Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 662 opinie  |  720 testów  |  3 824 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung GT-B5722



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   16,0%   44,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
R E K L A M A
XPoWeRWaldek
Telefon na pierwszy rzut oka wygląda solidnie, jednak tak nie jest. Upadł raz a już się rozwalił.

Zalety
- Mały (zmieści się prawie wszędzie)
- Dual SIM

Wady
- Łatwo się rozwala
- Słaba Bateria
- Trudno się dotyka
- Cichy dźwięk
- Brak Wi-fi
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  30 gru 2013, 13:12
Majeczka
Tomasz 131 można uaktywnic klawiaturę w poczcie głosowej. Wystarczy że odblokujesz telefon podczas rozmowy i klikniesz na napis klawiat. Ten telefon bardzo mi sie podoba. Używam go od roku. Bateria, aparat(spełnia moje wymagania), gry ,multimedia, dotykowy ekran.. wszystko dla mni=e jest świetne! To jest mój wymarzony telefon na który czekałam yyyyy.... długo :D Jestem bardzo z niego zadowolona !
*.adsl.inetia.pl  |  12 gru 2013, 15:12
ogrodnik281  mail
witam,uzywam tego tel od prawie dwóch lat,bateria przy moim użytkowaniu 1-2 dni(ok 4h rozmów i 200sms),aparat dobry ale lampa prześwietla,video-nie wszystkie pliki odpala,dzwięki ok,jako odtwarzacza nie używam,radio dziala,troszkę dziwny dostęp do niektórych ustawień,ale to jest dual który ma 2 karty aktywne non stop,w trakcie rozmowy na jednej karcie mogę odebrać połączenie z drugiej,pod tym względem super,polecam,ocena 8 na 10
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  07 cze 2013, 22:06
banasito
Kończę moją historię z b-5722. Użytkowałem go 12 mies. Właśnie zmieniam telefon i już wiem, że przyszłość to dual. Co do tego tel to:
- jest odporny na wszelkie upadki, ciosy, zgnioty - budowa na 10 pkt.
- funkcja dual jest świetna, prosta i funkcjonalna - na 10 pkt.
- bateria to po prostu marzenie, no może nie sama bateria, ale jej spożycie - przy dual sim zdarzało się 8-10 dni bez ładowania!!!
"Dotykowość oporowa" nie taka zła - można się przyzwyczaić. Cała reszta już dużo słabiej - w sumie na 1 pkt:
- system (przy obecnej technologi goście od tego softu powinni dostać po mordzie za ten badziew)
- multimedia złe, radio bez rds, audio jak z lat 90 (gościa co zaprojektował tworzenie list odtwarzania audio można spokojnie powiesić za jaja), video to nie video, aparat do dupy
- interfejs do ładowarki, słuchawek i do PC mało popularny, czyli z d. wzięty :)
Ale relatywnie za te złotówki, co wydałem i czego chciałem to nie był bardzo zły aparat. Chciałem dual'a, dobrą baterię i ewentualnie parę bzdetów i to dostałem. Pozostałe funkcje ze względu na OS, to w obecnych czasach to był totalny syf i to bez wsparcia od producenta. Wciągu 12 mies. bardzo się rynkowo zestarzał - myślę np. że za 75 PLN warto go jeszcze odkupić.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  25 paź 2012, 23:10
eustachy
@kas, ty chyba nigdy nie miałeś tego telefonu w łapie... Tapety są spreparowane przez producenta, nie da się utworzyć trójpolowej, działającej tapety a ten twój sposób, to może działa z innymi fonami - z tym nie.
Zapytam naiwnie, bo ja również nie miałem telefonu w ręce: nie można wyciągnąć z pamięci tapety fabrycznej, obejrzeć jak jest zrobiona, przygotować podobną (format, rozdzielczość, ewentualnie rozmiar pliku) i wrzucić tam, gdzie powinna się znaleźć? Pytam serio. (jf)
*.30.148.130  |  26 kwi 2012, 16:04
kas
@Don, potrójna tapeta to zadna filozofia. Wchodzisz w obrazy i ustawiasz dowolna, nastepnie wracasz na widget i przesuwasz na kolejny widok (na górze widzisz który jest to widok 1/2/3) i analogicznie powtarzasz ustawianie tapety na kazdym innym widoku ;)ogole telefon bardzo fajny :)
*.aster.pl  |  24 kwi 2012, 18:04
Don
Po kilku miesiącach użytkowania tego telefonu jestem ogólnie zadowolony. Nie mogę jednak znaleźć informacji jak zrobić potrójną tapetę. Niektórzy twierdzą, że się da. Tylko jak...
*.play-internet.pl  |  04 kwi 2012, 22:04
Kitka
Jest to lepszy telefon niż Avilla. Zwykłe telefony sprawują się lepiej niż dotykowe. Polecam ten telefon do rozrywki... Może się zawiesić wtedy trzeba go zresetować. Jeżeli chcesz posłuchać muzyki, pograć, przeglądać zdjęcia, to telefon w 60% dla ciebie! Mnie ten telefon denerwuje, ponieważ np. dotykam cyfrę, a wyświetla się cyfra obok... Polecam telefon szczególnie cierpliwym osobom.
*.net-serwis.pl  |  10 sty 2012, 21:01
karcia
Według mnie, telefon jest świetny, ale ma jedną zasadniczą wadę, która mi osobiście utrudnia życie :) a mianowicie beznadziejna organizacja odtwarzacza mp3 - tworzenie list odtwarzania to jakaś totalna masakra. Wychodzi na to, że po długim czasie muszę zainwestować w odtwarzacz mp3 albo będę korzystać z mojego starego, niezniszczalnego SE W300i.
*.man.bydgoszcz.pl  |  20 wrz 2011, 13:09
Mikimoto
Telefon niczego sobie,mimo że nie byłam przekonana do aparatów dotykowych.Tylko mam problem,a mianowicie jak zrobić trój obrazową tapetę na ten właśnie telefon?
*.138.241.199  |  05 wrz 2011, 12:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   16,0%   44,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.235.36.164
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.