Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 136 telefonów  |  144 193 opinie  |  720 testów  |  5 578 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,1%   11,6%   30,2% 
 Wszystkich opinii: 43. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • tomekuk
    S4 mini posiada lacznosc NFC!
    A ptaki potrafią latać. Tak jak kura nie lata, tak ta wersja S4 mini nie ma obsługi NFC, przynajmniej według informacji producenta. NFC obsługuje wersja GT-i9195. Gdybyś zechciał przeczytać informacje dodatkowe, uniknąłbyś marnowania własnego i mojego czasu. (jf)
    .105.198.194 | 22 paź 2013, 19:10
  • ABC
    S4 mini niestety nie posiada TV Out, przynajmniej przewodowego MHL :/
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 paź 2013, 15:10
  • many
    Telefon super wszystko chodzi płynnie,mam wersję z LTE i jak ktoś tu pisał wersja posiada 1.5 gb ram a nie 2 gb,bardzo dobrze leży w dłoni i pomimo że jest wykonany z plastiku jest dopracowany w każdy calu nic nie skrzypi co do plastiku to chyba teraz taka moda, inne smartfony niestety też w plastik obudowane.
    .in.net.pl | 02 paź 2013, 13:10
  • R E K L A M A
  • Yoda
    hm... zapowiada się niezła komórka, chyba najlepsza z ekranem 4,3 cala i w klasie kompakt.
    .play-internet.pl | 17 wrz 2013, 19:09
  • Przemek
    Droga redakcjo, co z wersją Dual Sim (model I9192). Już tego pełno na alledrogo jest a tutaj jeszcze specyfikacji nie ma.
    Karta została założona 17 lipca: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gti9192/
    (jf)
    .t-mobile.pl | 27 sie 2013, 12:08
  • MARCIN32  mail
    Telefon posiadam miesiac. Jestem bardzo zadowolony z tel wczesniej miałem iphona s4 i powiem, ze samsung jest duzo lepszy, np. ustawienie mp3 jako dzwonka - nie ma problemu. W iphonie trzeba płacic za ustawienie dzwonka mp3. Ogólnie telefon super fajnie leży w reku, nie tnie tak jak kańciasty iphon nie przyjemnie sie go trzyba w dloni. Polecam.
    .aztw.cable.virginmedia.com | 21 sie 2013, 15:08
  • maciek234
    Jaka jest różnica między tą wersją a wersją z lte GT-i9195 czy tylko to ze posiada lte oraz nfc? pytam dlatego że w jednym z najpopularniejszych serwisów aukcyjnych w Polsce sa tylko takie nie ma zwykłego GT-i9190 i mnie to zastanawia, GT-i9190 jeszcze nie ma w polsce? Proszę o odpowiedź dzięki!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 lip 2013, 15:07
  • karlos
    Niby mini a 4,30 cala ekran
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lip 2013, 14:07
  • Best Aó WW  mail
    Jeśli ktoś ma ten smartfon, to proszę o podanie linku do rezultatów z benchmarku antutu, jestem ciekaw jak się prezentuje w wydajności na tle konkurencji. Swoją drogą jaki on ma układ graficzny?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2013, 23:07
  • MTH
    Długo czekałem na coś czym będę mógł zastąpić S2, nareszcie mam. Duży pozytyw, tylko plastiki w S2 moim zdaniem lepsze.
    .solidex.com.pl | 12 lip 2013, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,1%   11,6%   30,2% 
 Wszystkich opinii: 43. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.218.127
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.