Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  145 266 opinii  |  720 testów  |  4 330 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,8%   16,3%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 430. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Paweloss21  mail
    misio 22, telefony z pod firmy Samsung, jak i nie tylko, mają już to w sobie wbudowane, że jak włączasz telefon, to czujesz wibracje, po czym się włącza. To samo dotyczy, jeśli wyłączasz telefon. Tak producenci zaprojektowali telefony, by wibrowały w momencie, gdy włączasz i wyłączasz telefon.

    Moja ocena telefoniku oczywiście pozytywna. Wyświetlacz 4.80, Android 4+ no i duża pamięć wbudowana + pamięć sd co mi w zupełności wystarcza od Smartphone'a w dodatku flagowca. We wrześniu zamawiam telefonik dla siebie ze sklepu.
    .legnica.vectranet.pl | 22 sie 2014, 17:08
  • misio 22
    mam takie pytanie odnośnie tego modelu chce kupic sobie używany ale gdy go włączyłem podczas uruchamiania czuć było w reku jak telefon za wibrował to samo było przy wyłączeniu potem powyłączałem wszystkie wibracje i było to samo moje pytanie czy to normalne czy coś jest nie tak nie chciał bym kupić czegoś walnietego czy w nowych też tak się dzieje prosze o jekies podpowiedzi
    .160.207.2 | 19 sie 2014, 19:08
  • Paweł
    W grudniu będzie dwa lata jak go mam i jest ok poza tym że jakiś czas temu padło mi wejście słuchawkowe i jedna nie działa ale z mojej winy:) telefon spoko wystarcza mi ale trochę przy mały do neta... Dziś zamówiłem nowy tel z ekranem 5'5 :)
    .range86-178.btcentralplus.com | 19 sie 2014, 13:08
  • R E K L A M A
  • Baro
    Kupiłem SGSIII tylko dlatego, że miał mieć barometr. Mój egzemplarz nie posiada barometru, a konsultanci samsunga stwierdzili, że dopiero S4 ma barometr, SIII NIE POSIADA BAROMETRU. Co na to ci, którzy posiadają SGSIII z barometrem. Chyba, że naprawdę ten telefon nie posiada barometru.
    Serwis prasowy Samsunga; informacja o premierze S3: http://www.samsungmobilepress.com/2012/05/04/Samsung-Introduces-the-GALAXY-S-III,-the-Smartphone--Designed-for-Humans-and-Inspired-by-Nature
    Na tej podstawie była robiona wstępna specyfikacja. Specyfikacja techniczna na globalnej mini-stronie Samsunga, dział "sensors": http://www.samsung.com/global/galaxys3/specifications.html
    W smartfonie jest zamontowany czujnik ciśnienia STMicroelectronics, konkretniej wykonany w technologii CMOS układ LSP331AP pozwalający dokonywać pomiaru 25 razy na sekundę w zakresie od 260 milibarów do 1260 milibarów. W systemie nie musi występować aplikacja do wizualizacji pomiaru ciśnienia. Wskazania mogą być używane przez wbudowaną nawigację. Żeby zobaczyć wskazania barometru można skorzystać z zewnętrznych aplikacji w rodzaju Androsensora albo Barometr PRO. Masz prawdopodobnie wyjątkowy egzemplarz, unikatowy w skali całego świata. Sprzedaj go drogo i zrób sobie udane wakacje na Teneryfie przy optymalnym ciśnieniu podawanym co minutę przez poganiacza lam. Ja bym tak zrobił, choć zamiast poganiacza wolałbym hurysę. (jf)
    .elblag.vectranet.pl | 18 sie 2014, 21:08
  • yenn
    shit. mam telefon niecałe dwa tygodnie i na początku było wszystko super, może ciut za duży, aż zobaczyłam zużycie baterii.. baterię naładowałam wieczorem, powyłączałam wszystko co się da, rano patrzę a tu 25% mniej.. nic nie robię a procenty same znikają...
    .opera-mini.net | 15 sie 2014, 08:08
  • paso
    Telefon posiadam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Chciałem telefonu z dobrym aparatem i jakością dźwięku- no to mam :) naprawdę mnie zaskoczyła jakość dźwięku w tym telefonie i z czystym sumieniem mogę telefon polecić nawet największym melomanom. Na samą baterie nie ma co narzekać. Może rewelacji nie ma ale cały dzień potrafi wytrzymać wiec mi to wystarcza. Z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon, tym bardziej ze jego cena na dzień dzisiejszy jest dość atrakcyjna :)
    .147.246.94.ip4.artcom.pl | 31 lip 2014, 10:07
  • użytkowniczka
    Bardzo dobry telefon, nie zacina się. Aparat świetny ;> az dziwne czemu ma taką złą opinie. Jeśli narzejacie ze sie niby rozwala to nim nie rzucajcie, jak chcecie telefon do rzucania polecam tzw. cegłę.
    .c-plus.pl | 25 lip 2014, 14:07
  • Malgosia
    Telefon piękny, przyciąga wzrok i uzależnia. Mój egzemplarz na drugi dzień wylądowal w naprawie. Upadl na dywan i co...nic nie peklo ale caly wyświetlacz się rozlal. Zalamka. Naprawa 500 zl. Po naprawie czasami pojawia się caly niebieski ekran. Znów trafil do naprawy. Obecnie czekam na odbiór i nie wiem co będzie dalej. S3 jest wyjątkowo delikatny. Poza tym bateria trzyma 2 dni, aparat robi zajęcia lepsze jak rzeczywistość, wręcz chwilami przejaskrawione. Ogólnie nie polecam osobom zabieganym, którym wszystko leci z rak.
    .giga-komputer.pl | 25 lip 2014, 12:07
  • marcing  mail
    Kupiłem telefon tydzień temu. Na dzień dzisiejszy moja opinia o tym telefonie jest dobra. :)
    Najpierw wymienię plusy:
    + Żadna gra się nie zacina
    + Wszystko chodzi płynnie
    + Aparat robi dobre zdjęcia
    + Telefon się nie rysuje
    + Wyświetlacz
    + Jakość rozmów
    + Design
    + Dotyk

    Minusy:
    - Bateria, trzyma bardzo krótko
    - Mało Ramu
    .rdnet.pl | 24 lip 2014, 19:07
  • MISIEK
    Wszystko super tylko szyba za cienka i pęka strasznie naprawa od 300 do 800 zł.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 lip 2014, 10:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,8%   16,3%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 430. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.234.98
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.