Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 172 telefony  |  153 152 opinie  |  856 testów  |  5 897 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S Advance



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,9%   12,0%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 433. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Anna
    Mam telefon od ponad 2 lat, największą wadą jest ciągłe zawieszanie się. Najczęściej zdarza się to podczas pisania wiadomości, wtedy jestem zmuszona nawet kilkakrotnie go zresetować. W innym przypadku zawiesza się podczas wykonywania połączeń. Wybieram numer do którego dzwonię i nawet minutę zdarza mi się czekać aż rozpocznie się wykonywanie połączenia, w tym czasie nie jestem wstanie nic zrobić. Oprócz tego zawiesza się przy odblokowywaniu telefonu, u mnie pojawia się wtedy niebieskie tło (chyba domyślne). Dodam, że po jakimś roku użytkowania zaczął się telefon zawieszać, potem przestał i teraz chyba rok później znów zaczyna zawieszać się. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane.
    .play-internet.pl | 09 sty 2015, 22:16
  • zombie89098
    Ogólnie telefon ten mam prawie od dwóch lat. Przez pierwszy rok sprawował się bez zarzutu, ale po tym czasie zaczęły się problemy. Telefon zawiesza się nad wyraz często, nie reaguje na wprowadzanie tekstu do tego stopnia, że chcąc napisać jedną wiadomość nieraz muszę go resetować po kilka razy. Jeśli chodzi o wytrzymałość to spisał się na medal, bo upadał niejednokrotnie z różnych wysokości i nic się z nim wtedy nie stało. Jednakże pomimo powyższej zalety telefon oceniam na minus, bo jednak ciągłe resetowanie go jest denerwujące.
    .zapnet-isp.net | 07 sty 2015, 20:22
  • Aniacib
    Telefon miałam dokładnie dwa lata. Był to mój pierwszy smartfon, więc ogólnie na początku byłam zachwycona. Przez pierwszy rok sprawował się świetnie. Potem zaczęły się problemy z zawieszaniem. Czasem jak chciałam szybko zadzwonić telefon w ogóle nie reagował, nawet na próbę wyłączenia go, więc pomagało tylko wyciągnięcie baterii. To zdarzało się czasem parę razy dziennie, więc było mega uciążliwe. Dodam, że nie miałam zainstalowanych żadnych gier, a z aplikacji typu komunikator tylko Whats Up. Może wyczyszczenie go i zresetowanie by pomogło, ale nie próbowałam. Telefon spadł mi mnóstwo razy nawet na kafelki i nigdy nic się nie stało. To na duży plus.
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 sty 2015, 16:04
  • R E K L A M A
  • Asia
    Telefon mam już około 1,5 roku. Nie jestem z niego zadowolona, ponieważ ciągle się zawiesza. Przy intensywnym użytkowaniu (internet, muzyka) nawet kilka razy dziennie.
    .31-7-46.tkchopin.pl | 29 gru 2014, 10:42
  • emem
    Witam
    Powyższy telefon posiadałam przez 2 lat i szczerze - jest to najlepszy smartfon, jaki dotychczas miałam. Największą zaletą jego jest wytrzymałość. Wypadał mi z różnych wysokości i w różnych warunkach ponad 50 razy! Od początku naklejka na szybce, wiec ekran jest nieskazitelny i o żadnych pęknięciach nie ma mowy! Wszystko ładnie działało do czasu. Po roku samodzielne wyłączanie się i ogólnie zacinanie wszędzie, gdzie się da było dość częste. Amatorsko zajmuje się fotografią i pomimo tego, że posiada aparat w tym samsungu ma zaledwie 5mpx to śmiało moge powiedzieć, ze zdjęcia wychodziły świetnie. Największą wadą był dla mnie android 2.3 , który nie dawał zbyt dużo możliwości.
    .interkar.pl | 28 gru 2014, 19:45
  • kris1985
    telefon oki,fajne zdjecia,bateria trzyma 2-3 dni zalezy od uzytkowania,mysle ze warto go miec bo ma duzo aplikacji i sam wyglad tez oki
    .29.248.132 | 28 gru 2014, 15:38
  • seba
    wszyscy psioczą na ten tel. ze taki zły i nie dobry a ja nie narzekam ma android 4.1.2 i śmiga idealnie albo ludzie wymagają od tel wydajności jak komputer albo ja dobrze trafiłem,telefon jest do dzwonienia pisania sms-ów i ewentualnie do przeglądania internetu a przy tych usługach nie ma co sie wieszać nie kombinujcie z aplikacjami z Google play (tam jest sam syf) a będzie wszystko działać.
    .117.249.158 | 18 gru 2014, 11:13
  • jsdhe
    Telefon mam juz niewiele ponad 2 lata problemy zaczął mieć po1,5 roku uzytkowania ale to drobne przyciecia. czasami zdazalo sie ze gdy chcialam sie z kims polaczyc musialam czekac 3min na reakcje ale nie czesto mialo to miejsce. Telefon jak najbardziej na plus, czuły dotyk, ładne zdjecia, wytrzymaly (upadl mi z 30x /0 peknieć) Polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 gru 2014, 17:51
  • xxxpucekxxx
    Witam telefon swietny narzekalem na baterie bo trzymala mi z 8 godzin. Rozwiazalem ten problem na noc telefon wylaczylem i podlaczylem do ladowarki rano odlaczylem wlaczylem i bateria trzyma spokojnie dzien przy dobrym korzystaniu z niego. Polecam ten patent bo bardzo pomoglo :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 paź 2014, 19:49
  • Korek
    A więc ogólnie na 2.3.6 chodził całkiem całkiem na 4.1 to tragedia . Potem zainstalowałem cm 11 od macława to juz było lepiej ale prawdziwa rakieta z tego telefonu zrobiła się gdy wgrałem slimkat 4.4 procek podkręcony na 1,2 ghz. wszystko zapierdala san andreas działa jak ta lala kilka gier włączonych internet sms i zero ścinki. Polecam SLIMKAT!!! a w rankingu nawet s2 prześcignie
    .satfilm.net.pl | 16 paź 2014, 13:39

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,9%   12,0%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 433. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Samsung Galaxy A7
» Oppo U3
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
Aktualności:

» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu
» Lenovo A588t: nietypowa, "odwracalna" klapka
» Rodzina Lumii powiększy się o dodatkowy model?
» Huawei Y635 przechodzi badania certyfikacyjne
» Drodzy narzekacze i maruderzy...
» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.164.106
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.