Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 473 telefony  |  147 256 opinii  |  720 testów  |  5 776 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,9%   16,1%   28,0% 
 Wszystkich opinii: 440. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Dziobak  mail
    Telefon posiadam od początku sierpnia tego roku. Jak dla mnie jedynym minusem jest bateria, która wytrzymuje przy ciągłym użytkowaniu (transmisja danych) internet, maks 1 dzień.

    Plusy:
    - genialny wyświetlacz, nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
    - jakość zdjęć (co prawda nie podoba mi się to, iż przy ustawionej rozdzielczość 8mgp zdjęcia wychodzą dość kwadratowe) do nagrań wideo nie można mieć najmniejszych zastrzeżeń.
    - jakość rozmów
    - wykonane telefonu (kupiłem najtańsze gumowe etui za 7 zł i nic się nie rysuje)
    - internet działa wyśmienicie, zero zamieć, wszystko działa płynnie.
    - ogromnym plusem dla mnie jest dioda Led.
    - nie gram dużo, ale w żadnej grze nie spotkałem żadnych zaciec.
    Minusem jest wyżej wspomniana bateria, ale wiadomo że przy takim użytkowaniu nie ma się czego spodziewać. Przy zwykłym użytkowaniu (SMS, dzwonienie) spokojnie 2dni.
    Telefon polecam wszystkim którzy mają jakieś wątpliwości, jeżeli komuś wydaje się za duży, to na pewno się przyzwyczai, i nie będzie to żaden problem :)
    .play-internet.pl | 26 wrz 2014, 11:09
  • Pablito
    A czy tylko ja zauważyłem błąd w opisie? Przecież S3 nie ma 32GB pamięci wbudowanej. Posiadam S3 i ma 16GB.

    A ogólnie? Telefon posiadam od 2 lat. Od nowości w pokrowcu z folią na ekrania i kompletnie nic się z nim nie dzieje. Działa na tyle dobrze, że jeszcze póki co nie zamierzam go zmieniać na nic innego.
    .181.241.103 | 23 wrz 2014, 20:09
  • Like.,123  mail
    Telefon spoko ładnie chodzi bez ścin mam go rok szybka jest delikatna mam pęknięcie. Wymagające gry albo mają ściny albo wgl nie chodzą ale telefon ogólnie jest OK. Dla tych co nie grają ciągle to spoko . Telefon lekko się nagrzewa podczas grania albo oglądania czegoś ale lekko bez przesady więc talefon jak najbardziej polecam . Ale ostrożnie z tym telefonem .
    .it4tech.pl | 15 wrz 2014, 19:09
  • R E K L A M A
  • anonim
    Mam pytanie. Ostatnio zablokowałam sobie możliwość wysyłania wiadomości na krótkie numery (typu 100) jak mam to odblokować ? Ktoś wie ? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 11 wrz 2014, 16:09
  • Dawwidd
    Witam posiadam ten telefon od roku. Aktualizowałem go do androida 4.3 i działa dobrze nie tnie się choć czasami się zdarza lekkie zacięcie. Plusy tego telefonu to aparat robi niesamowite zdjęcia, wytrzymałość posiadam go rok a na ekranie zero zarysowań, jedynym minusem to bateria która trzyma mi w czasie normalnego użytkowania ( sms,rozmowy,muzyka,czasem zdjęcie)2 dni a gdy korzystam z internetu to 1 dzień. ogólnie jest to dobry telefon i polecam go każdemu.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 wrz 2014, 15:09
  • Uther17
    Chciałbym tylko powiedzieć co mnie najbardziej irytuje w tym smartfonie, otóż bateria to totalna porażka i moim zdaniem, jeżeli Samsung nie potrafi poradzić sobie z takim czymś to niech się nie biorą za smartfony tylko dalej niech robią telewizory i sprzęt AGD!!
    .hsi08.unitymediagroup.de | 04 wrz 2014, 01:09
  • addadd
    Widocznie mój i9300 ma wadę fabryczną, która objawia się działaniem barometru.
    Niekoniecznie. Możliwe, że któraś aktualizacja po prostu wyłącza barometr, bo z czymś się gryzie. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 31 sie 2014, 12:08
  • Baro
    Do (jf), który udzielił mi odpowiedzi. Rozmawiałem telefonicznie ze specjalistą samsunga (centralny ich serwis) od SIII, który potwierdził, że SIII nie mają barometru. Nagrałem wiele apek z barometrem i kilka programów testujących - wszystkie potwierdziły, że barometru nie ma. nie rozumiem twojego ostatniego zdania, jeżeli chcesz go kupić to chętnie go odsprzedam za cenę nabycia.
    Małe wyjaśnienie z mojej strony. Model który posiadam to Galaxy SIII Neo (i9301i).
    Ale napisałeś tu, pod i9300. Dla zmyłki? Rozumiesz, że jeśli pokazujesz psa, mówisz, że to zwierzę nie szczeka, ale miałeś na myśli kota, to trudno się domyślić o czym piszesz i pół godziny na przewertowanie pełnej specyfikacji technicznej zaczyna nagle zdawać się czasem nonsensownie poświęconym anonimowemu dowcipnisiowi?
    Nie ma czegoś takiego jak Samsung Galaxy SIII. Tzn. jest, ale wyłącznie do celów marketingowych. Jest ogromna ilość różnych wersji z różną specyfikacja techniczną. Ten model na stronach Samsunga nie jest nazywany "Galaxy SIII". Nie jest tak również nazywany w instrukcji obsługi: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201404/20140408163356936/GT-I9301I_UM_EU_Kitkat_Eng_Rev.1.1_140403.pdf
    - natomiast wszystko co piszę poniżej dotyczy Samsunga gt-i9300, pod którym umieściłeś komentarz. Zapomnij o ostatnim zdaniu. Było kierowane do człowieka, który ma model i9300 i nie ma w tym modelu barometru. Ty nie jesteś tym człowiekiem, choć miałem przesłanki, by uważać, że jednak tak.
    Chętnie spędzę kolejne pół godziny, by sprawdzić jak to jest z barometrem w i9301i. Jeśli trzeba - poprawię. Nie znam anonimowego dla mnie specjalisty z Samsunga. Podziwiam natomiast, że udało Ci się zdobyć numer. Mnie pozostaje jednak zagłębienie się w dokumentach. Pozdrawiam. (jf)
    .elblag.vectranet.pl | 27 sie 2014, 14:08
  • ziom
    Do "Paweloss21"
    U mnie przy włączaniu Samsunga Galaxy S III nic nie wibruje !
    .cable-modem.tkk.net.pl | 25 sie 2014, 02:08
  • Użytkownik SF
    Przeglądając tradycyjne komentarz większości użytkowników pokusiłem się o własną opinie. Mam pewne przemyślenia. Telefon ma wady, które przy odrobinie wiedzy, pracy można wyeliminować. Obudowa, konkretnie ramka i tylna klapka jest delikatna i niskiej jakości, trwałością przywołująca mi na myśl telefon z najniższej pułki. Aby rozwiązać ten problem warto na początku dobrze go zabezpieczyć. Dobrej jakości protektor na ekran i etui jak najlepiej spasowane z telefonem to podstawa by za szybko nie zniszczyć tego niestety bardzo delikatnego telefonu. Problem z baterią jak i pamięciom ram można skutecznie rozwiązać, ale tu trzeba wiedzy: odblokowanie telefonu, zmiana softu i wgranie dobrego "jądra systemu" a po tym ustawienie parametrów pracy baterii, procesora, ekranu. Niestety dla większości to czarna magia i im pozostaje już tylko narzekanie. Tu pozdrawiam myślących. Jak spełni się te warunki telefon jest naprawdę dobry. U mnie przy odpowiednich ustawieniach w trybie czuwania zużywa w ciągu nocy w 8 godzin 2 procenty baterii! Dla myślącego nic nie możliwego. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 23 sie 2014, 17:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,9%   16,1%   28,0% 
 Wszystkich opinii: 440. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo S580
» Sharp Aquos Zeta SH-01G
» Samsung Galaxy Grand Prime
» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
Aktualności:

» HTC M8 Life: imponujący następca One Max
» Samsung Galaxy Grand Prime zaprezentowany w Indiach
» HTC M8 EYE pozuje w reklamie
» Sharp Aquos ZETA SH-01G: ramki są coraz węższe
» Philips S388 debiutuje w Polsce
» Microsoft prezentuje Windows 10
» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.225.129
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.