Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 279 telefonów  |  102 464 opinie  |  650 testów  |  5 001 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S Advance



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,0%   11,7%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 418. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Greg25
    Mam tel badziew już 18 miesięcy i czekam kiedy będą mógł wziąć nowy w ramach abonamentu. Zacina się, wyłącza się bez przyczyny, bateria tragedia. Korzystanie z FB lub SKYPA praktycznie niemożliwe. Musli straszniście pomimo ciągłego czyszczenia. Nie miałem gorszego szajsu.
    .doplaty.gov.pl | 13 sie 2014, 13:08
  • Michal198422  mail
    Do Wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu:
    Jeśli miałeś tel na gwarancji to na gwarancji by Ci to zrobili. Za telefon dałem 800zł rok i 7 miesięcy temu i do dziś nie mam z nim problemów (co prawda na cyanogenmodzie aktualnie kitkat a nie orginalnym sofcie samsunga).

    Do niezadowolony:
    Uwalony jest soft od samsunga a nie sam talafon. Cyanogenmod kitkat zmienia ten telefon bardzo mocno (oczywiście wcześniej wipe pamięci). Bateria trzyma zależnie od ustawienia wydajności. W cm można ustalić kiedy procesor ma działać z jaką prędkością (co określa czas działania na batrii).

    Do Basia:
    Żaden telefon dobrze upadków nie znosi. Starczy dokupić futerał gumowy (np s-line case) i telefon naprawdę wiele wytrzyma co sam sprawdziłem.

    Do szajsung:
    Samsung poważnie schrzanił oprogramowanie. CM kitkat rozwiązuje takie problemy. Sam chciałem się tego telefonu pozbyć do czasu wgrania cm kitkat. Aktualnie nie widzę powodu innego niż chęć zmiany na coś innego z powodu znudzenia po takim czasie.

    Do Tommy:
    Starczy w google wpisać cm kitkat i9070 i wybrać link pierwszy wyświetlony.

    Do M_mark:
    Mam ten telefon ponad półtora roku i ani razu w serwisie nie wylądował, ani żadnej karty nie spalił (a nie jedna w nim się znalazła). Że się zacina to cóż.. Stockowe romy od samsunga to porażka. Wgraj CM kitkat i zobaczysz różnicę (wcześniej oczywiście całkowity format pamięci co najmniej w telefonie).
    .dynamic.chello.pl | 09 sie 2014, 18:08
  • 45f
    Po aktualizacji przez Kies telefon zaczął strasznie mulić. Szybko zrobiłem wipa i wgrałem czysty 4.1.2 przez Odin + wgrałem kernel Cocore 9.8 i teraz śmiga jak rakieta.
    .30.42.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 24 lip 2014, 12:07
  • R E K L A M A
  • M_mark
    Beznadziejny, 3 razy na gwarancji, zacina sie jak .... nie powiem co, pali karty SD.
    .dynamic.chello.pl | 13 lip 2014, 13:07
  • stil
    Jeśli komuś telefon się tnie to dobrze radzę zmienić mu ROM na CM albo jakiś inny z XDA lub też wrócić na GB 2.3.6. Niestety JB 4.1 od Samsunga jest zupełnie nieużywalny, pełen błędów i niedoróbek. Wygląda bardziej jak celowy sabotaż aby kupić S3 mini (dokładnie ten sam telefon co S Adv. tylko z 1GB ramu i inną obudową). Po wgraniu CM 10.2 telefon łapie drugi oddech i działa bardzo szybko i sprawnie. Bateria zaskakująco dobra, spokojnie trzyma 2 dni średniego użytkowania. W sumie gdyby Samsung nie popsuł go swoją beznadziejną aktualizacją do JB to telefon byłby świetny. Całe szczęście uratowali go magicy z XDA.
    .lukman.pl | 10 lip 2014, 00:07
  • lllllllll
    Mam go kilka tygodni.Strasznie laguje, zacina się przy najprostszych rzeczach. Nie polecam!
    .tktelekom.pl | 30 cze 2014, 18:06
  • Tommy
    Jestem calkowicie zielony w temacie wgrania CyanogenMod 4.4.2
    Moze ktos mi jakos to napisac co zrobic albo poratuje jakims linkiem?
    .jmdi.pl | 24 cze 2014, 20:06
  • marzena
    plusy
    Generalnie telefon jest zgrabny i w miarę wytrzymały (spadł mi wiele razy i dopiero po prawie roku upadł i pękł ekran), dosyć głośny, wszystko przejrzyste i nie trzeba pół dnia szukać jednej aplikacji, dobry aparat.
    minusy
    Telefon strasznie się zacina, odbieranie połączeń trwa kilka sekund, krótko trzyma bateria (1 doba, nawet nie), aparat i vid. generalnie ok ale też się przycina, teraz np. nie chce mi się włączyć, bo nie dałam go do ładowania w nocy.
    .play-internet.pl | 22 cze 2014, 13:06
  • szajsung  mail
    Coś starsznego jeden z najgorszych tel. jakie mialem! Laguje sie starsznie nawet nie moge zrobic zdjecia! Nie polecam nie kupujcie tego. 2szt. na 5 sa dobre!
    .191.163.7 | 16 cze 2014, 16:06
  • meonka11  mail
    Cudowny telefon. Używam go już od kilkunastu miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o wygląd i kształt jest po prostu idealny(polecam czarny). Ma bardzo dużą pamięć możesz pomieścić w nim wiele rzeczy. Jest bardzo wytrzymały. Spadł mi z wielkiej wysokości(dokładnie z samej góry mebli) i działa normalnie. Bateria dosyć wytrzymała. Polecam ten telefon. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Po prostu go kocham:)
    .centertel.pl | 12 cze 2014, 16:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,0%   11,7%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 418. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
» Alcatel POP D5
» Alcatel POP D3
» Samsung Galaxy Mega 2
» Oppo Neo 5
Aktualności:

» HTC Desire 510 zaprezentowany oficjalnie
» iPhone 6: kolejny przeciek
» Co Archos zaprezentuje na IFA?
» Spice Fire One Mi-FX 1: smartfon za grosze
» iPhone 6: pokrowce już w sprzedaży
» Huawei Honor 3C Play: budżetowe 5 cali
» LG G3 Stylus zadebiutuje na IFA
» Kruger&Matz ma nowego flagowca
» Manta MS4001: na pewno dla "entuzjastów"?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.227.191
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.