Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 130 telefonów  |  144 074 opinie  |  720 testów  |  5 449 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S III mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,8%   14,8%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 216. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Daaaaam
    Dobry telefon za przyzwoite pieniądze. Nie ma na co narzekać, szybkość działania na przyzwoitym poziomie, ważne aby co jakiś czas czyścić pamięć, a raz na tydzień czy dwa tygodnie po prostu go zresetować wtedy pamięć RAM oczyszcza się najlepiej. Dotyk działa idealnie, wyświetlacz mimo że odstaje kolorystycznie od S3 to i tak robi dobre wrażenie. Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 8godzin, przy okazjonalnym czyli około 3 połączenia na dzień i z kilka sms'ów jest w stanie wytrzymać nawet 5dni, oczywiście bez żadnych zbędnych aplikacji działających w tle.
    .cn.net.pl | 21 lip 2014, 23:07
  • kubz
    Telefon jest bardzo ładny, nie zacina się przy włączonym oszczędzaniu energii trzyma nawet 3 dni!!! Jednak telefon mnie 2 razy zawiódł:
    1. sam się wyłączył
    2. nie mogłem zadzwonić
    Telefon oceniam 8/10, polecam, ale przy internecie troche się ścina, ale i tak w porównaniu iphone 4s samsung wygrał. iPhone się ścina. To co, że szybko włączają mu się gry. Moja ciocia ma iphona 4s i ma tylko jedną gierke i jej się ścina. Poza tym każdy smartfon chociaź raz się kiedyś zaciął.
    .free.aero2.net.pl | 20 lip 2014, 10:07
  • Jakoza3000
    Nie wiem ludzie co wy macie za egzemplarze. Mam oryginalny egzemplarz z sieci play z bajerami od play i systemem 4.1.2 i chodzi mi szybko. Zdarza sie zwolnienie, ale nie wymagajcie tego od telefonu, ktory jest wolniejszy od S2. Ten telefon ma być budżetowy, a i tak wygrywa jakością obrazu z połową dostepną dziś smartfonów. Spowolnienia są spowodowane nakładką samsunga, ktora jest bardziej pod szybsze i wieksze telefony, ale wszystkie te problemy co żeście tu wypisali są jakąś bardziej paranoją. Telefon fakt, mógłby mieć lepszą baterie, ale to że ktoś nie umie ustawić tapety, ale dziwi sie, że mu nie odtwarza jakiejs piosenki, to znaczy ze zła piosenke wgrał, zły format albo uszkodzoną. Ten telefon jak za takie pieniądze jest naprawde świetny wykonany. Też moze ma plastikową obudowe, ale mój egzemplarz ma juz rok i klapka dalej idealnie pasuje i nie trzeszczy.
    .police.vectranet.pl | 18 lip 2014, 16:07
  • R E K L A M A
  • Mateusz
    Telefon bardzo krótko trzyma baterię zacina się czasem przy użytkowaniu ewentualnie nie polecam.
    .play-internet.pl | 18 lip 2014, 13:07
  • NICK
    Nie wiem jaki wy macie telefon ale mój jest idealny. Mam go długo i chodzi perfekcyjnie płynnie. Nigdy się nie zacina, wszystko śmiga jak należy. Aparat bardzo dobry, internet dobrze chodzi. Uważam, że jest to naprawdę bardzo dobry telefon. Polecam!
    .internetdsl.tpnet.pl | 14 lip 2014, 13:07
  • Eol
    Ten telefon mam od 3 tygodni i jestem bardzo zawiedziona. Bateria jest bardzo słaba, trzyma kilkanaście godzin, mimo że mam wszystko wyłączone. Jakieś jądro systemu (co się pod tym kryje?) pożera ogromnie baterię. Poprzednio miałam Nokie 500 i muszę przyznać, że była lepsza. W tym telefonie jedynie podoba mi się wygląd i nic więcej. Nie polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 11 lip 2014, 11:07
  • karr213
    Mam ten telefon od 2 miesięcy, ogółem
    PLUSY :]
    -aparat
    -desing
    -pamięć wbudowana
    -procesor
    -wyświetlacz
    -android 4.1.1

    MINUSY :[
    -bateria jak na ten model słaba
    -czasami się wiesza
    -klapka szybko się rysuje
    -czasami sam sie wyłącza

    Ale ogółem jak dla mnie na 8/10
    .ip.oxynet.pl | 09 lip 2014, 17:07
  • Dżulietta
    Mam telefon od roku, ogólnie ocena pozytywna. Robi ładne zdjęcia, internet śmiga, wyświetlacz bardzo wyraźny, ma ładne kolory, czasem tylko się zatnie, ale rzadko. Nie sprawia to jakiegoś wielkiego problemu. Jest funkcjonalny, spokojnie można pisać jedną ręką. Noszę go w etui i mam folię na wyświetlaczu, toteż telefon wygląda wciąż jak nowy. Jedynie bateria krótko mi trzyma, ale intensywnie go użytkuję, więc nie mam co narzekać.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 lip 2014, 10:07
  • daria0705
    Z telefonu jestem bardzo niezadowolona. Moim zdaniem jest to kompletna porażka. Telefon po intensywny używaniu ciągle się zacina i nie da się z czasem na nim pracować. Moim poprzednim telefonem był HTC HD7 i mimo tego że jego systemem był windows phone gdybym mogła zamieniłabym się dopłacając, żeby więcej na oczy nie wiedzieć tego g... ten telefon jest naprawdę beznadziejny po kilka razy musiałam resetować ustawiania fabryczne. Najpierw spotkałam się z problemem takim że nie mogę ustawić tapety, później z takim, że nie mogłam odtwarzać mp3, a na koniec telefon nie chce się ładować. Rozumiem że to wersja mini i wszystko w nim powinno być gorsze, ale nie do tego stopnia. Dlaczego Samsung Galaxy SIII nie ma takich problemów?
    .free.aero2.net.pl | 30 cze 2014, 09:06
  • Emi
    Z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon. Jest to najlepszy model jaki miałam, a było ich dość sporo. Przez ostatni rok użytkowałam Samsunga Galaxy Young i różnica jest kolosalna.

    - Bateria: Po włączonym ''trybie oszczędzania energii" przy BARDZO intensywnym użytkowaniu trzyma 1,5 dnia. Przy normalnym (parę sms, rozmów, chwila na internecie trzyma 3 dni. Jak na taki model bez zarzutów.
    - Wyświetlacz: Bardzo jasny i czytelny, nawet przy niskiej jasności ekranu. Świetne kolory.
    - Aparat: 5 mpx, robi ładne i wyraźne zdjęcia, filmy nagrywane na poziomie dobrej cyfrówki.
    - Ogólne użytkowanie: Nie zacina się, 8 GB wbudowanej pamięci, aplikacje jak i internet śmigają bez zarzutu. Ogólnie telefon 9/10
    .rudaslaska.vectranet.pl | 17 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,8%   14,8%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 216. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» Na koloniach
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.188.59
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.