Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 200 telefonów  |  153 331 opinii  |  858 testów  |  7 781 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   18,3%   23,2% 
 Wszystkich opinii: 164. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • asd123
    Telefon ogólnie oceniam dobrze, jednak po roku popsuł mi się w nim aparat i budzik dzwonił, że tak powiem, kiedy chciał. (No, ale zdarza się, to tylko przedmiot.) Parametry jak widać więc myślę, że telefon dla mało wymagających osób i dobry jako pierwszy smartfon.
    .vivaldiego.wroclaw.pl | 26 sty 2015, 22:43
  • babajaga21
    Telefon poosiadam od ponad roku i jak na razie ani razu się nie zaciął. Telefon spadał kilka razy i nie ma ani jednej ryski. Szybki internet i dobry dotyk. Generalnie polecam!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sty 2015, 09:22
  • Panna
    Mam telefon od kwietnia 2014, kupiony w Euro RTV AGD.
    Zalety:
    Szybko chodzi Internet
    Mieści się w kieszeni
    Bardzo dobre nagrywanie video jak na 3,2 mpx
    Głos idealny
    Dobry dotyk

    Wady:
    Jak na 3,2 mpx robi całkiem dobre zdjęcia, ale to i tak za mało
    Bardzo podatny na zarysowania, słaby ekran
    Brak kamerki z przodu - jak na taki telefon to chociaż 0,3 mpx mogłaby być
    Po jakimś czasie przycisk "home" się wdusza
    Zacina się często
    Słaba bateria
    Ekran mały, mógłby mieć chociaż 3,5" albo nawet i 4"
    Długo trzeba czekać aż załadują się kontakty
    Mało pamięci
    Przy korzystaniu z Messengera i Internetu bardzo się zawiesza
    Brak wskaźniku procent baterii - trzeba wejść w ustawienia aby sprawdzic
    Średnio widoczne piksele
    Wolno reaguje
    Pomimo to że mam folię, po jej zdjęciu i tak są rysy
    Nie ma podświetlanych "klawiszy" Powrotu i Menu

    Ogólna ocena: 4-/10
    .solarme.pl | 06 sty 2015, 09:07
  • R E K L A M A
  • Bartek
    Mam ten telefon od października 2013 roku i szczerze mówiąc to odradzam..
    Wady:
    -telefon po kilku miesiącach zaczyna się zacinać,
    -aparat robi słabe zdjęcia,
    -brak lampy błyskowej sprawia, że przy słabym świetle zdjęcia wychodzą fatalnie,
    -nie posiada przedniego aparatu,
    -czasem wyrzuca z aplikacji,
    -mało pamięci,
    -niekiedy telefon sam się wyłącza,
    -słaba bateria (wytrzymuje do 2 dni przy małym przeglądaniu internetu),
    -ekran i obudowa bardzo szybko się rysuje.

    Zalety:
    -telefon mieści się w kieszeni.

    Minął rok z hakiem a ja drugi raz lecę oddać go na gwarancje... zacina się nie chce się ładować.. nie jest to wina ani baterii ani ładowarki w środku coś się pieprzy. NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU..........
    .coel-network.net | 03 sty 2015, 17:31
  • Bielszczaninka z Podlasia
    Mam go już od trzech tygodni. To telefon spoko - 4 gwiazdki na 5. Dobry ekran, dosyć duży, szkoda że nie ma lampy błyskowej. aparat dobry. Szkoda, że niezbyt dobra bateria i mało pamięci. Najgorzej, że łatwo się rysuje. dźwięk dobry. Aplikacje działają. Ładna czerwona wersja telefonu.
    .160.68.141 | 30 gru 2014, 13:49
  • Vanessa
    Mam ten telefon od sierpnia 2013 roku i szczerze nie bardzo polecam. Wady:
    -telefon po kilku miesiącach zaczyna się zacinać,
    -aparat robi słabe zdjęcia,
    -brak lampy błyskowej sprawia, że przy słabym świetle zdjęcia wychodzą fatalnie,
    -nie posiada przedniego aparatu,
    -czasem wyrzuca z aplikacji,
    -mało pamięci,
    -niekiedy telefon sam się wyłącza,
    -słaba bateria (wytrzymuje do 2 dni przy małym przeglądaniu internetu),
    -ekran i obudowa bardzo szybko się rysuje.
    Zalety:
    -jakość muzyki jest bardzo dobra,
    -ekran dobrze reaguje na dotyk,
    -telefon mieści się w kieszeni.
    .syrion.pl | 27 gru 2014, 23:37
  • Dominika
    Jestem posiadaczką tego telefonu od sierpnia 2013 roku.
    Z początku byłam zadowolona z jego zakupu, ale po ok. 5 miesiącach wszystko się zmieniło. Ale może dokładniej.
    Wyświetlacz jest w miarę okej, pikseli nie widać gołym okiem, ale jednak mógłby być on lepszy. Ekran szybko się rysuję, aktualnie na wyświetlaczy mam sporo rys i zadrapań.
    Aparat... na dworze, przy ładnej pogodzie zdjęcia wychodzą nawet niezłe, ale przy słabym oświetleniu lub braku słońca- koszmar!
    Brak przedniej kamerki, więc dla fanów selfie nie polecam.
    Natomiast naprawdę mile zaskoczył mnie głośnik! Dźwięki są czyste , a sam telefon gra głośno.
    Jeśli chodzi o szybkość i płynność działania... hymm. Na pewno nie polecam osobom, które dużo korzystają z Facebooka, Twittera czy innych tego typu aplikacji, ponieważ telefon często się zacina i wyrzuca z aplikacji na ekran główny.
    Kiedy korzystam z przeglądarki Google Chrome i Messengera w tym samym momencie to telefon czasem nawet sie wyłącza ... więc jeśli chodzi o płynność działania to nie jest zbyt dobrze.
    Bateria również nie trzyma zbyt długo, np. dziś przez całą noc ładowałam telefon, o ok. 9 rano odłączyłam go od ładowarki. Przez może 4 godziny (łącznie) korzystałam z Facebooka. Już o 14 musiałam podłączyć telefon ponownie pod ładowarkę.
    Natomiast jeśli chodzi o sam wygląd i parametry telefonu to powiem tak: jak na wymiary wyświetlacza (3,20") telefon jest bardzo ciężki i gruby. Ramka wokół telefonu (mam na myśli tę srebrną, która ma chyba sprawiać wrażenie aluminiowej) szybko się zdarła, przez co telefon wygląda teraz jakbym szorowała go papierem ściernym... Z kolei tylna klapka bardzo się brudzi
    A więc po podsumowaniu:
    ZALETY:
    *ja na 3 mpx, aparat robi w miarę okej zdjęcia
    *wyświetlacz też jest w miarę dobry (jak na cenę urządzenia)
    WADY:
    -słaba jakość wykonania (plastik, plastik i jeszcze raz plastik)
    -słaba bateria (ale szybko się łąduje)
    -częste zacinanie się (spowodowane prawdopodobnie małą ilością pamięci ram)
    Już po świętach chcę jak najszybciej pozbyć się tego telefonu i kupić jakiś porządny sprzęt
    .231.248.212.tzg.pl | 26 gru 2014, 19:02
  • CCS
    telefon jest spoko tylko ma kilka minusów np:
    - wolno "chodzi"
    -no i może się wyłączyć i włączyć (z nieznanych powodów)
    ale plus jest też ż taki że:
    -jest mały no i mieści się w kieszeni
    .centertel.pl | 24 gru 2014, 09:34
  • Fondix
    Nie polecam nikomu tego telefonu.
    Podczas używania bardzo często się zacina, internetu bez wyrzucania telefonu przez okno nie da się używać.
    Chociaż na aukcjach internetowych kosztuje ok. 200 zł to i tak nie polecam. Lepiej kupić telefon ze starszym androidem np 2.3.6 i cieszyć się w miarę płynnym systemem.
    Multimedia= masakra, z wyjątkiem muzyki.
    Zdjęcia- bez przybliżania widać pojedyncze piksele
    muzyka- w miarę, gra płasko ale donośnie.
    Brak czujnika światła, diody doświetlającej scenerie.
    Może wymagam dużo ale chce udowodnić że nie warto kupować tego telefonu i wydawać kasy na tabletki na uspokojenie.
    .42.92.166 | 22 gru 2014, 17:04
  • Lilianna
    Zakupiłam ten telefon w grudniu 2013 obecnie [grudzień 2014] nie działa.
    Zaczynając od wyglądu zewnętrznego:
    1. Ogólnie ok..
    2. Srebrna "ramka" po upadku z małej wysokości od razu się niszczy.
    3. Tylny "lakier" łatwo odpada [zwłaszcza przy głośniku].
    Przechodząc w działanie:
    1. Ekran często się tnie.
    2. Podczas włączenia Wi-fi telefon zaczyna bardzo wolno chodzić.
    3. Potrafi sam się wyłączyć i włączyć [bez powodu].
    4. Następują częste problemy z podłączonym zestawem Hi-Fi.
    5. Ogólnie wolno "chodzi".
    Tak w skrócie:
    Nie polecam. Jest nietrwały. Lekko zalany nie działa.
    Osoby szukające nowego telefonu mogą się zastanowić nad tym modelem, powinny one być uzbrojone w stoicki spokój..
    .toya.net.pl | 17 gru 2014, 17:46

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   18,3%   23,2% 
 Wszystkich opinii: 164. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gigabyte GSmart Roma RX
» Gigabyte GSmart Guru GX
» Gigabyte GSmart Mika MX
» Samsung Galaxy J1 Duos
» Samsung Galaxy J1 Duos LTE
» HTC Desire 526G+
» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Asus ZenFone C ZC451CG
Aktualności:

» All inclusive
» XCover znowu w akcji - szykuje się kontynuacja serii
» Samsung Note Edge - czyli życie na krawędzi
» LG wygina śmiało OLED
» Xolo Q520s: tani, ale ładny
» ZTE Blade S6 zaprezentowany oficjalnie
» Czy tak wygląda Moto E II generacji?
» HTC: kolejne zdjęcie M9 i... tani M8i
» Huawei Mate 7 Compact na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.22.20.49
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.