Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 390 telefonów  |  146 533 opinie  |  720 testów  |  4 314 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy S4 mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,4%   10,4%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Posiadacz s4mini
    Posiadam I9195 i jestem z tego bardzo, ale to bardzo zadowolony!!! Iphone 4 nie ma w ogóle polotu mało tego moim zdaniem jest porównywalny do Iphona 5! Telefon ma fajny kształt, dobrze się trzyma w dłoni i ma świetne kolory!! Praktycznie w ogóle się nie zacina a bateria potrafi wytrzymać 4 dni!!! Pozdrawiam fanów tego telefonu!!!
    .matcom.com.pl | 12 gru 2013, 17:12
  • tmetal
    Jest nfc mam go wlasnie w rekach i widze.
    Nie wiem co masz w rękach i sądzę, że może patrzysz, ale nie widzisz. Samsung Galaxy S4 mini z LTE to ten model: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxys4minilte/
    Publikuję w celach edukacyjnych. To cenny przyczynek do wiarygodności świadectw naocznych świadków. (jf)
    .telpol.net.pl | 03 gru 2013, 17:12
  • pawgor
    (Do moderatora) Witam. W ofercie ORANGE jest raczej model GT-i9195 (Samsung Galaxy S4 mini LTE). Pzdr.
    Obawiam się, że rzeczywiście tak jest. Poproszę koleżankę zajmującą się cennikami o korektę (to niestety chwilę potrwa). Dziękuję za wskazanie błędu. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lis 2013, 20:11
  • R E K L A M A
  • Gorman
    Za ta cene kupcie sobie Nexus 4 i moze jeszcze troche zostanie.
    .dynamic.chello.pl | 18 lis 2013, 20:11
  • Ciabatamini
    Na ten telefon przesiadłem się z Iphone 4s i szczerze bardzo żałuję. Telefon po wgraniu większej ilości aplikacji zacina się,. A także cena na którą dałem się nabrać (1300zł) jest ogromną porównując do możliwośći tego Telefonu. Bateria na graniu, smsowaniu itp. trzyma mi tak od godziny 6.00 rano do 21-22 wieczorem. Wyświetlacz, tu złego słowa nie powiem bo jest naprawdę wyrazisty. Obudowa wykonany z trochę szmelcowatych materiałów, szybko się rysuję i wyciera. W takiej cenie szczerze polecam kupno Galaxy SIII, myślę że to lepszy wybór. Ja za Iphonem tęsknię do dziś.
    Pozdrawiam!
    .opera-mini.net | 24 paź 2013, 12:10
  • tomekuk
    S4 mini posiada lacznosc NFC!
    A ptaki potrafią latać. Tak jak kura nie lata, tak ta wersja S4 mini nie ma obsługi NFC, przynajmniej według informacji producenta. NFC obsługuje wersja GT-i9195. Gdybyś zechciał przeczytać informacje dodatkowe, uniknąłbyś marnowania własnego i mojego czasu. (jf)
    .105.198.194 | 22 paź 2013, 19:10
  • ABC
    S4 mini niestety nie posiada TV Out, przynajmniej przewodowego MHL :/
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 paź 2013, 15:10
  • many
    Telefon super wszystko chodzi płynnie,mam wersję z LTE i jak ktoś tu pisał wersja posiada 1.5 gb ram a nie 2 gb,bardzo dobrze leży w dłoni i pomimo że jest wykonany z plastiku jest dopracowany w każdy calu nic nie skrzypi co do plastiku to chyba teraz taka moda, inne smartfony niestety też w plastik obudowane.
    .in.net.pl | 02 paź 2013, 13:10
  • Yoda
    hm... zapowiada się niezła komórka, chyba najlepsza z ekranem 4,3 cala i w klasie kompakt.
    .play-internet.pl | 17 wrz 2013, 19:09
  • Przemek
    Droga redakcjo, co z wersją Dual Sim (model I9192). Już tego pełno na alledrogo jest a tutaj jeszcze specyfikacji nie ma.
    Karta została założona 17 lipca: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gti9192/
    (jf)
    .t-mobile.pl | 27 sie 2013, 12:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,4%   10,4%   29,2% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
» Karbonn Mobiles Sparkle V
» Apple iPhone 6 Plus
» Apple iPhone 6
» Alcatel One Touch Pop 2 4.5
» Sony Xperia E3 Dual
» Sony Xperia Z3 Dual SIM
Aktualności:

» KAZAM Thunder 340W: pierwszy owoc współpracy z Microsoftem
» LG Bello i Fino trafiają do sprzedaży w Polsce
» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica
» Samsung Galaxy Grand Prime z kamerą do selfie
» Microsoft rzeczywiście zrywa z marką Windows Phone
» Huawei C8817E z LTE i Snapdragonem 410
» Pierwsze smartfony Android One
» HTC zamieni smartfony w laboratoria?
» Oppo N3 na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.2.94
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.