Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 465 telefonów  |  147 222 opinie  |  720 testów  |  4 793 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,4%   10,4%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • KIO
    Używam telefonu od dwóch miesięcy. Bateria naładowana rano, wieczorem pokazuje 40-50% - kilkanaście rozmów dziennie, 30 min internetu, trochę sms..nic szczególnego. Generalnie telefon super, szkoda że domyślnie nie można wyłączyć dźwięku migawki (zakrywam palcem).
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 wrz 2014, 11:09
  • Magda
    Mam ten telefon od tygodnia. Bateria trzyma mu 4 dni. Jak jest się na Facebooku lub gra się w gry to bateria wyczerpuje się, ale trzyma ok. 2 dni, ale główniej przy WiFi bateria się wyczerpuje. Aparat ładny. Polecam.
    .docsis.tczew.net.pl | 30 sie 2014, 13:08
  • wrojtas
    Telefon na pierwszy rzut oka wydawałby się bardzo fajny. Niestety Po 2 miesiącach użytkowania stwierdzam, że nie jest ani trochę wart swojej ceny i nazwy (s4mini). To podobno mniejsza wersja flagowca s4, a moim zdaniem to, co zrobił Samsung, jest beznadziejne i wychodzi na to, że zarówno jak s3 i s2 w jakimś stopniu przewyższają ten telefon. Moim zdaniem jak już kupować, to znacznie lepsze s5 mini lub xperię z1 compact, które mają więcej cech swoich większych braci.
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sie 2014, 15:08
  • R E K L A M A
  • luckylca
    Telefon ogólnie sprawia bardzo dobre wrażenie.Zarówno szybkość działania jak również czułość ekranu na dotyk i jego precyzja zasługują na pochwałę.Posiadałem przed tym modelem galaxy s2 oraz s3 ( używany obecnie - równocześnie).
    S 4 mini jest bardziej poręczny ekran 4,3 jest optymalny choć lepiej ogląda się na S3.Szybkość telefonu jest niemal identyczna jak s3 nie widzę różnicy , a tel używałem w bardzo wielu aplikacjach jak navi,gry,multimedia -filmy i muzyka a także programy do fotografii .
    Ogólnie ja kupiłem za 900 zł nowy z gwarancja.Według mnie nie dorównuje do normalnego s4 ale przewyższa s2 która jest mimo upływu czasu nadal fajnym smartfonem oraz na równi z S3 z tym ze ten ma większy wyśw.4,8" decyzje pozostawiam każdemu bo potrzeby każdy ma inne ale ogólnie polecam to udany model.
    .legnica.vectranet.pl | 27 sie 2014, 22:08
  • Dave1278
    Dodajcie informację że telefon ma NFC. Kupiłem dziś ten telefon i zarówno na pudełku jak i menu smartfona Samsung Galaxy s4 Mini jest info o NFC. Dziękuję
    Informacja wersji z NFC jest na karcie. Wystarczy przeczytać. Nie możemy podawać, że każdy Galaxy S4 mini ma NFC, ponieważ mijalibyśmy się z prawdą. Konkretna wersja modelu jest podana w informacjach dodatkowych. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 31 lip 2014, 01:07
  • elaelaela
    Mam SGS 4 mini Black Edition od około 2 mies i wg mnie to dobry telefon.Moja bateria na którą tak narzekacie u mnie trzyma też 2-3 dni a mam ciagle włączone wifi i pare innych apek np pogoda z automatycznym odświeżaniem,budzik itp. Na noc tryb oszczędzania.Poza tym nic nie trzeszczy, nic się nie tnie.Co do wielkości to idzie przywyknąć.Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
    .centertel.pl | 27 lip 2014, 23:07
  • CytryneK
    Internauci! Samsung Galaxy SIV mini jest świetnym smartphonem. Nie piszcie, że bateria trzyma 1 dzień, bo:
    a) Jest to jednak ekran 4.3 cala :)
    b) Jeśli używacie go standardowo na pewno wytrzyma więcej
    c) Mi wytrzymuje 2-3 dni
    ... :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lip 2014, 22:07
  • Michał
    Magda >> kupiłem ten telefon żonie i też na początku mieliśmy problem z krótkim czasem działania na baterii, ale wystarczyło powyłączać niepotrzebne aplikacje, synchronizację, gps itp. i telefon trzyma co najmniej 3 doby.
    .dynamic.chello.pl | 16 lip 2014, 02:07
  • Magda
    Mam ten telefon od kilku dni i sprawuje się całkiem dobrze. Aparat robi dobre zdjęcia, smartfon się nie zacina, wszystko chodzi bardzo dobrze. Jedynym minusem jest słaba bateria gdzie przy normalnym użytkowaniu trzeba ładować codziennie. Nic innego nie mogłabym mu zarzucić ;)
    .174.61.124 | 06 lip 2014, 23:07
  • wawat
    NFC jest na S4 mini. Moja mama ma S4 mini i jest tam NFC.
    Szok. - Chciałbym Ci go oszczędzić, ale skoro wywołujesz do tablicy... Nie ma jednego telefonu, który nazywa się "Galaxy S4 mini", ponieważ występuje kilka jego wersji. Piszemy o tym w "informacjach dodatkowych". Zechciej, proszę tam zajrzeć. (jf)
    .4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl | 06 lip 2014, 14:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,4%   10,4%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
Aktualności:

» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce
» Nixie - pstryknij sobie selfie z powietrza
» Lenovo A916: osiem rdzeni i LTE na średniej półce
» Haier HL-6170T: słaby, ale z LTE
» HTC: dziwna ReCamera i ulepszony M8, czyli Eye
» Płatności mobilne w narodzie
» Moto X - zaczynamy testować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.46.115
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.