Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  102 091 opinii  |  650 testów  |  3 836 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung GT-S5360 Galaxy Y



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,7%   21,6%   20,7% 
 Wszystkich opinii: 222. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
JJ
Witam telefon użytkowałem przez rok, więc mogę coś na jego temat powiedzieć, jest to najniższa klasa jeśli chodzi o smartphony z androidem.

- tani
- mały/wygodny
- funkcjonalny
- android 2.3.6
- wytrzymały/bateria

-- mała pamięć wewnętrzna
-- słaby aparat
-- słaby głośnik
-- mało pamięci ram, przy aplikacjach typu FB będzie niestabilnie działał

Dla mnie bardzo dobry telefon, niestety wyprałem go, a wodoodporny on nie jest. ;x
*.wic0m.net.pl  |  13 kwi 2014, 16:04
seeyou
Ja mam telefon od 2010 roku i do tej pory działa świetnie
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  06 kwi 2014, 20:04
Nusic
Miałem ten telefon 2 lata i co? I nic, telefon zacina się nie na moje standardy + po 1,5 roku padła płytka główna...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  05 kwi 2014, 13:04
Martyna
Telefon posiadam od września 2012r i jest to jedna wielka tragedia. Zaczęło się w czerwcu 2013r kiedy głośnik i mikrofon przestał działać (rozmawiając z kimkolwiek przez telefon słyszałam co piąte/szóste słowo i na odwrót), dodatkowo strasznie się zawiesza i bateria działa max 30 min przy korzystaniu z internetu. Telefon poszedł do naprawy. Po powrocie telefon był w gorszym stanie technicznym niż przed naprawą, oczywiście głośnik i mikrofon nie został naprawiony. Poszedł do naprawy po raz drugi. Tym razem naprawili i odzyskałam telefon dopiero w połowie lipca. Zaznaczyli że usterka może być winą braku zasięgu, tylko dziwnym trafem mamy 4 telefony w tej samej sieci, dodatkowo brat ma ten sam telefon i u nich wszystko działa jak należy tylko w moim telefonie nie. Moja radość nie trwała długo. W styczniu 2014r. nastąpiła powtórka z rozrywki. Tym razem postanowiłam oddać telefon do innego salonu T-mobile, tym razem w Rybniku mimo, że mam tam ok 30 km. Po ok 2 tyg. telefon był gotowy do odbioru(naprawy dokonywała firma CCS). Ponieważ jestem użytkownikiem to odbiór telefonu musiał się stawić właściciel. Na miejscu sprawdziliśmy czy usterka została naprawiona. Niestety nie. Tym razem telefon poszedł do naprawy jako niezgodność towaru z umową i w warunkach gwarancji SAMSUNGA pisze że po trzech naprawach tej samej usterki mogę domagać się nowego telefonu (telefon poszedł do naprawy po raz 4). Po 2 tyg. znowu telefon był do odbioru z NAPRAWY. Po raz kolejny usterka NIE ZOSTAŁA NAPRAWIONA. Tak było jeszcze dwa razy. Telefon zabrałam po 6 naprawie bo nie mam czasu ciągle jeździć do Rybnika i użerać się z ludźmi z T-mobile. Teraz pisze reklamacje do Samsunga o wymianę telefonu.
*.leon.com.pl  |  31 mar 2014, 18:03
Natalka. ;)
Cześć!
Wiele osób zastanawia się nad zakupem tego telefonu, mam nadzieję, że moja opinia pomoże Wam w wyborze. I jeszcze jedno, jeśli nie posiadasz tego telefonu nie wypowiadaj się. (!) Ok. przejdźmy do opinii. Wygląd: Telefon jest ładny i zgrabny, przyjemnie trzyma się go w ręce. Szkoda, że do włożenia karty sim trzeba zdjąć klapkę i wyjąć baterię. Ale nie narzekam. Ogół: Wiele osób twierdzi, że się zacina, że nie działa klawiatura, że nie ma WiFi(?) Cooo? Kupiłam telefon używany, aż pół roku i wszystko płynnie działa. Oczywiście nie spodziewajcie się dużej ilości pamięci RAM, ale co to za sztuka kupić kartę pamięci? Nie jest droga. Ponieważ jest to moja pierwsza przygoda z WiFi, Androidem i dotykowym ekranem mogę powiedzieć, że jest to po prostu przejście do innego świata. Dużo osób też skarży się na aparat. Ja powiem tak: jak na TELEFON to zdjęcia są bardzo fajne. Chcecie lepsze? Kupcie aparat! Proste. Ja około godz. 19:30 robiłam zdjęcia i jakoś wszyscy rozpoznali, że siedzę na czołgu. Na tym też czołgu, telefon mi spadł. Wyobraźcie sobie, że działa. Mówię to wszystko w złości. Przepraszam, ale denerwują mnie opinie całkiem z kosmosu. Podsumowując:
1. WiFi-9/10
2. B/t-9/10
3. Gry(chodzi o płynność)-10/10
4. Aparat-9/10
5. Wygląd-10/10
6. Aplikacje-10/10
7. Muzyka-10/10
Polecam każdemu. ;)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  23 mar 2014, 11:03
Kyfunio
Telefon mam prawie rok. Jestem z niego zadowolony.
Chodź i wad tez ma kilka.
główne wady tego smartfona to marnej jakości wykonywane zdjęcia (czego spodziewać się po matrycy 2.0 mpx.
Najbardziej wkurzająca wada mimo miejsca na karcie pamięci aplikacje instalują się w pamięci telefonu. ;/ Czasem nawet ich nie da rady przenieść. Irytuje też długi czas oczekiwania na włączenie się telefonu. (ok. 1.5-2 min)
Nie mniej jednak mi przypadł do gustu jego wygląd, bez zbędnych udziwnień, jest odpowiednich gabarytów, nie to co niektóre klocki wielkości tableta. :D Przy normalnym użytkowaniu bateria trzyma średnio 3-4 dni. Gorzej jak się zacznie z wifi korzystać wtedy to pożera baterie momentalnie. Nie miałem żadnych problemów z wieszaniem się systemu itd. telefon oceniam pozytywnie jakość w stosunku do ceny myślę że adekwatna.
*.abp.pl  |  16 mar 2014, 15:03
ellsworth
Telefon średni. Niby możliwości ma i przez większość czasu sprawuje się OK, ale ma następujące wady:
- bardzo mała pamięć wewnętrzna, przez co bez przerwy mam komunikaty o braku pamięci, a nie wszystkie aplikacje da się przenieść na kartę
- procesor czasami nie daje rady. Zwłaszcza po włączeniu przez dobrych kilka minut muli próbując odczytać kartę
- na telefonie jest od nowości zainstalowane mnóstwo śmieci, których nie da się usunąć
- aparat jest słaby
- słaba bateria: 3 dni i do widzenia!
*.ksknet.pl  |  14 mar 2014, 08:03
olka
Użytkuję tym telefonem od ponad dwóch lat. Jestem z niego bardzo zadowolona. Nie zacina się, działa płynnie, internet również. Używając karty pamięci można śmiało ściągać dużą ilość muzyki, różne aplikacje (jest bardzo dużo miejsca).
Wadą tego telefonu jest aparat, jednak należy pamiętać, że jest to telefon, a nie aparat fotograficzny. Ekran jest również dość mały, co sprawia czasem trudności w surfowaniu po Internecie.
Myślę, że jest to bardzo dobry telefon, zwłaszcza dla młodych "smartfonowiczów".
*.komster.pl  |  01 mar 2014, 22:03
marL
Mam ten telefon od roku i już wiele razy mnie zawiódł. Średnio raz w tygodniu się zawieszał i trzeba było go restartować. Oddawałem go do serwisu i za każdym razem przychodziła ta sama wiadomość że usterka nie wystąpiła podczas pobytu w serwisie. Poza tym felerem to telefon sprawował się super
*.xdsl.centertel.pl  |  23 lut 2014, 22:02
bogdan
Nie ocenia się książki po okładce .... to główna moja odpowiedź na opinie wielu użytkowników na w/w telefon ! Celowo napisałem telefon , gdyż jego podstawową rolą ma być niezawodne i szybkie połączenie się z wybranym numerem jak i jego odbiór z zewnątrz. Mając go w swoich rekach ponad rok wielokrotnie się zawieszał lub co gorsza bez jakichkolwiek informacji na ekranie zanikało połączenie ( zachowywał się jak telefon nieaktywny ) choć na wyświetlaczu poziom sygnału utrzymywał się na wysokim poziomie Odblokowanie możliwe było tylko po jego całkowitym wyłączeniu i ponownym zalogowaniu (wpisaniu PIN ).
Być może dla Kogoś jako gadżet może być oceniony wysoko , lecz dla mnie jako środek sprawnego komunikowania się oceniam bardzo źle jak i wytrzymałość baterii ( korzystając tylko z funkcji dzwonienia i odbioru - pozostałe funkcje wyłączone ). Jako całość moja ocena neutralna .
*.gorlice.ap-media.pl  |  18 lut 2014, 21:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,7%   21,6%   20,7% 
 Wszystkich opinii: 222. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.21.34.188
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.