Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 423 telefony  |  154 972 opinie  |  650 testów  |  7 798 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Note 3 LTE



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,5%   2,1%   27,4% 
 Wszystkich opinii: 95. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kamil_OS
    Telefonik super, już nie będę się tak rozpisywał na temat funkcjonalności Nota 3 ale w skrócie jak najbardziej mogę napisać. Oto jego zalety:
    - Bateria (zależy w jaki sposób korzystamy z telefonu jak większość czasu jest w trybie uśpienia i od czasu do czasu jak z niego skorzystamy to bateryjka potrafi spokojnie 3 dni przetrzymać jeszcze ze sporym zapasem)
    - Wykonanie ("Plecki" tego telefonu są wykonane z tworzywa imitującego skórę, bardzo się to sprawdza w praktyce )
    - Wyświetlacz (Ostry jak brzytwa, kolory są naprawdę idealne)
    - Kamerka (Jeżeli chodzi o robienie zdjęć to mógłbym się przyczepić ale jakość nagrań przerosła moje oczekiwania)
    - Funkcjonalność (Szczególnie z rysikiem to jest mistrzostwo świata, funkcja air view działa też na palec, oraz ta reakcja na wyjęcie rysika nie trzema klikać home tylko wyjmujesz rysik i od razu ekran się podświetla, a co do funkcji smart stay to działa nawet w nocy przy bardzo słabym oświetleniu)
    - Jakość dźwięku (Co prawda może i nie powala na kolana ale już jest zdecydowanie lepsza jakość dźwięku niż w tradycyjnym smartfonie ale telefon za taką kasę to już raczej szokiem być nie powinno)
    - Nowsza wersja USB (Nie ma co komentować ma być szybciej i tyle)
    -Dioda IR (Można sterować m.in telewizorem, dekoderem przydatne jeżeli mamy zawsze telefon pod ręką)
    - Obudowa ( Obcięta ramka, to nam się może najbardziej rzucić w oczy kiedy będziemy patrzeć na ekran tego 5,7" ale podoba mi się to już jest więcej miejsca na wyświetlacz w mniejszej obudowie nie to co Note 2)
    - Jest cieńszy (Ale czy wytrzymalszy ? Bo krążą słuchy że można go łatwo złamać)
    -Dioda Flash (Super jasno świeci podobnie jak błysk pioruna)
    - Szybkość działania (Ten Note to maszyna do zabijania, kawał dobrej roboty jeżeli chodzi o wydajność)

    To było tak w skrócie bo już nie ma sensu tu więcej plusować, przejdźmy do jego wad:

    - Jest niewygodny (szczególnie jak wybieramy się z nim na przejażdżkę rowerową to trzeba albo mieć kieszeń na zamówienie albo jakiś uchwyt czy coś)
    - Jak Ci spadnie to koszmary nocne gwarantowane (Trzeba naprawdę z nim uważać a serwisowanie tego telefonu do najtańszych nie należy)
    - Niektóre funkcje nie są dopracowane (Podobno to standard w telefonach Samsung, ale aktualizacje rozwiązują większość problemów )
    - Jest dosyć drogi ( Oczywiście chodzi o wersję N9005 a nie Neo)
    - Niby Gorilla Glass 3 a ekran się jednak da łatwo porysować ( w praktyce wystarczy że go włożymy do kieszeni z kluczami to później zobaczymy na wyświetlaczu wyrysowane swoje inicjały)

    Mógłbym tu wypisywać dalej na temat jego zalet i wad ale podsumuję krótko: polecam ten telefon. Jednak kupuj go tylko wtedy jak miałeś w życiu już telefon ponad 5" i podobają ogólnie Ci się takie bajery. Bo wiadomo wrażenie po wyjęciu z pudełka jest takie WOW ale po jakimś czasie stwierdzimy czy ten telefon rzeczywiście był tym udanym. Większość osób mi mówi że telefonik fajny ale trochę za duży. Co do tych mitów że niby w kieszeni się nie mieści, niestety są takie osoby których ten problem dotyczy ale to zaraz świeżo po zakupie bo później będą wiedzieć że trzeba szukać spodni z większymi kieszeniami :-)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 06 lip 2014, 12:40
  • Pat
    Telefon super. Bateria wytrzymuje 2 dni zdarza się że krócej ale zależy od tego jak ktoś często korzysta z telefonu. Na początku wydaje się duży ale po tygodniu użytkowania wydaje się normalny. Nie żałuje kupna i mam nadzieję że długo mi będzie służyć :)
    .dynamic.chello.pl | 30 cze 2014, 10:42
  • Sylwek
    Posiagam go nic dodać nic ujać rewelacja sprzęt! nic sie nie tnie głośnik gra czysto wyraźnie aparat robi extra zdjecia filmy oglada sie z przyjemnoscia bateria trzyma w moim przypadku (rozmowy godzina dziennie smsy robienie fotek ogladanie filmów) 3 pełne dniówki. Moge śmialo powiedziec ze ten smartfon działa lepiej niż moj komputer:)
    .eimperium.pl | 28 cze 2014, 05:30
  • R E K L A M A
     
  • Andrew9997
    Świetny telefon. A raczej mini komputer. mam go od listopada 2013 roku i po raz pierwszy nie zamierzam po tak długim czasie go zmieniać na "nowszy super model". Rozmiar ekrany bajka, w końcu wszystko widać. W kieszeni się mieści i to spokojnie, nie wiem skąd ludzi mają jakieś problemy. Bebechy szybkie i niezawodne. Chodzi jak złoto. Bardzo dobry chip muzyczny. Aparat przy ładnym świetle robi super fotki. Filmy 4K rewelacja. Polecam
    .echotest.com.pl | 23 cze 2014, 17:05
  • DemonW
    Telefonik użytkuje już 6 miesięcy i dalej jestem nim zachwycona. Na rynku jest już dobrą chwilę mimo to dorównuje ostatnio wypuszczonym flagowcom, po aktualizacji do 4.4 działa jeszcze lepiej. Mimo długiej przygody z Note ciężko mi znaleźć jakieś mankamenty, które skłoniłyby mnie do zakupu innego telefonu. Gorąco polecam! :)
    .play-internet.pl | 16 cze 2014, 09:40
  • DemonW
    Telefonik użytkuje już 6 miesięcy i dalej jestem nim zachwycona. Na rynku jest już dobrą chwilę mimo to dorównuje ostatnio wypuszczonym flagowcom, po aktualizacji do 4.4 działa jeszcze lepiej. Mimo długiej przygody z Note ciężko mi znaleźć jakieś mankamenty, które skłoniłyby mnie do zakupu innego telefonu. Gorąco polecam! :)
    .play-internet.pl | 16 cze 2014, 09:39
  • Andrzej  mail
    Mam telefon kilka dni i dalej go rozkminiam. Jestem coraz bardziej zadowolony. Notatka z akcji, pisanie po ekranie i podział ekranu to strzał w dziesiątkę. Funkcje których inne urządzenia nie oferują a naprawdę przydatne. Rozmiar w sam raz - teraz mój stary Galaxy S3 jest jakiś taki mały. Na tą chwilę kiedy ceny zleciały już w dół, moim zdaniem stosunek ceny do jakości 10/10. Co do plastikowej obudowy mnie osobiście bardziej interesują możliwości sprzętu a nie z czego jest zrobiony, podniecanie się aluminium deko mnie śmieszy. No i jest rozbieralny a całość wygląda naprawdę przyzwoicie.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 15 cze 2014, 07:16
  • Majk
    Telefon mam od premiery I nie mam mu nic do zarzucenia prócz braku radia FM. Geniusz sam w sobie.
    .play-internet.pl | 24 maj 2014, 18:02
  • pstryk
    Właśnie przeczytalem ze w Note 3 jest ten sam chip muzyczny co w LG G2 czyli chyba najlepszy obecnie na rynku: Qualcomm WCD9320 17500 Audio Codec 24 bit 192 kHz FLAC/WAV. Milego odsluchu :-)
    aaa, filmiki kreci rewelka.
    .centertel.pl | 20 maj 2014, 23:26
  • darushia  mail
    Telefonik użytkuje już 6 miesięcy i dalej jestem nim zachwycona. Na rynku jest już dobrą chwilę mimo to dorównuje ostatnio wypuszczonym flagowcom, po aktualizacji do 4.4 działa jeszcze lepiej. Mimo długiej przygody z Note ciężko mi znaleźć jakieś mankamenty, które skłoniłyby mnie do zakupu innego telefonu. Gorąco polecam! :)
    .222.24.135 | 17 maj 2014, 20:28

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,5%   2,1%   27,4% 
 Wszystkich opinii: 95. Pokazuję od 21 do 30.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
» Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
» Lenovo Vibe Shot
» Microsoft Lumia 640 XL LTE
» Samsung Galaxy S6 Edge
Aktualności:

» MWC 2015: LG - flagowiec G Flex2 i coś ze średniej półki
» MWC 2015: BQ - smartfony po hiszpańsku
» MWC 2015: Twardy jak Kyocera
» MWC 2015: Saygus V2, czyli Amerykanin w Barcelonie
» MWC 2015: Smartfony spod znaku lisa - Firefox na MWC
» MWC 2015: Asus nie zaskoczył
» MWC 2015: Na stoisku Nokii... tablet
» MWC 2015: Cicha premiera tabletu Huawei MediaPad X2
» MWC 2015: Stoisko ZTE - drobiazgi



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.49.201
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.