Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 254 telefony  |  139 850 opinii  |  720 testów  |  5 222 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,8%   11,2%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 125. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Pajonk28  mail
Telefon rewelacja! Służy mi codziennie jako nawigacja, aparat, odtwarzacz muzyki i nigdy nie sprawiał problemów. W ciągu roku jak go mam tylko raz sie zaciąl. :D :)
*.play-internet.pl  |  21 kwi 2014, 15:04
takisobie
Jeżeli chcecie kupić ten telefon, pomyślcie 50 razy. Gdybym miał kupić go drugi raz, wolałbym kupić najstarszą nokie. Jest najgorszym telefonem z jakim sie spotkałem. Działa bardziej topornie niż cep, nie ma absolutnie w ogóle pamięci. Odradzam.
*.satfilm.net.pl  |  12 kwi 2014, 11:04
Tomek3416
+ Dobra, aczkolwiek nie najlepsza bateria. Przy sporadycznym graniu po kilkanaście minut, korzystaniu z odtwarzacza mp3, jakieś pół godziny rozmowy, itp czas pracy wynosi od 1 do 2 dób.
+ Wyświetlacz mimo że nie jest jakiś super, spełnia swoją rolę, jest wyraźny i nawet w słońcu daje się odczytać. Dotyk dobry.
+ Głośność rozmów. Przy ruchliwej ulicy i na szkolnym korytarzu daje się dogadać, więc na plus.
+ Szybkość działania. Telefon przy podstawowych rzeczach działa dobrze, jednak aplikacje potrafią się zacinać. Mimo wszystko plus, dlatego że aplikacje które się zacinają należą do bardziej wymagających.
+/- Dźwięk. Brzmi średnio, ma problem z wysterowaniem dużych słuchawek nausznych, ale nie odraża dźwiękiem. Jako narzędzie do słuchania muzyki poza domem, gdzie jest duży szum otoczenia sprawdzi się dobrze. W domu, bądźmy szczerzy, są dużo lepsze źródła dźwięku niż komórka.
+/- Telefon jest wykonany adekwatnie do ceny czyli generalnie nie jest źle, jednakże np. otwór gniazda microUSB wygląda tandetnie.
- Aparat jest zły. Słaba jasność, marnie działająca autoregulacja jasności, zero głębi kolorów. Filmy nawet w dzień wychodzą ciemne. Kompletna porażka. W praktyce jest on bezużyteczny.
- Gniazdo słuchawek. Jest to Jack 3,5mm, pierwsze włożenie wtyku szło bardzo opornie i gniazdo było dość ciasne, po kilku zaledwie użyciach wtyk wchodzi luźno i słabo się trzyma w gnieździe, aczkolwiek gniazdo działa.

Ocena ogólna neutralna. Telefon nie ma odrażających wad, ani jakiś porywających zalet. To zwykły telefon dostępny u operatorów za złotówkę i jedna z lepszych propozycji w segmencie "zetafonów". Mimo tego, w ocenie ogólnej wypada przeciętnie.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  10 kwi 2014, 23:04
art
Telefon jeden z lepszych: dobra bateria. Maiałem ostatnio kilka, ale ten w porównaniu z innymi wypada najlepiej, działa płynnie, wytrzymały itd. Niestety ma wady - słaba szybkość internetu, tragiczny aparat i brak lampy błyskowej. Mimo to polecam osobom, które nie są tak bardzo wymagające :)
*.play-internet.pl  |  01 kwi 2014, 16:04
Kadh
Za tę cenę nic lepszego się nie znajdzie :) Telefon jest idealny dla mniej wymagających użytkowników, którzy nie potrzebują wielu aplikacji, gdyż przez ich dużą ilość ten galaxy może się lekko przycinać. Największe minusy to, jak dla mnie, mała klawiatura, która potrafi być niewygodna, jeśli jesteśmy na mieście/w ruchu i bardzo słaby aparat. Bateria przy minimalnym użytkowaniu potrafi wytrzymać 2 dni, ale jeśli używamy internetu, ten czas skraca się do niecałych 24h. Reszta bez zarzutu, działa tak, jak powinna. Polecam.
*.213.167.6  |  29 mar 2014, 22:03
hasan1232
Powiem szczerze: telefon mam od sierpnia 2013 r. a więc już pół roku styka. Jest to na pewno jeden z lepszych wyborów. Muzykę odtwarza przecudnie, dźwięk na dyktafonie też, internet(e-mail,gg itp) śmiga również super. Dodatkowo jest w miarę odporny(miał pare nieprzyjemnych upadków z roweru na asfalt podczas jazdy itp i nic po nim nie widać. Wszystko działa bez zarzutu, za małą cenę można mieć na prawdę (prawie) doskonały smartfon. Mówię prawie, gdyż ma jeden(i chyba tylko 1) minus- beznadziejny aparat. Do zdjęć nie polecam, ale do wszystkiego innego zdecydowanie jest to dobry wybór. Pozdrawiam.
*.ip.netia.com.pl  |  17 mar 2014, 22:03
Lucas
Fajny telefon...gdyby wyszedł 3 lata temu.
*.dynamic.chello.pl  |  17 mar 2014, 16:03
Tony :)
Witam, ja osobiście go jeszcze nie mam na własnośc, ale kolega mi go pozyczył na kilka dni teraz tak:
PLUSY:
- dużo pamięci RAM
- dotyk działa płynnie
Ja go używam tylko do gg, facebook'a i muzyki (muzyke odtwarza wybornie bym powiedział)
MINUSY:
- mały ekran
- procesor (mógłby być troszeczke lepszy :))
- mało pamięci ma w sobie (ale ma miejsce na karty SD, więc to nie kłopot)
Kupie sobie go, bo nie mam jakiś wymagań co do niego i dla mnie jest idealny :)
*.centertel.pl  |  13 mar 2014, 15:03
eskadie
Wg mnie bardzo dobry telefon. Nie zacina się, przeglądarka działa bardzo sprawnie, podobnie zresztą jak dotyk. Odtwarzanie muzyki też na bardzo dobrym poziomie.
*.internetdsl.tpnet.pl  |  09 mar 2014, 10:03
adrianxxx56
Witam, mam galaxy od miesiąca, jestem bardzo zadowolony ;) wgrałem wiele aplikacji, które pozwoliły mi przyspieszyć telefonik. Naprawdę polecam !
*.erydan.net  |  07 mar 2014, 10:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,8%   11,2%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 125. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Sharp Aquos Xx 304SH
» ZTE Star 1
» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
Aktualności:

» Samsung Galaxy K pozuje do zdjęć
» Kyocera Brigadier dla Verizonu
» Xiaomi chce rozszerzyć sprzedaż... pięciokrotnie
» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.5.234
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.