Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 406 telefonów  |  146 614 opinie  |  650 testów  |  5 899 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Young



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,0%   13,8%   23,2% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ella
    Mam ten telefon i jest super, ale strasznie szybko bateria sie konczy. Nie uzywam go często, ale jak bym go używala tak często jak moj tata, to bym go musiala zmienic.
    .access.telenet.be | 16 wrz 2014, 15:09
  • 100victoria
    Mam ten telefon ponad pół roku i jestem zadowolona. Faktycznie: ma trochę zbyt mały ekran , ale jest on wystarczający ;) Aparat jest zadowalający , ale brakuje mi bardzo aparatu z przodu. SPORADYCZNIE się zetnie ale po zgaszeniu ekranu i ponownemu odblokowaniu się naprawi. Minusem jest to że ma mało pamięci i trzeba dokupić kartę pamięci. Telefon ok.3 razy odkąd go mam ściął się tak , że pomogło tylko wyjęcie baterii. Minusem jest także to, że bardziej wymagające gry strasznie się zawieszają i bateria przy korzystaniu bardzo ale to bardzo szybko się wyczerpuje. Lubię ten telefon ale wolałabym większy ;) Polecam
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 29 sie 2014, 19:08
  • oliwia107
    Witam. Miałam ten telefon rok (obecnie mam już nowy). Zdanie mam neutralne, ponieważ jak na cenę był całkiem spoko, wydajnościowo może być, ale minusów miał sporo. Często się zacinał nawet wtedy, gdy nie miałam pobranych żadnych gier, aplikacji itp. Często robił mi taki psikus, że nie reagował na dotyk, trzeba było go wyłączać włączać. Ogólnie dla tych, którzy nigdy nie mieli smartfona to polecam, ale nie będzie dziwne to, że po miesiącu będzie lipa, będzie się zawieszał itp. Jakbym miała oceniać w skali 1-10 to dałabym mu 5 ^^.
    .dynamic.chello.pl | 19 sie 2014, 15:08
  • R E K L A M A
  • telefonos
    Telefon Super nie zacina się i robi super zdjęcia tylko android troszeczkę stary bo teraz jest 4.4.4 a on ma 4.1.2
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 sie 2014, 22:08
  • X
    Mam go od stycznia 2014 i już po miesiącu byłam zawiedziona. Strasznie się zacina, aparat nie zbyt dobry. Zgadzam się z osobami, które mają negatywną opinię na temat tego telefonu. Nie polecam.
    .adsl.inetia.pl | 26 lip 2014, 21:07
  • gmanja
    Witam!Mam go 9 miesięcy i powiem ze za takie pieniądze opłaca się go kupić. Chociaż głośnik pozostawia wiele do życzenia (według mnie jest on zbyt cichy, ale nie uznaje tego jako wadę, bo do słuchania muzy są słuchawki). Jego wadami sa:
    - mały ekran
    - zdecydowanie za cichy głośnik.
    - przy większej ilości gier czasami lekko zamuli.
    Zalety:
    - solidna ramka,obudowa
    - ekran odporny na zarysowania
    - nic nie trzeszczy
    - czuły na dotyk
    Telefon polecam jak najbardziej do rozpoczęcia przygody ze smartfonami. Piona!!!
    .blokowe.pl | 24 lip 2014, 20:07
  • AKgame
    Telek jest dobry, jednak najgorsza jest w nim muzyka, ale najtańszy minigłośnik bluetooth kosztuje 60 zł, a na kabel 20 zł, a więc ta wada nie jest aż tak denerwująca. I do tego "telefon samsung jest śmiesznie prosty w obsłudze". Ocena: to była jedyna wada, telek dobry i moim zdaniem to nie on, a jego poprzednik (Zwykły samsung galaxy young) jest z niższej półki, natomiast ten TeLeK jest z środka wyższej półki.
    .cdma.centertel.pl | 13 lip 2014, 08:07
  • Anastazja
    nie polecam. Po niecałych 2 latach użytkowania jest w beznadziejnym stanie. Już raz oddawałam do reklamacji i dostałam nowy telefon jednak ten również "żyje swoim życiem". Sam otwiera aplikacje, wypisuje teksty w smesach, notatkach. Odebranie telefonu zajmuje mi ponad minute bo nie zawsze reaguje na dotyk..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lip 2014, 18:07
  • zqpmalks
    Dla osób które lubią bajery w telefonach to nie polecam w ogóle.. słaby aparat,słaba pamięć, jak jest przeciążony to bardzo się zacina..dużo rzeczy można wymieniać po kolei ;/ dobry jest dla osób które zaczynają "naukę" na smartfonie ponieważ jest łatwy w obsłudze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 lip 2014, 19:07
  • aniaru224
    Mam ten telefon od września i na początku mnie zadowalał, jednak brak podstawowych funkcji, np. przednia kamera, lampa błyskowa, go dyskwalifikuje. Poza tym mały wyświetlacz i słabe kolory nie dają przyjemności użytkowania. W tym tygodniu przerzucam się na s4 i myślę, że nie pożałuję zakupu, jak w tym przypadku.
    .icpnet.pl | 23 cze 2014, 11:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,0%   13,8%   23,2% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» BlackBerry Porsche Design P9983
» Prestigio Grace
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE
» KAZAM Thunder 340W: pierwszy owoc współpracy z Microsoftem
» LG Bello i Fino trafiają do sprzedaży w Polsce
» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.233.81
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.