Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 482 telefony  |  147 275 opinii  |  650 testów  |  3 138 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,5%   21,5%   38,0% 
 Wszystkich opinii: 121. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Gontar
    @eve ja bym reklamował. Aparat robi naprawdę świetne zdjęcia mam porównanie z s3, xperią z oraz z1 i S5 wypada zdecydowanie najlepiej.
    .dynamic.chello.pl | 26 wrz 2014, 22:09
  • jolanta.miklas
    posiadam S5 3 tydzień i mogę już coś więcej powiedzieć na ten temat i jak tak czytam opinie tych ludzi to czasem myślę że ci ludzie tylko mają te telefony i nie posiadają żadnej wiedzy ,ktoś pisze że po roku będzie się telefon mulił ,ręce opadają a przyczyna jest prosta ,nie jest telefon czyszczony ze śmieci a są dostępne programy ku zapobieganiu takim zjawiskom ale to trzeba trochę chęci i znać się .Jak baletnica nie umie tańczyć to mówi że jej powietrze przeszkadza.
    .static.ip.netia.com.pl | 26 wrz 2014, 18:09
  • eve
    Gontar, w którym momencie aparat w s5 robi cudowne zdjęcia?? Mam go od paru dni i aparat mnie totalnie rozczarował :/ przy s3 mam o niebo lepszy :/, ustawienia robienia zdjęć totalna porażka, nawet lampa błyskowa nie pomaga, za tą cenę jeśli ktoś chce mieć na tym telefonie fajne zdjęcia to się przejedzie... :/, nie polecam go pod tym względem :/
    .dynamic.chello.pl | 25 wrz 2014, 19:09
  • R E K L A M A
  • Boss
    Mój S4 stracił na płynności i zaczął trochę przycinać więc przyglądałem się S5 ale pomyślałem, że za 1,5 roku ten s5 też będzie przycinał. Miałem 4 samsungi i wszystkie po ok rok dwa zaczynały haczyć. Chwyciłem od kolegi sony Z ultra i doznałem szoku. Roczny tel. z płynnością, której nigdy nie widziałem w żadnym nowym samsungu. Porównajcie sobie sami. Mało tego, w MM
    przystanąłem na chwilę przy samsung tab 3 (bez demowych animacji), a następnie przy dell venue 7. I znowu szok. Dell działał płynniej!
    Sorry samsung ..... nie będzie S5.
    Pozdrawiam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 22 wrz 2014, 23:09
  • JeMen
    Super telefonik. Wczesniej posiadałem HTC One X i przynajmniej jak dla mnie przeskok jest ogromny. A dla tych, którzy chcą wizualnie podrasować swój smartfon. Polecam drewniane etui marki bewood. Uwierzcie mi, w nim S5 wygląda świetnie. Pozdrawiam!
    .dynamic.gprs.plus.pl | 22 wrz 2014, 22:09
  • migot
    W porównaniu do S4 nie ma może wielkiej róznicy, ale telefon bardzo dobrze sie sprawdza mimo małej ilości ram działa płynnie mimo ze konkurencja ma wiecej nie przycina w trakcje działania aplickacji, naprawde ekran nie do zarysowania, raczej wodoszczelny bo dość czesto uzywam go w basenie i jakos problemow nie mialem, ekran bardzo wyrażny czasmi denerwouje mnie przesycenie niektorych kolorow. Telefon i tak na bardzo duzy plus
    serwis hmm z tego co czytałem to samsung nie robi nigdy wiekszych problemow nigdy nei korzystalem z uslug w tym zakresie ale byle swaidkiem kilku z nich 8,5/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 wrz 2014, 18:09
  • Gontar
    Posiadam urządzenie od tygodnia, postanowiłem je kupić mimo tylu złych opinii i mogę powiedzieć że osoby które piszą o samych negatywnych cechach tego telefonu nie trzymały go chyba w ręku lub bawiły się atrapą na wystawie.

    -Ekran- Kąty widzenia,perfekcyjna czerń, barwy (to już wg upodobań,osobiście przepadam za AMOLED-ami )
    -Bateria- przy moim użytkowaniu bardzo dobrze trzyma, nie gram w gry ale dużo korzystam z internetu i różnych aplikacji.
    -Rozbudowane tryby oszczędzania energii (świetna sprawa kiedy nie mamy przy sobie ładowarki a np czekamy na ważny telefon)
    -Aparat - Bajeczne zdjęcia i nagrania Video, nagrywanie 120 fps w i 4k.
    -Płynność działania - Nowy touch wiz poprostu zaskoczył mnie płynnością , zero zwiech wszystko chodzi jak marzenie.
    -Wygoda - Telefon świetnie leży w ręce a tylna klapka jest bardzo przyjemna w dotyku
    -Design - Telefon ma fajny, przemyślany design. Na szczęście Samsung nie robi tych błędów co Sony i nie robi ze swoich telefonów kanciastych niewygodnych cegieł.

    Ogólnie to jak narazie nie uświadczyłem niczego co mógłbym nazwać wadą, jestem w pełni zadowolony i polecam ten telefon wszystkim wymagającym użytkownikom.
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 21:09
  • asus2786
    Od kilku dni mam S5. Już wyglądem mnie zachwycił, a ekran...nie mam słów! Żywe, nasycone kolory, szkło Corning Gorilla Glass 3! Aparat 16 Mpix i wideo w 4K, widać od pierwszego wejrzenia. A teraz, zaprezentuję zalety i wady (jest ich mało).
    Zalety:
    - rewelacyjny wyświetlacz
    - 16 Mpix kamera
    - długie życie na baterii
    - skaner odcisków palców
    - funkcje: Smart Stay, Smart Remote i wiele więcej

    Wady:
    - srebrna ramka wykonana z plastiku
    Co do srebrnej ramki, to jest niestety wadą, ale aż tak nie jest zła.
    A co do tylnej klapki wykonanej z "dziurkowanego" plastiku, to mi się podoba.

    Moja ocena: 10/10
    Telefon będzie świetnym wyborem. Polecam! :)
    .sf.ddns.bulsat.com | 20 wrz 2014, 20:09
  • aceraspire
    Miałem praktycznie wszystkie modele flagowych telefonów. Niestety nia ma telefonu idealnego . Najbardziej zależy mi na wodoodporności i dobrym jak na telefon aparacie. Miałem kiedyś juz s5, i po kilku zmianach(s4,lg g2, xperia z , z1, htc one m8, iphone 5,5s, lg g3 ) do niego wróciłe. Płynnośc działania,głośnik jest na minus w porównaniu z np htc one m8 .Plastik jest plastiki i wiadomo ze aluminium jest ladniejsze ale ... No wlasnie powstałego zarysowania juz nie da sie usunac a tu wymienna klapke owszem. Cos za cos.Wiadomo ze touchwiz jest jaki jest ale w porównaniu do galaxy s4 i tak dziala o wiele plynniej. Problemu z ustawieniem ostrości ani gubieniem zasiegu nie mam.Wiadomo ze jest to masowa produkcja i wady beda ale podlegaja one gwarancji zarowno na tracenie zasiegu jak i aparat.Autofocus jest bardzo szybki. Mieszkam na odludziu i z zasiegiem nie mam problemu. Duzo zalezy od sieci z jakiej korzystamy. Ogolnie polecam.
    .net.hawetelekom.pl | 19 wrz 2014, 16:09
  • Fame
    Telefon wygląda na żywo zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach. Jak na razie nie laguje/zacina. Ekran bardzo fajny.Świetny aparat. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne.
    .tktelekom.pl | 18 wrz 2014, 18:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,5%   21,5%   38,0% 
 Wszystkich opinii: 121. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo S580
» Sharp Aquos Zeta SH-01G
» Samsung Galaxy Grand Prime
» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
Aktualności:

» HTC M8 Life: imponujący następca One Max
» Samsung Galaxy Grand Prime zaprezentowany w Indiach
» HTC M8 EYE pozuje w reklamie
» Sharp Aquos ZETA SH-01G: ramki są coraz węższe
» Philips S388 debiutuje w Polsce
» Microsoft prezentuje Windows 10
» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.225.73
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.