Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 415 telefonów  |  146 775 opinii  |  720 testów  |  5 605 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S III mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   15,6%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 225. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ania  mail
    Witam mam ten model telefonu od poltora roku nie gram w zadne gry nie sciagam aplikacji duzo dzwonie I pisze smsy od samego poczatku bateria trzymala jeden dzien sprzedawca powiedzial ze tak bedzie wiec nie jest to dla mnie zaskoczenie ale od dwuch tygodni tel sam sie wylacza pomimo naladowanej baterii nawet na80% nie moge go wlaczyc a jak podlacze do ladowarki pokazuje naladowana baterie.moj maz ma samsung galaxi s 4 telefony kupione tego samego dnia u niego rowniez bateria trzyma 1dzien ale telefon nie wylacza sie sie sam maz duzo gra na telefonie I slucha muzyki I jest zadowolony z telefonu.
    .ip.telfort.nl | 21 wrz 2014, 20:09
  • Marcin28FF
    Mam go od ponad roku. Z początku byłem zadowolony ale wraz z instalowaniem aplikacji telefon się non stop wiesza, zacina itp. Do tej pory byłem wiernym fanem Samsunga ale ten telefon mocno mnie rozczarował za 1500zł!!! Piszę dużo smsów, wcześniej miałem Advance, spodziewałem się udogodnień a tu mega rozczarowanie - w S3 mini klawiatura i przełączanie T9, dodawanie nowych słów to dramat, zamiast ulepszyć to utrudnili, porażka! Żona kupiła LG F70 i jak nie byłem przekonany do tej marki to pozytywne zaskoczenie. Niby też Android ale zdjęcia cyka błyskawiczne w porównaniu do mojego S3, pisanie smsów, buziek itp rewelacja, skróty w postaci udostępniania internetu itp. W S3 mini żeby włączyć udostępnianie internetu trzeba przejść przez całe Menu, pięć razy klikać itp. Dla mnie siajs, niby błahe rzeczy ale wkurzają bardzo przy korzystaniu a do tego te zawiechy! W życiu bym już tego nie kupił i nie przepłacę za następnego Samsunga tylko wybiorę LG albo coś innego.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 13 wrz 2014, 16:09
  • alemegawyświetlacz
    telefon jest mega super hiper. Mam go od roku i ani razu mi się nie zacioł. Bateria trzyma 2 dni bez ładowania a gram na nim czasami. Ekran jest bardzo dobry. Polecam ten telefon. Taki telefon za takie pieniądze to trudno znaleźć.
    .ssp.dialog.net.pl | 06 wrz 2014, 21:09
  • R E K L A M A
  • rocho
    Potwierdzam wszystkie powyższe pozytywne opinie o tym smartfonie. Bezbłędnie działający dotyk, szybkie reakcje na wszelkie polecenia i bateriz trzymająca przy okazjonalnym użytkowaniu do 5 dni(bez śmieciowych i brandowych aplikacji) to największe zalety S3 mini. Jestem z niego bardzo zadowolony i z pewnością na długo pozostanie w moim uzytkowaniu.
    .ssp.dialog.net.pl | 29 sie 2014, 15:08
  • Aleksandra
    Telefon super, najpierw ja mialam a teraz dalam narzeczonemu. Dziala idealnie. Ja mam L7II i jest gorszy od s3mini, ciagle sie wiesza, jedna gra i caly ram zawalony, przednia kamerka zamazuje zdjecia. A s3 mini jest genialny, kilka razy spadl i nic. Bateria przy intensywnym uzytkowaniu starcza na 24 godziny wiec nie najgorzej. Polecam ten telefon.
    .centertel.pl | 27 sie 2014, 10:08
  • Madzik
    Witam mam Samsunga galaxy S III mini od 10 miesięcy i od jakiegoś czasu zauważyłam, że niestety muszę ładować baterie praktycznie codziennie, a nie korzystam zbyt często z przeglądarek gier itp. Na stronie samsunga oferują jakieś powiększone baterie i inne bajery i chyba muszę w to zainwestować bo jak człowiek jest gdzieś dalej bez możliwości naładowania to szlag mnie trafia. Ogólnie tel ok nie zawiesza się i wszystko działa natomiast bateria to jest masakra.
    .toya.net.pl | 17 sie 2014, 19:08
  • ss.man
    Wcześniej byłem posiadaczem galaxy s duos i naprawdę różnica jest porażająca. Telefon szybko reaguje na polecenia, nie zacina się. Procesor 1ghz trochę mały ale drugi rdzeń skutecznie ratuje go z opresji. Trzeba pamiętać jednak aby telefon działał niezawodnie należy go od czasu do czasu przeczyścić.Pomoże też samo wyłączenie urządzenia na noc.Bardzo podoba mi się funkcja Smart stay (wyświetlacz nie gaśnie gdy na niego patrzysz. Wyświetlacz super amoled niezbyt przypadł mi do gustu ale co kto woli. Dla mnie dużym minusem tego aparatu jest brak aktywności budzika po wył. telefonu, co dla mnie osobiście jest uciążliwe. Pisownia SMS przyzwoita, obsługa internetu również.Ogólnie telefon oceniam jakp wart uwagi i swojej ceny.Polecam
    .opera-mini.net | 02 sie 2014, 11:08
  • agnieszkay28  mail
    Mnie się trafił wyjątkowo felerny model. Mp3 zatrzymywała się w połowie utworu,nie widział połowy tagow,podczas ładowania baterii sam się wyłączal, w tym czasie wogóle nie mogłam z niego korzystać. Z ulga się go pozbyłam
    .180.136.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 lip 2014, 14:07
  • darecki922  mail
    Wyswietlacz to szmelc,pikseloza jak pudelka po zapalkach,reszta ok ale sam wyswietlacz dyskwalifikuje go u mnie,w chinskich podrobkach nie ma takiej pikselozy!!!!!!
    .play-internet.pl | 28 lip 2014, 05:07
  • Daaaaam
    Dobry telefon za przyzwoite pieniądze. Nie ma na co narzekać, szybkość działania na przyzwoitym poziomie, ważne aby co jakiś czas czyścić pamięć, a raz na tydzień czy dwa tygodnie po prostu go zresetować wtedy pamięć RAM oczyszcza się najlepiej. Dotyk działa idealnie, wyświetlacz mimo że odstaje kolorystycznie od S3 to i tak robi dobre wrażenie. Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 8godzin, przy okazjonalnym czyli około 3 połączenia na dzień i z kilka sms'ów jest w stanie wytrzymać nawet 5dni, oczywiście bez żadnych zbędnych aplikacji działających w tle.
    .cn.net.pl | 21 lip 2014, 23:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   15,6%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 225. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Wine Smart
» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.92.161
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.