Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 299 telefonów  |  145 700 opinii  |  720 testów  |  5 271 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   16,4%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 433. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Baro
    Do (jf), który udzielił mi odpowiedzi. Rozmawiałem telefonicznie ze specjalistą samsunga (centralny ich serwis) od SIII, który potwierdził, że SIII nie mają barometru. Nagrałem wiele apek z barometrem i kilka programów testujących - wszystkie potwierdziły, że barometru nie ma. nie rozumiem twojego ostatniego zdania, jeżeli chcesz go kupić to chętnie go odsprzedam za cenę nabycia.
    Małe wyjaśnienie z mojej strony. Model który posiadam to Galaxy SIII Neo (i9301i).
    Ale napisałeś tu, pod i9300. Dla zmyłki? Rozumiesz, że jeśli pokazujesz psa, mówisz, że to zwierzę nie szczeka, ale miałeś na myśli kota, to trudno się domyślić o czym piszesz i pół godziny na przewertowanie pełnej specyfikacji technicznej zaczyna nagle zdawać się czasem nonsensownie poświęconym anonimowemu dowcipnisiowi?
    Nie ma czegoś takiego jak Samsung Galaxy SIII. Tzn. jest, ale wyłącznie do celów marketingowych. Jest ogromna ilość różnych wersji z różną specyfikacja techniczną. Ten model na stronach Samsunga nie jest nazywany "Galaxy SIII". Nie jest tak również nazywany w instrukcji obsługi: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201404/20140408163356936/GT-I9301I_UM_EU_Kitkat_Eng_Rev.1.1_140403.pdf
    - natomiast wszystko co piszę poniżej dotyczy Samsunga gt-i9300, pod którym umieściłeś komentarz. Zapomnij o ostatnim zdaniu. Było kierowane do człowieka, który ma model i9300 i nie ma w tym modelu barometru. Ty nie jesteś tym człowiekiem, choć miałem przesłanki, by uważać, że jednak tak.
    Chętnie spędzę kolejne pół godziny, by sprawdzić jak to jest z barometrem w i9301i. Jeśli trzeba - poprawię. Nie znam anonimowego dla mnie specjalisty z Samsunga. Podziwiam natomiast, że udało Ci się zdobyć numer. Mnie pozostaje jednak zagłębienie się w dokumentach. Pozdrawiam. (jf)
    .elblag.vectranet.pl | 27 sie 2014, 14:08
  • ziom
    Do "Paweloss21"
    U mnie przy włączaniu Samsunga Galaxy S III nic nie wibruje !
    .cable-modem.tkk.net.pl | 25 sie 2014, 02:08
  • Użytkownik SF
    Przeglądając tradycyjne komentarz większości użytkowników pokusiłem się o własną opinie. Mam pewne przemyślenia. Telefon ma wady, które przy odrobinie wiedzy, pracy można wyeliminować. Obudowa, konkretnie ramka i tylna klapka jest delikatna i niskiej jakości, trwałością przywołująca mi na myśl telefon z najniższej pułki. Aby rozwiązać ten problem warto na początku dobrze go zabezpieczyć. Dobrej jakości protektor na ekran i etui jak najlepiej spasowane z telefonem to podstawa by za szybko nie zniszczyć tego niestety bardzo delikatnego telefonu. Problem z baterią jak i pamięciom ram można skutecznie rozwiązać, ale tu trzeba wiedzy: odblokowanie telefonu, zmiana softu i wgranie dobrego "jądra systemu" a po tym ustawienie parametrów pracy baterii, procesora, ekranu. Niestety dla większości to czarna magia i im pozostaje już tylko narzekanie. Tu pozdrawiam myślących. Jak spełni się te warunki telefon jest naprawdę dobry. U mnie przy odpowiednich ustawieniach w trybie czuwania zużywa w ciągu nocy w 8 godzin 2 procenty baterii! Dla myślącego nic nie możliwego. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 23 sie 2014, 17:08
  • R E K L A M A
  • Paweloss21  mail
    misio 22, telefony z pod firmy Samsung, jak i nie tylko, mają już to w sobie wbudowane, że jak włączasz telefon, to czujesz wibracje, po czym się włącza. To samo dotyczy, jeśli wyłączasz telefon. Tak producenci zaprojektowali telefony, by wibrowały w momencie, gdy włączasz i wyłączasz telefon.

    Moja ocena telefoniku oczywiście pozytywna. Wyświetlacz 4.80, Android 4+ no i duża pamięć wbudowana + pamięć sd co mi w zupełności wystarcza od Smartphone'a w dodatku flagowca. We wrześniu zamawiam telefonik dla siebie ze sklepu.
    .legnica.vectranet.pl | 22 sie 2014, 17:08
  • misio 22
    mam takie pytanie odnośnie tego modelu chce kupic sobie używany ale gdy go włączyłem podczas uruchamiania czuć było w reku jak telefon za wibrował to samo było przy wyłączeniu potem powyłączałem wszystkie wibracje i było to samo moje pytanie czy to normalne czy coś jest nie tak nie chciał bym kupić czegoś walnietego czy w nowych też tak się dzieje prosze o jekies podpowiedzi
    .160.207.2 | 19 sie 2014, 19:08
  • Paweł
    W grudniu będzie dwa lata jak go mam i jest ok poza tym że jakiś czas temu padło mi wejście słuchawkowe i jedna nie działa ale z mojej winy:) telefon spoko wystarcza mi ale trochę przy mały do neta... Dziś zamówiłem nowy tel z ekranem 5'5 :)
    .range86-178.btcentralplus.com | 19 sie 2014, 13:08
  • Baro
    Kupiłem SGSIII tylko dlatego, że miał mieć barometr. Mój egzemplarz nie posiada barometru, a konsultanci samsunga stwierdzili, że dopiero S4 ma barometr, SIII NIE POSIADA BAROMETRU. Co na to ci, którzy posiadają SGSIII z barometrem. Chyba, że naprawdę ten telefon nie posiada barometru.
    Serwis prasowy Samsunga; informacja o premierze S3: http://www.samsungmobilepress.com/2012/05/04/Samsung-Introduces-the-GALAXY-S-III,-the-Smartphone--Designed-for-Humans-and-Inspired-by-Nature
    Na tej podstawie była robiona wstępna specyfikacja. Specyfikacja techniczna na globalnej mini-stronie Samsunga, dział "sensors": http://www.samsung.com/global/galaxys3/specifications.html
    W smartfonie jest zamontowany czujnik ciśnienia STMicroelectronics, konkretniej wykonany w technologii CMOS układ LSP331AP pozwalający dokonywać pomiaru 25 razy na sekundę w zakresie od 260 milibarów do 1260 milibarów. W systemie nie musi występować aplikacja do wizualizacji pomiaru ciśnienia. Wskazania mogą być używane przez wbudowaną nawigację. Żeby zobaczyć wskazania barometru można skorzystać z zewnętrznych aplikacji w rodzaju Androsensora albo Barometr PRO. Masz prawdopodobnie wyjątkowy egzemplarz, unikatowy w skali całego świata. Sprzedaj go drogo i zrób sobie udane wakacje na Teneryfie przy optymalnym ciśnieniu podawanym co minutę przez poganiacza lam. Ja bym tak zrobił, choć zamiast poganiacza wolałbym hurysę. (jf)
    .elblag.vectranet.pl | 18 sie 2014, 21:08
  • yenn
    shit. mam telefon niecałe dwa tygodnie i na początku było wszystko super, może ciut za duży, aż zobaczyłam zużycie baterii.. baterię naładowałam wieczorem, powyłączałam wszystko co się da, rano patrzę a tu 25% mniej.. nic nie robię a procenty same znikają...
    .opera-mini.net | 15 sie 2014, 08:08
  • paso
    Telefon posiadam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Chciałem telefonu z dobrym aparatem i jakością dźwięku- no to mam :) naprawdę mnie zaskoczyła jakość dźwięku w tym telefonie i z czystym sumieniem mogę telefon polecić nawet największym melomanom. Na samą baterie nie ma co narzekać. Może rewelacji nie ma ale cały dzień potrafi wytrzymać wiec mi to wystarcza. Z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon, tym bardziej ze jego cena na dzień dzisiejszy jest dość atrakcyjna :)
    .147.246.94.ip4.artcom.pl | 31 lip 2014, 10:07
  • użytkowniczka
    Bardzo dobry telefon, nie zacina się. Aparat świetny ;> az dziwne czemu ma taką złą opinie. Jeśli narzejacie ze sie niby rozwala to nim nie rzucajcie, jak chcecie telefon do rzucania polecam tzw. cegłę.
    .c-plus.pl | 25 lip 2014, 14:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   16,4%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 433. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Kali mieć smartfona
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Huawei: nowe zdjęcia Mate 7 i szafirowy P7
» IUNI U3 z ekranem 2K
» LG G Watch R zaprezentowany oficjalnie
» Samsung Gear S: nowy smartwatch z Tizenem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.29.1
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.