Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 724 opinie  |  720 testów  |  5 518 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S IV



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,5%   26,3%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 209. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ozzki  mail
    Witam. Jestem posiadaczem tego telefonu od 2 miesięcy i powiem szczerze że jestem średnio zadowolony. Może łatwiej bedzie gdy zacznę odrazu od wad i zalet:
    Zalety:
    -Duży wyświetlacz
    -Bardzo ładne kolory
    -Ładny wygląd telefonu, i to chyba tyle z zalet.
    Wady:
    -Smugi na wyświetlaczu (niektóre modele) akurat na moim są.
    -Nie do końca dobrze dopasowana obudowa
    -Przegrzewa się
    -Wyłącza się
    -Słaba bateria
    -Producent zapewnia 16GB wbudowanej Pamięci a jest 8GB.
    -Brak reakcji na przyciski głośności podczas rozmowy.
    Jednym zdaniem to nie jest to o czym zapewniał nas producent wypuszczając ten smartfon na rynek. NIGDY WIĘCEJ SAMSUNGA!
    .232.220.212.krosoft.pl | 19 wrz 2014, 21:09
  • arturb13
    Służbowo używam LG G2. Prywatnie mam Galaxy S4, który ustępuje LG pod każdym względem. Byłem fanem amloedów ale to wynikało z tego, że wcześniej nie miałem G2, który deklasuje S4. Dodatkowo w moim poprzednim Galaxy S2 wypalił się po dwóch latach ekran co nie wróży na przyszłość. Szybkość działania również jest odczuwalnie gorsza. Sam system LG posiada więcej możliwości, jest ładniejszy i szybszy.
    A jednak bardzo lubię używać S4. Przede wszystkim jest dużo lżejszy i cieńszy. Jak ktoś nosi telefon w marynarce to wie o czym mówię. Ramki są chyba najcieńsze z całej serii Galaxy w stosunku do dość sporego ekranu. Jest również wąski przez co się go bardzo dobrze użytkuje. Jakość wykonania wcale nie jest taka zła. Może to kwestia białej wersji kolorystycznej. U mnie nic nie skrzypi czy trzeszczy.
    Reasumując to bardzo dobry fon dla ludzi o przeciętnej wielkości dłoni.
    .75.114.120 | 11 wrz 2014, 19:09
  • prororq
    Super telefon z mega wypasionym ekranem, mam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolony, jeszcze ani razu sie nie zaciął ani nie było żadnych spowolnień. Samsung forever
    .net.media.pl | 10 wrz 2014, 19:09
  • R E K L A M A
  • janluk
    Po roku użytkowania padł i to nie bateria. Obecnie jest w serwisie. Jeden kolega miał tu rację z nagrzewaniem. Materiały, z których jest zrobiony (jak na swoja cenę) - słabe. Bateria średnio trzyma. Reszta OK.
    .play-internet.pl | 07 wrz 2014, 18:09
  • Kamil
    Cudowny telefon, bardzo wygodny w użytkowaniu, ładny (w ogóle mu nie przeszkadza, że z plastiku - jakość wykonania jest bardzo wysoka), dobry aparat, szybki GPS... ale mam dwa zastrzeżenia: dość mocno się nagrzewa podczas pracy (podczas rozmów trochę też, ale mniej) i ma bardzo kiepską baterię. Trzeba naprawdę uważać, aby przy dość intensywnym używaniu telefonu (np. godzina rozmów, 4 godziny internet) dotrwała do końca dnia. Wg różnych opinii i testów miało być wyraźnie lepiej niż w moim poprzednim telefonie Galaxy S3 Mini, a, niestety, pod względem baterii jest chyba jeszcze gorzej. Z tego powodu poważnie się zastanawiam, czy nie zamienić tego telefonu na jakiś inny, np. LG G2.
    .172.252.225 | 30 sie 2014, 09:08
  • Tomek
    Telefon posiadam od roku. Miesiąc temu w górnym prawym rogu ekranu pojawił się specyficzny wyciek - taki pajączek. Okazało się, że pod wpływem temperatury otoczenia rozwarstwił się wyświetlacz i silikon wypłynął, pomimo faktu, że telefon noszę w pokrowcu. Byłem zdziwiony ale cóż, zdarza się. Telefon poprzez T Mobile wysłałem do naprawy gwarancyjnej poprzez serwis CCS z Piaseczna - wymienili moduł LCD, zrobili kalibrację układu radiowego i zasilania, resety i aktualizacje. Po 14 dniach telefon miałem zrobiony i serwis spisał się na medal. Z telefonu jestem zadowolony, a będąc nad morzem w lipcu zeszłego roku fotki i filmy robiłem tylko nim i nawet cyfrówki nie brałem. Pomimo tej awarii telefon polecam.
    .media-com.com.pl.123.142.83.in-addr.arpa | 27 sie 2014, 12:08
  • TheFriXX3r
    Telefon jest świetny do gier. Posiada 4.4.2 KitKat. Cóż moge powiedzieć nic w nim nie brakuje jest po prostu idealny :D
    .elpos.net | 18 sie 2014, 11:08
  • szymon115:-)  mail
    Witam mam galaxy s4 już od roku i zaznaczam, że był kupowany nie przez internet tylko w Saturnie. No to tak gdy czekałem na ten telefon byłem zachwycony jego funkcjami,które jak później się okazało znudziły mi się po tygodniu. Poza tym telefon gubi zasięg
    I strasznie się zacina a do tego jeszcze ta tandetna obudowa która
    się tylko wyciera. Aparat jest w nim nawet ale też nie rewelacja. O baterii już nie wspomnę totalna porażka. No tak ale procesor to nie wiadomo jaki tam wielki siedzi a i tak na grach się wszystko tnie jak film z lat 20. Wracając do aparatu to w obecnej chwili mi nie działa przeszły przez ekran jakieś paski i po prostu się wyłączył. Nie wiem telefon za tyle bagsów cena porównywalna do iPhone 5s.Tyle , że iPhone 5s to po prostu kunszt inżynierii.
    Mój brat ma go od pół i ani razu mu się nie zaciął. No wiadomo iPhone to iPhone , a baterie ma prawie dwa razy mniejszą od s4 i trzyma dużo dłużej. A ten procesor A7 z oprogramowaniem iOS7 żaden android mu się nie równa. Nie chcę nikogo obrażać ale s4 to kupa złomu. Wiem że nie każdego stać w ogóle na taki telefon ale jeśli już chcecie kupić sobie dobrą słuchawkę polecam iPhone posłuży wam długie lata to na prawdę wdzięczne urządzenie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sie 2014, 11:08
  • 007
    Witam, jestem posiadaczem Galaxy s4 od ponad 8 miesięcy, telefon rewelacja,korzystam z bardzo wielu aplikacji i nie mam żadnych zastrzeżeń.Przed s4 miałem s3 oba modele są genialne :) jedyne co to bateria,ale to normalne w smartphonach.
    Ludzie którzy piszą negatywnie o tych telefonach,pewnie nigdy nie mieli ich w rękach,albo kupili podróbke (Hińczyka) za mniejsze pieniądze chcąc oszczędzić co nieco :) Kupujcie orginalne produkty Pozdrawiam :)
    .adsl2.static.versatel.nl | 17 sie 2014, 00:08
  • kamiiila
    Ten telefon jest bardzo dobry, używam go od 5 mies. i dziła bez zarzutów, polecam bardzo bardzo, nie bedziecie miec żadnych zarzutów co do niego. Polecammm :))
    .1-4.cable.virginm.net | 21 lip 2014, 13:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,5%   26,3%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 209. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.207.16
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.