Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 246 marek  |  11 536 telefonów  |  162 539 opinii  |  908 testów  |  5 966 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung GT-C3322

Thumb Up

46,5% 

Thumb Down

 11,6% 

Pytanie

 41,9% 

 Wszystkich opinii: 86. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

bolek.ie
mam ten telefon od około 3 lat "polecił mi kolega" strzał w dziesiątkę.
jest to najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałem! niewielki
prosty intuicyjny, żywotność baterii jest chyba jego największym atutem. działanie 2 kart jest bezproblemowe
miałem wcześniej taki sam telefon przez około rok ale na wędkarskiej wyprawie nad morzem wpadł mi do słonej wody i niestety nie dało się go odratować :/ wiec zamówiłem drugi taki sam którego już używam od około 2 lat

z pełnym sumieniem mogę polecić ten telefon
poleciłem ten telefon też kilku innym znajomym wszyscy użytkownicy tego modelu maja bardzo podobne zdanie do mnie.

posiadam też smart fon na 2 karty sim niestety muszę w nim co noc ładować baterie :/ a w tym samsungu po około 2 lat użytkowania ładuję co około 4-6 dni i sporo gadam, bywają rozmowy ponad 1,5 godzinne

ciekawostka
robiłem test po zakupie tego telefonu odnośnie wytrzymałości baterii "na 1 karcie sim" telefon na czuwaniu wytrzymał mi 22 dni :)
.7.183.226 | 27 sie 2015, 01:08
juhas
Mam ten telefon prawie 2 lata. Kupiłem kiedy dostałem służbowego smartfona, który mnie strasznie wkurzał. Telefonik jest świetny. Mały, solidny, wygodny w użytkowaniu. Wszystko działa bez zarzutu. Bateria, jak na razie świetnie. Od pewnego czasu używa go małżonka, która jak to kobieta, prawie nie odkłada go od ucha. Mimo to nie ładuje go jakoś specjalnie często. Dual sim działa OK. Warto zwrócić uwagę na parametry. Mimo niewysokiej ceny, telefon jest czterozakresowy i obsługuje emaile, czego ze świecą szukać w budżetowych Nokiach. Jeśli chodzi o minusy, to oczywiście wyświetlacz, który słabo widać w słońcu, podświetlanie klawiatury, które się wyłącza np. w trakcie pisania smsa, czy blokada klawiatury 1 przyciskiem. To ostatnie rozwiązanie jest szczególnie dokuczliwe, bo klawiatura potrafi się odblokować w kieszeni i telefon sobie różne rzeczy sam wyprawia. Generalnie, polecam ten telefon. Miałem już kilka dual simów Nokii, Motoroli i Samsunga, ale ten jest zdecydowanie najlepszy.
.internetdsl.tpnet.pl | 25 lut 2015, 08:02
EwaS
Skuszona opiniami o telefonie kupiłam go, i się nia zawiodłam, bardzo dobra i wygodna obsługa 2 kart sim, standardowa budowa telefonu, wygoda, intuicyjna obsługa, bateria bardzo długo trzyma a troszkę telefonu używam, telefon lekki, mały. Na samsunga duos "przesiadłam" się ze smarfona i nie żałuję. Polecam telefonik.
.adsl.inetia.pl | 12 lut 2015, 08:02
R E K L A M A
 
seba
Używam ten telefon 2 lata....tak 2 lata wiec mogę wyrazić w pełni uczciwa opinie . Rewelacyjny telefon obsługujacy 2 karty - a przetestowałem ich wiele , Nokia x1-01, LG gx500 , samsung s7562 .... aparat wystarczajacy , zasięg ok ( choć w noki 6720c jest lepszy), łatwy prosty w obsłudze. POLECAM GO
.34.222.167 | 27 kwi 2014, 20:04
marcinradom  mail
Jestem posiadaczem tego telefonu. Przesiadłem się na niego ze smartfona. Jaką mam teraz wygodę!
Nie muszę ładować telefonu co wieczór,
nie muszę myśleć gdzie schować telefon,
nie muszę się zmagać z dotykowym ekranem,
i kilka innych rzeczy także nie muszę.
Cena poniżej 200pln to także duży atut, do tego dual sim.
Malkontentów informuję, że od internetu mam komputer, a do robienia zdjęć używam Canona 1dIII. Krótko mówiąc ten model spełnia moje wymagania i nie jest kłopotliwy w użytkowaniu jak smartfon.
.radom.pilicka.pl | 05 kwi 2014, 13:04
NowaM.
Po dwoch tygodniach uzytkowania: Po 1 ladowaniu bateria trzymala 3 dni na 2 kartach SIM ale trzeba dodac, ze byl to czas poznawania funkcji telefonu, wchodzenia w ustawienia zmieniania tapet, ustawien. Przez te 3 dni uzytkowania ogolem czas wszystkich polaczen wynosil: 1h. i 54min., do tego 15 SMSow odebranych, okolo 10min. sluchania muzy, do tego 2x wyjmowalam baterie, raz na wlozenie pamieci 512MB (w polowie zapisanej) i tutaj porazka-aby zobaczyc zdjecie nalezy czekac jakies 30sekund... telefon muli przy przegladaniu.
Po 2gim naladowaniu baterii telefon dopiero w 7 dniu wskazywal niski poziom baterii. Wkurzajace jest tutaj, iz przy niskim poziomie nie da sie sluchac myzyki, nie mozna grac (jedynie dzwonic i smsowac)-ale byc moze to zapora bezieczenstwa aby baterii do konca nie rozladowywac.. Przez te 7 dni tel. dzialal jednak na 1 aktywnej karcie SIM, wszystkich polaczen mialam 2godz i 40min., 0 SMSow i malo poznawczej zabawy z telefonem. Ogolnie:
- tel. ok, ale zbyt wolny (przy przegladaniu zdjec, tapet)
- kalkulator nierozbudowany (+,-,*,/,=)
- brak latarki
I na razie tyle z perspektywy uzytkowanika 2 tygodniowego...!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 lut 2014, 17:02
Erl
Telefon używam przez ponad półtorej roku i muszę przyznać że jest OK! Ma wygodna obsługę dwóch kart nie ma zbędnych bajerów,aparat tez jest jako dodatek. Ostatnio jednak pojawiły się problemy z zasięgiem,pokazuje pełny zasięg a przerywa jakbym był na końcu świata.Problem jest nawet w mieście. Zobaczę co na to serwis?Mam nadzieje ze pomoże.
.xdsl.centertel.pl | 09 lut 2014, 12:02
robson  mail
Niestety nie jestem zadowolony z tego tel. Wstrzymałem się z opinią na jego temat przez pół roku, ale po tak długim użytkowaniu obiektywnie mogę stwierdzić, że:
- tel gubi zasięg
- wiesza się
- nie potrafi wyszukać kontaktów (trzeba go ponownie włączyć)
- jest strasznie wolny (odtworzenie play listy zajmuje mu sporo czasu)
- slaby T9
- bateria też szału nie robi...
Szkoda...
.opole.pl | 28 sty 2014, 09:01
Tom
W zasadzie telefon słurzy do dzwonienia co tu wymagac za 150 czy 180 zł ja uwazam telefon za urządzenie tylko i wyłącznie do dzwonienia bo od tego jest a ci co chcą miec w telefonie wszystko muszą zapłacic,acz kolwiek mie nigdy nie rajcowały meg kombajny multimedialne typu wszystko w jednim wedłóg mie kazde urządzenie powinno byc oddzielnym urządzeniem,np kamera nigdy nie bedzie telefonem i na odwrót, co do samsunga GT C3322 dostałem go od siostry bo moja 10 letnia nokia sie skończyła która mi długo słurzyła i nie potrzebwalem nic lpszego. dla ciekawosci po dwóch dniach uzytkowania Tel wpadł mi do bałtyku wyleciał z kieszeni i myslałem ze juz pozamiatane ale rozebrałem wysuszyłem i działa co do baterji trzyma jako tako jak sie duzo rozmawia ok 4 dni niekiedy nawet 3 obudowa delikatna dosyć, nie podoba mi sie zatrzask mini usb di ładowania baterji niekiedy kilka chwil sie mecze by go odpiąć i cieniutki delikatny kabelek ładowarki co do głosnosci dzwonków ok głosnik rozmowy wystarczający głosnowuwiący tez moze byc ogólnie maly wygodny telefon
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 sty 2014, 19:01
Mariusz
To druga opinia po prawie 2 latach używania. Irytują mnie opinie o traceniu zasięgu. Jakby ktoś nie wiedział, to głównie sprawa operatora, następnie rodzaju usługi, a same techniczne możliwości telefonu to w zasadzie mają najmniejsze znaczenie. Pomijam telefony, które już fabrycznie są mało sprawne i prawie wszyscy użytkownicy mają problemy. W tym przypadku takich problemów nie ma.,Byłem z tym telefonem w dość odludnych miejscach i nie miał większego problemu z zasięgiem. Lepszy czy gorszy, ale był. Jest natomiast duża różnica między operatorami. Jedna karta (niebieska) miała np. pełny zasięg, ale druga (pomarańczowa) tylko połowę. Miałem też krótko jeszcze inną (fioletową), ale ta miała najgorszy zasięg, a nawet przy dobrym zasięgu urywało czasem rozmowę.
Wiem, że niejeden ma problemy z przerywaniem rozmów w taryfach bez limitu, szczególnie na fioletowej karcie właśnie. Telefon ogólnie typowo do dzwonienia, bateria dobra - prawie 2-letnia trzyma tydzień przy niezbyt wielu rozmowach, ale telefon cały czas włączony, fotki i filmiki nieciekawe, ot w razie czego można użyć, obudowa bardzo solidna i wygodna, dual bez zarzutu.
Za wady można uznać ewentualnie brak możliwości modyfikacji wyglądu menu i mało czytelny obraz w słoneczny dzień.
.xdsl.centertel.pl | 20 sty 2014, 23:01

Thumb Up

46,5% 

Thumb Down

 11,6% 

Pytanie

 41,9% 

 Wszystkich opinii: 86. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu