Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 684 opinie  |  720 testów  |  5 830 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Xcover 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,3%   15,0%   36,7% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • emilio
    Telefonik ogólnie spoko. Dość mocny, a najważniejsze odporny na wodę i zabrudzenia. Jak się zabrudzi to pod kran ale koniecznie trzeba zwrócić uwagę aby wszystkie klapki z uszczelkami były zawsze dokładnie zamknięte. Testowany w "straży" czyli po naszemu "strażakoodporny" :) Oprócz wielu zalet są również MINUSY oczywiście jak wszędzie:
    - mało pamięci w telefonie (zdecydowanie za mało!!! Niestety sposób na ROOTa nie wchodzi w grę gdyż traci się gwarancję.
    - osobiście mało "bawię" się telefonem ale jak włączone jest wifi i dane komórkowe to bateryjka wytrzymuje zaledwie dobę. Do tego jakby włączyć GPS to jest tragedia ale podejrzewam że i inne modele telefonów mają podobnie. Ale dla odmiany jak włączone samo wifi to z 3 dni wytrzymuje
    .internetdsl.tpnet.pl | 31 paź 2014, 14:10
  • ridriddick  mail
    Telefon kupiłem przed wakacjami 2014 :) Jak dotąd żadna z klapek nie odpadła a ładowany jest średnio raz dziennie ... dużo korzystam z internetu. Demonem prędkości nie jest ale do rozmów, maila, skype czy mniejszych gier ok. Tylko przy dzwonieniu bateria wytrzymuje 2- i pół dnia. Zdjęcia pod woda robi nie najlepsze ale robi czego nie można powiedzieć o innych telefonach, filmy nagrywa również względnie dobre. Przy ładnej pogodzie zdjęcia niezłe i filmy też do wytrzymania. Największa jego bolączka jest (zresztą wszystkich wodo odpornych telefonów) to że jak się go zamoczy to nie da się potem przez niego rozmawiać do póki nie wyschnie głośnik bo inaczej nie zrozumiemy naszego rozmówcy...ratuje tryb głośnomówiący ale to półśrodek.
    Niestety aby przenosić aplikacje na kartę pamięci trzeba go zrootować. Ekran rysuje się ale nie jakoś strasznie, miałem kilka telefonów z lepszą szybką (firmową :) szkło z goryla albo z ogona smoka)ale odporność na zarysowania miały podobną.
    .goldap.pl | 29 paź 2014, 12:10
  • alienfort
    Mam ten telefon od lutego. Wybralem ten dlatego ze pracuje w instalacjach i potrzebny mi toporny z guzikami normalny telefon ale tez zeby korzystac z internetu itd. Wedlug mnie zdjecia robi ladne. Filmy juz hd tez sa do obejrzenia bez jakis pikseli czy zerwan. Zawsze wrzucam go do tylnej kieszeni i tak nosze. Kilka razy na nim siedzialem przez zapomnienie ale nic sie nie stalo. Byl tez w kaluzy przez godzinę na deszczu i nic wszystko w nim chodzi. Oczywisvie zawsze pilnuje by po ladowaniu zamknac klapke uszczelniajaca.brak pamięci rzeczywiscie odbija się niesmakiem ale z drugiej strony to mam ten telefon do pracy czyli zsdzwonic odpisac czy sprawdzić w internecie. Mala pamiec przeklada sie tylko na aplikacje niezbedne a nie kupe smieci i gier. Komputer czy ps3 do gier lepsza. Wedlug mnie jest eatt polecenia dla osob ktore beda go uzywac jako telefonu i srodka informacji. A bym zapomniał wada jest iz w przypadku korzystania zcinternetu bardzo baterie ciagnie
    .play-internet.pl | 21 paź 2014, 23:10
  • R E K L A M A
  • tpi0
    Używam od roku, oczywiście odpadła klapka jednak po wizycie w serwisie wymienili mi na nowy egzemplarz w ciągu tygodnia.
    Mało pamięci wewnętrznej ale po odinstalowaniu wszystkich aktualizacji (nie można ich usunąć) z aplikacji, które figurują w pobranych (nigdy ich nie pobierałem na nowy telefon) zrobiło mi się 818MB wolnego (400 MB na RAM).
    Zdjęcia podwodne takie sobie. Wytrzymał 0,5h sesję zdjęciową w morzu do głębokości 2m.
    .dynamic.chello.pl | 10 paź 2014, 12:10
  • lol  mail
    Napisze tak telefon dla normalnych użytkowników jak najbardziej ok dzwonienie pisanie sms czy korzystanie z gps.Dla graczy polacam rozważenie zakupu konsoli do gier a nie telefonu bo co po niektórzy nie wiedzą do czego słuzy telefon liczy sie tylko czy można grać zatem proponuje zakup konsoli lub ogolić sobie jajka czy cipki i do przedszkola z powrotem debile
    .unknown.vectranet.pl | 04 paź 2014, 13:10
  • pfirst
    Witam.
    Mam ten telefon koło roku - nie powiem żeby był demonem prędkości ale daje radę.
    Zalety:
    - podoba mi się
    - wodoodporność (kręciłem filmiki pod wodą w Chorwacji) - ok
    - masywna obudowa
    - jakość połączeń - bez zarzutu
    Wady:
    - brak możliwości przenoszenia aplikacji na kartę SD - ja potrzebowałem tylko możliwości wgrania AutoMapy a przy instalacji jest mozliwość wyboru gdzie zgrana będzie mapa - wybrałem zewnętrzną pamięć i całą Europę (3Gb) zassało bez problemu.
    - lubi się w kieszeni odblokować i powłaczać np. transfer albo jakieś apliacje co czasami wnerwia ale przeżyję
    - długo łapie fixa GPS-u - ok 1-2 min trzeba czekać
    Ogólnie za tą cenę - 670 PLN - spełnia moje oczekiwania.
    .dynamic.chello.pl | 03 wrz 2014, 21:09
  • zbig
    Klapka od USB odpadała, przepuszczał wodę, popsuł się po kilku miesiącach. Do wytrzymałości Solida było mu daleko.
    .106.181.99 | 30 sie 2014, 17:08
  • szajmsung
    Mialem, nie polecam. Latwo sie rysuje, spadl mi łóżka i pękł ekran. Wiesza sie. U mnie wodę akurat wytrzymywal. Myślałem że będzie to telefon dobry do pracy, nie był. Jedynie aparat mi się podobał.
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 sie 2014, 15:08
  • reganowe
    mój mąż wytestował wodoszczelność tego tel i co poszedł do reklamacji bo wodoszczelny nie jest
    .174.61.146 | 09 sie 2014, 16:08
  • tomek  mail
    Uprzejmie informuję, że telefon właśnie roztrzaskałem. Rzuciłem nim w złości o beton, rozwalił się aż miło. Powodem rozzłoszczenia był właśnie telefon. W ponad połowie przypadków, po włożeniu do kieszeni telefon sam się odblokowywał, choć zawsze naciskałem boczny przycisk służący jego zablokowaniu. Skutkowało to tym, że ktoś usłyszał rozmowę, której nie powinien był usłyszeć - problem biznesowy. Poza tym, po każdej nocy telefon trzeba było uruchamiać ponownie - tracił zasięg (okrągłe przekreślone kółko zamiast kresek). To mój ostatni dotykowiec, każdy który miałem okazywał się wielkim g..nem, od aj"badziewia", przez Galaxy SIII itp. To są telefony dla gimnazjalistów albo bezrobotnych wysyłających sms na loterię RMF. Normalnie pracujący człowiek potrzebuje solidnego, bezproblemowego telefonu. Ja już taki mam od 2008 roku i znów wyciągam go z szuflady - Nokia 6210 Navi ponad wszystko.
    .adsl.inetia.pl | 29 lip 2014, 16:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,3%   15,0%   36,7% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» Wesołych Świąt!
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.77.93
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.