Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 436 telefonów  |  146 863 opinie  |  650 testów  |  3 216 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,7%   21,2%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 118. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Boss
    Mój S4 stracił na płynności i zaczął trochę przycinać więc przyglądałem się S5 ale pomyślałem, że za 1,5 roku ten s5 też będzie przycinał. Miałem 4 samsungi i wszystkie po ok rok dwa zaczynały haczyć. Chwyciłem od kolegi sony Z ultra i doznałem szoku. Roczny tel. z płynnością, której nigdy nie widziałem w żadnym nowym samsungu. Porównajcie sobie sami. Mało tego, w MM
    przystanąłem na chwilę przy samsung tab 3 (bez demowych animacji), a następnie przy dell venue 7. I znowu szok. Dell działał płynniej!
    Sorry samsung ..... nie będzie S5.
    Pozdrawiam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 22 wrz 2014, 23:09
  • JeMen
    Super telefonik. Wczesniej posiadałem HTC One X i przynajmniej jak dla mnie przeskok jest ogromny. A dla tych, którzy chcą wizualnie podrasować swój smartfon. Polecam drewniane etui marki bewood. Uwierzcie mi, w nim S5 wygląda świetnie. Pozdrawiam!
    .dynamic.gprs.plus.pl | 22 wrz 2014, 22:09
  • migot
    W porównaniu do S4 nie ma może wielkiej róznicy, ale telefon bardzo dobrze sie sprawdza mimo małej ilości ram działa płynnie mimo ze konkurencja ma wiecej nie przycina w trakcje działania aplickacji, naprawde ekran nie do zarysowania, raczej wodoszczelny bo dość czesto uzywam go w basenie i jakos problemow nie mialem, ekran bardzo wyrażny czasmi denerwouje mnie przesycenie niektorych kolorow. Telefon i tak na bardzo duzy plus
    serwis hmm z tego co czytałem to samsung nie robi nigdy wiekszych problemow nigdy nei korzystalem z uslug w tym zakresie ale byle swaidkiem kilku z nich 8,5/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 wrz 2014, 18:09
  • R E K L A M A
  • Gontar
    Posiadam urządzenie od tygodnia, postanowiłem je kupić mimo tylu złych opinii i mogę powiedzieć że osoby które piszą o samych negatywnych cechach tego telefonu nie trzymały go chyba w ręku lub bawiły się atrapą na wystawie.

    -Ekran- Kąty widzenia,perfekcyjna czerń, barwy (to już wg upodobań,osobiście przepadam za AMOLED-ami )
    -Bateria- przy moim użytkowaniu bardzo dobrze trzyma, nie gram w gry ale dużo korzystam z internetu i różnych aplikacji.
    -Rozbudowane tryby oszczędzania energii (świetna sprawa kiedy nie mamy przy sobie ładowarki a np czekamy na ważny telefon)
    -Aparat - Bajeczne zdjęcia i nagrania Video, nagrywanie 120 fps w i 4k.
    -Płynność działania - Nowy touch wiz poprostu zaskoczył mnie płynnością , zero zwiech wszystko chodzi jak marzenie.
    -Wygoda - Telefon świetnie leży w ręce a tylna klapka jest bardzo przyjemna w dotyku
    -Design - Telefon ma fajny, przemyślany design. Na szczęście Samsung nie robi tych błędów co Sony i nie robi ze swoich telefonów kanciastych niewygodnych cegieł.

    Ogólnie to jak narazie nie uświadczyłem niczego co mógłbym nazwać wadą, jestem w pełni zadowolony i polecam ten telefon wszystkim wymagającym użytkownikom.
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 21:09
  • asus2786
    Od kilku dni mam S5. Już wyglądem mnie zachwycił, a ekran...nie mam słów! Żywe, nasycone kolory, szkło Corning Gorilla Glass 3! Aparat 16 Mpix i wideo w 4K, widać od pierwszego wejrzenia. A teraz, zaprezentuję zalety i wady (jest ich mało).
    Zalety:
    - rewelacyjny wyświetlacz
    - 16 Mpix kamera
    - długie życie na baterii
    - skaner odcisków palców
    - funkcje: Smart Stay, Smart Remote i wiele więcej

    Wady:
    - srebrna ramka wykonana z plastiku
    Co do srebrnej ramki, to jest niestety wadą, ale aż tak nie jest zła.
    A co do tylnej klapki wykonanej z "dziurkowanego" plastiku, to mi się podoba.

    Moja ocena: 10/10
    Telefon będzie świetnym wyborem. Polecam! :)
    .sf.ddns.bulsat.com | 20 wrz 2014, 20:09
  • aceraspire
    Miałem praktycznie wszystkie modele flagowych telefonów. Niestety nia ma telefonu idealnego . Najbardziej zależy mi na wodoodporności i dobrym jak na telefon aparacie. Miałem kiedyś juz s5, i po kilku zmianach(s4,lg g2, xperia z , z1, htc one m8, iphone 5,5s, lg g3 ) do niego wróciłe. Płynnośc działania,głośnik jest na minus w porównaniu z np htc one m8 .Plastik jest plastiki i wiadomo ze aluminium jest ladniejsze ale ... No wlasnie powstałego zarysowania juz nie da sie usunac a tu wymienna klapke owszem. Cos za cos.Wiadomo ze touchwiz jest jaki jest ale w porównaniu do galaxy s4 i tak dziala o wiele plynniej. Problemu z ustawieniem ostrości ani gubieniem zasiegu nie mam.Wiadomo ze jest to masowa produkcja i wady beda ale podlegaja one gwarancji zarowno na tracenie zasiegu jak i aparat.Autofocus jest bardzo szybki. Mieszkam na odludziu i z zasiegiem nie mam problemu. Duzo zalezy od sieci z jakiej korzystamy. Ogolnie polecam.
    .net.hawetelekom.pl | 19 wrz 2014, 16:09
  • Fame
    Telefon wygląda na żywo zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach. Jak na razie nie laguje/zacina. Ekran bardzo fajny.Świetny aparat. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne.
    .tktelekom.pl | 18 wrz 2014, 18:09
  • lipa
    Tak bez psioczenia i plucia jadem. Gubi zasięg, beznadzieja ! Prywatnie można używać, bo jak ktoś znajomy ma się dodzwonić to i tak się w końcu dodzwoni, ale klient, który raz usłyszy pocztę, raczej już nie spróbuje ponownie. Aparat faktycznie ma kłopoty z ostrością, ale to można przeboleć. Cała reszta jest ok. Miałem dać neutral, ale gubienie zasięgu, który w telefonie jest kluczowy to lipa, więc dam negatyw.
    .internetdsl.tpnet.pl | 18 wrz 2014, 09:09
  • maaki
    Szanowna redakcjo mgsm.pl - telefon ten jest dostępny w ORANGE!
    Bardzo dziękuję za informację. (jf)
    .174.81.90 | 08 wrz 2014, 13:09
  • Lolo
    Witam. Posiadam sgs5 od 3 tyg. I muszę powiedzieć że jest świetny. Nic się nie wiesz działa płynnie. W porównaniu do z1 (bo akurat z takim tel mogę porównać bo miałem oba) s5 jest o niebo lepszy bez dwóch zdań. Miałem do wyboru z1 i s5 kupiłem na stałem s5 była droższa ale nie żałuję. Ogólnie cały tel to jeden wielki plus. Przy moim przeciętnym użytkowaniu bateria trzyma do 5dni i juz chyba więcej nikt już nie ma pytań. Z taką mocą oblicz obliczeniowa procesora to taki wynik to mistrzostwo świata. Poza tym możesz wyjąć baterie co też jest plusem.
    .cm-12-3b.dynamic.ziggo.nl | 05 wrz 2014, 18:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,7%   21,2%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 118. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
» Philips W3550
» Philips S388
» Fly IQ4511 Tornado One
» Overmax Vertis 4010 You
» Kazam Thunder 345 LTE
» Vivo X5
Aktualności:

» KAZAM Tornado 348: mistrz smukłości
» Philips V387 z mocną baterią
» Samsung szykuje serwis płatnościowy?
» Oppo ma nowy system chłodzenia
» Vertis 4010 You: muzyczna nowość Overmax
» Thunder 345 LTE: pierwszy KAZAM w 4G
» Huawei Honor Play 4 z 64-bitowym procesorem i LTE
» LG Wine Smart, czyli smartfon z klapką
» Nasiusiaj na telefon



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.207.16
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.