikacje, korzystać z Young'a bardziej intensywnie... zaczął zawodzić. I zawodzi już około rok. Zacina się, potrzebuje kilkunastu sekund żeby z menu przejść do pulpitu i wyświetlić aplikacje (nie zawsze, ale często), sam wychodzi z aplikacji. Ostatnio poważnie mnie zdenerwował bo nagle ni stąd, ni zowąd - przestał dawać możliwość wykonywania/odbierania połączeń. Musiałam 4 razy go wyłączyć i włączyć żeby zaczął działać poprawnie.
    Podsumowując, jeżeli ktoś się nad nim zastanawia to niech natychmiast przestanie i zwróci uwagę na lepsze modele. Lepiej dopłacić ~200 zł i nie musieć sobie szargać nerwów!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 maj 2014, 19:05
  • JJ
    Witam telefon użytkowałem przez rok, więc mogę coś na jego temat powiedzieć, jest to najniższa klasa jeśli chodzi o smartphony z androidem.

    - tani
    - mały/wygodny
    - funkcjonalny
    - android 2.3.6
    - wytrzymały/bateria

    -- mała pamięć wewnętrzna
    -- słaby aparat
    -- słaby głośnik
    -- mało pamięci ram, przy aplikacjach typu FB będzie niestabilnie działał

    Dla mnie bardzo dobry telefon, niestety wyprałem go, a wodoodporny on nie jest. ;x
    .wic0m.net.pl | 13 kwi 2014, 16:04
  • seeyou
    Ja mam telefon od 2010 roku i do tej pory działa świetnie
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 kwi 2014, 20:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   22,6%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 230. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
» Alcatel POP D5
» Alcatel POP D3
» Samsung Galaxy Mega 2
Aktualności:

» Huawei: nowe zdjęcia Mate 7 i szafirowy P7
» IUNI U3 z ekranem 2K
» LG G Watch R zaprezentowany oficjalnie
» Samsung Gear S: nowy smartwatch z Tizenem
» Goclever Insignia 1010 Business: Windows i niezła specyfikacja
» Tablet 3G z Biedronki
» HTC Desire 510 zaprezentowany oficjalnie
» iPhone 6: kolejny przeciek
» Co Archos zaprezentuje na IFA?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.200.85
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.