Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 172 telefony  |  153 152 opinie  |  856 testów  |  6 979 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,1%   14,3%   28,6% 
 Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • aga82  mail
    Bateria to totalna porażka, sama nie wiem co z tym robić, telefon naładowany na 100 % i po nocy kiedy nikt go nie używa stan nałdowania baterii to tylko 60 %, jak zaczynam z niego korzystać to po godzinie rozmowy bateria rozładowana...... telefon mam nowy wzięty od operatora podczas przedłużania umowy, ma tydzień.....
    .174.120.226 | 18 maj 2014, 08:09
  • Angie
    Witam :) też mam ten sam problem z baterią, to jest porażka :( Telefon mam nowy i nie ruszam się z domu bez ładowarki w torebce. Nie wytrzymuje mi nawet doby, choć korzystam z telefonu tylko wtedy jak muszę.
    .adsl.inetia.pl | 09 maj 2014, 19:05
  • Jacek
    Witam.

    Chciałbym się podzielić opinią na temat s4 mini. Także zacznę od tego, że bateria w tym telefonie to porażka - nie wiem czy ja otrzymałem feler czy większość użytkowników miało tak samo jak ja. W moim bateria wytrzymywała 1 dzień !!! Gdy mniej dzwoniłem to 1,5 dnia... Przeszukałem wiele forum na temat tego dlaczego bateria tak słabo trzyma i z tym samym problemem nie borykało się wiele osób (zaznaczam że telefon nabyłem w sklepie z pewnego źródła!!) Oprócz baterii to telefonik pierwsza klasa. Do niczego nie można się przyczepić.
    .unknown.vectranet.pl | 01 maj 2014, 01:10
  • R E K L A M A
  • olx
    Mam ten telefon ok 3 miesięcy. Zacznę od lepszej strony smartfona. Wyświetlacz wyraźny i czytelny, dosyć jasny. Obudowa dużo lepsza niż np w S3. Wyświetlacz płaski a nie zaokrąglony na końcach przez co ramka naokoło wyświetlacza trochę go ochrania gdy położymy telefon wyświetlaczem na blacie. Faktura tylnej klapki dosyć fajna i oryginalna. Teraz trochę złej strony telefonu. Niby procesor wykonany w nowoczesnej technologi o sporym taktowaniu a wydajnością nie wiem czy dorównuje chińskim MediaTekom! Czasami się przycina, jeśli coś otwieram to ułamek sekundy nad tym myśli (nie zawsze ale jest to irytujące). I najważniejsza sprawa - BATERIA!!! Totalna porażka! Niby wyprodukowane podzespoły w nowoczesnej technologii a żre, pochłania, zasysa baterie w zastraszającym tempie! Dziwne ale czy telefon użytkuje czy nie bateria trzyma do 2 dni! RAZ jak go praktycznie nie używałem wytrzymał 4 dni (na czuwaniu!). Korzystam z niego niewiele. Głownie smsy i krótkie rozmowy. Próbowałem różnych metod by wydłużyć czas pracy na baterii ale zawsze wychodzi to samo 2 dni i trzeba podłączyć. Poprzednio miałem polski (chiński) nabytek Live i mimo że miał większy wyświetlacz, 4 rdzenie i mniejsza baterie to trzymał ponad 2x dłużej niż samsung!!! Czytałem na forum i wielu użytkowników tego modelu ma podobny problem. Dla mnie porażka totalna!
    .internetdsl.tpnet.pl | 18 kwi 2014, 09:45
  • top
    Porządny ekran, doskonały dźwięk, bateria - lepsza niż w większości smartfonach. Nie "zawiesza się". Polecam
    .dzierzoniow.vectranet.pl | 12 kwi 2014, 15:18
  • rko
    i najważniejsze: dźzwiek ze słuchawki podczas rozmowy htc desire x czy SE xperia x10 byl cichy... w SGS 4 mini dźwiek ze słuchawki podczas rozmowy jest tak głośny ze umarłego by obudził :] zero problemów by rozmawiać na ruchliwej ulicy czy w pubie ;) pozdro
    .free.aero2.net.pl | 05 lut 2014, 10:34
  • rko
    telefon na plus:
    dual sim/ aero2 smiga wysmienicie ;)
    bateria potrafi wytrzymac 4dni przy normalnym uzytkowaniu z aktywna jedna karta sim,

    ruter wifi elegancko ;] fakt szybko rozladowuje baterie ale potrzebuje na to 6h.
    gps jeszcze nie testowany.
    w porownaniu do xperi x10 jest prawie idealnie wszystko jest lepsze (poza brakiem diody powiadomien i klawisza aparatu)

    w porownaniu do htc desire x szau nie ma, htc lepiej gral przez glosniki, glosniej i wg mnie dzwiek byl bardziej kolorowy :)

    na minus?
    dzwiek moglby byc lepszy (jak w htc) aparat moglby miec przycisk fizyczny, moglaby byc dioda powiadomien, choc wibracja nie jest najgorsza ( telefon gdy go zlapiemy wibruje jak pojawi sie wiadomosc/nieodebrane polaczenie)
    cena moglaby byc nizsza bo 1150zl za nowy telefon to troche duzo ;]
    .free.aero2.net.pl | 04 lut 2014, 14:27
  • barton
    Przesiadłem się z telefonu samsung galaxy s3 i nie żałuję telefon się sprawuje świetnie zero przycinek wyświetlacz zarąbisty po prostu Super! Polecam.
    .leon.com.pl | 02 sty 2014, 15:32
  • Posiadacz s4mini
    Posiadam I9195 i jestem z tego bardzo, ale to bardzo zadowolony!!! Iphone 4 nie ma w ogóle polotu mało tego moim zdaniem jest porównywalny do Iphona 5! Telefon ma fajny kształt, dobrze się trzyma w dłoni i ma świetne kolory!! Praktycznie w ogóle się nie zacina a bateria potrafi wytrzymać 4 dni!!! Pozdrawiam fanów tego telefonu!!!
    .matcom.com.pl | 12 gru 2013, 17:13
  • tmetal
    Jest nfc mam go wlasnie w rekach i widze.
    Nie wiem co masz w rękach i sądzę, że może patrzysz, ale nie widzisz. Samsung Galaxy S4 mini z LTE to ten model: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxys4minilte/
    Publikuję w celach edukacyjnych. To cenny przyczynek do wiarygodności świadectw naocznych świadków. (jf)
    .telpol.net.pl | 03 gru 2013, 17:39

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,1%   14,3%   28,6% 
 Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Samsung Galaxy A7
» Oppo U3
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
Aktualności:

» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu
» Lenovo A588t: nietypowa, "odwracalna" klapka
» Rodzina Lumii powiększy się o dodatkowy model?
» Huawei Y635 przechodzi badania certyfikacyjne
» Drodzy narzekacze i maruderzy...
» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.212.224
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.