Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 419 telefonów  |  146 788 opinii  |  720 testów  |  6 347 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   16,2%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 438. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Like.,123  mail
    Telefon spoko ładnie chodzi bez ścin mam go rok szybka jest delikatna mam pęknięcie. Wymagające gry albo mają ściny albo wgl nie chodzą ale telefon ogólnie jest OK. Dla tych co nie grają ciągle to spoko . Telefon lekko się nagrzewa podczas grania albo oglądania czegoś ale lekko bez przesady więc talefon jak najbardziej polecam . Ale ostrożnie z tym telefonem .
    .it4tech.pl | 15 wrz 2014, 19:09
  • anonim
    Mam pytanie. Ostatnio zablokowałam sobie możliwość wysyłania wiadomości na krótkie numery (typu 100) jak mam to odblokować ? Ktoś wie ? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 11 wrz 2014, 16:09
  • Dawwidd
    Witam posiadam ten telefon od roku. Aktualizowałem go do androida 4.3 i działa dobrze nie tnie się choć czasami się zdarza lekkie zacięcie. Plusy tego telefonu to aparat robi niesamowite zdjęcia, wytrzymałość posiadam go rok a na ekranie zero zarysowań, jedynym minusem to bateria która trzyma mi w czasie normalnego użytkowania ( sms,rozmowy,muzyka,czasem zdjęcie)2 dni a gdy korzystam z internetu to 1 dzień. ogólnie jest to dobry telefon i polecam go każdemu.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 wrz 2014, 15:09
  • R E K L A M A
  • Uther17
    Chciałbym tylko powiedzieć co mnie najbardziej irytuje w tym smartfonie, otóż bateria to totalna porażka i moim zdaniem, jeżeli Samsung nie potrafi poradzić sobie z takim czymś to niech się nie biorą za smartfony tylko dalej niech robią telewizory i sprzęt AGD!!
    .hsi08.unitymediagroup.de | 04 wrz 2014, 01:09
  • addadd
    Widocznie mój i9300 ma wadę fabryczną, która objawia się działaniem barometru.
    Niekoniecznie. Możliwe, że któraś aktualizacja po prostu wyłącza barometr, bo z czymś się gryzie. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 31 sie 2014, 12:08
  • Baro
    Do (jf), który udzielił mi odpowiedzi. Rozmawiałem telefonicznie ze specjalistą samsunga (centralny ich serwis) od SIII, który potwierdził, że SIII nie mają barometru. Nagrałem wiele apek z barometrem i kilka programów testujących - wszystkie potwierdziły, że barometru nie ma. nie rozumiem twojego ostatniego zdania, jeżeli chcesz go kupić to chętnie go odsprzedam za cenę nabycia.
    Małe wyjaśnienie z mojej strony. Model który posiadam to Galaxy SIII Neo (i9301i).
    Ale napisałeś tu, pod i9300. Dla zmyłki? Rozumiesz, że jeśli pokazujesz psa, mówisz, że to zwierzę nie szczeka, ale miałeś na myśli kota, to trudno się domyślić o czym piszesz i pół godziny na przewertowanie pełnej specyfikacji technicznej zaczyna nagle zdawać się czasem nonsensownie poświęconym anonimowemu dowcipnisiowi?
    Nie ma czegoś takiego jak Samsung Galaxy SIII. Tzn. jest, ale wyłącznie do celów marketingowych. Jest ogromna ilość różnych wersji z różną specyfikacja techniczną. Ten model na stronach Samsunga nie jest nazywany "Galaxy SIII". Nie jest tak również nazywany w instrukcji obsługi: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201404/20140408163356936/GT-I9301I_UM_EU_Kitkat_Eng_Rev.1.1_140403.pdf
    - natomiast wszystko co piszę poniżej dotyczy Samsunga gt-i9300, pod którym umieściłeś komentarz. Zapomnij o ostatnim zdaniu. Było kierowane do człowieka, który ma model i9300 i nie ma w tym modelu barometru. Ty nie jesteś tym człowiekiem, choć miałem przesłanki, by uważać, że jednak tak.
    Chętnie spędzę kolejne pół godziny, by sprawdzić jak to jest z barometrem w i9301i. Jeśli trzeba - poprawię. Nie znam anonimowego dla mnie specjalisty z Samsunga. Podziwiam natomiast, że udało Ci się zdobyć numer. Mnie pozostaje jednak zagłębienie się w dokumentach. Pozdrawiam. (jf)
    .elblag.vectranet.pl | 27 sie 2014, 14:08
  • ziom
    Do "Paweloss21"
    U mnie przy włączaniu Samsunga Galaxy S III nic nie wibruje !
    .cable-modem.tkk.net.pl | 25 sie 2014, 02:08
  • Użytkownik SF
    Przeglądając tradycyjne komentarz większości użytkowników pokusiłem się o własną opinie. Mam pewne przemyślenia. Telefon ma wady, które przy odrobinie wiedzy, pracy można wyeliminować. Obudowa, konkretnie ramka i tylna klapka jest delikatna i niskiej jakości, trwałością przywołująca mi na myśl telefon z najniższej pułki. Aby rozwiązać ten problem warto na początku dobrze go zabezpieczyć. Dobrej jakości protektor na ekran i etui jak najlepiej spasowane z telefonem to podstawa by za szybko nie zniszczyć tego niestety bardzo delikatnego telefonu. Problem z baterią jak i pamięciom ram można skutecznie rozwiązać, ale tu trzeba wiedzy: odblokowanie telefonu, zmiana softu i wgranie dobrego "jądra systemu" a po tym ustawienie parametrów pracy baterii, procesora, ekranu. Niestety dla większości to czarna magia i im pozostaje już tylko narzekanie. Tu pozdrawiam myślących. Jak spełni się te warunki telefon jest naprawdę dobry. U mnie przy odpowiednich ustawieniach w trybie czuwania zużywa w ciągu nocy w 8 godzin 2 procenty baterii! Dla myślącego nic nie możliwego. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 23 sie 2014, 17:08
  • Paweloss21  mail
    misio 22, telefony z pod firmy Samsung, jak i nie tylko, mają już to w sobie wbudowane, że jak włączasz telefon, to czujesz wibracje, po czym się włącza. To samo dotyczy, jeśli wyłączasz telefon. Tak producenci zaprojektowali telefony, by wibrowały w momencie, gdy włączasz i wyłączasz telefon.

    Moja ocena telefoniku oczywiście pozytywna. Wyświetlacz 4.80, Android 4+ no i duża pamięć wbudowana + pamięć sd co mi w zupełności wystarcza od Smartphone'a w dodatku flagowca. We wrześniu zamawiam telefonik dla siebie ze sklepu.
    .legnica.vectranet.pl | 22 sie 2014, 17:08
  • misio 22
    mam takie pytanie odnośnie tego modelu chce kupic sobie używany ale gdy go włączyłem podczas uruchamiania czuć było w reku jak telefon za wibrował to samo było przy wyłączeniu potem powyłączałem wszystkie wibracje i było to samo moje pytanie czy to normalne czy coś jest nie tak nie chciał bym kupić czegoś walnietego czy w nowych też tak się dzieje prosze o jekies podpowiedzi
    .160.207.2 | 19 sie 2014, 19:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   16,2%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 438. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Overmax Vertis 4010 You
» Vivo X5
» LG Wine Smart
» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
Aktualności:

» LG Wine Smart, czyli smartfon z klapką
» Vertis 4010 You: muzyczna nowość Overmax
» Thunder 345 LTE: pierwszy KAZAM w 4G
» Huawei Honor Play 4 z 64-bitowym procesorem i LTE
» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.41.199
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.