Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 269 opinii  |  850 testów  |  5 319 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S III



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   17,4%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 460. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Phaeton
    Dwa lata temu ten telefon polecił bym każdemu, aktualizacje niestety spieprzyły ten telefon. Zamula niemiłosiernie, mam zaledwie 10 aplikacji, miejsca wolnego od groma a chodzi jak przestarzały komputer.
    .gigainternet.pl | 15 gru 2014, 06:42
  • Tomek  mail
    Szkoda tylko że nie ma immanentnie formatu AVI. Zmuszony pokusić się na S 5 który na chwilę obecną, na naszym rynku jest nr 1. Poza tym jest wodoodporny.
    .ssp.dialog.net.pl | 10 gru 2014, 16:54
  • Hrabia Mol
    Ktoś tu napisał, że nie wie skąd tyle negatywnych opinii w tej chwili, że w momencie premiery ich nie było. Otóż odpowiem skąd. Przez aktualizacje. Telefon w momencie premiery miał wgranego ICS-a i śmigał aż miło, a wraz z kolejnymi aktualizacjami do JB zaczęły się problemy z trzymaniem baterii, niedostatkiem RAM-u i związane z tym zamulenie telefonu i problemy z wielozadaniowością - w tym odtwarzaniem muzyki. Cofnięcie aktualizacji z kolei nie jest możliwe. Sytuację ratuje jedynie custom firmware i odchudzone wersje softu.


    Z typowych mankamentów - w telefonie wyrabia się z czasem przycisk zasilania - duperela kosztująca 5gr w sklepie elektronicznym, co powoduje że telefonu nie da się odpalić - uruchamianie zawiesza się na logo. Kto nie instalował roota ten ma szczęście. Mnie z tego powodu zakwestionowali gwarancję i musiałem samodzielnie przelutować wspomniany przycisk. Według mnie nie świadczy to najlepiej o produkcie, że przyciski się wyrabiają. Nie w tej półce cenowej.

    Podsumowując - w momencie zakupu dałbym pozytywa. Teraz niestety negatyw, bo przelutowywanie przycisków i custom firmware to nie gratka dla przeciętnego użytkownika.
    .dynamic.chello.pl | 08 gru 2014, 18:36
  • R E K L A M A
  • Arnold 500  mail
    Witam, telefon naprawdę przyzwoity. Posiadam rok. Co 6 m. reset systemu, bo się muli, a tak to bezproblemowa obsługa. Oceny tego telefonu są różne wynikają w większości z niewiedzy lub niedbalstwa polecam.
    Użytkownicy wydający tyle pieniędzy na telefon raczej wiedzą co kupują i dbają o to, co mają. Jeśli narzekają, to z sensem. Takich oporów nie ma za to konkurencja wynajmująca płatnych pisaczy i oceniaczy. Nie dotyczy to jedynie flagowców Galaxy, ale tu jest to najbardziej spektakularne. Nas również obowiązują postanowienia regulaminu, dlatego regulaminowe opinie muszą się tu znaleźć. Warto je czytać zaprzęgając do pracy własny rozum i rozsądek. (jf)
    .142.203.150 | 02 gru 2014, 08:00
  • samsung PC+ telefon S3
    Brak aktualizacji.
    Sidesync - nie działa - wersja 3.0 nie wspiera galaxy S3, za to na PC nie można ściągnąć starszych wersji niż 3.0
    Smaung Link - po utworzeniu konta na telefonie, w PC wyrzuca komunikat o niezgodności regionu konta i odmawia zalogowania się. -> nie działa
    Sam soft telefonu - brak aktualizacji dla systemu.

    Szkoda czasu dla samsunga.
    .dynamic.chello.pl | 01 gru 2014, 16:16
  • Taka jedna
    Używam SGS3 od blisko roku "przesiadlam sie" z SGS2+ i jestem strasznie rozczarowana przedewszystkim bateria po miesiacu uzytkowania ledwo wytrzymuje 12 godzin telefon sluzbowy oczywiscie wiec mowie o dzwonieniu i pisaniu sms o grach nie ma mowy. Dwa bardzo szybko zaczal sie zamulac odblokowanie ekranu czy wybranie numeru z rejestru polaczen to dramat czekasz w nieskonczonosc az tel zatrybi. No i ostatnie wytrzymalosc i wykonanie jak dla mnie ten telefon nie powinien kosztowac wiecej niz 500 zloty tandeta pierwszej klasy. Bez futerału plastik z tylnej klapki porysowal sie blyskawicznie a ja raczej szanuje telefony wiec zeby nie bylo widac rys kupilam gumowy futeral na wyl i ranty ten "lepszej klasy" bo lekko sztywny i twardszy oczywiscie pierwszy upadek i nadpekl mi rancik z biegiem czasu (okolo 2 tyg) szkielko z zewnatrz odpadlo calkiem. Przy okazji drugiego malego wypadku gdzie na telefon spadla ksiazka z wys okolo 50 cm calkiem rozlal sie wyswietlacz wymiana 400 zl w chwili obecnej 2 mc od wymiany juz mam "banke powietrza" pod szkielkiem na rancie i spora ryse przy okazji oczywiscie w tym samym miejscu co za pierwszym razem nie wiem dlaczego bo futeral wymienilam na taki z klapka na przod... I wspominany odtwarzacz telefon z wyczyszczonumi zadaniami i pamiecia ram dziala tylko odtwarzacz a zacina piosenki jak porysowana plyta CD dziwne troche jak bym miala sama sobie ten telefon kupic na pewno bym tego nie zrobila... Fajne sa tylko pierwsze miesiace uzytkowania pozniej katastrofa zdecydowanie lepszy jest SGS2+ jesli musi byc scheissung prywatnie mam Sony Xperie Z1 i to jest tel ktory z czystym sumieniem moge polecic.
    .play-internet.pl | 28 lis 2014, 23:37
  • Macko098
    Powiem tak 1 roku intensywnego uzytkowania super 10/10
    teraz koczy sie 2 rok uzytkowania koszmar strasznie sie zacina poprostu nie miłosiernie grzeje sie .
    Ogólnie to średnio polecam
    .212.gci-net.pl | 27 lis 2014, 21:52
  • Pawel
    Telefon jest bardzo awaryjny i mnie po kilku miesiącach schodzi lakier, tworzywo sztuczne słabej jakości, bateria po pół roku trzyma pół dnia. Na koniec awaria i serwis napisał, że był zalany, a nie był i nie uwzględnili gwarancji. Poszedł na złom. Masakra. To mój trzeci samsung który nawalił i poszedł na złom.
    .adsl.inetia.pl | 24 lis 2014, 11:26
  • Boyka
    Witam serdecznie. Mam ten telefon od kilku miesięcy i powiem że troszkę się zawiodłem? opinie na jego temat na przeróżnych stronach były w większości pozytywne. Powiem tak po 7 miesiącach oddałem go na gwarancje. Po pierwsze zawieszenie się po mimo niewielkiej liczby aplikacji ( koło 7 aplikacji ) nie wliczając fabrycznych. Zdjęć i muzyki też nie było dużo, głośnik tez odmówił posłuszeństwa, przy rozmowach bardzo trzeszczał ( tak jak w radiu podczas szukania stacji ) rozmowa przez telefon nie była możliwa, robiło się tak ze 2 razy dziennie. Kolejne to przerywanie odtwarzania muzyki, morze ktoś powiedzieć kup sobie mp3, ale po to kupiłem telefon z dobrym odtwarzaczem i aparatem, co do aparatu można się przyczepić, zdjęcia niby fajne ale nie do końca, porównywałem z iPhone 5s i powiem że Samsung przegrał? Jeżeli chodzi o baterie to max 1 dzień nawet bez słuchania muzyki, nie zawsze starczało baterii do końca dnia ;/ Zasięg to jakaś masakra w s3 potrafi z full 3g w sekundę spaść na zero albo po kilku minutach dostaje smsa że ktoś próbował się do mnie dodzwonić. Internet w tym telefonie ( przy skaczącym zasięgu ) to też troszkę wolniejszy, wielokrotnie zacinał się przy otwieraniu jakiejś strony internetowej, nawet WiFi zrywa ( nie stabilne połączenie ) taki komunikat się pokazuje ( internet i router jest ok sprawdzane przez dobrego informatyka? )
    Nie wiem może ja za dużo wymagam od telefonu, ale czy sprawny i działający telefon to tak dużo? Czy naprawdę nie można czegoś poprawić w telefonie za który położyłem prawie tysiaka?
    Odblokowanie ekranu to u mnie czas od 2-8 sekund? 8 sekund to jest przecież jakaś masakra. Coś się stanie i potrzebujesz gdzieś zadzwonić i czekasz aż ekran zaskoczy,
    Odebrałem w dniu dzisiejszym telefon z serwisu i sprawdzę co teraz będzie, napisali że wymienili głośnik jakieś moduły i wgrali nowy system?
    Może moja opinia komuś pomoże w dokonaniu wybory jakiego i ja dokonałem kilka miesięcy temu. Też szukałem opinii na temat różnych telefonów. Wybrałem s3 a mogłem wziąć HTC...
    .promax.media.pl | 04 lis 2014, 01:05
  • adi
    Ogólnie telefon spoko wielki ekran tylko jednym minusem jest wytrzymałość telefon raz mi spadł ni wielkiej wysokości i po paru minutach się całkowicie wylał a ekran nowy kosztuje w ok 500 zł więc trzeba uważać aby nie upadł
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 lis 2014, 20:38

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   17,4%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 460. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.69.152
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.