R E K L A M A

Samsung Galaxy Core
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.
62,1% 
 16,7% 
 21,2% 
Nick90x
Telefon posiadałem przez około 9 miesięcy.
Moja opinia.

Telefon dosyć słaby ponieważ.

plusy
-dobry aparat tylni 5 megapikseli
-ładny wyświetlacz.
sporo pamięci jak na 8 gb
Minusy
-bardzo słaba bateria
-strasznie zacina
-stary android 4.1.2
-słaby aparat z przodu
-durza liczba aplikaci na nim nie działa
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 Feb 2018, 21:02
Ogór
Nie wspominam go dobrze. Mulił niemiłosiernie! Wszystkie okna animowane - wychodziła z tego animacja poklatkowa w zwolnionym tempie. Po co pakować takie gadżety do sprzętu, który sobie nie radzi z własnym systemem operacyjnym?

Drugi problem - pękająca krawędź.

Zdjęcia poprawne; brakowało mi porządnego trybu manualnego, podobnie zresztą, jak w obecnym modelu Samsunga.

Dwa i wystarczy! Czas na Chińczyków;)
.play-internet.pl | 25 Nov 2017, 11:11

nick90x
Mam ten telefon od 3 tygodni kupiłem go na alegro za 280 zł urzywany.
opinia telefon ma dosyć dobry aparat tylni 5 mpx przedni dosyć słaby 0,3 mpx wiec dosyć mało
telefon troche się zacina mam tylko 4 aplikacie facebook mam wersie lite ponieważ na normalna wersia fb telefon resetuje nieweim dlaczego
gry telefon sie nienadaie chyba że w te prostsze
moja opinia na koniec tel całkiem dobry ale dosyć stary android bo 4 1 2 jeli ben
8 gb pamienci wystarcza jak dla mnie tylko że mam jeszcze karte sd 8 gb
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Mar 2017, 19:03
Szyszon
Telefon posiadam ponad 3 lata, w końcu przyszła pora na zmianę na nowy, ale mogę przy okazji zostawić recenzję.
3 lata praktycznie bezawaryjnie, padł jedynie silnik wibracji, który za parenaście złotych wymieniłem samodzielnie. Do tego wymieniłem rok emu dwa razy baterię na nową (pierwsza - zamiennik, okazała się nieporozumieniem i musiałem kupić drugi oryginał).
Telefon kilka razy upadł i poza paroma zadrapaniami na rancie obudowy - żyje bardzo dobrze. Oczywiście farba w kilku miejscach się starła, ale uważam to za normalny efekt użytkowania.
Podzespoły nie najszybsze, ale dają radę, generalnie nie zmieniałbym go, gdyby nie to, ze mamie padł całkiem telefon i prosiła, żebym jej dał i kupił coś nowego dla siebie - już jakiś czas się nosiłem z zamiarem zamiany na nowszy model, ale nie było bodźca - potrzeby, by to zrobić.
Bardzo upierdliwą rzeczą w telefonie jest brak czujnika światła, regulacja jasności ekranu tylko i wyłącznie manualna, idzie do tego przywyknąć, ale...
Bateria spokojnie jeden dzień wytrzymuje nawet przy zajeżdżaniu fonika.
Zdjęcia z aparatu super, lepszych z telefonu nie oczekuję.
Ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka coś małego i w rozsądnej cenie :)
.static.ip.netia.com.pl | 05 Dec 2016, 23:12

Kedzier
Kupiłem ten telefon 2 lata temu.Ogólnie polecam mimo upływu takiego czasu dalej dobrze działa,jest nawet wytrzymały tyle razy mi z kieszeni wyleciał i dalej wszystko ok raz nawet wpadł do rzeki.Jeśli komuś się zacina to niech pousuwa trochę aplikacji i po problemie.Ogólnie za taką cenę ten telefon serdecznie polecam !!! :]
.proneteus.pl | 19 Jul 2016, 12:07
ArchDelux
Telefon mam ponad 2 lata. Po roku wyszła na jaw bardzo słaba bateria (a po 2 latach włączenie danych pakietowych i GPS by włączyć nawigację wysysa baterię do zera w jakieś 10 minut) oraz ekran, który po powrocie z uśpienia raz na jakiś czas gubi kolory (są wyblakłe) - pomaga ponowne zablokowanie i odblokowanie ekranu. Nie mam w nim praktycznie żadnych aplikacji ani gier, jednak telefon bardzo zamula się gdy odpalę przeglądarkę internetową (Chrome). Wtedy nawet często po prostu się zawiesza. Ciągłe aktualizacje programów, których nie potrzebuję i które są tam fabrycznie zapisane, jakieś Google-głupoty to jakaś masakra. Z plusów - aparat foto, waga, duży wyświetlacz. Słabe to jednak plusy. Androidy i Samsungi strasznie mi już obrzydły.
.dynamic.chello.pl | 05 Apr 2016, 15:04
sm
Posiadam ten telefon od ponad roku. Bateria słabo trzyma,telefon ciągle mi się zacina(może to przez sporą ilość ściągniętych aplikacji) co do aparatu i wyświetlacza nie mam zastrzeżeń.
.231.15.121 | 23 Feb 2016, 17:02
Pumeglaska
Po uzytkowaniu przez poltorej roku telefon swietnie sie sprawowowal. Jedyna wada bylo duze zuzycie baterii. Przy naladowaniu do 100% telelefon trzymal pol dnia. Ogolnie telefon szybki, nie zawiesza sie. Polecam wszystkim ktorzy chca dobry telefon za niewielka cene
.125.154.24 | 21 Feb 2016, 18:02
TakToWłaśnieJa
Telefon posiadam już od pół roku. Sprawuje się na prawdę dobrze. Warto zaznaczyć że w swojej klasie cenowej jest świetny. Nie rozumiem ludzi którzy kupują telefon z 200 zł i oczekują że będzie im działał jak flagowiec za 2 tysiące. Ogarnijcie się ludzie. Świetny czytelny ekran, bardzo dobre kąty widzenia. Bateria działa dość długo patrząc nawet na to ile wytrzymują topowe marki. Wymagać żeby smartfon na pełnym wykorzystaniu pracował minimum 5 dni?.....Brak słów. Jeszcze raz polecam,nie zawiesza się, działa płynnie. Dla kogoś kto nie oczekuje cudów za kilka stówek idealny.
.finemedia.pl | 02 Feb 2016, 15:02
Bredko
Po 2 latach użytkowania muszę powiedzieć, że nie mam większych zastrzeżeń. Świetnie leży w dłoni, bateria wytrzymuje długie, kilkugodzinne słuchanie muzyki. Po za tym bardzo dobry wyświetlacz, nie mogę narzekać na przeglądanie ( i robienie też) zdjęć, oglądanie filmów.

Co do wad, z punktu widzenia graczy przestarzały procesor, GPU. Przy grze w nowsze produkcje albo mocno grzał się, albo niektórym w ogóle nie podołał. Z mniej wymagającymi produkcjami radził sobie bez zarzutu. Jeśli nie jesteś zapalonym graczem, a okazjonalnie grasz, a telefon służy tobie - nie przesiadujesz przy nim kilka godzin dziennie, zdecydowanie polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 27 Jan 2016, 18:01

Wszystkich opinii: 132. Pokazuję od 1 do 10.