Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 661 opinii  |  650 testów  |  3 161 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S Advance



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   11,5%   26,4% 
 Wszystkich opinii: 425. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • xxxpucekxxx
    Witam telefon swietny narzekalem na baterie bo trzymala mi z 8 godzin. Rozwiazalem ten problem na noc telefon wylaczylem i podlaczylem do ladowarki rano odlaczylem wlaczylem i bateria trzyma spokojnie dzien przy dobrym korzystaniu z niego. Polecam ten patent bo bardzo pomoglo :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 paź 2014, 19:10
  • Korek
    A więc ogólnie na 2.3.6 chodził całkiem całkiem na 4.1 to tragedia . Potem zainstalowałem cm 11 od macława to juz było lepiej ale prawdziwa rakieta z tego telefonu zrobiła się gdy wgrałem slimkat 4.4 procek podkręcony na 1,2 ghz. wszystko zapierdala san andreas działa jak ta lala kilka gier włączonych internet sms i zero ścinki. Polecam SLIMKAT!!! a w rankingu nawet s2 prześcignie
    .satfilm.net.pl | 16 paź 2014, 13:10
  • pepa
    swetny prawie 2 lata uzytkowania, spadł mi 10x, mam peknieta szybke i działa.Czasem sie zwiesi jakis program albo telefon ale nie ma tragedi.nagrywa w hd 720p i ma lampke led co mnie zadowala, słuchawki ok,sreberko z boku telefonu złazi ale jakos szczególnie o niego nie dbam .nastepny tez samsung albo htc bo reszta to gówno jest i nie wytzrymują nawet 2 lata
    .toya.net.pl | 14 paź 2014, 18:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • biecho  mail
    Używam tego telefonu od kilku miesięcy i muszę powiedzieć że telefon solidnie wykonany wszystko pięknie spasowane z dobrej jakości materiałów. Telefon kupiłem już używany roczny a bateria wciąż wytrzymuje około dwóch dni takiej normalnej pracy. Obraz na wyświetlaczu bardzo dobrej jakości dotyk bardzo dobrze reaguje. Telefon robi bardzo przyzwoite zdjęcia muszę powiedzieć nawet że dioda doświetlająca jest czasem aż za mocna. Na uwagę zasługuję w tym telefoniku dźwięk naprawdę ma kopnięcie :)w porównaniu do mojego htc 8s to głośniki tego telefonu potrafią poderwać z fotela
    .static.ip.netia.com.pl | 09 paź 2014, 03:10
  • Basia
    Do Michal198422: Telefon od zawsze jest w etui, mimo to upadku nie przeżył ;)
    .dynamic.mm.pl | 29 wrz 2014, 13:09
  • margdoc
    Mam tel. ok. 1.5 roku. Ponieważ moja ulubiona gra (RR3) przestała działać w miarę aktualizacji na GB, zaktualizowałem do JB. Inaczej raczej bym tego nie robił, bo słyszałem negatywne opinie o aktualizacji. Wyszukałem poradnik, zaktualizowałem (bez części dotyczącej roota). No i kaplica. Po pewnym czasie od aktualizacji strasznie muli. Moje rady: instalujcie powoli po jednej aplikacji i sprawdzajcie jak się zachowuje tel. Na pewno nie działa zadowalająco aplikacja fb na JB. Wydaje się, że pomocny jest Wipe Cache co jakiś czas (w zasadzie bezbolesny :)). Zalety jakie zauważyłem po aktualizacji: zoom cyfrowy w aparacie, parę usprawnień systemu typu statystyki wykorzystania sieci, ikonki na ekranie startowym... Wniosek: jeśli nie musicie, nie aktualizujcie do JB.
    Niestety ostatnio mój tel. miał trudny dzień: odtwarzacz muzyki + słuchawki bluetooth + runtastic na zmianę z endomodo. 3 resety i moje nerwy w strzępach. Prawdopodobnie to jednak endomodo, bo wcześniej bez tego elementu jakoś to działało, ale "niesmak pozostał" :)
    Jestem na skraju wytrzymałości. Mam już na karcie wgrany root. Jeszcze jeden taki dzień i go wgrywam. No może się wstrzymam bo tu właśnie czytam o KK, który cudownie rozwiązuje wszystkie problemy :)
    Na pewno jednak nie cofnę do GB - prędzej zmienię tel.
    Podsumowując - Android rulez. I tak pewnie kupię Samsunga... :D
    PS.
    Z racji tego, że SGSA ma tylko 768 MB RAM, Real Racing 3 nie daje się normalnie (przez Play store) zainstalować na tym tel. Trzeba apkę ściągnąć, wgrać, zainstalować - działa, jeśli ktoś jest wystarczająco cierpliwy ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 wrz 2014, 23:09
  • marbik16
    Witam! Tel mam 1,5 roku. W serwisie był 4 razy ze względu na nie nadający się do użytku 4.1.2 od samsunga. Naprawy serwisu ograniczały się do "aktualizacji oprogramowania" co było rozwiązaniem na krótką metę. Po długim namyśle(groźba utraty gwarancji, obawa uszkodzenia tel. bo jestem w tych sprawach zielony) zdecydowałem się zainstalować CM11. Po tygodniu stwierdzam że była to słuszna decyzja. Tak jakby ktoś dał mi nowy telefon. Instalacja poszła gładko wszystko działa jak trzeba nic się nie wiesza. Jest tylko jeden minus - bateria szybciej się rozładowuje. Ogólnie polecam wszystkim.
    .centertel.pl | 08 wrz 2014, 09:09
  • Greg25
    Mam tel badziew już 18 miesięcy i czekam kiedy będą mógł wziąć nowy w ramach abonamentu. Zacina się, wyłącza się bez przyczyny, bateria tragedia. Korzystanie z FB lub SKYPA praktycznie niemożliwe. Musli straszniście pomimo ciągłego czyszczenia. Nie miałem gorszego szajsu.
    .doplaty.gov.pl | 13 sie 2014, 13:08
  • Michal198422  mail
    Do Wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu:
    Jeśli miałeś tel na gwarancji to na gwarancji by Ci to zrobili. Za telefon dałem 800zł rok i 7 miesięcy temu i do dziś nie mam z nim problemów (co prawda na cyanogenmodzie aktualnie kitkat a nie orginalnym sofcie samsunga).

    Do niezadowolony:
    Uwalony jest soft od samsunga a nie sam talafon. Cyanogenmod kitkat zmienia ten telefon bardzo mocno (oczywiście wcześniej wipe pamięci). Bateria trzyma zależnie od ustawienia wydajności. W cm można ustalić kiedy procesor ma działać z jaką prędkością (co określa czas działania na batrii).

    Do Basia:
    Żaden telefon dobrze upadków nie znosi. Starczy dokupić futerał gumowy (np s-line case) i telefon naprawdę wiele wytrzyma co sam sprawdziłem.

    Do szajsung:
    Samsung poważnie schrzanił oprogramowanie. CM kitkat rozwiązuje takie problemy. Sam chciałem się tego telefonu pozbyć do czasu wgrania cm kitkat. Aktualnie nie widzę powodu innego niż chęć zmiany na coś innego z powodu znudzenia po takim czasie.

    Do Tommy:
    Starczy w google wpisać cm kitkat i9070 i wybrać link pierwszy wyświetlony.

    Do M_mark:
    Mam ten telefon ponad półtora roku i ani razu w serwisie nie wylądował, ani żadnej karty nie spalił (a nie jedna w nim się znalazła). Że się zacina to cóż.. Stockowe romy od samsunga to porażka. Wgraj CM kitkat i zobaczysz różnicę (wcześniej oczywiście całkowity format pamięci co najmniej w telefonie).
    .dynamic.chello.pl | 09 sie 2014, 18:08
  • 45f
    Po aktualizacji przez Kies telefon zaczął strasznie mulić. Szybko zrobiłem wipa i wgrałem czysty 4.1.2 przez Odin + wgrałem kernel Cocore 9.8 i teraz śmiga jak rakieta.
    .30.42.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 24 lip 2014, 12:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   11,5%   26,4% 
 Wszystkich opinii: 425. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów
» Manta MS6001: dla wymagających?
» Oppo N3 i Oppo R5 zaprezentowane oficjalnie
» Sharp szykuje wyświetlacze 4K do smartfonów
» Xiaomi trzecim największym producentem smartfonów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 174.129.74.186
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.