Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 793 opinie  |  720 testów  |  6 153 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S III mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,3%   15,3%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 222. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • rocho
    Potwierdzam wszystkie powyższe pozytywne opinie o tym smartfonie. Bezbłędnie działający dotyk, szybkie reakcje na wszelkie polecenia i bateriz trzymająca przy okazjonalnym użytkowaniu do 5 dni(bez śmieciowych i brandowych aplikacji) to największe zalety S3 mini. Jestem z niego bardzo zadowolony i z pewnością na długo pozostanie w moim uzytkowaniu.
    .ssp.dialog.net.pl | 29 sie 2014, 15:08
  • Aleksandra
    Telefon super, najpierw ja mialam a teraz dalam narzeczonemu. Dziala idealnie. Ja mam L7II i jest gorszy od s3mini, ciagle sie wiesza, jedna gra i caly ram zawalony, przednia kamerka zamazuje zdjecia. A s3 mini jest genialny, kilka razy spadl i nic. Bateria przy intensywnym uzytkowaniu starcza na 24 godziny wiec nie najgorzej. Polecam ten telefon.
    .centertel.pl | 27 sie 2014, 10:08
  • Madzik
    Witam mam Samsunga galaxy S III mini od 10 miesięcy i od jakiegoś czasu zauważyłam, że niestety muszę ładować baterie praktycznie codziennie, a nie korzystam zbyt często z przeglądarek gier itp. Na stronie samsunga oferują jakieś powiększone baterie i inne bajery i chyba muszę w to zainwestować bo jak człowiek jest gdzieś dalej bez możliwości naładowania to szlag mnie trafia. Ogólnie tel ok nie zawiesza się i wszystko działa natomiast bateria to jest masakra.
    .toya.net.pl | 17 sie 2014, 19:08
  • R E K L A M A
  • ss.man
    Wcześniej byłem posiadaczem galaxy s duos i naprawdę różnica jest porażająca. Telefon szybko reaguje na polecenia, nie zacina się. Procesor 1ghz trochę mały ale drugi rdzeń skutecznie ratuje go z opresji. Trzeba pamiętać jednak aby telefon działał niezawodnie należy go od czasu do czasu przeczyścić.Pomoże też samo wyłączenie urządzenia na noc.Bardzo podoba mi się funkcja Smart stay (wyświetlacz nie gaśnie gdy na niego patrzysz. Wyświetlacz super amoled niezbyt przypadł mi do gustu ale co kto woli. Dla mnie dużym minusem tego aparatu jest brak aktywności budzika po wył. telefonu, co dla mnie osobiście jest uciążliwe. Pisownia SMS przyzwoita, obsługa internetu również.Ogólnie telefon oceniam jakp wart uwagi i swojej ceny.Polecam
    .opera-mini.net | 02 sie 2014, 11:08
  • agnieszkay28  mail
    Mnie się trafił wyjątkowo felerny model. Mp3 zatrzymywała się w połowie utworu,nie widział połowy tagow,podczas ładowania baterii sam się wyłączal, w tym czasie wogóle nie mogłam z niego korzystać. Z ulga się go pozbyłam
    .180.136.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 lip 2014, 14:07
  • darecki922  mail
    Wyswietlacz to szmelc,pikseloza jak pudelka po zapalkach,reszta ok ale sam wyswietlacz dyskwalifikuje go u mnie,w chinskich podrobkach nie ma takiej pikselozy!!!!!!
    .play-internet.pl | 28 lip 2014, 05:07
  • Daaaaam
    Dobry telefon za przyzwoite pieniądze. Nie ma na co narzekać, szybkość działania na przyzwoitym poziomie, ważne aby co jakiś czas czyścić pamięć, a raz na tydzień czy dwa tygodnie po prostu go zresetować wtedy pamięć RAM oczyszcza się najlepiej. Dotyk działa idealnie, wyświetlacz mimo że odstaje kolorystycznie od S3 to i tak robi dobre wrażenie. Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 8godzin, przy okazjonalnym czyli około 3 połączenia na dzień i z kilka sms'ów jest w stanie wytrzymać nawet 5dni, oczywiście bez żadnych zbędnych aplikacji działających w tle.
    .cn.net.pl | 21 lip 2014, 23:07
  • kubz
    Telefon jest bardzo ładny, nie zacina się przy włączonym oszczędzaniu energii trzyma nawet 3 dni!!! Jednak telefon mnie 2 razy zawiódł:
    1. sam się wyłączył
    2. nie mogłem zadzwonić
    Telefon oceniam 8/10, polecam, ale przy internecie troche się ścina, ale i tak w porównaniu iphone 4s samsung wygrał. iPhone się ścina. To co, że szybko włączają mu się gry. Moja ciocia ma iphona 4s i ma tylko jedną gierke i jej się ścina. Poza tym każdy smartfon chociaź raz się kiedyś zaciął.
    .free.aero2.net.pl | 20 lip 2014, 10:07
  • Jakoza3000
    Nie wiem ludzie co wy macie za egzemplarze. Mam oryginalny egzemplarz z sieci play z bajerami od play i systemem 4.1.2 i chodzi mi szybko. Zdarza sie zwolnienie, ale nie wymagajcie tego od telefonu, ktory jest wolniejszy od S2. Ten telefon ma być budżetowy, a i tak wygrywa jakością obrazu z połową dostepną dziś smartfonów. Spowolnienia są spowodowane nakładką samsunga, ktora jest bardziej pod szybsze i wieksze telefony, ale wszystkie te problemy co żeście tu wypisali są jakąś bardziej paranoją. Telefon fakt, mógłby mieć lepszą baterie, ale to że ktoś nie umie ustawić tapety, ale dziwi sie, że mu nie odtwarza jakiejs piosenki, to znaczy ze zła piosenke wgrał, zły format albo uszkodzoną. Ten telefon jak za takie pieniądze jest naprawde świetny wykonany. Też moze ma plastikową obudowe, ale mój egzemplarz ma juz rok i klapka dalej idealnie pasuje i nie trzeszczy.
    .police.vectranet.pl | 18 lip 2014, 16:07
  • Mateusz
    Telefon bardzo krótko trzyma baterię zacina się czasem przy użytkowaniu ewentualnie nie polecam.
    .play-internet.pl | 18 lip 2014, 13:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,3%   15,3%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 222. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» IFA od kuchni, czyli targi w Berlinie nie do końca oficjalnym okiem
» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.21.9.44
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.