Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 204 opinie  |  650 testów  |  7 217 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 42,8%   20,7%   36,6% 
 Wszystkich opinii: 145. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Mazi
    Witam posiadam telefon 2 miesiace i jestem bardzo zadowolny
    aparat rewelacja! Jedynie co jest wkurzajce to czeste odblokowanie
    sie telefonu w kieszeni. A dodam jeszcze ze niektorzy pisza ze
    bateria trzyma komus 14 godzin. A ja mam na to dobra rade tez tak
    mialem naladowalem telefon i raptem wieczorem juz mialem 60%
    Wiec przed kazdym ladowaniem polecam wykaczyc telefon i podlaczyc telefon i zaraz go wlaczy moj rekord to jakies 3,5 dnia wfi internet i chwile grania polecam tak zrobic a sami zobaczycie efekty;)
    .play-internet.pl | 18 gru 2014, 19:01
  • 13
    Jest aktalizacja do lollipopa przez OTA.Już zainstalowałem wszystko pięknie.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 gru 2014, 18:06
  • 13
    Android 5.0 i wszystko elegancko śmiga.43k w antutu.Bardzo fajnie poprawiona nakładka Touch Wiz.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 gru 2014, 18:02
  • R E K L A M A
  • j
    Witam: jestem w posiadaniu Samsunga Galaxy S 5 od pięciu miesięcy. Zakupiony w Belgii. Wygląd jest ładny, obsługa jest łatwa, tylko są problemy z funkcjami w tym telefonie; nie działają poprawnie. Z klawiaturą androida jest problem. To nie tylko w tym problem. Sygnały powiadomień same się wyłączają, jest problem z powrotem przywrócić sygnały powiadomień nadejścia.
    .access.telenet.be | 12 gru 2014, 15:05
  • Kazik s5
    Witam, zakupiłem s5 ponad 2 miesiące temu i wrażenia są kosmiczne. Ten smartfon jest super, nie zacina, barwy przepiękne, aparat świetny, lte co daje szybkie serwowane po necie. Bardzo polecam ten telefon, lecz wadą jest wielkość, ponieważ ta wielkość osłabia szkło i jest bardzo słabe, poza tym telefonik super, polecam goraco.
    .play-internet.pl | 11 gru 2014, 16:05
  • wkr
    Posiadam Samsung Galaxy S5 już ponad miesiąc i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony z tego zakupu i wydanych pieniędzy. Topowy Smartfon Samsunga moim zdaniem i moją oceną wyszedł im bardzo dobrze, posiada bardzo dużo opcji i gadżetów które do dnia dzisiejszego jeszcze nie pojąłem i ciągle odkrywam coś nowego. Blokada Ekranu za pomocą linii papilarnych była bardzo krytykowana przez wielu użytkowników, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia wystarczy zapisać 3 ułożenia palca i sprawa sama się rozwiązuje i już przestaje być uciążliwa a co za tym jest bardzo przydatna wobec niepowołanego "buszowania" po telefonie. Aparat robi doskonałe zdjęcia jak i filmy. Ekran jest wyśmienity. Obudowa plastikowa ale bardzo ładna (szczególnie moim zdaniem niebieska). Działa bardzo płynie zero zcinki, nawet przy włączonych wielu programach jak i grach. Ekran można w każdej chwili zmniejszyć jeśli potrzeba operowania w jednej ręce. Nie mam jak na razie żadnych zastrzeżeń do tego modelu i polecam go wszystkim. Teraz Android 5.0 i zobaczymy...
    .flash-net.pl | 07 gru 2014, 23:21
  • WPPL  mail
    Po tak zaawansowanej konstrukcji można by się spodziewać ZNACZNIE WIĘCEJ. Ciekawe, czy w finalnej wersji nowego Androida wyeliminowane zostaną tak rażące błedy jak:
    - wskazywanie w ikonie poziomu sygnału BTS pełnej mocy, gdy telefon jest POZA zasięgiem - dopiero po wejściu w szczegóły można przeczytać - wyłącznie połączenie alarmowe!!! To kompletna porażka programisty!!!
    - brak możliwości dokonywania zmian nazw widgetów na pulpitach - i tak np. zdalna obsługa aparatów NIKON generuje nazwę widgetu "wmu" - dramat, a odnośniki do ulubionych WEB mają widoczne jednakowe nazwy.....choć ich pełne adresy są inne :-(
    - brak możliwości własnego generowania skrótów na pulpity często używanych elementów
    - klawiatura BEZ elementów "klawiszy" umożliwiających przemieszczanie się kursora lewoprawo..... celowanie palcem przy małych literach w dokładnie oczekiwany punkt między literami to k a t a s t r o f a
    - mega, mega WADA: wprowadzanie numeru (gdy np ktoś ci go dytkuje) podczas rozmowy telefonicznej, kończy się jego bezpowrotną utratą po jej zakończeniu - w całej niemal 20 letniej historii z telefonami komórkowymi, nigdy w żadnym z modeli, takiej sytuacji nie było
    - KLAWISZ ZASILANIA - tutaj to większego koszmatu nie można sobie wyobrazić!!! Z definicji zablokowanie telefonu powinno go naprawdę blokować. A tu udostępnionych jest aż siedem możliwości!!! To kompletny brak wyobraźni twórców urządzenia. Każde Dziecko, które otrzymuje "niby" zabezpieczony SGS5 w "Trybie Dzieci" lub w trybie Blokady, wciskając przycisk zasilania ma duze pole do popisu :-(
    - ŁADOWANIE: to nieprawda, że w obudowach telefon nie łąduje się indukcyjnie, a takie ładowanie bym zalecał, ponieważ ciągłe otwieranie-zamykanie-otwieranie-zamykanie klapki do ładowania w bardzo któtkim czasie ją po prostu niszczy. Tu się Samsung nie popisał.
    Oczywiście wszystkie powyższe, dotyczą sytuacji, gdy SGS5 jest używany do intensywnej pracy biznesowej i rozrywki rodzinnej poza pracą.
    .205.142.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 05 gru 2014, 13:40
  • agataa2
    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona nic się nie zawiesza nic nie zacina wszystko działa jak ma. Tylko mam problem z baterią czytając inne komentarze to moja działa bardzo krótko bo 14 godz. nawet na trybie oszczędnościowym i nie wiem dlaczego może jest jakaś wadliwa !
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 12:00
  • Silvan  mail
    Telefon z świetnym wyglądem i precyzyjnym wykonaniem. Szybki i nie zamulający. Jedynie co jest dla mnie dziwne to szybkie rozładowywanie baterii na trybie oszczędzania baterii, ale może to problem tylko mojego telefonu. Bez oszczędzania trzyma 3 dni, więc jest super.
    .slowackiego.trustnet.pl | 18 lis 2014, 11:39
  • Zet
    Telefon świetny pod każdym względem. Chciałbym mieć podobnie wykonany telefon, tak skonfigurowany ale w wydaniu 4 cale. Byłoby idealnie....
    .internetdsl.tpnet.pl | 03 lis 2014, 08:36

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 42,8%   20,7%   36,6% 
 Wszystkich opinii: 145. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.23.9.5
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.