Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 141 telefonów  |  102 384 opinie  |  650 testów  |  4 762 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Core



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,8%   6,3%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • lessq123
    mam telefon pół roku i jestem zadowolony.
    aparat: zdjęcia pleneru (barwy żywe i wyraźne), tekstu ostre (z kartki A3 da się łatwo odczytać tekst pisany czcionką 10)
    bateria: na początku trzymała 2 dni teraz 1,5
    pamięć: niby 8GB ale mam 4,75?!
    ekran: kąty widzenia bardzo dobre (dla mnie mogło być 4 cale)
    czasami trochę zwalnia, ale to wina zaśmiecenia go mało potrzebnymi aplikacjami. polecam.
    .opera-mini.net | 08 lip 2014, 20:07
  • Wymagająca menda :)
    Użytkuje od 6 miesięcy i jest świetny. Brakuje mi tylko Screen Mirroring, ale to funkcja którą mają tylko Samsungi za około 2 tysiące więc... No właśnie. Jest naprawdę świetny.
    .icpnet.pl | 01 lip 2014, 11:07
  • Rad
    Cześć wszystkim
    Jeśli chodzi o mnie to moje początkowe odczucia co do tego telefonu są ok. Ale mam go dopiero kilka dni. Przesiadłem się z mojej ukochanej Nokii 6300, która była po prostu wspaniałym telefonem i przez 7 lat właściwie ani raz mnie nie zawiodła. Ale chyba po 7 latach mogę jej to chyba wybaczyć przy dziesiątkach upadków m.in. na beton ;)
    Ale do rzeczy. Większość pisze, że nie ma się do czego przyczepić. Ja w pierwszym dniu użytkowania się przeraziłem. Podczas rozmowy trzeszczy jak cholera i gubi zasięg. Mam tel. w siei Play i wybrałem ręczne ustawienia żeby mi łapał tylko T-Mobile i problem rozwiązany. Na początku trochę "inaczej" się rozmawiało, jakby miało miejsce takie dziwne dudnienie, ale to dlatego, że miałem 7 lat inny tel i były spore szumy. Tutaj brak jakichś szumów na początku troszkę dziwnie był odczuwalny, ale teraz się przyzwyczaiłem i jest już ok, a przecież jest to bardzo duża zaleta ;)
    Aha i zapomniałem dodać jeśli chodzi o te fotki, że w plenerze wychodzą pięknie, barwy są po prostu super, problem jest jak robimy zdjęcia w pomieszczeniu.
    Duża prośba do Was wiele osób pisze, że aparat robi dobre zdjęcia. U mnie nie jest niestety tak fajnie, szczególnie przy świetle sztucznym i choćby w maleńkim ruchu. Czy może robię coś źle? Z góry dzięki za pomoc. Telefon ogólnie OK.
    .fiberway.pl | 05 cze 2014, 10:06
  • R E K L A M A
  • madziaa
    Mam ten telefon od ok. trzech miesięcy. Jak na razie mnie nie zawiódł. Sprawuje się bardzo dobrze. Czasem chwilkę "pomyśli", ale to pewnie dlatego, że włączyłam opcję oszczędzania energii i jest mniejsze zużycie procesora. A wiadomo, że jak korzystamy z kilku aplikacji to zużycie jest większe. Więc to taki szczególik. Aparat 5mpx radzi sobie całkiem nieźle. Jest to na pewno na plus. Póki co nie mam się do czego przyczepić. Polecam ten smartfon! ;)

    @MatWhite, ja również zauważyłam to u siebie... może ze 3-4 razy. Początkowo myślałam, że mi się to tylko wydaje. Ale jak odblokowałam telefon ponownie, kolorki były już "żywsze", czyli normalne. :) Nie wiem, czym to było spowodowane. Na razie nic podobnego już mi się nie dzieje.
    .toya.net.pl | 04 cze 2014, 18:06
  • Szymi
    Telefon posiadam już od 8 miesięcy (praktycznie jak tylko pojawił się na rynku to go kupiłem), cóż na początku było świetnie, nie zacinał się, śmigał jak szalony do tego długo bateria trzymała. Teraz jest nieco inaczej, bateria trzyma długo dopiero jak włączę oszczędność energii, a jak wiadomo spada wtedy wydajność procesora i telefon zaczyna się zacinać.. Coś za coś. Wyświetlacz dobry, internet nawet śmiga, z grami nie ma najmniejszego problemu. Obudowa pozostawia wiele do życzzenia, telefon spadł mi z 3 razy i jest poobijany z każdej strony, wyszczerbiony i zadrapany, tylna obudowa nie trzeszczy, ale śliska pokrywa sprawia że przy dłuższym użytkowaniu jest po prostu niewygodna i do tego szybko się rysuje.. W tym przedziale cenowym jest to dobry telefon jednak przesiadam się na HTC ONE X, zobaczymy co on jest wart.

    Ocena 7/10
    .216.117.139 | 04 cze 2014, 08:06
  • MatWhite
    Witam! Tak jak inni już zdążyli napisać telefon ten jest bardzo przyjazny oku wydajny itp. Ja mam mały problem co do tego smartfona. Otóż: czasami zdarza mi się sytuacja, gdy odblokuję telefon kolory są tak wyblakłe, że kolor czerwony jest różowy... Ten problem znika kiedy znów odblokuję telefon. Mi to osobiście nie przeszkadza lecz mógłby mi ktoś napisać dlaczego tak się dzieje? Proszę o odpowiedź.
    .wroclaw.mm.pl | 02 cze 2014, 22:06
  • Magdda
    Telefon jest naprawdę super! Mam go od tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolona !! Dobry aparat, ładny wygląd, spoko wersja androida i w ogóle się nie zacina. Bardzo go polecam :)
    .adsl.inetia.pl | 04 maj 2014, 18:05
  • julka14p
    Jestem użytkowniczką tego telefonu od prawie 5 miesięcy. Jestem z niego bardzo zadowolona. Doskonały wyświetlacz,piękne kolory,duża pamięć,internet dobrze działa,nic się nie zacina. Wytrzymała bateria,a przede wszystkim telefon odporny na uszkodzenia i wszelkie zarysowania, co jest dla mnie bardzo ważne. Serdecznie polecam.
    .ghost.net.pl | 01 maj 2014, 14:05
  • jestem na tak
    Użytkuję telefon od 6 miesięcy i moja ogólna opinia jest bardzo dobra. Jest poręczny, wygodny w obsłudze, nie należy do teflonów najmniejszych ale jego rozmiary jak dla mnie są idealne. Zdjęcia wykonywane są dobrej jakości, nie tnie się. Ekran jest odporny na zarysowania i na pęknięcia co jest dla mnie bardzo ważne. Jedyne minusy to tylna klapka która popękała od otwierania jej, po kilku razach oraz problem przy dodawaniu filmów w aplikacji instagram. Oprócz tych minusików jak najbardziej polecam. Duża wytrzymałość, ładny design, duża pamięć.
    .ssp.dialog.net.pl | 29 kwi 2014, 09:04
  • pajda-znajda
    do Tomasa. problem zniknie jak raz dziennie najlepiej przed snem przed ładowaniem telefonu wyczyścisz pamięć RAM i uruchomisz ponownie telefon. Aby wyczyścić pamięć przytrzymaj środkowy przycisk następnie symbol po lewej z trzej i opcje wyczyść pamięć ram. u mnie pomogło powodzenia :)
    .net.hawetelekom.pl | 25 kwi 2014, 22:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,8%   6,3%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
Aktualności:

» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.231.18
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.