Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 670 telefonów  |  148 675 opinii  |  650 testów  |  5 520 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,8%   16,7%   27,5% 
 Wszystkich opinii: 448. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kinga
    Moim zdaniem teleton świetny ponadto szybki (biały najlepszy:P). Wahałam się 1,5 roku nad jego zakupem i po roku użytkowania stwierdzam że był to strzał w 10! POLECAM!!!
    .dolsat.pl | 21 paź 2014, 18:10
  • anonim
    Telefon kupiłam ok. rok temu... Ogólnie jest nawet zadowolona... Głównym minusem jest bateria, ponieważ pada mi już przy 50%, ale radzę uważać przy wyborze telefonu, ponieważ w niektórych telefonach (tak jak w moim) jest chińska bateria, dlatego telefon się psuje.
    .coner.static.3s.pl | 20 paź 2014, 17:10
  • Rafał
    Witam,
    SGS3 kupiłem dwa miesiące temu, poprzednio używałem SGS2 i powiem szczerze, że bez rewelacji. SGS2 ma lepszy ekran, kolory są bardziej soczyste(tu i tu AMOLED), w wydajności nie widzę różnicy.
    Moim zdaniem SGS3 nie wniósł wiele nowości, a z SGS2 przegrywa pod względem użytych materiałów. SGS3 to jeden wielki plastik, S2 jest bardziej solidny i odporny na rysy(dwa lata używania, trzy rysy) w S3 po dwóch miesiącach cała klapka do wymiany.
    Moja opinia jest negatywna, jak ktoś ma S2 to nie warto się przesiadać na S3.
    .play-internet.pl | 19 paź 2014, 12:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Dejwit
    Witam.
    telefon posiadam od 2 miesięcy. jest szatańsko szybki, bajeczny ekran, wszytskie gierki śmigają od GTA do jakichś tam strzelanek bez problemowo. aparat jest bardzo dobry nie można na niego narzekać. plusem jest to że telefon ma 2 lata i dalej sprawuje się świetnie... żadnych awarii żadnych nic ... myślę że będzie tak przez długi długi czas.
    .ennet.pl | 17 paź 2014, 21:10
  • vanja
    Posiadaczką tego telefonu jestem od 9 miesiecy. Jestem bardzo zadowolona. Nie zawiesza się. Wyświetlacz jest duży. Świetnie nadaje się do surfowania po necie. Telefon bardzo intuicyjny. Aparat całkiem dobry. Duża pamięć wewnętrzna. Jeżeli ktoś nie jest gadżeciarzem a szuka fajnego, prostego w obsłudze. funkcjonalnego telefonu to jak najbardziej polecam :)
    .204.127.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 15 paź 2014, 12:10
  • adamno
    Witam.
    Telefon mam 2 miesiąc, jako następca S2. Działa dobrze. Posiada procek 1,4 GH, więc nie ma co spodziewać się po nim prędkości światła. Osobiście używam wielu widżetów, non stop neta, GPS, bluetootha, NFC - to wszystko spowalnia go, dodatkowo powodując, że bateria ładowana całą noc pada pod wieczór. Ale nic dziwnego, ma co zasilać. Jakby nie patrzeć, kontakt z ładowarką musi mieć najrzadziej co noc.
    Ramu ma mało, 1GB to za mało, widać, że wolnych mam dosłownie kilka MB. Zdjęcia robi bardzo dobre, oczywiscie musi być dobre światło - inaczej szumy. Ale nie jest to lustrzanka. Słabo wykorzystana dioda LED: np. kolor zielony jest przez system w ogóle nie wykorzystywany. Ogólnie dobry telefon, nie narzekam.
    .dynamic.chello.pl | 10 paź 2014, 15:10
  • Jestem na nie
    Szczerze mówiąc nie rozumiem ludzi, którzy sa zachwyceni szybkością telefońu. Telefon używałam przez ok. Pol roku (był nowy) i nie mogłam wytrzymać tego jak cały czas sie zacinał,a raczej myślał. Zanim mogłam zrobić zdjęcie,trzeba było odczekać kilka sekund aż się załaduje, to samo przy otwieraniu galerii, wchodzeniu w aplikacje, pisaniu wiadomości. Do tego głuche rozmowy zdarzały się często.
    Moze kwestią tego, iż nie jestem zadowolona z szybkości telefonu jest fakt, że na codzień posługuję się iPadem, którego mam juz od kilku lat i jestem mega zadowolona.

    Plusem telefonu było to, że mogłam bez problemu wgrać filmy, muzykę, użyć swojej karty pamięci itd.

    Telefon odsprzedalam koleżance, która z kolei jeta bardzo z niego zadowolona, a więc myślę, że to po prostu kwestia gustu i podejrzewam, że jeśli ktoś miał do czynienia z produktami Apple, ma wobec telefonu trochę wyższe oczekiwania, jeśli chodzi i szybkość i reakcję.
    .adsl.inetia.pl | 04 paź 2014, 20:10
  • niezadowolony
    Mam s3 od stycznia tego roku i od pierwszego dnia jest nie sprawny, tzn. ma głuche rozmowy. Nie slychac mnie ani mojego rozmówcy. Po wyłączeniu i włączeniu telefonu na chwile jest dobrze. 4 razy był w serwisie w warszawie i nadal to samo. 5 raz nie daje tylko mam pisac reklamacje. Pytanie: czy ktos mial ten sam problem? Słyszałem że jest to dość częsta usterka.
    .172.252.79 | 03 paź 2014, 16:10
  • Dziobak  mail
    Telefon posiadam od początku sierpnia tego roku. Jak dla mnie jedynym minusem jest bateria, która wytrzymuje przy ciągłym użytkowaniu (transmisja danych) internet, maks 1 dzień.

    Plusy:
    - genialny wyświetlacz, nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
    - jakość zdjęć (co prawda nie podoba mi się to, iż przy ustawionej rozdzielczość 8mgp zdjęcia wychodzą dość kwadratowe) do nagrań wideo nie można mieć najmniejszych zastrzeżeń.
    - jakość rozmów
    - wykonane telefonu (kupiłem najtańsze gumowe etui za 7 zł i nic się nie rysuje)
    - internet działa wyśmienicie, zero zamieć, wszystko działa płynnie.
    - ogromnym plusem dla mnie jest dioda Led.
    - nie gram dużo, ale w żadnej grze nie spotkałem żadnych zaciec.
    Minusem jest wyżej wspomniana bateria, ale wiadomo że przy takim użytkowaniu nie ma się czego spodziewać. Przy zwykłym użytkowaniu (SMS, dzwonienie) spokojnie 2dni.
    Telefon polecam wszystkim którzy mają jakieś wątpliwości, jeżeli komuś wydaje się za duży, to na pewno się przyzwyczai, i nie będzie to żaden problem :)
    .play-internet.pl | 26 wrz 2014, 11:09
  • Pablito
    A czy tylko ja zauważyłem błąd w opisie? Przecież S3 nie ma 32GB pamięci wbudowanej. Posiadam S3 i ma 16GB.

    A ogólnie? Telefon posiadam od 2 lat. Od nowości w pokrowcu z folią na ekrania i kompletnie nic się z nim nie dzieje. Działa na tyle dobrze, że jeszcze póki co nie zamierzam go zmieniać na nic innego.
    .181.241.103 | 23 wrz 2014, 20:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,8%   16,7%   27,5% 
 Wszystkich opinii: 448. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Samsung Galaxy A5
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.19.206.49
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.