Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  102 094 opinie  |  650 testów  |  5 414 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung GT-C3322



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,9%   12,2%   43,9% 
 Wszystkich opinii: 82. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
marcinradom  mail
Jestem posiadaczem tego telefonu. Przesiadłem się na niego ze smartfona. Jaką mam teraz wygodę!
Nie muszę ładować telefonu co wieczór,
nie muszę myśleć gdzie schować telefon,
nie muszę się zmagać z dotykowym ekranem,
i kilka innych rzeczy także nie muszę.
Cena poniżej 200pln to także duży atut, do tego dual sim.
Malkontentów informuję, że od internetu mam komputer, a do robienia zdjęć używam Canona 1dIII. Krótko mówiąc ten model spełnia moje wymagania i nie jest kłopotliwy w użytkowaniu jak smartfon.
*.radom.pilicka.pl  |  05 kwi 2014, 13:04
NowaM.
Po dwoch tygodniach uzytkowania: Po 1 ladowaniu bateria trzymala 3 dni na 2 kartach SIM ale trzeba dodac, ze byl to czas poznawania funkcji telefonu, wchodzenia w ustawienia zmieniania tapet, ustawien. Przez te 3 dni uzytkowania ogolem czas wszystkich polaczen wynosil: 1h. i 54min., do tego 15 SMSow odebranych, okolo 10min. sluchania muzy, do tego 2x wyjmowalam baterie, raz na wlozenie pamieci 512MB (w polowie zapisanej) i tutaj porazka-aby zobaczyc zdjecie nalezy czekac jakies 30sekund... telefon muli przy przegladaniu.
Po 2gim naladowaniu baterii telefon dopiero w 7 dniu wskazywal niski poziom baterii. Wkurzajace jest tutaj, iz przy niskim poziomie nie da sie sluchac myzyki, nie mozna grac (jedynie dzwonic i smsowac)-ale byc moze to zapora bezieczenstwa aby baterii do konca nie rozladowywac.. Przez te 7 dni tel. dzialal jednak na 1 aktywnej karcie SIM, wszystkich polaczen mialam 2godz i 40min., 0 SMSow i malo poznawczej zabawy z telefonem. Ogolnie:
- tel. ok, ale zbyt wolny (przy przegladaniu zdjec, tapet)
- kalkulator nierozbudowany (+,-,*,/,=)
- brak latarki
I na razie tyle z perspektywy uzytkowanika 2 tygodniowego...!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  09 lut 2014, 17:02
Erl
Telefon używam przez ponad półtorej roku i muszę przyznać że jest OK! Ma wygodna obsługę dwóch kart nie ma zbędnych bajerów,aparat tez jest jako dodatek. Ostatnio jednak pojawiły się problemy z zasięgiem,pokazuje pełny zasięg a przerywa jakbym był na końcu świata.Problem jest nawet w mieście. Zobaczę co na to serwis?Mam nadzieje ze pomoże.
*.xdsl.centertel.pl  |  09 lut 2014, 12:02
robson  mail
Niestety nie jestem zadowolony z tego tel. Wstrzymałem się z opinią na jego temat przez pół roku, ale po tak długim użytkowaniu obiektywnie mogę stwierdzić, że:
- tel gubi zasięg
- wiesza się
- nie potrafi wyszukać kontaktów (trzeba go ponownie włączyć)
- jest strasznie wolny (odtworzenie play listy zajmuje mu sporo czasu)
- slaby T9
- bateria też szału nie robi...
Szkoda...
*.opole.pl  |  28 sty 2014, 09:01
Tom
W zasadzie telefon słurzy do dzwonienia co tu wymagac za 150 czy 180 zł ja uwazam telefon za urządzenie tylko i wyłącznie do dzwonienia bo od tego jest a ci co chcą miec w telefonie wszystko muszą zapłacic,acz kolwiek mie nigdy nie rajcowały meg kombajny multimedialne typu wszystko w jednim wedłóg mie kazde urządzenie powinno byc oddzielnym urządzeniem,np kamera nigdy nie bedzie telefonem i na odwrót, co do samsunga GT C3322 dostałem go od siostry bo moja 10 letnia nokia sie skończyła która mi długo słurzyła i nie potrzebwalem nic lpszego. dla ciekawosci po dwóch dniach uzytkowania Tel wpadł mi do bałtyku wyleciał z kieszeni i myslałem ze juz pozamiatane ale rozebrałem wysuszyłem i działa co do baterji trzyma jako tako jak sie duzo rozmawia ok 4 dni niekiedy nawet 3 obudowa delikatna dosyć, nie podoba mi sie zatrzask mini usb di ładowania baterji niekiedy kilka chwil sie mecze by go odpiąć i cieniutki delikatny kabelek ładowarki co do głosnosci dzwonków ok głosnik rozmowy wystarczający głosnowuwiący tez moze byc ogólnie maly wygodny telefon
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  26 sty 2014, 19:01
Mariusz
To druga opinia po prawie 2 latach używania. Irytują mnie opinie o traceniu zasięgu. Jakby ktoś nie wiedział, to głównie sprawa operatora, następnie rodzaju usługi, a same techniczne możliwości telefonu to w zasadzie mają najmniejsze znaczenie. Pomijam telefony, które już fabrycznie są mało sprawne i prawie wszyscy użytkownicy mają problemy. W tym przypadku takich problemów nie ma.,Byłem z tym telefonem w dość odludnych miejscach i nie miał większego problemu z zasięgiem. Lepszy czy gorszy, ale był. Jest natomiast duża różnica między operatorami. Jedna karta (niebieska) miała np. pełny zasięg, ale druga (pomarańczowa) tylko połowę. Miałem też krótko jeszcze inną (fioletową), ale ta miała najgorszy zasięg, a nawet przy dobrym zasięgu urywało czasem rozmowę.
Wiem, że niejeden ma problemy z przerywaniem rozmów w taryfach bez limitu, szczególnie na fioletowej karcie właśnie. Telefon ogólnie typowo do dzwonienia, bateria dobra - prawie 2-letnia trzyma tydzień przy niezbyt wielu rozmowach, ale telefon cały czas włączony, fotki i filmiki nieciekawe, ot w razie czego można użyć, obudowa bardzo solidna i wygodna, dual bez zarzutu.
Za wady można uznać ewentualnie brak możliwości modyfikacji wyglądu menu i mało czytelny obraz w słoneczny dzień.
*.xdsl.centertel.pl  |  20 sty 2014, 23:01
misiek1983
Jestem użytkownikiem telefonu od pół roku i w zasadzie to nie mogę powiedzieć o nim nic dobrego, gubi zasięg, jest szybki jak aparat stacjonarny rodem z PRLu i co kilka godzin potrafi sam wyłączyć działanie jednej karty, którą udaje się uruchomić po kilku krotnym włączeniu i wyłączeniu aparatu jak i wyjęciu baterii.NIE POLECAM.
*.ssp.dialog.net.pl  |  11 sty 2014, 11:01
waser
Ogólnie w miejscach gdzie jest zasięg jest ok, pojawia sie problem kiedy zasięg jest kiepski, nie idzie rozmawiać, nokia 112 mimo, że bardziej toporna zasięg i jakość rozmów zdecydowanie lepsza, co nie znaczy że nokia jest super,
niestety ale będą dalsze poszukiwania dobrego duala, żaden nie spełnia podstawowych założeń, samsung w mieście może być a poza niestety bardzo kiepsko w skali do 10 daję tylko przez zasięg 1 a reszta jak na telefon za taką kasę to 8.
pzd
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  08 lis 2013, 09:11
olaa  mail
Telefon bardzo fajny! :) sms'y pisze sie super, wygodny lekki, polecam!!! :)
*.wic0m.net.pl  |  04 paź 2013, 08:10
Dejvid
Telefon ciekawy stylistycznie. Przedni ryflowany panel mieni się imitując stal. Delikatnie perforowana i odporna na zarysowania struktura tylnej klapki z dyskretnym obiektywem aparatu. Dobrze spasowany - nic nie skrzypi, nic nie odstaje. Wygodna klawiatura. Program operacyjny niczym nie ustępujący instalowanemu w Nokiach Series 40. Zadowalająca jakość rozmów. Bateria bardzo dobra - wytrzymuje ponad 6 dni intensywnego dzwonienia. Inteligenty ekran główny pozwala na ustawienie skrótów i kalendarza. Przeglądarka internetowa wolna i "nie ogarnia" większych stron, ale da się radę "coś" sprawdzić. Aktualnie używam jednej karty SIM, ale wcześniej ceniłem sobie proste przełączanie i aktywny tryb gotowości dwóch kart. Sporadycznie pojawia się problem z włączeniem telefonu. Pomaga wyjęcie baterii. Również sporadycznie rozłącza słuchawkę Bluetooth zaraz po połączeniu.
*.dynamic.chello.pl  |  03 paź 2013, 18:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,9%   12,2%   43,9% 
 Wszystkich opinii: 82. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.170.136
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.