Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 270 marek  |  13 301 telefonów  |  178 635 opinii  |  989 testów  |  2 479 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young

Thumb Up

54,4% 

Thumb Down

 24,3% 

Pytanie

 21,4% 

 Wszystkich opinii: 206. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Cebulka
Mam ten telefon około 2 lata i dziwie się sobie ,ze tak długo z nim wytrzymałam. Okropnie się zawiesza ! Zanim wlaczy się jakaś aplikacja mija dobre parę minut. Na ruchy działa z opóźnieniem. Wszystko wina tego,ze jest bardzo mało miejsca na telefonie, nie można pobrać dosłownie niczego, bo zaraz wyskakuje ,ze brak miejsca. Aparat kiepski, lepsze zdjęcia robił stary sony ericsson.
Ogólnie nie polecam dla osób ,które chcą korzystać z internetu, nie radzi sobie.
Do zwykłego kontaktu SMS i rozmów jest ok. Głośnik bardzo dobry.
.232.220.212.krosoft.pl | 31 sie 2016, 16:08
wrzosy
Kiedys juz pisalam swoja opinie. teraz robie to ponownie. Telefon jest slaby. aplikacje czesto nie dzialaja, strasznie wolno chodzi. Na szczescie Wykop dziala :-) Teraz wystarczy tylko stuknac w tylna obudowe, od razu sie wylaczy bo stuknales baterie. Teraz nikomu bym juz nie polecila tego szajsu. Rysuje sie latwo.
.160.68.141 | 07 sie 2016, 18:08
świetny
Telefon mam już chyba 2 lata. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Chodzi płynnie, czasami rzeczywiście się muli i tnie, ale jest to starszy model który obciążony wieloma wymagającymi aplikacjami nie ma możliwości pracować szybko i bez zarzutów.Polecam telefon dla dorosłych którzy nie wymagają od telefonu za dużo, bo telefon jest naprawdę świetny jeśli się o niego dba. Jestem bardzo zaskoczona jak ten wytrzymałością telefonu. Jest zaskakująca. Telefon upadł mi setki razy i zawsze po tym działał prawidłowo. Znalazł się również w takich sytuacjach jak:
-nadepnął go koń
-jadąc na koniu zgubiłam go w lesie, dwa dni później znalazł się, pragnę zauważyć że były to mocno deszczowe dni
-nie raz wpadł w kałuże
-zgubiłam go w zimę przeleżał na -5 stopniowym mrozie jakiś czas
Po każdej sytuacji telefon działał jak dawniej.
Polecam!!!
.205.247.238 | 26 cze 2016, 12:06
R E K L A M A
 
zadowolony
Witam.
Telefon używam od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony.
Jeszcze ani razu mi sie nie zaciął (co czytam po innych opiniach)
GPS nie gubi satelit (używam automapy orza Mapamap zgranych na karcie micro sd i nie mam problemu z pojemnością 4GB)
Pamięć jest wystarczająca na podstawowe aplikacje, jeżeli ktoś chce uczynić z telefony niekończońcy się zbiór zainstalowanych aplikacji nie powinien go kupować ;)
Ekran jest bardzo czuły na dotyk co jest ogromną zaletą.
Bateria mimo swojego wieku bardzo dobrze "trzyma".
Telefon bardzo często spadał mi na podłoże i mimo wielu otarć dobrze się dalej sprawuje.
Wifi działa bez zarzutu.
Aparat nie rewelka ale za tą cenę nie należy się spodziewać jakiś cudów.
Pracuje w budowlance i potrzebowałem niedrogiego telefonu bo wiem z doświadczenia że przy mojej pracy długo nie wytrzymują. Ten model zaskoczył mnie na duży plus.
Jestem z niego bardzo zadowolony
.4.opticom.com.pl | 12 maj 2016, 20:05
galjo
Ten telefon miałem przez rok, tak że chyba mogę się wypowiedzieć:
to może zaczne od MIMINUSÓW
-telefon przez jakieś dwa tygodnie może i chodzi dobrze, ale potem zaczyna się koszmar, zaczyna tak mulić że chce się nim rzucić o ścianę.
-Baaardzo mała pamięć wewnętrzna ok. 4gb, mało tego, aplikacji nie można przenosić na kartę SD dlatego musiałem się bawić w rooty żeby cokolwiek zmieścić
-aparat, no, telefon nie jest jakiś mega drogi, dlatego to powinno być takie bardziej neutralne,dlatego jak chcecie robić zdjęcia, to nie polecam (w sumie to i tak nie polecam tego telefonu he he)
-RAM, mogli dorzucić do tego 1 gb, może aż tak by się nie zacinał
t może eraz jakieś tam zalety:
-dobry GPS, szkoda że map tam nie pomieścimy ze względu na małą pamięć urządzenia
-Jest wytrzymały, to chyba specjalny zabieg z tego powodu gdy puszczą nam nerwy będziemy mogli nim mocno rzucać o ściany
-Dobra bateria
No i w sumie jest tani, jeżeli ktoś potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia i SMSowania,(chociaż pisanie SMS wygląda tak, że klikasz na klawisz, a on po 2-3 sekunach reaguje) to w sumie mogę go polecić, ale lepiej pozbierać te 200-300 zł więcej i kupić coś porządnego
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 maj 2016, 22:05
KamDEB
Nie polecam tego telefonu zacina się , jak się czasem zetnie to trzeba wyjąć baterię.Co do wytrzymałości został sprawdzony i powiem że to jedyny plus tego telefonu :)
.dynamic.mm.pl | 06 maj 2016, 21:05
Nomismatyk
Galaxy Young? Powiem wam że miałem jako ostatni telefon Motorole Moto E, i naprawdę żaden jej nie dorównuje w płynności pracy. Ale Galaxy mnie pozytywnie zaskoczył, szybki pomimo jednego rdzenia i ok 700mb RAM, w przeciwieństwie do np xperi U ktora ma dwa rdzenie a tnie się że ma się ochotę nim ciepnąć o ścianę. Także systemowo i praktycznie bomba. Ale wady ma każdy smartfon więc ten też: aparat marny,to fakt, i to jedyna wada, reszta mi odpowiada pomimo że jestem wymagający aż do bólu.
.dynamic.chello.pl | 20 mar 2016, 14:03
Bielszczanka
Powiem tak: moja poprzednią opinia przez rok użytkowania telefonu bardzo się zmieniła. Nie działa mi ani firefox, ani chrome, po prostu dla tego telefonu korzystanie z internetu to szczyt, którego nie da się przekroczyć. Niestety.
.160.68.141 | 03 mar 2016, 19:03
Freddie
Telefon taki sobie, na dzisiejsze standardy to po prostu złom, jednak w 2013 dało się z niego korzystać, był to jeden z lepszych budżetowych smartfonów do gier. Bił na głowę LG Optimus L3^2, który był w podobnej cenie, a nawet trochę droższy. Aparat to dno, brak autofocusa, zdjęcia często wychodziły rozmazane. Telefon nie był w stanie rozpoznać kodu QR, nawet przy dobrym oświetleniu. Udało mi się otworzyć tylko te z Internetu i otworzone na ekranie komputera. Jeśli chodzi o płynność, to jak typowy budżetowiec na tamte czasy, był płynny tylko do czasu zainstalowania aplikacji. Gdyby telefon pracowałby na Androidzie 2.3, to za pewne nikt by nie oświadczył spowolnień, lecz chyba już żaden producent tanich smartfonów ma gdzieś czy z telefonu da się korzystać, czy nie. Pozdrawiam
.play-internet.pl | 02 sty 2016, 18:01
annn
Na początku telefon był świetny. Bateria była wytrzymała, zdjęcia nawet ok, dotyk płynny. Po jakimś pół roku zaczął się strasznie zawieszać, bateria trzymała kilka godzin, jakość aparatu i w ogóle obrazu strasznie się pogorszyła, na zdjęciach zrobionych i odebranych np z poczty nic nie było widać, tylko pixele, telefon czasem nie reagował nawet na dotyk, jakość dźwięku była słaba, głośnik trzeszczzał. Jedynym plusem jest to, że rozmówcy mnie dobrze słyszeli, ja ich też.
Ale podobno każdy Android tak ma, na początku jest super a potem już nie za bardzo. Telefon dobry tylko do dzwonienia :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 gru 2015, 12:12

Thumb Up

54,4% 

Thumb Down

 24,3% 

Pytanie

 21,4% 

 Wszystkich opinii: 206. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu