Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 815 telefonów  |  150 050 opinii  |  720 testów  |  5 521 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S III mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,1%   16,1%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 236. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Ehe
    Telefon przez pierwszy miesiąc chodzi fajnie ale po upływie tego czasu jego praca jest strasznie wolna i ścina się nawet przy wchodzeniu w kontakty... Co do wytrzymałości baterii jak powszechnie wiadomo co noc na noc. Wytrzymałość na upadki: spadnie z 2 metrów-ani ryski, spadnie z 30cm-pajączek na cały ekran tak jak w moim przypadku... jedyne co fajne to wygląd telefonu i dobry aparat którego nie da się nie pochwalić (no, chyba że przedni 0,3 ale to już szczegół)
    .dynamic.chello.pl | 15 lis 2014, 16:11
  • marika
    Mam ten model od blisko 2-óch lat. Jestem bardzo zadowolona!
    - nadal chodzi szybko, bateria cały czas trzyma tak samo, można dużo zainstalować
    - Zdjęcia - lepsze niż w aparatach fotograficznych nokii w podobnej przegrodzie cenowej
    - Dźwięki super, bez zarzutów
    - Wyświetlacz nadal spoko
    - Upadł mi kilka razy i naprawdę dobrze się trzyma (nie ma rys, nie ma uszkodzeń)
    Może telefon w tej chwili jest w tyle, ale dla mnie nadal jest niesamowity. Jest to mój 3 samsung i następny też samsungiem będzie. Naprawdę wart polecenia.
    .promax.media.pl | 09 lis 2014, 23:11
  • vini
    Mam go od ponad 1,5 roku. Jedyna wada na początku to bloatvar'e samsunga. Po usunięciu śmiga aż miło. Odporny( przetrwał sporo upadków i jedno zalanie). Na dzisiejsze czasy troszkę za słaby i trochę za drogi w porównaniu do konkurencji. Ogólnie bardzo udany model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 paź 2014, 13:10
  • R E K L A M A
  • BRaGgA
    Mam ten telefon rok.czasami mam chęć do zagrania w jakąś nawet mniej wymagającą strzelanke, ale ten telefon nie radzi sobie nawet z tym. Jednym z nielicznych pozytywnych funkci w tym telefonie to aparat.Ponadto samsung galaxy s3 mini jeszcze , ale ledwo ledwo trzyma baterię.moja opinia w tej sprawie to zbyt mała pojemność baterii. Telefon się rysuje , brudzi.jedynym ratunkiem dla tego telefonu to ogólna funkcjonalność.Bynajmniej ten model wpada w oko wielu polakom z powodu choćby ładnego wyglądu , ale UWAGA apel do wszystkich. TO TYLKO POZORY. Dla tego telefonu z mojej strony mały minusik. Nie polecam. !!!
    .centertel.pl | 26 paź 2014, 13:10
  • Ann
    Czy wie Ktoś jak zrobić kopię zapasową danych z tego telefonu na komputer???
    .dynamic.chello.pl | 20 paź 2014, 21:10
  • boski
    Telefon ma jak każdy swoje wady i zalety

    Zalety
    Dobry procesor jak i ilość RAM jak na wersję mini
    Wygodny w użyciu
    Działa na nim dużo dobrych gier bez zacinania się (asphalt 8)
    Nie zawiesza się

    Wady
    Bardzo słaba bateria
    Mały wyświetlacz lecz duży jak na mini
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 19 paź 2014, 21:10
  • ddd
    Mam go już ponad półtora roku i jest ok, do moich potrzeb wystarczający
    Narzekać mogę na:
    - tylną klapkę (bardzo łatwo o rysę, mam ich mnóstwo)
    - boki telefonu (lakier odpada)
    - trzeszczącą tylną klapkę (gdy naciśnie się na wejście koło ładowarki i otwarcia tej tylnej klapki)
    - gniazdo ładowania, z którego bardzo łatwo może wypaść wtyczka (mam wrażenie, że nie wchodzi do końca)
    - przednią kamerę (Smart Stay) czasem nie działa, choć patrzę na telefon prosto i do tego w dzień

    Poza tym reszta jest ok ;) Wydajność, wytrzymałość, wygląd itp. Po gwarancji zrobię roota, a kto wie, może custom room? ;)
    Polecam ten telefon!!!
    .dynamic.chello.pl | 19 paź 2014, 20:10
  • intensywny użytkownik
    Najgorszy telefon ze wszystkich jakie miałem. Po kilku miesiącach męki oddałem go dziecku, bo do poważnego używania się nie nadaje. Codzienne zawieszanie, słaba bateria, długi czas reakcji. Jeśli ma służyć tylko do dzwonienia to może da radę, ale jeśli na co dzień używasz w smartfonie internetu, emaila i kilka aplikacji to zapomnij o tym szajsungu, po prostu nie uradzi. Teraz używam Sony Z1 Compact i to jest smartfon do ciężkiej pracy, zero problemów.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 paź 2014, 18:10
  • Andrew
    Posiadam sIIImini od 1,5 roku. Jestem z niego zadowolony. Gps ok. Wi-fi bez zarzutu. Ekran wyraźnie wyświetla. Bateria potwierdzam w zależności od użytkowania trzyma od 24h do 48h. Odporny na upadki. Generalnie sprawdził się. Obecnie odbiorca przy cichej rozmowie mnie nie słyszy. Ale telefon nie używam w sterylnych warunkach. Ogólnie ocena dobra +.
    .adsl.inetia.pl | 15 paź 2014, 21:10
  • gregoz
    Wszyscy opisują zalety i wady S III mini, a czy ktoś bierze pod uwagę cenę vs minuty w abonamencie czy ilość danych ? Przecież tu tylko chodzi o to ile chcesz płacić miesięcznie za telefon. Gdybym chciał to na dzień dzisiejszy kupił bym sobie S V mini, dlaczego nie ?? Każdy nowy telefon MA szybszy procesor, MA więcej pamięci i z reguły lepszy wyświetlacz...
    Przesiadłem się z Galaxy ACE na S III mini (duuża różnica!) a teraz planuję S IV mini lub S V mini - tylko czy będę chciał płacić większy abonament tylko po to żeby mieć więcej pamięci i szybszy procesor ?
    .bb.sky.com | 01 paź 2014, 09:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,1%   16,1%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 236. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
Aktualności:

» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.20.246
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.