Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 286 marek  |  14 023 telefony  |  185 937 opinii  |  1 023 testy  |  4 127 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Young

Thumb Up

54,5% 

Thumb Down

 23,9% 

Pytanie

 21,5% 

 Wszystkich opinii: 209. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Miszoraczu
Telefon niezniszczalny. rzucałem nim o ścianę z całej siły, przejeżdżałem go rowerer i nadal działał, kiedy rzuciłem go na 10 metrów do góry i trafił na beton telefon był w 100% sprawny, ale pojawiły się martwe piksele i kiedy rzuciłem nim z całej siły o szafkę wyświetlacz był rozwalony ale poza tym nic mu się nie stało. Niestety zgubiłem gdzieś go na strychu i do tej pory nie mogę go znaleźć. telefon kupiłem używany na allegro za 80 zł. Polecam osobom którzy chcą mieć dobry smartfon za grosze. POLECAM :D
.40.139.185.ip4.feromedia.eu | 25 mar 2017, 02:03
ewamak
Mam ten telefon ok 4 lat. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Mimo ze ma już znaczne ślady użytkowania nic mu się nie dziej i nigdy nie był w żadnej naprawie. Polecam.
.146.8.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 10 mar 2017, 08:03
Konrad J
Telefon używam 3 miesiące i jestem z niego średnio zadowolony.Na początku było wszystko dobrze,lecz po miesiącu zaczął się zawieszać.
PLUSY :
- Jest tani
- Głosnik bardzo dobry i głośny
MINUSY :
- Często się wiesza
- Po zainstalowaniu kilku aplikacji oraz zaktualizowaniu wszystkich aplikacji Google'a -Brak Pamięci :O
- Działają tylko podstawowe gry np. Hill Climb Racing bardziej zaawansowane jak np. Color Switch wieszają się
- Mogliby dorzucić więcej RAMU
- Aparat w miarę dobry, lecz dźwięk nagrywa bardzo cicho
Telefon polecam dla osób, które mało wymagają od telefonu. Pozdrawiam
.dynamic-ra-09.vectranet.pl | 03 gru 2016, 23:12
R E K L A M A
 
Cebulka
Mam ten telefon około 2 lata i dziwie się sobie ,ze tak długo z nim wytrzymałam. Okropnie się zawiesza ! Zanim wlaczy się jakaś aplikacja mija dobre parę minut. Na ruchy działa z opóźnieniem. Wszystko wina tego,ze jest bardzo mało miejsca na telefonie, nie można pobrać dosłownie niczego, bo zaraz wyskakuje ,ze brak miejsca. Aparat kiepski, lepsze zdjęcia robił stary sony ericsson.
Ogólnie nie polecam dla osób ,które chcą korzystać z internetu, nie radzi sobie.
Do zwykłego kontaktu SMS i rozmów jest ok. Głośnik bardzo dobry.
.232.220.212.krosoft.pl | 31 sie 2016, 16:08
wrzosy
Kiedys juz pisalam swoja opinie. teraz robie to ponownie. Telefon jest slaby. aplikacje czesto nie dzialaja, strasznie wolno chodzi. Na szczescie Wykop dziala :-) Teraz wystarczy tylko stuknac w tylna obudowe, od razu sie wylaczy bo stuknales baterie. Teraz nikomu bym juz nie polecila tego szajsu. Rysuje sie latwo.
.160.68.141 | 07 sie 2016, 18:08
świetny
Telefon mam już chyba 2 lata. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Chodzi płynnie, czasami rzeczywiście się muli i tnie, ale jest to starszy model który obciążony wieloma wymagającymi aplikacjami nie ma możliwości pracować szybko i bez zarzutów.Polecam telefon dla dorosłych którzy nie wymagają od telefonu za dużo, bo telefon jest naprawdę świetny jeśli się o niego dba. Jestem bardzo zaskoczona jak ten wytrzymałością telefonu. Jest zaskakująca. Telefon upadł mi setki razy i zawsze po tym działał prawidłowo. Znalazł się również w takich sytuacjach jak:
-nadepnął go koń
-jadąc na koniu zgubiłam go w lesie, dwa dni później znalazł się, pragnę zauważyć że były to mocno deszczowe dni
-nie raz wpadł w kałuże
-zgubiłam go w zimę przeleżał na -5 stopniowym mrozie jakiś czas
Po każdej sytuacji telefon działał jak dawniej.
Polecam!!!
.205.247.238 | 26 cze 2016, 12:06
zadowolony
Witam.
Telefon używam od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony.
Jeszcze ani razu mi sie nie zaciął (co czytam po innych opiniach)
GPS nie gubi satelit (używam automapy orza Mapamap zgranych na karcie micro sd i nie mam problemu z pojemnością 4GB)
Pamięć jest wystarczająca na podstawowe aplikacje, jeżeli ktoś chce uczynić z telefony niekończońcy się zbiór zainstalowanych aplikacji nie powinien go kupować ;)
Ekran jest bardzo czuły na dotyk co jest ogromną zaletą.
Bateria mimo swojego wieku bardzo dobrze "trzyma".
Telefon bardzo często spadał mi na podłoże i mimo wielu otarć dobrze się dalej sprawuje.
Wifi działa bez zarzutu.
Aparat nie rewelka ale za tą cenę nie należy się spodziewać jakiś cudów.
Pracuje w budowlance i potrzebowałem niedrogiego telefonu bo wiem z doświadczenia że przy mojej pracy długo nie wytrzymują. Ten model zaskoczył mnie na duży plus.
Jestem z niego bardzo zadowolony
.4.opticom.com.pl | 12 maj 2016, 20:05
galjo
Ten telefon miałem przez rok, tak że chyba mogę się wypowiedzieć:
to może zaczne od MIMINUSÓW
-telefon przez jakieś dwa tygodnie może i chodzi dobrze, ale potem zaczyna się koszmar, zaczyna tak mulić że chce się nim rzucić o ścianę.
-Baaardzo mała pamięć wewnętrzna ok. 4gb, mało tego, aplikacji nie można przenosić na kartę SD dlatego musiałem się bawić w rooty żeby cokolwiek zmieścić
-aparat, no, telefon nie jest jakiś mega drogi, dlatego to powinno być takie bardziej neutralne,dlatego jak chcecie robić zdjęcia, to nie polecam (w sumie to i tak nie polecam tego telefonu he he)
-RAM, mogli dorzucić do tego 1 gb, może aż tak by się nie zacinał
t może eraz jakieś tam zalety:
-dobry GPS, szkoda że map tam nie pomieścimy ze względu na małą pamięć urządzenia
-Jest wytrzymały, to chyba specjalny zabieg z tego powodu gdy puszczą nam nerwy będziemy mogli nim mocno rzucać o ściany
-Dobra bateria
No i w sumie jest tani, jeżeli ktoś potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia i SMSowania,(chociaż pisanie SMS wygląda tak, że klikasz na klawisz, a on po 2-3 sekunach reaguje) to w sumie mogę go polecić, ale lepiej pozbierać te 200-300 zł więcej i kupić coś porządnego
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 maj 2016, 22:05
KamDEB
Nie polecam tego telefonu zacina się , jak się czasem zetnie to trzeba wyjąć baterię.Co do wytrzymałości został sprawdzony i powiem że to jedyny plus tego telefonu :)
.dynamic.mm.pl | 06 maj 2016, 21:05
Nomismatyk
Galaxy Young? Powiem wam że miałem jako ostatni telefon Motorole Moto E, i naprawdę żaden jej nie dorównuje w płynności pracy. Ale Galaxy mnie pozytywnie zaskoczył, szybki pomimo jednego rdzenia i ok 700mb RAM, w przeciwieństwie do np xperi U ktora ma dwa rdzenie a tnie się że ma się ochotę nim ciepnąć o ścianę. Także systemowo i praktycznie bomba. Ale wady ma każdy smartfon więc ten też: aparat marny,to fakt, i to jedyna wada, reszta mi odpowiada pomimo że jestem wymagający aż do bólu.
.dynamic.chello.pl | 20 mar 2016, 14:03

Thumb Up

54,5% 

Thumb Down

 23,9% 

Pytanie

 21,5% 

 Wszystkich opinii: 209. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu