Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 408 telefonów  |  154 914 opinie  |  863 testy  |  5 316 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   19,5%   23,1% 
 Wszystkich opinii: 169. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Blur=eBrid
    nie rozumiem tych wszystkich złych opini= mam ten telefon już niecałe 2 lata i na ekranie żadnej ryski, tył równiez nie porysowany
    (według mnie te dwie cechy zalezą od właściciela i tego jak dba on o telefon).
    Co prawda aparat mógłby być lepszy. Nic mi się nie zacina równiez - i z pamięcią też nie mam problemów( mimo wielu ściągniętych gier i aplikacji).
    Szybko się rozładowuje - ale nie szybciej niż przeciętny iphone.
    A co do budzika - trzeba dokładnie go ustawiac - tez na poczatku nie umiałam - ale jeśli się dokładnie wszytko ustawi to będzie dzwonił regularniel
    .interduo.pl | 19 lut 2015, 16:56
  • szysza  mail
    Mam telefon od 2 lat minusy slaby aparat zacina sie krótko trzyma bateria ten telefon to porażka nie polecam kupywac tego telefonu
    .42.195.3 | 15 lut 2015, 22:42
  • niesiaag
    Swój telefon zakupiłam w [...] za 399 zł w lutym 2014 roku. Fakt, przepłaciłam. Ale do rzeczy.
    Zalety:
    - bardzo czuły na dotyk :)
    - malutki
    - jak na 3,2 mpx to robi nawet nawet zdjęcia
    - głośny dźwięk
    Wady:
    - ni z tego ni z owego odpadł mi lakier i powstała taka 'pajęczynka'
    - strasznie się rysuje...
    - wywala z aplikacji :/
    - zacina się , czasem nawet się wyłącza
    - brak kamerki z przodu nawet 0,3 mpx...

    Mimo wszystko teraz można kupic go po ok. 320 zł. Nie jest to zła cena. Ale lepiej dołożyć te 80 złotych i kupić Trenda. już lepiej sie sprawuje. Ten telefon będzie dobry dla kogoś kto chce telefon wyłącznie do dzwonienia, pisania sms i lubi dotykowe ;) w tej sytuacji się sprawdzi.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 lut 2015, 15:50
  • R E K L A M A
     
  • ania
    Mam ten telefon ponad rok.przy włączaniu internetu strasznie się tnie,bateria wytrzymuje 1 dzień, pamięć wbudowana to niecałe 1,50 gb z 4 gb,po zainstalowaniu 3 aplikacji robi się ok 50 mb. aparat beznadziejny.
    podsumowując nie polecam tego telefonu lepiej dołożyć ok 200 zł i kupić samsung galaxy s3 mini.
    .dynamic.chello.pl | 08 lut 2015, 17:17
  • aha
    Mam telefon już sporo czasu..
    wady:
    - zacina się zbyt często,
    - strasznie szybko pojawiają się rysy jak i na ekranie tak i na klapce,
    - słaby aparat
    - czasami w ogóle nie dzwoni, ani nie wibruje mi telefon kiedy ktoś dzwoni,
    - wyrzuca z aplikacji,
    - pomimo dużej ilości miejsca na telefonie oraz na karcie sim pokazuje, iż brak pamięci..
    - szybko się rozładowuje
    - budzik dzwoni jak mu pasuje
    - mimo, że telefon sam ustawia godziny, często się spóźnia nieraz o 30 min.
    zalety:
    - bardzo czujny ekran,
    - super video,
    - mieści się bez problemu do kieszeni,
    .lask.vectranet.pl | 31 sty 2015, 22:18
  • asd123
    Telefon ogólnie oceniam dobrze, jednak po roku popsuł mi się w nim aparat i budzik dzwonił, że tak powiem, kiedy chciał. (No, ale zdarza się, to tylko przedmiot.) Parametry jak widać więc myślę, że telefon dla mało wymagających osób i dobry jako pierwszy smartfon.
    .vivaldiego.wroclaw.pl | 26 sty 2015, 22:43
  • babajaga21
    Telefon poosiadam od ponad roku i jak na razie ani razu się nie zaciął. Telefon spadał kilka razy i nie ma ani jednej ryski. Szybki internet i dobry dotyk. Generalnie polecam!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sty 2015, 09:22
  • Panna
    Mam telefon od kwietnia 2014, kupiony w Euro RTV AGD.
    Zalety:
    Szybko chodzi Internet
    Mieści się w kieszeni
    Bardzo dobre nagrywanie video jak na 3,2 mpx
    Głos idealny
    Dobry dotyk

    Wady:
    Jak na 3,2 mpx robi całkiem dobre zdjęcia, ale to i tak za mało
    Bardzo podatny na zarysowania, słaby ekran
    Brak kamerki z przodu - jak na taki telefon to chociaż 0,3 mpx mogłaby być
    Po jakimś czasie przycisk "home" się wdusza
    Zacina się często
    Słaba bateria
    Ekran mały, mógłby mieć chociaż 3,5" albo nawet i 4"
    Długo trzeba czekać aż załadują się kontakty
    Mało pamięci
    Przy korzystaniu z Messengera i Internetu bardzo się zawiesza
    Brak wskaźniku procent baterii - trzeba wejść w ustawienia aby sprawdzic
    Średnio widoczne piksele
    Wolno reaguje
    Pomimo to że mam folię, po jej zdjęciu i tak są rysy
    Nie ma podświetlanych "klawiszy" Powrotu i Menu

    Ogólna ocena: 4-/10
    .solarme.pl | 06 sty 2015, 09:07
  • Bartek
    Mam ten telefon od października 2013 roku i szczerze mówiąc to odradzam..
    Wady:
    -telefon po kilku miesiącach zaczyna się zacinać,
    -aparat robi słabe zdjęcia,
    -brak lampy błyskowej sprawia, że przy słabym świetle zdjęcia wychodzą fatalnie,
    -nie posiada przedniego aparatu,
    -czasem wyrzuca z aplikacji,
    -mało pamięci,
    -niekiedy telefon sam się wyłącza,
    -słaba bateria (wytrzymuje do 2 dni przy małym przeglądaniu internetu),
    -ekran i obudowa bardzo szybko się rysuje.

    Zalety:
    -telefon mieści się w kieszeni.

    Minął rok z hakiem a ja drugi raz lecę oddać go na gwarancje... zacina się nie chce się ładować.. nie jest to wina ani baterii ani ładowarki w środku coś się pieprzy. NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU..........
    .coel-network.net | 03 sty 2015, 17:31
  • Bielszczaninka z Podlasia
    Mam go już od trzech tygodni. To telefon spoko - 4 gwiazdki na 5. Dobry ekran, dosyć duży, szkoda że nie ma lampy błyskowej. aparat dobry. Szkoda, że niezbyt dobra bateria i mało pamięci. Najgorzej, że łatwo się rysuje. dźwięk dobry. Aplikacje działają. Ładna czerwona wersja telefonu.
    .160.68.141 | 30 gru 2014, 13:49

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   19,5%   23,1% 
 Wszystkich opinii: 169. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S6 Edge
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
» Acer Liquid M220
» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Doogee Turbo mini F1
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
Aktualności:

» MWC 2015: Lenovo - przedtargowo
» MWC 2015: Huawei - Watch, TalkBand N1 i B2
» MWC 2015: Samsung - S6 i S6 EDGE
» MWC 2015: Acer - Windows 8.1 i Android 5.0
» Myśleć wystarczy...
» MWC 2015: Alcatel - Co poza smartfonami w Barcelonie?
» MWC 2015: Alcatel - Smartfony OneTouch na rok 2015
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.180.149
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.