Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  6 496 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,6%   13,6%   22,7% 
 Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • AKgame
    Telek jest dobry, jednak najgorsza jest w nim muzyka, ale najtańszy minigłośnik bluetooth kosztuje 60 zł, a na kabel 20 zł, a więc ta wada nie jest aż tak denerwująca. I do tego "telefon samsung jest śmiesznie prosty w obsłudze". Ocena: to była jedyna wada, telek dobry i moim zdaniem to nie on, a jego poprzednik (Zwykły samsung galaxy young) jest z niższej półki, natomiast ten TeLeK jest z środka wyższej półki.
    .cdma.centertel.pl | 13 lip 2014, 08:07
  • Anastazja
    nie polecam. Po niecałych 2 latach użytkowania jest w beznadziejnym stanie. Już raz oddawałam do reklamacji i dostałam nowy telefon jednak ten również "żyje swoim życiem". Sam otwiera aplikacje, wypisuje teksty w smesach, notatkach. Odebranie telefonu zajmuje mi ponad minute bo nie zawsze reaguje na dotyk..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lip 2014, 18:07
  • zqpmalks
    Dla osób które lubią bajery w telefonach to nie polecam w ogóle.. słaby aparat,słaba pamięć, jak jest przeciążony to bardzo się zacina..dużo rzeczy można wymieniać po kolei ;/ dobry jest dla osób które zaczynają "naukę" na smartfonie ponieważ jest łatwy w obsłudze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 lip 2014, 19:07
  • R E K L A M A
  • aniaru224
    Mam ten telefon od września i na początku mnie zadowalał, jednak brak podstawowych funkcji, np. przednia kamera, lampa błyskowa, go dyskwalifikuje. Poza tym mały wyświetlacz i słabe kolory nie dają przyjemności użytkowania. W tym tygodniu przerzucam się na s4 i myślę, że nie pożałuję zakupu, jak w tym przypadku.
    .icpnet.pl | 23 cze 2014, 11:06
  • kik
    Moim zdaniem telefon ekstra! Nie zgadzam się z innymi że mówią ż e on jest z niższej półki,wręcz przeciwnie jest super wyświetlacz-bdb
    szybkość-bdb
    surfowanie po internecie-db/bdb
    pamięć-db,po kupieniu karty micro sd-bdb
    łatwy w obsłudze? tak!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 cze 2014, 09:06
  • Kasia
    Telefon taki sobie. Mam go 6 tygodni i jest to ciężka praca z nim. Bateria trzyma krótko, nawet rzadko używany nie wytrzymuje dłużej nic 48 godzin, aparat beznadziejny, tworzenie list odtwarzania muzyki skomplikowane, często się zawiesza, niektórych funkcji trzeba się naszukać. Klawiatura do pisania smsów niewygodna. Za taką kasę można znaleźć coś lepszego.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 05 maj 2014, 06:05
  • Faciu
    Moim zdaniem jeden z lepszych telefonów z niskiej półki, który oferowany był przez wielu operatorów. W moim przypadku odporny na upadki - nie było ich jakoś super dużo, ale były. Nic mu nie zaszkodziło. Bateria trzyma jak to w każdym przeciętnym/tanim smartfonie. Maksymalnie 2 dni normalnego użytkowania. Intensywnie to około 12godzin ciągłej zabawy. Szybkość działania zadowalająca, większe aplikacji czasami potrzebuję chwile na myślenie, ale ogólnie można się przyzwyczaić. Jak się dba o to, żeby w tle nie działało mnóstwo aplikacji to telefon chodzi dobrze, jak się o tym zapomni to brakuje RAMu i trochę muli. Moja ogólna opinia jest bardzo dobra. Za te pieniądze jest to chyba jeden z lepszych telefonów z jakimi się spotkałem.
    .tktelekom.pl | 27 kwi 2014, 14:04
  • Pajonk28  mail
    Telefon rewelacja! Służy mi codziennie jako nawigacja, aparat, odtwarzacz muzyki i nigdy nie sprawiał problemów. W ciągu roku jak go mam tylko raz sie zaciąl. :D :)
    .play-internet.pl | 21 kwi 2014, 15:04
  • takisobie
    Jeżeli chcecie kupić ten telefon, pomyślcie 50 razy. Gdybym miał kupić go drugi raz, wolałbym kupić najstarszą nokie. Jest najgorszym telefonem z jakim sie spotkałem. Działa bardziej topornie niż cep, nie ma absolutnie w ogóle pamięci. Odradzam.
    .satfilm.net.pl | 12 kwi 2014, 11:04
  • Tomek3416
    + Dobra, aczkolwiek nie najlepsza bateria. Przy sporadycznym graniu po kilkanaście minut, korzystaniu z odtwarzacza mp3, jakieś pół godziny rozmowy, itp czas pracy wynosi od 1 do 2 dób.
    + Wyświetlacz mimo że nie jest jakiś super, spełnia swoją rolę, jest wyraźny i nawet w słońcu daje się odczytać. Dotyk dobry.
    + Głośność rozmów. Przy ruchliwej ulicy i na szkolnym korytarzu daje się dogadać, więc na plus.
    + Szybkość działania. Telefon przy podstawowych rzeczach działa dobrze, jednak aplikacje potrafią się zacinać. Mimo wszystko plus, dlatego że aplikacje które się zacinają należą do bardziej wymagających.
    +/- Dźwięk. Brzmi średnio, ma problem z wysterowaniem dużych słuchawek nausznych, ale nie odraża dźwiękiem. Jako narzędzie do słuchania muzyki poza domem, gdzie jest duży szum otoczenia sprawdzi się dobrze. W domu, bądźmy szczerzy, są dużo lepsze źródła dźwięku niż komórka.
    +/- Telefon jest wykonany adekwatnie do ceny czyli generalnie nie jest źle, jednakże np. otwór gniazda microUSB wygląda tandetnie.
    - Aparat jest zły. Słaba jasność, marnie działająca autoregulacja jasności, zero głębi kolorów. Filmy nawet w dzień wychodzą ciemne. Kompletna porażka. W praktyce jest on bezużyteczny.
    - Gniazdo słuchawek. Jest to Jack 3,5mm, pierwsze włożenie wtyku szło bardzo opornie i gniazdo było dość ciasne, po kilku zaledwie użyciach wtyk wchodzi luźno i słabo się trzyma w gnieździe, aczkolwiek gniazdo działa.

    Ocena ogólna neutralna. Telefon nie ma odrażających wad, ani jakiś porywających zalet. To zwykły telefon dostępny u operatorów za złotówkę i jedna z lepszych propozycji w segmencie "zetafonów". Mimo tego, w ocenie ogólnej wypada przeciętnie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 kwi 2014, 23:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,6%   13,6%   22,7% 
 Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.147.90
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.