R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 291. Pokazuję od 1 do 10.
46,0% 
 25,4% 
 28,5% 
bibi
Witam,mam ten telefon od dwóch lat ,nie mogę napisać pozytywnej opini,ponieważ na taką nie zasługuje.od samego początku,były z nim problemy. Dwa razy był w serwisie,i nic to nie pomogło. Pierwszy raz było brak zasięgu ,i krótko po naprawie zasięg był bardzo słaby . Po pewnym czasie po normalnym wyłączeniu ,już się nie włączył. W serwisie stwierdzili że siadła płyta główna,i po naprawie powinno być dobrze. Niestety po roku znów był słaby zasięg ,bateria się grzała ,i w sumie miesiąc po kończącej się gwarancji ponownie się nie dał uruchomić. Jestem ciekaw kto piszę te pozytywne opinie o tym telefonie ,skoro nawet w serwisie mówili że to jakiś nie udany model. Kupiłem Lenovo k5 i jeśli chodzi o cenę w stosunku do funkcjonalności i parametry jestem mile zaskoczony . Już nigdy nie kupię Samsunga, te telefony są przereklamowane,choć może nie wszystkie modele.
.ssp.dialog.net.pl | 14 lis 2017, 00:11
zwj
Mam również Samsunga S4 od ponad 3 lat,sprawuje się bardzo dobrze jak do tej pory. Czekam na pretekst do zmiany telefonu ale jak na razie muszę czekać. Bardzo dobry model telefonu aczkolwiek zdarza się " mulenie " ale są to sporadyczne przypadki do wytrzymania.
.dynamic.gprs.plus.pl | 23 paź 2017, 21:10

Sebamed
Telefon wytrzymał niecałe 4 lata. Po rzuceniu telefonu na biurko przestał działać zoom w aparacie, a po upadku z wys. metra na podłogę popękała szybka i wyświetlacz przestał działać. Podczas użytkowania gubił zasięg oraz GPSa, często miałem 1-2 kreski i nie można było się do mnie dodzwonić. Dopiero restart przywracał zasięg. Grzeje się mocno/bardzo mocno przy Asphalt 8. Ogólnie zawiodłem się i zmieniam markę. Aha no i bateria słabiutka.
.dynamic.chello.pl | 17 wrz 2017, 19:09
Pooldead
Nagrzewa się podczas dłuższej rozmowy lub używania navi. Ładuje go przynajmniej 2x dziennie. Zawiesza się. Poprzednio korzystałem z nexusa 4. Bez porownania lepszy telefon.
.play-internet.pl | 05 wrz 2017, 21:09

Piotr
Mam go od 3 lat. Od ok pół roku bateria trochę "osłabła" Przedtem trzymała do 2 dni, teraz muszę ładować rano i wieczorem ale po tak długim użytkowaniu to normalne. Również zdarzają mu się chwile "zamyślenia" gdy ekran nie reaguje na dotyk. Potwierdzam wcześniejsze opinie użytkowników, że telefon dość mocno się grzeje i (sporadycznie) zdarzają mu się samoistne restarty. Łuszczenia się plecków ani problemów ze złączem USB nie zauważyłem (ale telefon mam w etui). Telefon przeżył bez uszczerbku kilka upadków. GPS łapie bez problemu. Zdjęcia bardzo dobre, również w nocy. Niestety nie ma radia FM (troche szkoda, mialem w S3 mini) Jest to chyba ostatni flagowiec Samsunga który pozwala na VIDEOROZMOWY więc chociaż bardzo podoba mi się S7 to zostanę przy S4 (wymienię tylko baterię).
.static.ip.netia.com.pl | 11 lip 2017, 16:07
Magdalena
Mam ten telefon od 6lat.najlepszy z telefonów jaki miałam.bateria już ciut słabsza ale się ne dziwię.zdjęcia nadal wychodzą zajebiste.Kupiłam sobie p9 lite....masakra.nie umywa się do Samsung.Telefon nie do zdarcia:)
.play-internet.pl | 13 cze 2017, 21:06
Matsuri52.
Mam taki problem z moim SG4.Telefonuję z innego telefonu na numer telefonu,który jest na karcie SIM w SG4,który leży na stoliku obok mnie.Odżywa się poczta głosowa z informacją,że abonent(SG4)jest chwilowo nieosiągalny.Po rozłączeniu się przychodzi sms od SG4 ze abonent jest już dostępny.Telefonując z SG4 na drugi(inny)numer raz łączy,raz nie łączy.Karta SIM operatora Fakt-Mobile jest sprawna,bez problemu działa w każdym innym telefonie.Serwisant nie był w stanie stwierdzić co jest tego przyczyną.Drugi telefon to Sonny Ericsson i Huawei.Proszę o informację co jest przyczyną tych problemów
.dynamic.chello.pl | 04 maj 2017, 00:05
Hubert123000
Nie mam siły do tego telefonu, odradzam,posiadam go ponad pół roku i już posiada problemy z baterią: bardzo szybko sie rozładowywuje, ponadto nie chce sie ładować, po podpięcu pod ładowarke poprostu sie nie ładuje! Próbowałem z różnymi ładowatkami ale na nic moje starania, gorąco odradzam!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lut 2017, 09:02
Kamilz1
Telefon mam już ponad dwa lata.
Ogólnie nie narzekam , ale miał kilka słabszych dni .
Po dwóch latach obudowa to szpecizna, schodzi farba aluminium z plastyku, był też problem z gps i telefon 3 razy lądował w serwisie , był też problem ,że telefon sam się wyłączał jak leżał spokojnie na stole i reż serwis .
Czasami potrafi strasznie zwolnić .
Bateria trzyma strasznie krótko, trzeba zaopatrzyć się w power banka i ładować go kiedy można -oczywiście jak korzysta się trochę z FB i internetu .
W zimę można grzać od niego dłonie ;-)
Zadowolony jestem z aparatu foto , ładne zdjęcia robi , nie mam też szkła na ekranie i po takim czasie tylko kilka drobnych rysek.
Ekran super barwy

Dostałem go w przyzwoitej cenie i abonamencie , niestety teraz nadszedł czas wymiany i dalej chciałem zostać przy samsungu, ale niestety u wszystkich przyzwoite samsungi są w dużej cenie przy dużo sporych abonamentach , także przyszedł czas na huawei P9 Lite ,którym się pobawię trochę i oddam dla syna , a mi dalej będzie służyć S4 ;-) bo mam do niego sentyment i może po tylu naprawach juz mnie nie zawiedzie -mam nadzieję ;-) bo gwarancja się skończyła .
.internetdsl.tpnet.pl | 03 lut 2017, 17:02
Dke
Mam ten telefon juz ponad rok i sprawdza się bardzo dobrze. Poza nagrzewaniem się przy dużych temperaturach (np. latem) i przy długim używaniu. Samsungi z tego co zauważyłam często mają popsute wejścia na ładowarkę, wiec na to proszę uważać. Potrafi się zciąć gdy da mu się za dużo poleceń, ale zdarza mu się to bardzo rzadko. Aparat z przodu jak i z tyłu sprawdza się bardzo dobrze. Moim zdaniem jest za mało pamięci dla użytkownika, ale wystarczy dokupić. Ma bardzo wiele ciekawych opcji. Jest to telefon do zabawy, można "pobawić" się różnymi ciekawymi funkcjami, na których producent nie oszczędzał. Podsumowując - jest to bardzo dobry telefon do korzystania z portali społecznościowych, smigania po internecie, robienia zdjęć i także długich rozmów. Bardzo fajny telefon :)
.play-internet.pl | 15 sty 2017, 20:01

Wszystkich opinii: 291. Pokazuję od 1 do 10.