Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 298 marek  |  14 863 telefony  |  193 182 opinie  |  1 062 testy  |  4 606 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young

Thumb Up

54,5% 

Thumb Down

 23,9% 

Pytanie

 21,6% 

 Wszystkich opinii: 213. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

raqq
Syn ma telefon prawie 4 lata. Jest zadbany (zawsze folia była na ekranie + etui na obudowie) i nigdy nie upadł więc ma niewielkie ślady używania. Drobne rysy na obudowie widoczne pod światło. Bateria zaczyna już chyba słabo trzymać. Pora na przejście na coś nowszego (J3 2017). Będzie dobry jako rezerwa gdyby inny trzeba odesłać do serwisu. Ma niewielkie rozmiary więc dobry jako pierwszy smartfon dla dziecka.
.play-internet.pl | 20 wrz 2017, 13:09
noKurczęKozakBymPowiedział
Telefon mam ponad 4 lata. Po tym czasie zdrapała się z niego cała ta srebrna obwódka, pojawiły się też dziwne zniszczenia na ekranie(nie są to rysy). Lepszej jakości zdjęcia zrobimy mając w rękach skaner od drukarki niż tym telefonem. Bateria również nie starcza już na długo. Telefon jest wytrzymały i spokojnie można nim klepać kotlety czy wbijać gwoździe. Posiada niestety niewiele pamięci, ale jeżeli nie będziemy ściągać zbędnego syfu od google'a i aktualizacji to śmigać będzie jak głupi bez żadnego zacinania. Jak na telefon za takie pieniądze sprawuje się wręcz świetnie, aż dziwne że taki tani.
.183.178.110.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 22 sie 2017, 12:08
Zbigniew
Na razie najgorszy telefon jaki używałem. Kupiłem go za 200 zł nowego we Wrześniu 2016. W styczniu 2017 zaczął się restartowac po położeniu go lekko na stole. Ma bardzo mało pamięci. Obramowka od telefonu jest wykonana z fatalnego plastiku który się wygina i telefon wyglada nie estetycznie. Ogolnie rzecz biorąc nie polecam tego telefonu. Strata pieniędzy. Pozdrawiam.
.33.21.100.tedata.net | 13 maj 2017, 13:05
infpiotrk
Mam ten telefon 4 lata.
Plusy:
-wytrzymały (dużo razy upadł i daje rady),

Minusy:
-wiesza się (dużo aplikacji),
-aparat (słabe jakość zdjęć),
-bateria krótko trzyma.

Dla ludzi dla których nie oczekują dużo od telefon i którym wylatują z rąk jest dobry telefon
.opera-mini.net | 18 kwi 2017, 22:04
Miszoraczu
Telefon niezniszczalny. rzucałem nim o ścianę z całej siły, przejeżdżałem go rowerer i nadal działał, kiedy rzuciłem go na 10 metrów do góry i trafił na beton telefon był w 100% sprawny, ale pojawiły się martwe piksele i kiedy rzuciłem nim z całej siły o szafkę wyświetlacz był rozwalony ale poza tym nic mu się nie stało. Niestety zgubiłem gdzieś go na strychu i do tej pory nie mogę go znaleźć. telefon kupiłem używany na allegro za 80 zł. Polecam osobom którzy chcą mieć dobry smartfon za grosze. POLECAM :D
.40.139.185.ip4.feromedia.eu | 25 mar 2017, 02:03
ewamak
Mam ten telefon ok 4 lat. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Mimo ze ma już znaczne ślady użytkowania nic mu się nie dziej i nigdy nie był w żadnej naprawie. Polecam.
.146.8.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 10 mar 2017, 08:03
Konrad J
Telefon używam 3 miesiące i jestem z niego średnio zadowolony.Na początku było wszystko dobrze,lecz po miesiącu zaczął się zawieszać.
PLUSY :
- Jest tani
- Głosnik bardzo dobry i głośny
MINUSY :
- Często się wiesza
- Po zainstalowaniu kilku aplikacji oraz zaktualizowaniu wszystkich aplikacji Google'a -Brak Pamięci :O
- Działają tylko podstawowe gry np. Hill Climb Racing bardziej zaawansowane jak np. Color Switch wieszają się
- Mogliby dorzucić więcej RAMU
- Aparat w miarę dobry, lecz dźwięk nagrywa bardzo cicho
Telefon polecam dla osób, które mało wymagają od telefonu. Pozdrawiam
.dynamic-ra-09.vectranet.pl | 03 gru 2016, 23:12
Cebulka
Mam ten telefon około 2 lata i dziwie się sobie ,ze tak długo z nim wytrzymałam. Okropnie się zawiesza ! Zanim wlaczy się jakaś aplikacja mija dobre parę minut. Na ruchy działa z opóźnieniem. Wszystko wina tego,ze jest bardzo mało miejsca na telefonie, nie można pobrać dosłownie niczego, bo zaraz wyskakuje ,ze brak miejsca. Aparat kiepski, lepsze zdjęcia robił stary sony ericsson.
Ogólnie nie polecam dla osób ,które chcą korzystać z internetu, nie radzi sobie.
Do zwykłego kontaktu SMS i rozmów jest ok. Głośnik bardzo dobry.
.232.220.212.krosoft.pl | 31 sie 2016, 16:08
wrzosy
Kiedys juz pisalam swoja opinie. teraz robie to ponownie. Telefon jest slaby. aplikacje czesto nie dzialaja, strasznie wolno chodzi. Na szczescie Wykop dziala :-) Teraz wystarczy tylko stuknac w tylna obudowe, od razu sie wylaczy bo stuknales baterie. Teraz nikomu bym juz nie polecila tego szajsu. Rysuje sie latwo.
.160.68.141 | 07 sie 2016, 18:08
świetny
Telefon mam już chyba 2 lata. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Chodzi płynnie, czasami rzeczywiście się muli i tnie, ale jest to starszy model który obciążony wieloma wymagającymi aplikacjami nie ma możliwości pracować szybko i bez zarzutów.Polecam telefon dla dorosłych którzy nie wymagają od telefonu za dużo, bo telefon jest naprawdę świetny jeśli się o niego dba. Jestem bardzo zaskoczona jak ten wytrzymałością telefonu. Jest zaskakująca. Telefon upadł mi setki razy i zawsze po tym działał prawidłowo. Znalazł się również w takich sytuacjach jak:
-nadepnął go koń
-jadąc na koniu zgubiłam go w lesie, dwa dni później znalazł się, pragnę zauważyć że były to mocno deszczowe dni
-nie raz wpadł w kałuże
-zgubiłam go w zimę przeleżał na -5 stopniowym mrozie jakiś czas
Po każdej sytuacji telefon działał jak dawniej.
Polecam!!!
.205.247.238 | 26 cze 2016, 12:06

Thumb Up

54,5% 

Thumb Down

 23,9% 

Pytanie

 21,6% 

 Wszystkich opinii: 213. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu