Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 215 telefonów  |  102 436 opinii  |  650 testów  |  5 794 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S IV



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,8%   26,6%   29,6% 
 Wszystkich opinii: 203. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • TheFriXX3r
    Telefon jest świetny do gier. Posiada 4.4.2 KitKat. Cóż moge powiedzieć nic w nim nie brakuje jest po prostu idealny :D
    .elpos.net | 18 sie 2014, 11:08
  • szymon115:-)  mail
    Witam mam galaxy s4 już od roku i zaznaczam, że był kupowany nie przez internet tylko w Saturnie. No to tak gdy czekałem na ten telefon byłem zachwycony jego funkcjami,które jak później się okazało znudziły mi się po tygodniu. Poza tym telefon gubi zasięg
    I strasznie się zacina a do tego jeszcze ta tandetna obudowa która
    się tylko wyciera. Aparat jest w nim nawet ale też nie rewelacja. O baterii już nie wspomnę totalna porażka. No tak ale procesor to nie wiadomo jaki tam wielki siedzi a i tak na grach się wszystko tnie jak film z lat 20. Wracając do aparatu to w obecnej chwili mi nie działa przeszły przez ekran jakieś paski i po prostu się wyłączył. Nie wiem telefon za tyle bagsów cena porównywalna do iPhone 5s.Tyle , że iPhone 5s to po prostu kunszt inżynierii.
    Mój brat ma go od pół i ani razu mu się nie zaciął. No wiadomo iPhone to iPhone , a baterie ma prawie dwa razy mniejszą od s4 i trzyma dużo dłużej. A ten procesor A7 z oprogramowaniem iOS7 żaden android mu się nie równa. Nie chcę nikogo obrażać ale s4 to kupa złomu. Wiem że nie każdego stać w ogóle na taki telefon ale jeśli już chcecie kupić sobie dobrą słuchawkę polecam iPhone posłuży wam długie lata to na prawdę wdzięczne urządzenie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sie 2014, 11:08
  • 007
    Witam, jestem posiadaczem Galaxy s4 od ponad 8 miesięcy, telefon rewelacja,korzystam z bardzo wielu aplikacji i nie mam żadnych zastrzeżeń.Przed s4 miałem s3 oba modele są genialne :) jedyne co to bateria,ale to normalne w smartphonach.
    Ludzie którzy piszą negatywnie o tych telefonach,pewnie nigdy nie mieli ich w rękach,albo kupili podróbke (Hińczyka) za mniejsze pieniądze chcąc oszczędzić co nieco :) Kupujcie orginalne produkty Pozdrawiam :)
    .adsl2.static.versatel.nl | 17 sie 2014, 00:08
  • R E K L A M A
  • kamiiila
    Ten telefon jest bardzo dobry, używam go od 5 mies. i dziła bez zarzutów, polecam bardzo bardzo, nie bedziecie miec żadnych zarzutów co do niego. Polecammm :))
    .1-4.cable.virginm.net | 21 lip 2014, 13:07
  • chudzinsky
    Byłego flagowca Samsunga mam już od nieco ponad 5 miesięcy. Oto moje spostrzeżenia.
    Telefon ogólnie można zaliczyć na plus. Jednym z nielicznych dla mnie mankamentów pozostaje suma materiałów jakich użyto do zrobienia SIV. Gratka dla fanów różnego typu bajerów takich jak choćby sterowanie gestami. Bateria mogłaby trzymać dłużej, przy ciągłym użytkowaniu w ciągu dnia bateria wymaga min. 2 ładowań. Ekran jest świetny, nie brakuje mu niczego choć kolory czasem wydają się zbyt takie "cukierkowe", ale telefon ma także opcję indywidualnego dostosowania kolorów do swoich potrzeb. W moim modelu wokół przycisku "home" zaczął zbierać się brud. Telefon trzymam cały czas w etui, ale pomimo tego on nadal się tam gromadzi. Jakość rozmów to także wysoki poziom. Nic nie szumi. Przy zbyt dużej ilości używanych aplikacji na raz telefon ma tendencję do zacięcia się i to dość poważnego, bo aż wymagającego niekiedy restartu poprzez przytrzymanie przycisku blokady przez 7 sekund. Wraz z wersją 4.4 (bądź już nawet 4.3, nie jestem w stanie się określić) doszła przydatna funkcja czytania. Jeśli ktoś lubi ebooki, to jest to urządzenie dla niego. Aparat wykonuje zdjęcia w średniej jakości, w porównaniu do innych modeli na obecnym rynku jest średniakiem. Cóż by tu więcej pisać, telefon jest dla osób, które często korzystają z wielu aplikacji na raz (ale nie przesadnie), chcą być w stałym połączeniu z internetem (poprzez LTE) i mieć przy tym całkiem nieźle działającą baterię oraz szereg funkcji, które umilają i ułatwiają korzystanie z urządzenia.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lip 2014, 17:07
  • Majka
    Mam telefon od sierpnia 2013 i jestem bardzo zadowolona . Jeszcze nie zdażyło się żeby się zawiesił czy zrestartował. Bardzo dużo na nim pracuję, robię przelewy, obsługuję pocztę, kalendarze i działa idealnie.
    .223.38.84.otvk.pl | 03 lip 2014, 00:07
  • Słaby sprzęt  mail
    Słaby telefon już po pięciu dniach użytkowania padł mi wyświetlacz , dotyk działa tylko nic nie wyświetla.
    .adsl.inetia.pl | 01 lip 2014, 09:07
  • Gucia  mail
    Witam, ogólnie z mojego S4 jestem bardzo zadowolona, ale od jakiegoś czasu zaczął mi się wyłączać w określonych sytuacjach. Mianowicie po jakiejś chwili od momentu przeglądania stron internetowych (wszystko jedno jakich) po prostu się wyłącza. I nawet jeśli baterii jest połowa lub więcej w ogóle nie chce się uruchomić bez podłączenia do ładowarki.
    Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam o to i wiem, że w ten sposób może być trudno o jakieś wnioski i rady dlaczego tak się dzieje, ale jeśli jest możliwość do proszę o radę.
    .uni.opole.pl | 20 cze 2014, 14:06
  • pathi82  mail
    Witam. Jestem również uzytkownikiem tego telefoniku od 6 miesięcy i jestem mega zadowolona. Bateria mogła by dłużej trzymać no ale przy smartphonach nie można tego wymagać. Trzeba się z tym liczyć. , że będzie trzeba często ładować. Polecam gorąco!!!
    .google.com | 15 cze 2014, 20:06
  • robergt  mail
    Przesiadłem się z Motorola RAZR XT910. Konsensus jest taki - Samsung na tle Motki to shit jakich mało. SGS ma tylko jedną przewagę na nad Motką - bateria. W sofcie motki widać jednak rekę googla - jest o niebo bardziej funkcjonalny. Niby to android i to android (używałem SGS jeszcze z andkiem 4.1) ale to nie to samo. Wracam do Motoroli, mimo ze ma starszy hardware lub przesiąde się na nexusa 5.
    Jedno jest pewne nigdy więcej żadnego szajsunga!
    .internetdsl.tpnet.pl | 02 cze 2014, 14:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 43,8%   26,6%   29,6% 
 Wszystkich opinii: 203. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
» Sony Xperia M2 Aqua
» InFocus M2
» Samsung Galaxy Alpha
» Nokia 130 Dual SIM
» LG L70 Tri
» LG L60
» LG G3 A
Aktualności:

» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować
» Huawei Ascend Mate 7 jednak ze skanerem
» Meizu MX4 zadebiutuje 2 września - w kilku wersjach
» Pierwszy smartfon firmy Lark
» Sharp Aquos Crystal: bez ramek
» Cztery nowości Huawei - wszystkie z LTE



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.16.74
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.