Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  102 090 opinii  |  650 testów  |  4 818 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Core Plus



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,6%   9,4%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
R E K L A M A
rtvfan
Wydajność cora plus stoi naprawdę na niezłym poziomie, grafika lapsza od adreno 220, a tylko trochę gorsza od geforce ulp z tegry 3. Dwa rdzenie cortex a9 w porównaniu z nawet czterema a5, oferują znacznie wyższą wydajność (core bez plusa posiada dwa rdzenie cortex a5 i adreno 203, które jest słabsze nawet od adreno 205). W związku z powyższym na core plus działają nawet bardzo wymagające tytuły, pomimo 768 MB ramu. Dużo "ważące gry bez problemu zainstalujemy na karcie pamięci, ponieważ wewnętrzna pamięć nie jest podzielona na partycje. Szczerze polecam.
*.51.181.58  |  17 kwi 2014, 19:04
BaRtOs2020  mail
Polecam ten telefon wszystko na niej chodzi takie gry jak:Fifa 14,DeadTrigger,Real Racing 3,Subway surfers,Mountain racing,
*.inter-leg.pl  |  16 kwi 2014, 16:04
bela
Re-mick. Polecam! Chociaż na początku uzytkowania wściekałem się, że bateria trzyma zaledwie 1,5 dnia. Okazało się że wystarczy zmienić w ustawieniach tryb pracy sieci z WCDMA/GSM (videopołączenia) na GSM i bateria nagle wystarcza na 5-6 dni użytkowania !! Mnóstwo aplikacji i widgetów (nie zawsze trafionych - kwestia gustu). Aparat rewelacja ! Odwzorowanie kolorów bez zarzutu i dobre ujęcia nawet w złych warunkach oświetlenia. Dla malkontentów rada - dokonujcie świadomych wyborów, poznajcie dobrze swój sprzęt i jego możliwości a potem krytyka. [ciach]
Proszę zadawać pytania we właściwym miejscu. (jf)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  02 kwi 2014, 16:04
Blondi
Posiadam ten telefon od kilku tygodni. Świetnie się sprawuje. Największą jego zaletą jest dobry aparat. Telefon nie zacina się. Nie sprawia problemów. Polecam!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  25 mar 2014, 17:03
Re-mick
Polecam! Chociaż na początku uzytkowania wściekałem się, że bateria trzyma zaledwie 1,5 dnia. Okazało się że wystarczy zmienić w ustawieniach tryb pracy sieci z WCDMA/GSM (videopołączenia) na GSM i bateria nagle wystarcza na 5-6 dni użytkowania !! Mnóstwo aplikacji i widgetów (nie zawsze trafionych - kwestia gustu). Aparat rewelacja ! Odwzorowanie kolorów bez zarzutu i dobre ujęcia nawet w złych warunkach oświetlenia. Dla malkontentów rada - dokonujcie świadomych wyborów, poznajcie dobrze swój sprzęt i jego możliwości a potem krytyka.
*.152.60.2  |  21 mar 2014, 12:03
Kuba
Witam. Mam telefon od kilku miesięcy i sprawuje się bardzo dobrze. Mimo że mam zainstalowanych sporo aplikacj, nadal działa płynnie (nawet w tych bardziej wymagających. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia. Przy intensywnym użytkowaniu bateria trzyma jeden dzień. Android 4.2.2 również bardzo dobrze się sprawuje. Samsung bardzo do siebie mnie przekonał, więc gdy będę zmieniał telefon to tylko na smartfon tego producenta. Gorąco polecam!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  15 mar 2014, 09:03
wiola core plus
Gorąco polecam. Telefon bardzo dobry nie zacina się. Dziadka wszystko dobrze. Mam dużo aplikacji na telefonie. Po mimo tego nic złego się nie dzieje. Aparat robisz per zdjęcia bardzo wyraźne. mozna sluchac muzyki i grac w gry jednoczrsnie i robic zdjecia wszystko na raz. Jeżeli chodzi o mnie to każdemu polecam ten telefon. Telefon jest świetny
*.centertel.pl  |  12 mar 2014, 10:03
rtvfan
Posiadam cora plus od kilku tygodni, więc myslę że mogę już coś o nim powiedzieć. Przede wszystkim należy zwrócić uwagę na różnice (moim zdaniem na plus) między corem a corem plus. W przeciwieństwie do cora posiada moduł nfc, znacznie wydajniejszy soc,znacznie szybsze hsdpa, nagrywa video w hd, oraz kolory ekranu są znacznie żywsze jak amoled (ale to pewnie kwestia kalibracji)oraz nowszy system 4.2.2. Porównałem ekrany core+, zwykły core i s3 mini, najgorszej jakości o dziwo był w tym ostatnim, ze względu na technologię w jakiej został wykonany, rozdzielczość wygląda na znacznie niższą niż jest w rzeczywistości(duży plus dla core plus). Są też "minusy" jak mniejsza pamięć rom (na szczęście pamięć nie jest podzielona na partycje, więc bez problemu można instalować "ciężkie" gry np. real racing na karcie sd), zmniejszona pamięć ram do 786 MB, więc coś za coś chociaż uważam że jednak core plus jest ciekawszy i wydajniejszy od zwykłego cora a nawet od galaxy s3 mini nad którym się zastanawiałem w salonie. Oprócz cora posiadam inne smartfony, np. htc desire 500, galaxy ace2 i naprawdę ten model nieźle wypada w porównaniu z innymi, a opinie że brakuje mu ramu można między bajki włożyć, bez problemu odpalam wymagające gry i nie mam problemu(różnica jest tylko że np. w desire500 jest ok. 500MB ramu wolne a w core+ ok.300MB,ale ram niewykorzystany to ram zmarnowany. Polecam wszystkim niezdecydowanym i radzę nie zwracać uwagi na opinie fanboyów, którzy chcą się dowartościować i piszą że o wiele lepszy jest zwykły core(bo taki posiadają) od core+.
*.51.181.58  |  07 mar 2014, 23:03
luśka
Przez pierwszy miesiąc telefon jak najbardziej super. Po miesiącu zaczęły się problemy z czuciem ekranu, z szybkością telefonu, nie ukrywam że telefon ma dużą wadę jeśli chodzi o rozdzielczość dopasowaną do rozmiaru telefonu. jak dla mnie telefon to coś co za często nie używam. Maksymalnie 10-15 min dziennie rozmowy i może 1 esemes i czasem sprawdzenie godziny a mimo to bateria trzyma zaledwie 3-4 dni. Nie mam pobranych żadnych aplikacji, internet też bardzo rzadko używam. APARAT poprostu gorzej już być nie może, chyba jagorsza rzecz w telefonie

GORĄCO ODMAWIAM!
*.162.172.79  |  05 mar 2014, 22:03
wowa
telefon mam kilka dni i nie mogę narzekać do dzwonienia i użytku w sam raz , bateria trochę krótko trzyma ale tak to spoko
*.adsl.inetia.pl  |  01 mar 2014, 10:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,6%   9,4%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.120.183
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.