Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 154 telefony  |  102 390 opinii  |  650 testów  |  2 903 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,4%   14,2%   22,4% 
 Wszystkich opinii: 134. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • X
    Mam go od stycznia 2014 i już po miesiącu byłam zawiedziona. Strasznie się zacina, aparat nie zbyt dobry. Zgadzam się z osobami, które mają negatywną opinię na temat tego telefonu. Nie polecam.
    .adsl.inetia.pl | 26 lip 2014, 21:07
  • gmanja
    Witam!Mam go 9 miesięcy i powiem ze za takie pieniądze opłaca się go kupić. Chociaż głośnik pozostawia wiele do życzenia (według mnie jest on zbyt cichy, ale nie uznaje tego jako wadę, bo do słuchania muzy są słuchawki). Jego wadami sa:
    - mały ekran
    - zdecydowanie za cichy głośnik.
    - przy większej ilości gier czasami lekko zamuli.
    Zalety:
    - solidna ramka,obudowa
    - ekran odporny na zarysowania
    - nic nie trzeszczy
    - czuły na dotyk
    Telefon polecam jak najbardziej do rozpoczęcia przygody ze smartfonami. Piona!!!
    .blokowe.pl | 24 lip 2014, 20:07
  • AKgame
    Telek jest dobry, jednak najgorsza jest w nim muzyka, ale najtańszy minigłośnik bluetooth kosztuje 60 zł, a na kabel 20 zł, a więc ta wada nie jest aż tak denerwująca. I do tego "telefon samsung jest śmiesznie prosty w obsłudze". Ocena: to była jedyna wada, telek dobry i moim zdaniem to nie on, a jego poprzednik (Zwykły samsung galaxy young) jest z niższej półki, natomiast ten TeLeK jest z środka wyższej półki.
    .cdma.centertel.pl | 13 lip 2014, 08:07
  • R E K L A M A
  • Anastazja
    nie polecam. Po niecałych 2 latach użytkowania jest w beznadziejnym stanie. Już raz oddawałam do reklamacji i dostałam nowy telefon jednak ten również "żyje swoim życiem". Sam otwiera aplikacje, wypisuje teksty w smesach, notatkach. Odebranie telefonu zajmuje mi ponad minute bo nie zawsze reaguje na dotyk..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lip 2014, 18:07
  • zqpmalks
    Dla osób które lubią bajery w telefonach to nie polecam w ogóle.. słaby aparat,słaba pamięć, jak jest przeciążony to bardzo się zacina..dużo rzeczy można wymieniać po kolei ;/ dobry jest dla osób które zaczynają "naukę" na smartfonie ponieważ jest łatwy w obsłudze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 lip 2014, 19:07
  • aniaru224
    Mam ten telefon od września i na początku mnie zadowalał, jednak brak podstawowych funkcji, np. przednia kamera, lampa błyskowa, go dyskwalifikuje. Poza tym mały wyświetlacz i słabe kolory nie dają przyjemności użytkowania. W tym tygodniu przerzucam się na s4 i myślę, że nie pożałuję zakupu, jak w tym przypadku.
    .icpnet.pl | 23 cze 2014, 11:06
  • kik
    Moim zdaniem telefon ekstra! Nie zgadzam się z innymi że mówią ż e on jest z niższej półki,wręcz przeciwnie jest super wyświetlacz-bdb
    szybkość-bdb
    surfowanie po internecie-db/bdb
    pamięć-db,po kupieniu karty micro sd-bdb
    łatwy w obsłudze? tak!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 cze 2014, 09:06
  • Kasia
    Telefon taki sobie. Mam go 6 tygodni i jest to ciężka praca z nim. Bateria trzyma krótko, nawet rzadko używany nie wytrzymuje dłużej nic 48 godzin, aparat beznadziejny, tworzenie list odtwarzania muzyki skomplikowane, często się zawiesza, niektórych funkcji trzeba się naszukać. Klawiatura do pisania smsów niewygodna. Za taką kasę można znaleźć coś lepszego.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 05 maj 2014, 06:05
  • Faciu
    Moim zdaniem jeden z lepszych telefonów z niskiej półki, który oferowany był przez wielu operatorów. W moim przypadku odporny na upadki - nie było ich jakoś super dużo, ale były. Nic mu nie zaszkodziło. Bateria trzyma jak to w każdym przeciętnym/tanim smartfonie. Maksymalnie 2 dni normalnego użytkowania. Intensywnie to około 12godzin ciągłej zabawy. Szybkość działania zadowalająca, większe aplikacji czasami potrzebuję chwile na myślenie, ale ogólnie można się przyzwyczaić. Jak się dba o to, żeby w tle nie działało mnóstwo aplikacji to telefon chodzi dobrze, jak się o tym zapomni to brakuje RAMu i trochę muli. Moja ogólna opinia jest bardzo dobra. Za te pieniądze jest to chyba jeden z lepszych telefonów z jakimi się spotkałem.
    .tktelekom.pl | 27 kwi 2014, 14:04
  • Pajonk28  mail
    Telefon rewelacja! Służy mi codziennie jako nawigacja, aparat, odtwarzacz muzyki i nigdy nie sprawiał problemów. W ciągu roku jak go mam tylko raz sie zaciąl. :D :)
    .play-internet.pl | 21 kwi 2014, 15:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,4%   14,2%   22,4% 
 Wszystkich opinii: 134. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.80.156
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.