Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 123 telefony  |  102 369 opinii  |  650 testów  |  6 443 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S IV



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,0%   27,0%   29,0% 
 Wszystkich opinii: 200. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kamiiila
    Ten telefon jest bardzo dobry, używam go od 5 mies. i dziła bez zarzutów, polecam bardzo bardzo, nie bedziecie miec żadnych zarzutów co do niego. Polecammm :))
    .1-4.cable.virginm.net | 21 lip 2014, 13:07
  • chudzinsky
    Byłego flagowca Samsunga mam już od nieco ponad 5 miesięcy. Oto moje spostrzeżenia.
    Telefon ogólnie można zaliczyć na plus. Jednym z nielicznych dla mnie mankamentów pozostaje suma materiałów jakich użyto do zrobienia SIV. Gratka dla fanów różnego typu bajerów takich jak choćby sterowanie gestami. Bateria mogłaby trzymać dłużej, przy ciągłym użytkowaniu w ciągu dnia bateria wymaga min. 2 ładowań. Ekran jest świetny, nie brakuje mu niczego choć kolory czasem wydają się zbyt takie "cukierkowe", ale telefon ma także opcję indywidualnego dostosowania kolorów do swoich potrzeb. W moim modelu wokół przycisku "home" zaczął zbierać się brud. Telefon trzymam cały czas w etui, ale pomimo tego on nadal się tam gromadzi. Jakość rozmów to także wysoki poziom. Nic nie szumi. Przy zbyt dużej ilości używanych aplikacji na raz telefon ma tendencję do zacięcia się i to dość poważnego, bo aż wymagającego niekiedy restartu poprzez przytrzymanie przycisku blokady przez 7 sekund. Wraz z wersją 4.4 (bądź już nawet 4.3, nie jestem w stanie się określić) doszła przydatna funkcja czytania. Jeśli ktoś lubi ebooki, to jest to urządzenie dla niego. Aparat wykonuje zdjęcia w średniej jakości, w porównaniu do innych modeli na obecnym rynku jest średniakiem. Cóż by tu więcej pisać, telefon jest dla osób, które często korzystają z wielu aplikacji na raz (ale nie przesadnie), chcą być w stałym połączeniu z internetem (poprzez LTE) i mieć przy tym całkiem nieźle działającą baterię oraz szereg funkcji, które umilają i ułatwiają korzystanie z urządzenia.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lip 2014, 17:07
  • Majka
    Mam telefon od sierpnia 2013 i jestem bardzo zadowolona . Jeszcze nie zdażyło się żeby się zawiesił czy zrestartował. Bardzo dużo na nim pracuję, robię przelewy, obsługuję pocztę, kalendarze i działa idealnie.
    .223.38.84.otvk.pl | 03 lip 2014, 00:07
  • R E K L A M A
  • Słaby sprzęt  mail
    Słaby telefon już po pięciu dniach użytkowania padł mi wyświetlacz , dotyk działa tylko nic nie wyświetla.
    .adsl.inetia.pl | 01 lip 2014, 09:07
  • Gucia  mail
    Witam, ogólnie z mojego S4 jestem bardzo zadowolona, ale od jakiegoś czasu zaczął mi się wyłączać w określonych sytuacjach. Mianowicie po jakiejś chwili od momentu przeglądania stron internetowych (wszystko jedno jakich) po prostu się wyłącza. I nawet jeśli baterii jest połowa lub więcej w ogóle nie chce się uruchomić bez podłączenia do ładowarki.
    Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam o to i wiem, że w ten sposób może być trudno o jakieś wnioski i rady dlaczego tak się dzieje, ale jeśli jest możliwość do proszę o radę.
    .uni.opole.pl | 20 cze 2014, 14:06
  • pathi82  mail
    Witam. Jestem również uzytkownikiem tego telefoniku od 6 miesięcy i jestem mega zadowolona. Bateria mogła by dłużej trzymać no ale przy smartphonach nie można tego wymagać. Trzeba się z tym liczyć. , że będzie trzeba często ładować. Polecam gorąco!!!
    .google.com | 15 cze 2014, 20:06
  • robergt  mail
    Przesiadłem się z Motorola RAZR XT910. Konsensus jest taki - Samsung na tle Motki to shit jakich mało. SGS ma tylko jedną przewagę na nad Motką - bateria. W sofcie motki widać jednak rekę googla - jest o niebo bardziej funkcjonalny. Niby to android i to android (używałem SGS jeszcze z andkiem 4.1) ale to nie to samo. Wracam do Motoroli, mimo ze ma starszy hardware lub przesiąde się na nexusa 5.
    Jedno jest pewne nigdy więcej żadnego szajsunga!
    .internetdsl.tpnet.pl | 02 cze 2014, 14:06
  • Tomasz
    Muszę polecić sprzęt. Po długich poszukiwaniach, skłoniłem się do tego modelu. Korzystam zazwyczaj z prostych możliwości telefonu i takowe jak najbardziej zaspokaja.
    Są też pewne minus: przy 3 wiadomości sms w ciągu pisanej wiad., zmienia na MMS. Zdecydowanie nie jest to w porządku, jeśli ktoś korzysta z pakietów. Z tej trzeba pobrać inną aplikację do pisana smsów. Również bateria mogłaby trzymać lepiej.
    Poza tym bardzo prosty, intuicyjny i bdb wykonany.
    .9.53.181 | 18 maj 2014, 19:05
  • s4
    Mam go już od jakiegoś czasu i zupełnie nie wiem skąd się biorą te złe opinie na jego temat. Chyba piszą je ludzie którzy nigdy nie mieli z tym telefonem dłuższej styczności albo na prośbę konkurencji.
    Nic się nie zacina, wszystko płynnie działa, aparat robi na prawdę dobre zdjęcia, spełnił wszystkie moje oczekiwania, nic negatywnego nie mogę na jego temat powiedzieć.
    Szczerze polecam :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 maj 2014, 15:05
  • SamsungS4
    Witam.
    Mam ten telefon trochę czasu i mogę o nim powiedzieć wiele pozytywnych rzeczy. W sumie same pozytywy, aparat super, nie zacina się, bateria wytrzymuje około 2 dni( co się dziwić przy tak dobrym i dużym wyświetlaczu), muzyka na jak najwyższym poziomie ;)
    .czarnet.pl | 12 maj 2014, 17:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,0%   27,0%   29,0% 
 Wszystkich opinii: 200. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» Na koloniach
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.20.109.52
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.