Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 420 telefonów  |  154 964 opinie  |  863 testy  |  2 605 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S III



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,6%   17,5%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 480. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • użytkownik
    Fajny telefon. Mam go już dokładnie dwa lata. Polecam wersję tylko i wyłącznie LTE bo ma więcej RAMu (2GB) i jest szybsza. Poza tym dla wersji LTE jest Android KitKat.
    .dynamic.chello.pl | 02 mar 2015, 07:28
  • olinka
    Witam :)
    stanowczo nie polecam telefonu,(posiadałam go ok 5 miesięcy) nieustanny brak zasięgu przez co smsy potrafiły dochodzić z kilku godzinnym opóźnieniem, ogromne problemy z nawiązywaniem połączeń i ich odbieraniem- nic nie było słychać przez głośnik,a jak już było słychać to potrafił "sam z siebie" zakończyć rozmowę, w ostatnim czasie rozładowywał się bardzo szybko co mnie ostatecznie przekonało do zmiany telefonu na niezawodną CEGŁĘ samsunga SOLID
    .warszawa.vectranet.pl | 24 lut 2015, 23:25
  • mic
    Mam model GT-I9300 od 7 miesięcy i moje ogólne odczucia są pozytywne, choć jest kilka minusów które dość często mnie męczą.
    Jeśli chodzi o pozytywy to przede wszystkim wyświetlacz i aparat. Genialne zdjęcia plus przejrzystość i wyrazistość wyświetlacza w pełni mnie zadowala. Wielkim minusem mojego modelu jest 1 GB RAM. To jest maskra!!! Na początku wszystko śmigało gładko, ale po kilku miesiącach jak doszło kilka aplikacji robią się schody. Czasem zdarzają sie nawet 7-10 sekundowe zawiechy które oczywiście są w najmniej odpowiednim momencie. Wyłączenie i ponowne włączenie telefonu pozwala na odmulenie go, choć to jest na krótką metę jednak. Bateria po 7 miesiącach cały czas trzyma 24-30h wiec jestem zadowolony.
    Ogólna ocena jest pozytywna, lecz dla osob zastanawiających się nad kupnem tego telefonu doradziłbym jednak model z większą pamięcią RAM.
    .156.37.252 | 23 lut 2015, 20:38
  • R E K L A M A
     
  • sebastian83
    Witam zgodzę się tutaj z innymi użytkownikami telefonu Samsung S3 neo . Telefonik bardzo fajny szybki i przejrzysty. Jedyna wada która mnie denerwuje to bateria która przy częstym użytkowaniu wytrzymuje 7 godzin. Myślałem że to jakaś wada mego telefonu ale czytam ze to nie tylko u mnie tak...
    .30.107.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 17 lut 2015, 19:20
  • ewelija
    -bardzo łatwo tłukący się ekran
    -obudowa się łatwo obija i rysuje
    -bateria krótko trzyma
    -szybkie działanie
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lut 2015, 13:03
  • Radek
    Zakupiłem telefon Samsung Galaxy SIII LTE w Salonie PLAY 6 miesięcy temu. Powiem tak, telefon posiada naprawdę dobry aparat, robi niezłe filmy w FULL HD, jest szybki, ma fajny i czytelny interfejs, stronki ładują się szybciej niż u mnie na laptopie (korzystam z LTE najczęściej bo mam pół roku za darmo ;) w dłoni leży super, wyświetlacz nie za duży ani nie za mały. Głośność dzwonków jest ok, telefon gra rewelacyjnie na słuchawkach samsunga. Największą wadą jest niestety bateria. Bez ściemniania, przy średnim użytkowaniu tj, kilkadziesiąt sms dziennie, rozmów na około 1 h, trochę korzystania z internetu na wifi w pracy i telefon w pełni naładowany od 7:00 rano o 15:00 ma już 15 % baterii...W domu muszę ładować odrazu po przyjściu z pracy :/ Mam wrażenie, że na początku bateria trzymała dłużej. Dodam, że używam czasami aplikacji do czyszczenia pamięci telefonu i battery doctor. Bateria jest tragiczczna, jeśli ma ktoś dostęp do ładowania telefonu 2x dziennie to polecam z czystym sumieniem :) ale następny telefon jaki wybiore musi trzymać minimum te 2 dni!!
    .ssp.dialog.net.pl | 09 lut 2015, 09:36
  • arocze
    Witam, mam s3 neo od 3msc, super wyświetlacz, bardzo dobry aparat, ale... tak po 2 tygodniach zaczęła brzęczeć górna część telefonu w rejonie aparatu i głośniczka, słychać to głównie przy odkładanie telefonu ewentualnie lekkim puknięciu palcem w te okolice. Nie przeszkadza to w użytkowaniu ale bardzo irytuje (nowy, "flagowy") telefon. W serwisie powiedzieli, że wszystko jest ok. Druga sprawa to temperatura, czasami mam wrażenie że jeszcze chwila i będzie parzył.
    .158.221.145 | 06 lut 2015, 09:14
  • MaxelPL
    Co do tego telefonu mam mieszane odczucia. Zakupiłem go niemal rok temu i na poczatku wszystko bylo ok.: pylynnosc dobra, brak zawieszeń itp. Niestety problemt zaczely sie juz po okolo 3-4 miesiacach. Zawieszal się, występowały dziwne bledy, teraz telefon potrafi zlapac 3 sekundowa scinke podczas przechodzenia z menu do ekranu głównego :( Od nowosci telefon noszony w etui, a jednak na tylnej klapce pojawily się rysy. Teraz myślę o zmianie na sony xperia z3 compact i miejmy nadzieję ze posłuży mi dłużej ;).
    .68.73.119.debica73.tnp.pl | 04 lut 2015, 10:59
  • ibrachim12
    Bardzo fajny telefon. Bateria przy normalnym użytkowaniu starcza na ok. 16 godz. Robi naprawdę dobre zdjęcia i jest bardzo szybki. Bardzo rzadko ma lagi i drobne ścinki. U mnie ok. raz na dzień wariuje wyświetlacz, robią się jakieś kolorowe plamy w tle (nie przeszkadza to w użytkowaniu telefonu). Wtedy resetuje fona i wszystko jest w porządku. Telefon ma także bardzo fajne funkcje np. dostosowywanie kolorów i jasności wyświetlacza do oświetlenia. Za taką cenę (nowy 600zł używka 400zł) naprawdę warto kupić ten telefon.
    .dynamic.chello.pl | 01 lut 2015, 18:15
  • Wojciech
    Nie polecam słaba bateria, trzeba czasami ładować trzy razy dziennie przy intensywnej pracy telefonu, potrafi sam się wyłączać w trakcie pracy. Szkło ochronne gorilla glass nie spełnia swojej funkcji po upadku z 20 cm na panele drewniane rysa na całym wyświetlaczu. Przy intensywnej grze w gry po 30 minutach bada bateria.
    .10.245.107 | 28 sty 2015, 23:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,6%   17,5%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 480. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A7000
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
» Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
» Microsoft Lumia 640 XL LTE
» Samsung Galaxy S6 Edge
» Lenovo Vibe Shot
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
Aktualności:

» MWC 2015: LG - flagowiec G Flex2 i coś ze średniej półki
» MWC 2015: BQ - smartfony po hiszpańsku
» MWC 2015: Twardy jak Kyocera
» MWC 2015: Saygus V2, czyli Amerykanin w Barcelonie
» MWC 2015: Smartfony spod znaku lisa - Firefox na MWC
» MWC 2015: Asus nie zaskoczył
» MWC 2015: Na stoisku Nokii... tablet
» MWC 2015: Cicha premiera tabletu Huawei MediaPad X2
» MWC 2015: Stoisko ZTE - drobiazgi



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.91.42.7
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.