Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 139 telefonów  |  102 382 opinie  |  650 testów  |  6 124 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 36,5%   22,9%   40,6% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Marek  mail
    Mam w mojej firmie dwie takie słuchawki od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony tak jak mój pracownik, nie wiem skąd te wszystkie złe opinie o S-5 pewnie zazdrość przemawia przez nich.
    Jeżeli chodzi o aparat w telefonie to jest super a z racji mojego zajęcia nie musze nosić innego aparatu foto ten robi dobre zdjęcia i akceptowane do dalszej obróbki. Bateria trzyma prawie dwa dni w obu telefonach.
    .adsl.inetia.pl | 29 lip 2014, 11:07
  • Paula
    Co prawda mam ten telefon dopiero kilka dni i nie mogę się w pełni wypowiedzieć na jego temat. No ale .. Nie mając wcześniej androida, ani smartfona w swej kieszeni, tak przełomowe przejście na galaxy s5 okazało się cudowną sprawą. Telefon jest super! Chodzi bez zastrzeżeń. Bateria wytrzymuje jakoś ponad dwa dni przy normalnym użytkowaniu.
    Aparat.. Przy fajnym oświetleniu zdjęcia wychodzą perfekcyjnie, zero rozczarowań. Przy gorszym świetle to i zdjęcia wychodzą mniej wyraźne, ale myślę że to też kwestia poszperania w ustawieniach. Długo zastanawiałam się nad Z2, M8 czy S5. Swego wyboru nie żałuję, polecam każdemu i pozdrawiam! :)
    .euro-net.pl | 29 lip 2014, 10:07
  • apa  mail
    Tragedia - tak jednym słowem. Aparat kiepski, bez modyfikacji rozdzielczości, jakości i 3 tryby zdjęć, bez edycji...
    Bateria trzyma 5 godz. przy normalnym użytkowaniu!
    Mimo przeładowania softem, brak wielu intuicyjnych rozwiązań - np. zamykanie aplikacji z jej poziomu krzyżykiem...
    .rudaslaska.vectranet.pl | 28 lip 2014, 16:07
  • R E K L A M A
  • art  mail
    Aparat fotograficzny w S5 G900F LTE, zupełnie do kitu, gubi ostrość. Telefon przeładowany samsungowskim softem, RAMU pozostaje z dostępnych 1,8 GB (zamiast 2 GB), jedynie 15-30%. Nie można bez roota przenosić większości aplikacji na kartę SD. W sumie prawie niczym się nie różni od Glaxy S4 Black Edition (2,3 GHz LTE) poza ceną i niby wodoodpornością, S5 jest o tysiąc zł droższa i nie warta tego tysiąca. Drugi raz, NIE kupiłbym go nawet za połowę ceny. Prawdopodobnie oddam córce (8 latek), ja zadowolę się starym, zapasowym S4 mini, robi lepsze zdjęcia, a RAM-u, mimo 1,5 GB ma ciągle wolnego 60-65%.
    Pozdrawiam i życzę PRZEMYŚLENIA zakupu.
    .dynamic.chello.pl | 26 lip 2014, 14:07
  • Arczi
    Posiadam telefon od prawie 3 miesięcy, jak do tej pory nigdy się nie zawiesił, działa płynnie. Wszystko w nim jest ok, aparat mega, zaskakuje mnie na każdym kroku. Co więcej kupując i czytając komentarze ludzi którzy na niego narzekają bałem się co to będzie, ale naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon każdemu!!! Jedyna wada choć to głównie z mojej winy jest delikatna obwódka wokół telefonu - po pierwszym upadku na beton niestety się porysowała i to dość widocznie, ale jeżeli ma się jakieś etui czy coś w tym stylu to temu telefonowi nic nie straszne!! Reasumując polecam każdemu!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lip 2014, 23:07
  • Maciek
    Telefon mam juz troszke czasu. Nie moge powiedziec ani jednego zlego slowa na niego. Telefon to rakieta. Szybki, zero zamulania. Zdjecia igielka. Jedyny minus to jeszcze cena. Jak na Polskie standarty dalej nie osiongalny. W ofercie dla firmy to 200 zl abonamentu za tel za 0zl. Ale jeski ktos ma troszke kasy to polecam. Z bateria tez nie ma problemu. Dwa dni na full obrotach ciagnie. Przy czym na noc ustawiam tryb niskiego zrzerania bateri.
    .adsl.inetia.pl | 19 lip 2014, 15:07
  • zyga1234  mail
    Jak słaba bateria to proponuje to Bateria do Samsunga Galaxy S5/G900 EB-EG900BBEGWW 3500mAh+czarna klapka.
    .system-net.pl | 17 lip 2014, 10:07
  • Luky777  mail
    Mam te telefon od miesiąca i jestem bardzo zawiedziony. Miałem nadzieje że zdjęcia będą mocno stroną telfonu niestety ten model chyba nie potrafi zrobić ostrego zdjęcia! Niektóre dobrze wyglądają na telefonie ale po zrzuceniu na kompa - tragedia :( Próbowałem używać funkcji stabilizacji - też niewiele pomaga.
    Kolejna sprawa to bateria - jak ktoś dużo rozmawia to ładowanie codzienne! Generalnie nie kupiłbył telefonu drugi raz! Szczerze nie polecam.
    To jeden z najlepszych tego typu aparatów foto w telefonach. Albo musisz podszkolić się nieco w stabilizowaniu ręki i czekaniu ten ułamek sekundy na autofocus, albo masz uszkodzony moduł aparatu. Piszę informacyjnie, bo ani mnie S5 ziębi, ani parzy. Po prostu nie znoszę dezinformacji, szczególnie gdy ma znamiona nonsensownego czarnego PR-u. (jf)
    .internetia.net.pl | 16 lip 2014, 00:07
  • Marek
    Do kolegi Kamila :)
    Ja obudowy nie traktuję jako szpan. Natomiast lubię mieć w ręku coś ładnego i porządnego, wykonanego na odpowiednim poziome. W szczególności że płacę za to relatywnie bardzo duże pieniądze. I najbardziej mnie drażni, jeżeli coś udaje coś, czym nie jest. Tu mam na myśli kunszt designu, czyli plastikową, tandetną srebrną ramkę obudowy. Plecy jakby postęp, jeśli chodzi o Samsunga, ale i tak ogólnie miernie.
    W tej półce cenowej Sony i HTC oferuje wręcz biżuterię. No ale co kto lubi :))
    .internetdsl.tpnet.pl | 12 lip 2014, 10:07
  • naga
    Nie rozumiem skąd tu tyle negatywnych opinii dotyczących tego telefonu... moim zdaniem telefon jest bardzo wydajny i każdy w nim znajdzie coś dla siebie. Nie podoba ci się skaner odcinków palca albo to zostaw u nie używaj. Jak dla mnie 10/10
    .212.161.170.krosoft.pl | 12 lip 2014, 08:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 36,5%   22,9%   40,6% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
Aktualności:

» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.106.125
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.