Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 415 opinii  |  720 testów  |  3 512 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,6%   22,0%   39,4% 
 Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Timon  mail
    Witam!

    Posiadam Samsunga Galaxy S V już ponad pół roku i jestem z niego bardzo zadowolony! Nic mi się nie wiesza, wszystko płynie chodzi, kolory niesamowite. Telefon wielokrotnie mi upadł na podłogę(bez pokrowca) i nic się w nim nie uszkodziło, nie wiem co tu ludzie za głupoty wypisują, że ma wadliwy ekran, albo procesor zamula po dłużmy graniu w wymagane gry. Fakt, że się nagrzewa telefon, ale nic nie zamula, dobrze wiem bo gram godzinami, zresztą nie tylko ja bo mój brat np.asphalt 8, albo injustice. Nie wiem co za nieszczęścia mieli ten telefon, albo usłyszeli jakaś plotkę bo jakiś baran nie potrafi użytkować telefonu, albo zazdroszczą innym posiadanie takiego telefonu (bo sami by chcieli mieć) i piszą z zazdrości takie głupoty. Nie wiem dlaczego ma taka niską średnią jak to najlepszy telefon na rynku. To, że ma plastikową obwodowe nie znaczy, że jest tandetny, a wręcz przeciwnie bo najbardziej odporny na upadki itp. Gorąco polecam ten telefon! pozdro
    .adsl.inetia.pl | 21 paź 2014, 17:10
  • Timon  mail
    Witam!

    Posiadam Samsunga Galaxy S IV już ponad pół roku i jestem z niego bardzo zadowolony! Nic mi się nie wiesza, wszystko płynie chodzi, kolory niesamowite. Telefon wielokrotnie mi upadł na podłogę(bez pokrowca) i nic się w nim nie uszkodziło, nie wiem co tu ludzie za głupoty wypisują, że ma wadliwy ekran, albo procesor zamula po dłużmy graniu w wymagane gry. Fakt, że się nagrzewa telefon, ale nic nie zamula, dobrze wiem bo gram godzinami, zresztą nie tylko ja bo mój brat np.asphalt 8, albo injustice. Nie wiem co za nieszczęścia mieli ten telefon, albo usłyszeli jakaś plotkę bo jakiś baran nie potrafi użytkować telefonu, albo zazdroszczą innym posiadanie takiego telefonu (bo sami by chcieli mieć) i piszą z zazdrości takie głupoty. Nie wiem dlaczego ma taka niską średnią jak to najlepszy telefon na rynku. To, że ma plastikową obwodowe nie znaczy, że jest tandetny, a wręcz przeciwnie bo najbardziej odporny na upadki itp. Gorąco polecam ten telefon! pozdro
    .adsl.inetia.pl | 21 paź 2014, 16:10
  • Michał  mail
    Jeden z najlepszych telefonow jakie mialem. Rewelacyjne kolory, bardzo dobry aparat. Bateria, ktora w trybie niskiego zuzycia energii wytrzyma nawet (!) 20 dni. Wodoszczelnosc rowniez jest bardzo fajna cecha tego telefonu.

    Mimo tego NIE POLECAM.
    Samsung podczas projektowania telefonu odchudzil sam wyswietlacz, przez co moze sie zdarzyc pekniecie samego ekranu (nie szybki), co rzecz jasna mi sie zdarzylo. Zbiegiem okolicznosci to samo spotkalo mojego kolege.
    Serwis Samsunga oficjalnie nie potwierdza problemow z pekajacym ekranem, jednak nieoficjalnie potwierdzaja duza ilosc takich zgloszen.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 paź 2014, 16:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Lubin  mail
    Z telefonu jestem bardzo zadowolony bateria ok wszystko super pieknie. Głośnik zewnetrzny troche dziwny jak by dawałza dużo basu i nie jest bardzo głośny...
    Najbardziej rozczarowalem sie po miesiacu uzytkowania telefonu, poniewaz ubralem ulubione spodnie lekko obcisle i po wyciagnieciu telefonu z kieszeni wyswietlacz nie swiecil. zaczalem naciskac na tel i go wyginac i okazalo sie ze gdzies nie łączy. Jak na nowy tel flagowego samsunga GS5 uzywany miesiac jestem zniesmaczony tym ze musialem oddać na gwarancje. Nigdy nie mialem problemow i za to mega minus dla samsunga za taka wtope. Kupilem oryginal w saturnie a nie jakas chinska podrobe...
    Z mojej strony negatyw. Jak wysla mi nowy w ramach rekompensaty to wstawie pozytywa. Na dzien dzisiejszy czekam na tel, a z tego co powiedzieli w saturnie to bede musial poczekac nawet 3 tygodnie;/
    .ssp.dialog.net.pl | 15 paź 2014, 15:10
  • herald82
    Ogólnie telefon działa bardzo dobrze. Jedynym problemem są gry, gdy telefon mocno się nagrzeje(6-12min grania) to najnowsze gry (np. Asphalt Overdrive) są niegrywalne-15 do 22 fps). Sam system się nie zacina, oprócz paska powiadomień.
    6.5/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 paź 2014, 21:10
  • Sokoban
    Witam,
    Użytkuje ten telefon od dwóch tygodni i musze nie zgodzić się z opiniami niektórych osób które się tu wypowiadają.
    Krytykowana jest bateria, aparat itd. Ja tych problemów nie mam.
    Bateria wytrzymuje mi 5,5 godziny na wyświetlaczu. Aparat po prostu cudo. Nie spotkałem się jak do tej pory z ani jedną przycinką menu czy wogóle jakąkolwiek. Gry chodzą wszystkie na max detalach. Zasięg full w Plusie w praktycznie każdym miejscu. Czytnik linii papilarnych działa bezproblemowo. Telefon oceniam na 10/10. Radzę pewnym osobom sprawdzić czy przypadkowo nie kupili chińskiej podróbki:) Bo uwieżcie mi jest ich dużoooo. Jak ktoś nie wie jak sprawdzić jest wiele artykułów o tym.
    Pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 paź 2014, 10:10
  • Daro
    Telefon jest fajny, ale zasięg ma tragiczny!pod tym względem nie polecam w domu 1, bądź 2 kreski gdzie inne telefony mają wszystkie...
    .centertel.pl | 11 paź 2014, 18:10
  • boob
    Pierwszy raz zdecydowałem się na samsunga mimo że szedłem kupić z2. Z te 200zł ok, ale jedno mnie denerwuje prędkość obrotu ekranu. MA SA KRA
    .access.telenet.be | 05 paź 2014, 20:10
  • Jarczu
    Witam. Telefon posiadam od kilku dni a już zauważam wady. Są dwie, słaba bateria przy duzym użytkowaniu, ale nie znam telefonu, który sobie z tym poradzi. Druga wada to skaner odcisk palca. Niby wszystko swietnie, bo odczyta tylko zapisane odciski, ale kilkukrotnie trzeba powtarzać odcisk żeby odblokować. Ale nie będę z tych co tylko narzekaja! Aparat boski, ekran i nasycenie kolorów aż nadto swietne, aplikacje nie zawieszaja sie. Przechodzenie z np. Gier do internetu płynne. Wygląd przyjemny, telefon dobrze się trzyma w ręku. Niczego w telefonie nie trzeba szukac, podane jak na tacy. Telefon polecam. Na cenę 2000 tysięcy nie spodziewałem się aż tak wiele.
    .customers.d1-online.com | 05 paź 2014, 14:10
  • Marian2332
    Posiadam ten telefon 2 tygodnie, ogolnie mowiac jest super. Bateria bardzo dlugo trzyma, bite 3 dni gdy tapeta w telefonie jest nieruchoma i korzysta sie z internetu przsyłdanych/wi-fi , troche sie pogra duzo smsuje i robi inne rzeczy. 2 dni trzyma z ruchoma tapeta a reszta bez zmian, takze wedlug mnie bardzo dobrze jak na taki smartfon. Zdjecia sa piekne, filmy nagrywane w 4K super tylko dodatkowa karta pamieci wymagana:D Telefon sie nie muli, ani nie zacina działą plynnie i szybko. Tego odcisku palca nie psrawdzalem wiec sie nie wypowiem. Jedyne co mi sie narazie nie podoba to glosnik nie gra rewelacyjnie, i mogl byc lepszy. Jezeli ktos szuka dobrego telefonu to jak najbardziej go polecam:D
    .netdrive.pl | 05 paź 2014, 11:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,6%   22,0%   39,4% 
 Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży
» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.171.163
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.