Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 807 telefonów  |  150 013 opinie  |  650 testów  |  5 505 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,6%   16,8%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 453. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Pawel
    Telefon jest bardzo awaryjny i mnie po kilku miesiącach schodzi lakier, tworzywo sztuczne słabej jakości, bateria po pół roku trzyma pół dnia. Na koniec awaria i serwis napisał, że był zalany, a nie był i nie uwzględnili gwarancji. Poszedł na złom. Masakra. To mój trzeci samsung który nawalił i poszedł na złom.
    .adsl.inetia.pl | 24 lis 2014, 11:11
  • Boyka
    Witam serdecznie. Mam ten telefon od kilku miesięcy i powiem że troszkę się zawiodłem? opinie na jego temat na przeróżnych stronach były w większości pozytywne. Powiem tak po 7 miesiącach oddałem go na gwarancje. Po pierwsze zawieszenie się po mimo niewielkiej liczby aplikacji ( koło 7 aplikacji ) nie wliczając fabrycznych. Zdjęć i muzyki też nie było dużo, głośnik tez odmówił posłuszeństwa, przy rozmowach bardzo trzeszczał ( tak jak w radiu podczas szukania stacji ) rozmowa przez telefon nie była możliwa, robiło się tak ze 2 razy dziennie. Kolejne to przerywanie odtwarzania muzyki, morze ktoś powiedzieć kup sobie mp3, ale po to kupiłem telefon z dobrym odtwarzaczem i aparatem, co do aparatu można się przyczepić, zdjęcia niby fajne ale nie do końca, porównywałem z iPhone 5s i powiem że Samsung przegrał? Jeżeli chodzi o baterie to max 1 dzień nawet bez słuchania muzyki, nie zawsze starczało baterii do końca dnia ;/ Zasięg to jakaś masakra w s3 potrafi z full 3g w sekundę spaść na zero albo po kilku minutach dostaje smsa że ktoś próbował się do mnie dodzwonić. Internet w tym telefonie ( przy skaczącym zasięgu ) to też troszkę wolniejszy, wielokrotnie zacinał się przy otwieraniu jakiejś strony internetowej, nawet WiFi zrywa ( nie stabilne połączenie ) taki komunikat się pokazuje ( internet i router jest ok sprawdzane przez dobrego informatyka? )
    Nie wiem może ja za dużo wymagam od telefonu, ale czy sprawny i działający telefon to tak dużo? Czy naprawdę nie można czegoś poprawić w telefonie za który położyłem prawie tysiaka?
    Odblokowanie ekranu to u mnie czas od 2-8 sekund? 8 sekund to jest przecież jakaś masakra. Coś się stanie i potrzebujesz gdzieś zadzwonić i czekasz aż ekran zaskoczy,
    Odebrałem w dniu dzisiejszym telefon z serwisu i sprawdzę co teraz będzie, napisali że wymienili głośnik jakieś moduły i wgrali nowy system?
    Może moja opinia komuś pomoże w dokonaniu wybory jakiego i ja dokonałem kilka miesięcy temu. Też szukałem opinii na temat różnych telefonów. Wybrałem s3 a mogłem wziąć HTC...
    .promax.media.pl | 04 lis 2014, 01:11
  • adi
    Ogólnie telefon spoko wielki ekran tylko jednym minusem jest wytrzymałość telefon raz mi spadł ni wielkiej wysokości i po paru minutach się całkowicie wylał a ekran nowy kosztuje w ok 500 zł więc trzeba uważać aby nie upadł
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 lis 2014, 20:11
  • R E K L A M A
  • Kuba
    Nie wiem o co chodzi z aktualna ocena okolo 5.5 za ten telefon.
    Jak SGS3 wyszedl to nie bylo krytycznej oceny w sieci, serio 0 negatywnych recenzji, czy tez testow, teraz pogrom...

    No ale wrocmy do oceny: moja ocena jest 100% pozytywna dla telefonu.
    Gorzej wypada ocena samego Samsunga jako firmy, ktory dorzucil swojego "szitu" do systemu czym zamula (moze celowo ?... kto wie) a nie wiem czy ktokolwiek uzywa tych przmuszonych dodatkow typu sklep samsunga, s-voice, s-cos tam i tak dalej ;).

    MOjego sgsa kupilem tuz po premierze, pierwszy dzien, uruchomienie, potezny ekran, dzwiek t-mobile'a przy uruchamianiu (tak, jeszcze na dodatek brandowany ...) i jest: cuuudo. Ekran swietnie swiecil, gestosc pikseli, katy widzenia, poprostu ideal.
    Takie pierwsze wrazenia, gry 3d - ledwo ciary na plecach sie uspokoily, kolejne jeszcze wieksze - moj laptop z I7 prezentuje porownywalne grafiki co moj smartfon !!! (wtedy darmo dawali gry takie jak shadowgun, modern combat costam itp) szoook pogralem 20 min super radosc i wiadome - nie wlaczylem wiecej :D
    Po kilku tygodniach zaczalem normalnie uzywac telefony, nie tylko zachwycac sie jego bajeranckimi gadzeciarskimi dodatkami, ale poprostu korzystac.
    Wtedy zdalem sobie sprawe ze mam komputer w kieszeni, ktorym moge korzystac z regularnych stron internetowych, emaila, internet dziala rewelacyjnie szybko, w podrozy jako router radzi sobie swietnie. Zdazylo sie ze dzialal jako serwer ftp, jako zrodlo internetu dla kilku pc.
    Wykonanie swietne - zaokraglone rogi pozwalaja na wiekszy zasieg przy korzystaniu jedna reka, ekran 4.7 wypelnia wieksza czesc obudowy.
    Na koniec najbadiej cieszy mnie w tym telefonie fakt iz ponad 2.5 roku od premiery na rynku nie pojawilo sie nic co by bilo na glowe sgs3 :) jego nastepnicy, glagowe galaktyki nie wniosly za wiele poza zmiana ksztaltu obudow, czy dorzuceniem pikseli, czy nowych aplikacji.
    .ksi-system.net | 02 lis 2014, 23:11
  • DesireBoy69
    Myślę , że smartfon SGS3 był dobrą inwestycją. Na początku zainstalowany fabrycznie 4.0 ICS trochę się wieszał i miałem problem z grą NFS Most Wanted , więc zaktualizowałem go do wersji 4.2.2 JB podono najlepszy android. Hipoteza o nowym androidzie się sprawdziła. Przejdę do innych funkcji , fon miał super aparat 8 MP 1080p FULL HD a przedni 2MP ;/. Co najlepsze kupiłem wersję 64 gigabajtową! No przestrzeni na gry , muzę i fotki mi nie brakowało :) Urządzenie ma bardzo ładną linię , bardzo dobry aparat , bardzo dużo wbodowanej pamięci. Telefon idealny . Mam go już 2 lata i 9 miesięcy .
    PS : Nie polecam wam Samsunga Galaxy Mini - złom! ;-;
    .cpe.marton.net.pl | 01 lis 2014, 13:11
  • Kinga
    Moim zdaniem teleton świetny ponadto szybki (biały najlepszy:P). Wahałam się 1,5 roku nad jego zakupem i po roku użytkowania stwierdzam że był to strzał w 10! POLECAM!!!
    .dolsat.pl | 21 paź 2014, 18:10
  • anonim
    Telefon kupiłam ok. rok temu... Ogólnie jest nawet zadowolona... Głównym minusem jest bateria, ponieważ pada mi już przy 50%, ale radzę uważać przy wyborze telefonu, ponieważ w niektórych telefonach (tak jak w moim) jest chińska bateria, dlatego telefon się psuje.
    .coner.static.3s.pl | 20 paź 2014, 17:10
  • Rafał
    Witam,
    SGS3 kupiłem dwa miesiące temu, poprzednio używałem SGS2 i powiem szczerze, że bez rewelacji. SGS2 ma lepszy ekran, kolory są bardziej soczyste(tu i tu AMOLED), w wydajności nie widzę różnicy.
    Moim zdaniem SGS3 nie wniósł wiele nowości, a z SGS2 przegrywa pod względem użytych materiałów. SGS3 to jeden wielki plastik, S2 jest bardziej solidny i odporny na rysy(dwa lata używania, trzy rysy) w S3 po dwóch miesiącach cała klapka do wymiany.
    Moja opinia jest negatywna, jak ktoś ma S2 to nie warto się przesiadać na S3.
    .play-internet.pl | 19 paź 2014, 12:10
  • Dejwit
    Witam.
    telefon posiadam od 2 miesięcy. jest szatańsko szybki, bajeczny ekran, wszytskie gierki śmigają od GTA do jakichś tam strzelanek bez problemowo. aparat jest bardzo dobry nie można na niego narzekać. plusem jest to że telefon ma 2 lata i dalej sprawuje się świetnie... żadnych awarii żadnych nic ... myślę że będzie tak przez długi długi czas.
    .ennet.pl | 17 paź 2014, 21:10
  • vanja
    Posiadaczką tego telefonu jestem od 9 miesiecy. Jestem bardzo zadowolona. Nie zawiesza się. Wyświetlacz jest duży. Świetnie nadaje się do surfowania po necie. Telefon bardzo intuicyjny. Aparat całkiem dobry. Duża pamięć wewnętrzna. Jeżeli ktoś nie jest gadżeciarzem a szuka fajnego, prostego w obsłudze. funkcjonalnego telefonu to jak najbardziej polecam :)
    .204.127.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 15 paź 2014, 12:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,6%   16,8%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 453. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
Aktualności:

» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce
» Lenovo X2Pt5, czyli większy Vibe X2
» Wiko Jimmy: eksplozja kolorów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.219.112
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.