Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 793 telefony  |  149 932 opinie  |  720 testów  |  7 137 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   13,5%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 52. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • gostek
    Duzo funkcji, poreczny, w miare niedurzy jak na smarta...
    Ale bateria- jak zwykle lipa. Trzyma jeden dzien- jesli wogole wytrzyma ten jeden- utrzymanie napiecia czy czuwania tela przez zala dobe , przy normalnym uzytkowaniu - niemozliwe; Czujnik swiatla- tez lipa - reaguje jak chce; latem w sloncu - ekran nieczytelny- nijak nie da sie podswietlic.
    Razem- przy tych pieniadzach nie warto; ja po wakacjach ze wzgl na baterie wrocilem do swojej Noki 700- tam nie mam problemu z rozmowami, czy inetem; na rezerwie bateria daje porozmawiac ponad godzine!! za to samsung- piknie i sie wylaczy..
    aparat robi calkiem niezle fotki, ale przy oswietleniu dziennym , w knajpie- dalej lipa...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lis 2014, 00:11
  • Arioch
    Używam już go trochę i nie żałuję wyboru. Procesor o taktowaniu 1,7GHz w połączeniu z 1,5GB RAMu miażdży zdecydowaną większość gier w Sklepie Play. Ogromną zaletą i głównym atrybutem, którym ten tele mnie do siebie urzekł jest ekran - Super Amoled 4,3 cala co w sumie gołym okiem widac po przejściu z Galaxy Trend Plus'a. Oba aparaty są wyśmienitej jakości a bateria nie jest taką tragedią. Według mnie kupując telefon z takimi statystykami i z takim ekranem to oczywiste, że będzie ciągnął ponad przeciętną ilość procentów.
    .adsl.alicedsl.de | 09 lis 2014, 21:11
  • mar
    Bateria na pół dnia, niewarty kupna...
    Pod tym względem większość smartfonów ma tak samo. Potrafię rozładować dowolnego w ciągu godziny-1,5. Potrafię również korzystać tak, by to samo urządzenie działało ponad tydzień, a średnio 3-4 dni. Rozładowywanie nie jest wyzwaniem. Każdy to potrafi. Trudniej nauczyć się jak przedłużyć żywotność baterii na jednym naładowaniu. Również w tym modelu jest to możliwe. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 paź 2014, 14:10
  • R E K L A M A
  • stachu678
    Telefon kupiłem 4 miesiące temu i sprawuje się bardzo dobrze. Sporadycznie zdarzy mu się lekko zaciąć, ale liczyłem się z tym wybierając telefon z TW. Z telefonu korzystam dość intensywnie tak jak każdy nastolatek, a bateria spokojnie starcza na praktycznie ciągłe działanie przez 10 godzin. Wielkim minusem jest natomiast to, że w Polsce do dziś nie ma na niego aktualizacji do Kit Kat'a.
    .icpnet.pl | 23 paź 2014, 07:10
  • KIO
    Używam telefonu od dwóch miesięcy. Bateria naładowana rano, wieczorem pokazuje 40-50% - kilkanaście rozmów dziennie, 30 min internetu, trochę sms..nic szczególnego. Generalnie telefon super, szkoda że domyślnie nie można wyłączyć dźwięku migawki (zakrywam palcem).
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 wrz 2014, 11:09
  • Magda
    Mam ten telefon od tygodnia. Bateria trzyma mu 4 dni. Jak jest się na Facebooku lub gra się w gry to bateria wyczerpuje się, ale trzyma ok. 2 dni, ale główniej przy WiFi bateria się wyczerpuje. Aparat ładny. Polecam.
    .docsis.tczew.net.pl | 30 sie 2014, 13:08
  • wrojtas
    Telefon na pierwszy rzut oka wydawałby się bardzo fajny. Niestety Po 2 miesiącach użytkowania stwierdzam, że nie jest ani trochę wart swojej ceny i nazwy (s4mini). To podobno mniejsza wersja flagowca s4, a moim zdaniem to, co zrobił Samsung, jest beznadziejne i wychodzi na to, że zarówno jak s3 i s2 w jakimś stopniu przewyższają ten telefon. Moim zdaniem jak już kupować, to znacznie lepsze s5 mini lub xperię z1 compact, które mają więcej cech swoich większych braci.
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sie 2014, 15:08
  • luckylca
    Telefon ogólnie sprawia bardzo dobre wrażenie.Zarówno szybkość działania jak również czułość ekranu na dotyk i jego precyzja zasługują na pochwałę.Posiadałem przed tym modelem galaxy s2 oraz s3 ( używany obecnie - równocześnie).
    S 4 mini jest bardziej poręczny ekran 4,3 jest optymalny choć lepiej ogląda się na S3.Szybkość telefonu jest niemal identyczna jak s3 nie widzę różnicy , a tel używałem w bardzo wielu aplikacjach jak navi,gry,multimedia -filmy i muzyka a także programy do fotografii .
    Ogólnie ja kupiłem za 900 zł nowy z gwarancja.Według mnie nie dorównuje do normalnego s4 ale przewyższa s2 która jest mimo upływu czasu nadal fajnym smartfonem oraz na równi z S3 z tym ze ten ma większy wyśw.4,8" decyzje pozostawiam każdemu bo potrzeby każdy ma inne ale ogólnie polecam to udany model.
    .legnica.vectranet.pl | 27 sie 2014, 22:08
  • Dave1278
    Dodajcie informację że telefon ma NFC. Kupiłem dziś ten telefon i zarówno na pudełku jak i menu smartfona Samsung Galaxy s4 Mini jest info o NFC. Dziękuję
    Informacja wersji z NFC jest na karcie. Wystarczy przeczytać. Nie możemy podawać, że każdy Galaxy S4 mini ma NFC, ponieważ mijalibyśmy się z prawdą. Konkretna wersja modelu jest podana w informacjach dodatkowych. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 31 lip 2014, 01:07
  • elaelaela
    Mam SGS 4 mini Black Edition od około 2 mies i wg mnie to dobry telefon.Moja bateria na którą tak narzekacie u mnie trzyma też 2-3 dni a mam ciagle włączone wifi i pare innych apek np pogoda z automatycznym odświeżaniem,budzik itp. Na noc tryb oszczędzania.Poza tym nic nie trzeszczy, nic się nie tnie.Co do wielkości to idzie przywyknąć.Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
    .centertel.pl | 27 lip 2014, 23:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   13,5%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 52. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
Aktualności:

» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce
» Lenovo X2Pt5, czyli większy Vibe X2
» Wiko Jimmy: eksplozja kolorów
» Panasonic Eluga I kusi krągłościami
» ZTE G720C z układem Dolby
» Huawei Y635-CL00 zadebiutuje w Chinach
» Praca domowa



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.247.172
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.