Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 670 telefonów  |  148 675 opinii  |  650 testów  |  5 575 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S II Plus



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,4%   7,8%   33,8% 
 Wszystkich opinii: 77. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • gonia  mail
    Jak dla mnie to badziewie. Kupiłam go w sklepie Eurojakieś8 miesięcy temu. Baterię zdżera w mgnieniu oka. Reklamowałam tę wadę ale to nic nie dało. Przez noc nieużytkowany potrafi zjeść nawet 11 % baterii. Bubel. Wcześniej miałam zwykłe Sony Tipo i to było cudeńko w porównaniu z Samsungiem. Żałuję zakupu. Jedyny plus to wyświetlacz Super Amoled. To nie podlega dyskusji.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 paź 2014, 22:10
  • rea
    Telefon użytkuję od ponad pół roku. Ostatnio dostał aktualizację do 4.2.2 i jest jeszcze lepiej niż było, chociaż już wtedy nie można było narzekać. Telefon jest szybki i nie muli, ma genialny wyświetlacz (w końcu to Super AMOLED), rozmowy słychać wyraźnie, nie ma trzasków i nic nie przerywa. Aparat robi naprawdę dobre zdjęcia, które można dowolnie edytować już wbudowanym edytorem lub jakimś ściągniętym ze sklepu. Aplikacje chodzą dobrze, nawet te bardziej wymagające. Przez ten czas raz albo dwa się zawiesił (nie reagował na dotyk) ale wystarczyło go zresetować i wszystko gra. Jeżeli szukasz dobrego sprzętu a nie chcesz wydać całego swojego majątku to jak najbardziej polecam, ścisła czołówka w swojej półce cenowej.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 16:09
  • mile_zaskoczony
    Ci co ten telefon negują, to chyba nigdy nie mieli z nim styczności. Telefon jak najbardziej udany. Nie dość, że przypomina sII, to jeszcze został wzbogacony o dodatkowe funkcje. np NFC, smart stay. Bateria trzyma mi 3 dni przy dzwonieniu i pisaniu smsów. Dodatkowo ma możliwość zakupienia nowej baterii o większej pojemności wraz z klapką od samsunga. Telefon po zyskaniu nowej aktualizacji androida spisuje się jeszcze lepiej. Nic się nie zawiesza, płynnie działa i to jest najważniejsze. Zdjęcia robi dużo lepsze niż flagowe telefony od HTC. Mam ten telefon od ponad pół roku i nie zauważyłem żadnej wady. Polecam gorąco.
    .internetdsl.tpnet.pl | 16 wrz 2014, 09:09
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Gal anonim
    Nie polecam tego szajsu nikomu w niczym nie przypomina flagowego S2 a w znacznym stopniu działa jak galaxy trend,brak możliwości wyboru trybu ekranu jak w prawdziwym S2,pamięć wewnętrzna 8GB o połowę mniej niż w S2 i rzekoma pamięć 1GB RAM chodź naprawdę niewiele więcej pokazuje jak trend i ten głośnik o połowę cichszy od S2,podsumowując telefon tandetny próbujący naśladować S2. ODRADZAM ZAKUP!!! polecam zakup zwykłego S2.
    .182.56.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 31 sie 2014, 13:08
  • jaqu123
    Używam już 2 miesiące i muszę powiedzieć, że telefon sprostał wyzwaniom. Bałem się o baterie ale ta przy normalnym użytkowaniu trzyma spokojnie dwa dni więc jest to dobry wynik. Ogólnie wszystko fajnie chodzi nic się nie wiesza, nie za duży, nie za mały polecam każdemu kto chce mieć szybki niedrogi i nie za duży smartfonik
    .dynamic.mm.pl | 24 sie 2014, 20:08
  • Adam L.
    To jest mój trzeci Samsung. Pierwsza była Avila, później Galaxy mini 2 i w końcu GALAXY SII PLUS. Można powiedzieć, że "szyty na miarę i leży jak ulał". Idealny rozmiar wyświetlacza (4,2") sprawia, że można wygodnie przeglądać strony WWW, czytac dokumenty i oglądać zdjęcia. 8 Mpix aparat z lampą daje możliwość robienia całkiem dobrych zdjęć. Ja używam go w pracy do dokumentacji technicznej. Fotki można później sporo powiększyć. Wi-fi szybko i bezproblemowo łączy z netem w domu, w pracy, na wycieczkach. Bluetooth do podłączenia słuchawek. Czujnik GPS do nawigacji bardzo dokładnie łapie pozycję. 8GB pamięci wewnętrznej + karta pamięci na zdjęcia, muzę i aplikacje. Najlepiej od razu załadować co najmniej 16 GB w klasie 10. 8 GB wystarcza na pół roku. U mnie dużo miejsca (ponad 4 GB) zajmują mapy. Podsumowując, telefon jest świetny, ma doskonały stosunek jakości do ceny i jest godny polecenia.
    .dynamic.chello.pl | 29 cze 2014, 14:06
  • 280E
    Jestem posiadaczem tego urzadzenia od pol roku. Dlugo sie zastanawialem jaki telefon wybrac na pierwszego smartfona, co oczywiscie nie znaczy ze nie mialem z ta technologia wczesniej stycznosci :). Moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne, telefon nigdy mi sie nie zwiesil, pracuje sprawnie - czasem sie pogubi z sygnalem sieci jak sie buszuje po necie lecz wi-fi chodzi sprawnie i szybko. Rozmiar jest idealny. Ekran kolorami nadal bryluje wsrod sprzetow znajomych. Nie trafila mi sie jeszcze aplikacja ktora by sprawila problem tenu aparatowi. Sprzet pochodzi z polskiej dystrybucji z salonow Saturna. Moze ten fakt sprawia ze telefon dziala dobrze albo poczol silna reke wlasciciela i sie nie opiera gdyz w pierwszym tygodniu wypadl mi na chodnik z kieszeni. Lot z 1 metra o dziwo nie zakonczyl jego istnienia a pozostawil tylko drobne zagniecenie ramki w prawym dolnym rogu. Co tez musze zaliczyc mu na wielki plus. Co do koloru(granatowo-niebieski) mialem szereg obaw jak sie okazalo nieslusznych. Sprzet sie wyroznia z posrod czarnej masy. Pieknie sie mieni co sprawia ze ma to "cos" co sieszy oko.
    .adsl.inetia.pl | 05 cze 2014, 15:06
  • mloda  mail
    Posiadam ten telefon od września 2013 i jestem z niego bardzo mocno zadowolona, polecam go serdecznie. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia, gry nie zacinają się (nawet te bardziej skomplikowane), nie mam problemu z aplikacjami.
    .10.168.205 | 04 cze 2014, 14:06
  • dada
    Posiadam ten telefon od 4 miesięcy. Do tej pory użytkowałem Samsunga Galaxy Mini2. Różnica pomiędzy telefonami jest OGROMNA!!!! Wyświetlacz w SII Plus jest piękny i wyraźny. Rozmiary całego telefonu też są bardzo przyjemne dla użytkowanika. Bardzo dobry aparat, brak lagów i ogólna szybkosć działania. Świetny sprzęt dla tych którzy chcą mieć porządny smartfon nie płacąc za sprzęt 2000zł. Wady? Bateria- jeden dzien intensywnego użytkowania, maks dwa jeśli staramy się oszczędzac telefon. Głośnik mógłby być nieco donośniejszy. Telefon raz na kilka tygodni potrafi się sam zrestartować. Mimo wszystko polecam gorąco. Porządny sprzęt niewiele ustępujący w codziennym użytkowaniu znacznie droższym urządzeniom.
    .play-internet.pl | 04 maj 2014, 12:05
  • Krris304  mail
    Widzę że opinie są podzielone więc jako posiadacz sgs2 plus dodam coś od siebie:
    Posiadaczem jestem od grudnia, niby niewiele ale wystarczy żeby posnać wady i zalety urządzenia. Smartfon ten od początku sprawował mi małe problemy. Zacinał sie czasem, nieraz trzeba było odłączyć baterię. Słuchawki często nie chciały sie podłączyć a jak już udało mi się to po odłączeniu tryb słuchawek nadal był włączony. Pomagał oczywiście restart. Z czasem stwierdziłem że smartfon który kupiłem to szmelc...
    Jednak byłem w błędzie. to nie wina smartfona tylko Androida! W niemczech jest dostępna aktualizacja do 4.2.2. z językiem polskim. Wgrałem i o dziwo wszystkie dotychczasowe problemy zniknęły a smartfon działa zauważalnie szybciej :) Myślę że zada chwila aktualizacja dotrze do polski, więc jeśli ktoś ma problemy z działaniem systemu radzę czekać na aktualizację. Telefon oczywiście jak najbardziej wart polecenia, ma wszystko co potrzebne :)
    .1.81.174 | 27 kwi 2014, 21:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,4%   7,8%   33,8% 
 Wszystkich opinii: 77. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Samsung Galaxy A5
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.19.206.49
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.