Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 258 marek  |  12 369 telefonów  |  169 371 opinii  |  946 testów  |  6 510 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S II

Thumb Up

63,2% 

Thumb Down

 6,5% 

Pytanie

 30,2% 

 Wszystkich opinii: 642. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

KillRedRats
Opinie piszę po ponad 2 latach użytkowania, a tel kupiłem już używany na Allegro w stanie igła. Sprzęt jest fantastyczny, internat na Wi-Fi chodzi błyskawicznie, 3G też daje radę, jeśli jest dobry sygnał, strony ładują się bez zwłoki.Po tych kilku już latach bateria schodzi nieco szybciej niż na początku, potrafiła trzymać parę dni! Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne, porównywałem do kompaktu Canon SX 220HS i ten telefon bije go na głowę ostrością fotek i precyzją detali(nawet przy ful manualnych ustawieniach canona). Ostatnio pojawiła się niestety słynna różowa plama na środku fotek, wcześniej albo jej nie było, albo jej nie zauważałem, ale to podobno syndrom wielu telefonów i jest widoczna tylko na jasnym tle przy słabych warunkach oświetleniowych. Nagrywanie video byłoby super, gdyby nie to, że czasem autofokus nie łapie ostrości, lub ją gubi. Przez te wszystkie lata tel NIGDY się nie zawiesił, nigdy się nie zepsuł. Trzymam go w etui, folia na wyświetlaczu i wygląda na fabrycznie nowy :). Rozglądałem się za S5 ale dochodzę do wniosku, że to chyba nie ma sensu
.dynamic.mm.pl | 06 lut 2016, 09:02
Jaro
Mam ten telefon od kilku lat i jak oglądałem ceny i osiągi innych nowych telefonów to doszedłem do wniosku że dla takiego użytkownika jak ja .... to mi ten Samsung jeszcze dluuuugo podłuży.
.66.1.38 | 25 sty 2016, 13:01
Użytkownik SGSII od 2014r maja
A więc tak. Posiadam ten telefon od maja 2014r i nie narzekam. Jak go kupiłem to byłem nim zachwycony ponieważ kosztował mnie tylko 400 zł a był lepszy od niejednego telefonu wydanego w tamtych czasach. Niestety dzisiaj już nie jest mocarzem w porównaniu z innymi telefonami ale mimo to wszystkie gry działają na nim rewelacyjnie. Jedynym jego minusem jest bateria która trzyma na spokojnym korzystaniu tylko 1.5 dnia. Jeżeli ktoś zastanawiałby się dzisiaj nad kupnem tego telefonu to jednak zdecydowanie bardziej polecam Myphone Infiniti II Lte którego ostatnio można bylo kupić w biedronce za około 500 zł.
.mynet.com.pl | 16 sty 2016, 13:01
R E K L A M A
 
RAFA
Można się ze mną nie zgodzić, ale powiem krótko. Jest to najlepszy i przełomowy, flagowy model Samsunga serii S, czyli Galaxy S, najwyższej półki. Serwisuje telefony Samsung od lat, posiadam firmę. Telefon po 4 latach od premiery wciąż triumfuje. Parametry wciąż zadowalające, telefon bardo wydajny i na prawdę niemożliwe dziś znaleźć telefon w cenie ok 300 zł, który by był lepszy od tegoż modelu. Żaden HTC, Sony czy LG nie ma szans z tym flagowcem. Wyświetlacz Super AMOLED Plus, w pełnej wersji RGB, kolory, kontrast jakość perfekcyjne. Do tego ma niemal wszystko co dzisiejsze modele serii S. Dziś to świetny model i bezkonkurencyjny telefon w swojej klasie cenowej. Uważajcie na podróbki z Chin, strzeżcie się ich, psują one opinie oryginalnych modeli.
.centertel.pl | 15 sty 2016, 11:01
samsuung
Posiadam ten telefon od 2013.
Zalety:
-Dobra jak na dosyć starego smartfona bateria,
-jasny ekran.
-HSPA+,
-Niezła obudowa
Wady:
-Nie ma 4G (LTE)
-Brak możliwości oficjalnej aktualizacji do Android 5+
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 sty 2016, 12:01
Kolo728  mail
Witam !
Swoją opinie dedukuje osobą które chcą się zdecydować na zakup świetnego Smartfona jakim jest Samsung Galaxy S II .

Telefon zakupiłem za 310 w tym przesyłka i mam go 4 miesiące i postanowiłem dodać opinie !

Telefon jest jak dla mnie idealny chodz wiem że Samsunga Galaxy S4 nie pobije to i tak jest dla mnie idealny . Aparat o matrycy 8 Mpx robi zdjęcia rewelacyjne (naprawde jestem zadowolony) nagrania w jakosci HD wychodza też bardzo Dobrze ale nie iedalnie ponieważ to nie GoPro tylko telefon ! Bateria jak to w Smartfonach wiadomo trzyma góra 2 dni a u mnie w S II dzień pułtora intensywnego uzytkowania , a jak nie uzywam ( to znaczy jakis alarm SMS ) to prawie tydzień ! miałem wczesniej Sony Ericssona Xperie Arc s i tam bateria trzymała o wiele mnie niz w Samsungu i tez dlatego go sprzedałem ale były tez inne powody sprzedaży (mniejsza z tym jakie :D) Co się będe wiecej rozpisywał telefon jest idealny jak dla mnie !
.130.104.11 | 01 sty 2016, 18:01
karina
Witam. Telefon dostałam od szefa. Był używany zaledwie kilka miesięcy, więc był w stanie idealnym. Używam go aktualnie od około 3 lat. Jak dla mnie jest świetny. Nie dośc że mam na nim z 30 gier, to jeszcze około 5gb zdjęć full hd. Zdjęcia robi bardzo ładne. Zaczyna zamulać dopiero jak pamięć jest wykorzystana w full opcji. Wystarczy pousuwać i jest ok. Spadł kilka razy, raz wpadł do wc .. - i żyje. Co prawda w kondonie go trzymam, ale jednak trochę przeżył :) Polecam w 100%
.portnet.pl | 10 gru 2015, 14:12
nie polecam
Ostrzegam bateria w tym fonie ładuje się do pełna przez 3h co wcale nie oznacaz że długo trzyma - po prostu telefon ładuje się napięciem dwa razy niższym niż inne telefony.

Dodatkowo bardzo łatwo pobić ekran (mi wypadł z kieszenie i się rozlał mimo że na ekranie powstała tylko malutka ryska)
.231.13.232.koba.pl | 05 gru 2015, 20:12
kaczor
Cytuję "Kiedyś go miałem, telefon wytrzymał 2 tygodnie - lekkie uderzenie o ekran (powstała niewielka ryska, przy normalnym świetle praktycznie niewidoczna) a wyświetlacz się rozlał dodatkowo komputer telefonu już nie wykrywał 1/10"

Jakim cudem rozlał się amoledowy wyświetlacz ? To nie lcd.
.ksiezyc.pl | 20 paź 2015, 22:10
Paweł
Telefon mam od kilku lat właściwie już drugi, pierwszy po kąpieli w kałuży niestety przestał się ładować.
Telefon jak na obecne czasy to znaczy wartość 200pln, jest genialny, wystarczy po prostu zainstalowac cyanogem moda 12 z lolipopem i telefon dostaje nowe życie :) minus to chyba tylko słaba bateria. Polecam jak ktoś nie chce inwestować w smartfony powyżej 1k :)
Paweł
.ssp.dialog.net.pl | 01 paź 2015, 05:10

Thumb Up

63,2% 

Thumb Down

 6,5% 

Pytanie

 30,2% 

 Wszystkich opinii: 642. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu