Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 336 opinii  |  850 testów  |  6 413 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S III mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,9%   15,8%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 241. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Przyzwoity  mail
    Bardzo fajny Smartfon 2 rdzeniowy procesor, dobre taktowanie, najnowsze aplikacje chodzą wyśmienicie.

    Jak to rodzina S, mini też potrafi zaskakiwać, mi sie podoba, nie jest za duży aczy kolwieg do ''ręki''.

    Po wgraniu Androida 4.4.4 KITKAT, jest o wiele szybszy niz na JB.

    Samsungi, to jedne z najlepszych Smartfonów ostatnich lat, a mam ich pare S4 i S5.
    .play-internet.pl | 17 gru 2014, 18:35
  • ańoblinsky
    Mial ktos kiedys problem z wejsciem sluchawkowym? Nie powiem zebym traktowala go jakos zle ale raczej totalnie to najczesciej uzywana czesc tego telefonu; do rzeczy!pewnego razu kiedy sluchalam muzyki poprostu sie wylaczyl dzwiek a pozniej mimo ze glos byl na maxa w sluchawkach slychac bylo bardzo cicho dzwieki.Nie wiemczy to jakies styki czy co.Help?! Ogolnie nie wiem dlaczego kupilam ten tel.Moze poprostu mi sie podobal i nawet wiele negatywnych opinii nie bylo w stanie mnie od niego odciagnac.teraz pewnie chetnie bym go sprzedala.Upchnela wrecz.Chociaz pezyznam ze plastyke dzwieku odtwarzacza ma nie przecietna;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 gru 2014, 21:36
  • Zochan
    Telefon posiadam od roku. Jest z nim wszystko jak trzeba. Robi świetne zdjęcia jak na taką rozdzielczość, nie wiesza się. Z grami nie ma problemu. Internet chodzi płynnie. Polecam jeśli ktoś szuka w miarę rozsądnego tel za nie duże pieniądze. Minusem jest to, że już mi nie wystarcza jego pamięć RAM i muszę szukać czegoś większego.
    .dynamic.chello.pl | 10 gru 2014, 09:45
  • R E K L A M A
  • Blacken
    Mam to samo co Ehe - miesiąc śmigał jak ta lala, a teraz to muł bagienny.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 gru 2014, 09:51
  • Elektro
    Posiadam go od 2 lat sprawuje się perfekcyjnie bat trzyma ponad 3 dni, internet śmiga, gps,aplikacje i gry tez działają bez problemu aparat robi całkiem przyzwoite zdjęcia filmy też są ok.
    .play-internet.pl | 29 lis 2014, 22:54
  • Ehe
    Telefon przez pierwszy miesiąc chodzi fajnie ale po upływie tego czasu jego praca jest strasznie wolna i ścina się nawet przy wchodzeniu w kontakty... Co do wytrzymałości baterii jak powszechnie wiadomo co noc na noc. Wytrzymałość na upadki: spadnie z 2 metrów-ani ryski, spadnie z 30cm-pajączek na cały ekran tak jak w moim przypadku... jedyne co fajne to wygląd telefonu i dobry aparat którego nie da się nie pochwalić (no, chyba że przedni 0,3 ale to już szczegół)
    .dynamic.chello.pl | 15 lis 2014, 16:13
  • marika
    Mam ten model od blisko 2-óch lat. Jestem bardzo zadowolona!
    - nadal chodzi szybko, bateria cały czas trzyma tak samo, można dużo zainstalować
    - Zdjęcia - lepsze niż w aparatach fotograficznych nokii w podobnej przegrodzie cenowej
    - Dźwięki super, bez zarzutów
    - Wyświetlacz nadal spoko
    - Upadł mi kilka razy i naprawdę dobrze się trzyma (nie ma rys, nie ma uszkodzeń)
    Może telefon w tej chwili jest w tyle, ale dla mnie nadal jest niesamowity. Jest to mój 3 samsung i następny też samsungiem będzie. Naprawdę wart polecenia.
    .promax.media.pl | 09 lis 2014, 23:34
  • vini
    Mam go od ponad 1,5 roku. Jedyna wada na początku to bloatvar'e samsunga. Po usunięciu śmiga aż miło. Odporny( przetrwał sporo upadków i jedno zalanie). Na dzisiejsze czasy troszkę za słaby i trochę za drogi w porównaniu do konkurencji. Ogólnie bardzo udany model.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 paź 2014, 13:39
  • BRaGgA
    Mam ten telefon rok.czasami mam chęć do zagrania w jakąś nawet mniej wymagającą strzelanke, ale ten telefon nie radzi sobie nawet z tym. Jednym z nielicznych pozytywnych funkci w tym telefonie to aparat.Ponadto samsung galaxy s3 mini jeszcze , ale ledwo ledwo trzyma baterię.moja opinia w tej sprawie to zbyt mała pojemność baterii. Telefon się rysuje , brudzi.jedynym ratunkiem dla tego telefonu to ogólna funkcjonalność.Bynajmniej ten model wpada w oko wielu polakom z powodu choćby ładnego wyglądu , ale UWAGA apel do wszystkich. TO TYLKO POZORY. Dla tego telefonu z mojej strony mały minusik. Nie polecam. !!!
    .centertel.pl | 26 paź 2014, 13:54
  • Ann
    Czy wie Ktoś jak zrobić kopię zapasową danych z tego telefonu na komputer???
    .dynamic.chello.pl | 20 paź 2014, 21:30

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,9%   15,8%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 241. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Rynek kocha niewolników?
» Samsung Z1 z Tizenem zadebiutuje 18 stycznia
» Lenovo P70t: potrafi zarządzać energią
» Huawei Ascend GX: nowy fablet badany w TENAA
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.201.145
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.