Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 794 opinie  |  863 testy  |  7 015 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,7%   15,0%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Magda
    Mam ten telefon od kilku dni i sprawuje się całkiem dobrze. Aparat robi dobre zdjęcia, smartfon się nie zacina, wszystko chodzi bardzo dobrze. Jedynym minusem jest słaba bateria gdzie przy normalnym użytkowaniu trzeba ładować codziennie. Nic innego nie mogłabym mu zarzucić ;)
    .174.61.124 | 06 lip 2014, 23:40
  • wawat
    NFC jest na S4 mini. Moja mama ma S4 mini i jest tam NFC.
    Szok. - Chciałbym Ci go oszczędzić, ale skoro wywołujesz do tablicy... Nie ma jednego telefonu, który nazywa się "Galaxy S4 mini", ponieważ występuje kilka jego wersji. Piszemy o tym w "informacjach dodatkowych". Zechciej, proszę tam zajrzeć. (jf)
    .4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl | 06 lip 2014, 14:47
  • Mike
    U mnie bateria przy dość intensywnym używaniu spokojnie trzyma 3 dni.Jak naładuje wieczorem to przez noc ubędzie nie więcej niz 1 proc.Myślę,że gdybym go nie używał to w czasie czuwania wytrzymał by bardzo długo.Kiedyś w pracy sprawdziłem,ze po 5 godz. w czasie czuwania nic nie ubyło mu mocy.Telefon zakupłem w sklepie...nie jest brandowany.Moze brand operatorów wysysa wam baterię...jakieś ukryte apki robiące zdjęcia...no niewiem.Ja jestem z niego naprawdę zadowolony...moc,dobra bateria oraz niewielkie rozmiary przy wyśw. 4.3 .Pozdrawiam
    .dynamic.chello.pl | 06 lip 2014, 12:04
  • R E K L A M A
     
  • chirurg18
    Telefon naprawdę bardzo sympatyczny, ale bateria to totalny dramat!!! Przy wyłączonych wszystkich funkcjach typu Wi-fi, Bluetooth, GPS, przy maksymalnie przyciemnionym ekranie, bateria naładowana w 100% i odłączona od ładowarki np. o 22:00, telefon nieużywany w nocy, o 6:00 rano wskazuje stopień naładowania baterii 6%!!! Muszę go ładować dwa razy na dobę + często gęsto w samochodzie. Ładowarkę mam w torebce zawsze, bo to jest niestety raczej telefon stacjonarny, wiecznie na kablu! Zakupiłam go w autoryzowanym salonie telefonii komórkowej! W specyfikacji podano informacje, że czas czuwania około 300 godzin! TO JEST WYNIK NIEOSIĄGALNY!!! 10-12 godzin to norma dla baterii w moim telefonie! Po trzech tygodniach użytkowania, oddałam telefon do reklamacji!
    .172.252.150 | 23 maj 2014, 13:19
  • aga82  mail
    Bateria to totalna porażka, sama nie wiem co z tym robić, telefon naładowany na 100 % i po nocy kiedy nikt go nie używa stan nałdowania baterii to tylko 60 %, jak zaczynam z niego korzystać to po godzinie rozmowy bateria rozładowana...... telefon mam nowy wzięty od operatora podczas przedłużania umowy, ma tydzień.....
    .174.120.226 | 18 maj 2014, 08:09
  • Angie
    Witam :) też mam ten sam problem z baterią, to jest porażka :( Telefon mam nowy i nie ruszam się z domu bez ładowarki w torebce. Nie wytrzymuje mi nawet doby, choć korzystam z telefonu tylko wtedy jak muszę.
    .adsl.inetia.pl | 09 maj 2014, 19:05
  • Jacek
    Witam.

    Chciałbym się podzielić opinią na temat s4 mini. Także zacznę od tego, że bateria w tym telefonie to porażka - nie wiem czy ja otrzymałem feler czy większość użytkowników miało tak samo jak ja. W moim bateria wytrzymywała 1 dzień !!! Gdy mniej dzwoniłem to 1,5 dnia... Przeszukałem wiele forum na temat tego dlaczego bateria tak słabo trzyma i z tym samym problemem nie borykało się wiele osób (zaznaczam że telefon nabyłem w sklepie z pewnego źródła!!) Oprócz baterii to telefonik pierwsza klasa. Do niczego nie można się przyczepić.
    .unknown.vectranet.pl | 01 maj 2014, 01:10
  • olx
    Mam ten telefon ok 3 miesięcy. Zacznę od lepszej strony smartfona. Wyświetlacz wyraźny i czytelny, dosyć jasny. Obudowa dużo lepsza niż np w S3. Wyświetlacz płaski a nie zaokrąglony na końcach przez co ramka naokoło wyświetlacza trochę go ochrania gdy położymy telefon wyświetlaczem na blacie. Faktura tylnej klapki dosyć fajna i oryginalna. Teraz trochę złej strony telefonu. Niby procesor wykonany w nowoczesnej technologi o sporym taktowaniu a wydajnością nie wiem czy dorównuje chińskim MediaTekom! Czasami się przycina, jeśli coś otwieram to ułamek sekundy nad tym myśli (nie zawsze ale jest to irytujące). I najważniejsza sprawa - BATERIA!!! Totalna porażka! Niby wyprodukowane podzespoły w nowoczesnej technologii a żre, pochłania, zasysa baterie w zastraszającym tempie! Dziwne ale czy telefon użytkuje czy nie bateria trzyma do 2 dni! RAZ jak go praktycznie nie używałem wytrzymał 4 dni (na czuwaniu!). Korzystam z niego niewiele. Głownie smsy i krótkie rozmowy. Próbowałem różnych metod by wydłużyć czas pracy na baterii ale zawsze wychodzi to samo 2 dni i trzeba podłączyć. Poprzednio miałem polski (chiński) nabytek Live i mimo że miał większy wyświetlacz, 4 rdzenie i mniejsza baterie to trzymał ponad 2x dłużej niż samsung!!! Czytałem na forum i wielu użytkowników tego modelu ma podobny problem. Dla mnie porażka totalna!
    .internetdsl.tpnet.pl | 18 kwi 2014, 09:45
  • top
    Porządny ekran, doskonały dźwięk, bateria - lepsza niż w większości smartfonach. Nie "zawiesza się". Polecam
    .dzierzoniow.vectranet.pl | 12 kwi 2014, 15:18
  • rko
    i najważniejsze: dźzwiek ze słuchawki podczas rozmowy htc desire x czy SE xperia x10 byl cichy... w SGS 4 mini dźwiek ze słuchawki podczas rozmowy jest tak głośny ze umarłego by obudził :] zero problemów by rozmawiać na ruchliwej ulicy czy w pubie ;) pozdro
    .free.aero2.net.pl | 05 lut 2014, 10:34

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,7%   15,0%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo
» Infinity - seria premium od myPhone
» Orange Fova: operatoska budżetówka z LTE
» HTC One M9 na wideo
» Sony Xperia Z4 Tablet zadebiutuje na MWC?
» Goclever Insignia 530 LTE: 4G w zgrabnej obudowie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.167.135
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.