Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 815 telefonów  |  150 057 opinii  |  720 testów  |  5 430 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S II Plus



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   8,5%   32,9% 
 Wszystkich opinii: 82. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • hensonh49
    Na ogół z telefonu jestem zadowolony to mój trzeci samsung Z300, Galaxy s5830 to muł i wieszak. S2 plus to przyjemność kształt wyświetlacz aparat (choć tu trafił mi się bubel, bo zoomu nie łapie). Bateria najdłużej trzyma 48 godz. S2+ też muli przez 10 m-cy zawiesił się 3 razy po tych perypetiach oceniam go na "4".
    .beskidmedia.pl | 25 lis 2014, 14:11
  • rafcix97  mail
    Plusy: dobra bateria, nie najgorszy głośnik, dobry wyświetlacz, jasność i widoczność w słońcu, bardzo jasna dioda led
    Minusy: pamięć (4 GB to zdecydowanie za mało), RAM (w rzeczywistości jest jej ~800 MB), procesor (słaby, nie radzi sobie z touchwizem).
    Ogólnie nie polecam tego telefonu.
    Na oryginalnym androidzie nie da się z niego komfortowo korzystać.
    Zmienia to CyanogenMod 11, który bardzo przyśpiesza telefon i eliminuje wszelkie zacięcia.
    Od lutego już 4 raz oddaje go na gwarancję (najpierw popsuło się gniazdko mini jack, drugim razem też gniazdko, trzeci raz resetował się i popsuło się gniazdko, a teraz się wyłącza co jakiś czas), oczywiście życzę sobie zwrot gotówki i chyba tym razem wypróbuję Windows Phone.
    .opera-mini.net | 24 lis 2014, 17:11
  • Jake21
    Telefon sprawuje się wyśmienicie! Użytkuję go od roku, przez ten czas był na bieżąco aktualizowany, system operacyjny jak i aplikacje. 1GB RAM'u daje dużo możliwości, nie straszna mu wielozadaniowość, nie tnie, nie zamula. Wyświetlany obraz jest piękny, głębia kolorów, ostrość wszystko pięknie wygląda. Aparat robi zaskakująco dobre zdjęcia, na tyle dobre, że używam go zamiast zwykłej cyfrówki.
    Sieć bezprzewodowa łączy błyskawicznie, GPS działa dokładnie. Jedynym mankamentem do którego mogę się przyczepić to energochłonność.
    Używałem starszego modelu Samsunga jak i telefonu od firmy HTC mimo wszystko żaden z nich nie dał mi tyle swobody co Galaxy SII+
    Gorąco polecam.
    .158.222.162 | 23 lis 2014, 13:11
  • R E K L A M A
  • badylagen
    Posiadam od roku i spełnił moje oczekiwania. Wyświetlacz to istne cudo, aparat w dzień robi zdjęcia wyśmienite, jakość rozmów i głośnik są głośne. Po zainstalowaniu Powerampa muzyka to sama przyjemność, choć w słuchawki trzeba zainwestować. Zainstalowanych ponad 20 aplikacji a telefon śmiga aż miło, zero zawieszek czy ścięć. Pamięci nigdy nie zapełniłem gdyż muzyka i foto trafia na microSD. Gps tez daje rade i szybko łapie pozycje. Bateria jak to bateria. Jak tylko rozmowy i sms czasem mail czy cos na necie sprawdzić to ponad 2 dni. Jak siedze po 4 h na necie + gry i muzyka to spokojnie dniówkę wytrzyma
    .radomsko.vectranet.pl | 22 lis 2014, 10:11
  • GREGG84
    Telefonik jest spoko, mam go od ponad roku, i jedyne na co narzekam to brak mozliwosci instalacji aplikacji na karcie SD, zdjęcia robi w świetnej jakości, wifi działa szybko i płynnie, jeszcze na minus można dać troche słabą baterie, przy srednim użytkowaniu (surfowanie przez wifi, pisanie sms-ów i granie) telefonik musze co noc podłączać do ładowarki. Daje 4/5 bo nie miałem duzej styczności z innymi samsungami, tylko Avila ale to jest najgorszy badziew, jakby mi ktoś dopłacał to bym go nie chciał!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 lis 2014, 16:11
  • gonia  mail
    Jak dla mnie to badziewie. Kupiłam go w sklepie Eurojakieś8 miesięcy temu. Baterię zdżera w mgnieniu oka. Reklamowałam tę wadę ale to nic nie dało. Przez noc nieużytkowany potrafi zjeść nawet 11 % baterii. Bubel. Wcześniej miałam zwykłe Sony Tipo i to było cudeńko w porównaniu z Samsungiem. Żałuję zakupu. Jedyny plus to wyświetlacz Super Amoled. To nie podlega dyskusji.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 paź 2014, 22:10
  • rea
    Telefon użytkuję od ponad pół roku. Ostatnio dostał aktualizację do 4.2.2 i jest jeszcze lepiej niż było, chociaż już wtedy nie można było narzekać. Telefon jest szybki i nie muli, ma genialny wyświetlacz (w końcu to Super AMOLED), rozmowy słychać wyraźnie, nie ma trzasków i nic nie przerywa. Aparat robi naprawdę dobre zdjęcia, które można dowolnie edytować już wbudowanym edytorem lub jakimś ściągniętym ze sklepu. Aplikacje chodzą dobrze, nawet te bardziej wymagające. Przez ten czas raz albo dwa się zawiesił (nie reagował na dotyk) ale wystarczyło go zresetować i wszystko gra. Jeżeli szukasz dobrego sprzętu a nie chcesz wydać całego swojego majątku to jak najbardziej polecam, ścisła czołówka w swojej półce cenowej.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 wrz 2014, 16:09
  • mile_zaskoczony
    Ci co ten telefon negują, to chyba nigdy nie mieli z nim styczności. Telefon jak najbardziej udany. Nie dość, że przypomina sII, to jeszcze został wzbogacony o dodatkowe funkcje. np NFC, smart stay. Bateria trzyma mi 3 dni przy dzwonieniu i pisaniu smsów. Dodatkowo ma możliwość zakupienia nowej baterii o większej pojemności wraz z klapką od samsunga. Telefon po zyskaniu nowej aktualizacji androida spisuje się jeszcze lepiej. Nic się nie zawiesza, płynnie działa i to jest najważniejsze. Zdjęcia robi dużo lepsze niż flagowe telefony od HTC. Mam ten telefon od ponad pół roku i nie zauważyłem żadnej wady. Polecam gorąco.
    .internetdsl.tpnet.pl | 16 wrz 2014, 09:09
  • Gal anonim
    Nie polecam tego szajsu nikomu w niczym nie przypomina flagowego S2 a w znacznym stopniu działa jak galaxy trend,brak możliwości wyboru trybu ekranu jak w prawdziwym S2,pamięć wewnętrzna 8GB o połowę mniej niż w S2 i rzekoma pamięć 1GB RAM chodź naprawdę niewiele więcej pokazuje jak trend i ten głośnik o połowę cichszy od S2,podsumowując telefon tandetny próbujący naśladować S2. ODRADZAM ZAKUP!!! polecam zakup zwykłego S2.
    .182.56.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 31 sie 2014, 13:08
  • jaqu123
    Używam już 2 miesiące i muszę powiedzieć, że telefon sprostał wyzwaniom. Bałem się o baterie ale ta przy normalnym użytkowaniu trzyma spokojnie dwa dni więc jest to dobry wynik. Ogólnie wszystko fajnie chodzi nic się nie wiesza, nie za duży, nie za mały polecam każdemu kto chce mieć szybki niedrogi i nie za duży smartfonik
    .dynamic.mm.pl | 24 sie 2014, 20:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,5%   8,5%   32,9% 
 Wszystkich opinii: 82. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
Aktualności:

» ZTE Blade VEC 4G w barwach Orange
» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.100.183
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.