Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 292 marek  |  14 447 telefonów  |  190 131 opinii  |  1 047 testów  |  4 635 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Core

Thumb Up

63,1% 

Thumb Down

 15,4% 

Pytanie

 21,5% 

 Wszystkich opinii: 130. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

nick90x  mail
Mam ten telefon od 3 tygodni kupiłem go na alegro za 280 zł urzywany.
opinia telefon ma dosyć dobry aparat tylni 5 mpx przedni dosyć słaby 0,3 mpx wiec dosyć mało
telefon troche się zacina mam tylko 4 aplikacie facebook mam wersie lite ponieważ na normalna wersia fb telefon resetuje nieweim dlaczego
gry telefon sie nienadaie chyba że w te prostsze
moja opinia na koniec tel całkiem dobry ale dosyć stary android bo 4 1 2 jeli ben
8 gb pamienci wystarcza jak dla mnie tylko że mam jeszcze karte sd 8 gb
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 mar 2017, 19:03
Szyszon
Telefon posiadam ponad 3 lata, w końcu przyszła pora na zmianę na nowy, ale mogę przy okazji zostawić recenzję.
3 lata praktycznie bezawaryjnie, padł jedynie silnik wibracji, który za parenaście złotych wymieniłem samodzielnie. Do tego wymieniłem rok emu dwa razy baterię na nową (pierwsza - zamiennik, okazała się nieporozumieniem i musiałem kupić drugi oryginał).
Telefon kilka razy upadł i poza paroma zadrapaniami na rancie obudowy - żyje bardzo dobrze. Oczywiście farba w kilku miejscach się starła, ale uważam to za normalny efekt użytkowania.
Podzespoły nie najszybsze, ale dają radę, generalnie nie zmieniałbym go, gdyby nie to, ze mamie padł całkiem telefon i prosiła, żebym jej dał i kupił coś nowego dla siebie - już jakiś czas się nosiłem z zamiarem zamiany na nowszy model, ale nie było bodźca - potrzeby, by to zrobić.
Bardzo upierdliwą rzeczą w telefonie jest brak czujnika światła, regulacja jasności ekranu tylko i wyłącznie manualna, idzie do tego przywyknąć, ale...
Bateria spokojnie jeden dzień wytrzymuje nawet przy zajeżdżaniu fonika.
Zdjęcia z aparatu super, lepszych z telefonu nie oczekuję.
Ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka coś małego i w rozsądnej cenie :)
.static.ip.netia.com.pl | 05 gru 2016, 23:12
Kedzier  mail
Kupiłem ten telefon 2 lata temu.Ogólnie polecam mimo upływu takiego czasu dalej dobrze działa,jest nawet wytrzymały tyle razy mi z kieszeni wyleciał i dalej wszystko ok raz nawet wpadł do rzeki.Jeśli komuś się zacina to niech pousuwa trochę aplikacji i po problemie.Ogólnie za taką cenę ten telefon serdecznie polecam !!! :]
.proneteus.pl | 19 lip 2016, 12:07
ArchDelux
Telefon mam ponad 2 lata. Po roku wyszła na jaw bardzo słaba bateria (a po 2 latach włączenie danych pakietowych i GPS by włączyć nawigację wysysa baterię do zera w jakieś 10 minut) oraz ekran, który po powrocie z uśpienia raz na jakiś czas gubi kolory (są wyblakłe) - pomaga ponowne zablokowanie i odblokowanie ekranu. Nie mam w nim praktycznie żadnych aplikacji ani gier, jednak telefon bardzo zamula się gdy odpalę przeglądarkę internetową (Chrome). Wtedy nawet często po prostu się zawiesza. Ciągłe aktualizacje programów, których nie potrzebuję i które są tam fabrycznie zapisane, jakieś Google-głupoty to jakaś masakra. Z plusów - aparat foto, waga, duży wyświetlacz. Słabe to jednak plusy. Androidy i Samsungi strasznie mi już obrzydły.
.dynamic.chello.pl | 05 kwi 2016, 15:04
sm
Posiadam ten telefon od ponad roku. Bateria słabo trzyma,telefon ciągle mi się zacina(może to przez sporą ilość ściągniętych aplikacji) co do aparatu i wyświetlacza nie mam zastrzeżeń.
.231.15.121 | 23 lut 2016, 17:02
Pumeglaska
Po uzytkowaniu przez poltorej roku telefon swietnie sie sprawowowal. Jedyna wada bylo duze zuzycie baterii. Przy naladowaniu do 100% telelefon trzymal pol dnia. Ogolnie telefon szybki, nie zawiesza sie. Polecam wszystkim ktorzy chca dobry telefon za niewielka cene
.125.154.24 | 21 lut 2016, 18:02
TakToWłaśnieJa
Telefon posiadam już od pół roku. Sprawuje się na prawdę dobrze. Warto zaznaczyć że w swojej klasie cenowej jest świetny. Nie rozumiem ludzi którzy kupują telefon z 200 zł i oczekują że będzie im działał jak flagowiec za 2 tysiące. Ogarnijcie się ludzie. Świetny czytelny ekran, bardzo dobre kąty widzenia. Bateria działa dość długo patrząc nawet na to ile wytrzymują topowe marki. Wymagać żeby smartfon na pełnym wykorzystaniu pracował minimum 5 dni?.....Brak słów. Jeszcze raz polecam,nie zawiesza się, działa płynnie. Dla kogoś kto nie oczekuje cudów za kilka stówek idealny.
.finemedia.pl | 02 lut 2016, 15:02
Bredko
Po 2 latach użytkowania muszę powiedzieć, że nie mam większych zastrzeżeń. Świetnie leży w dłoni, bateria wytrzymuje długie, kilkugodzinne słuchanie muzyki. Po za tym bardzo dobry wyświetlacz, nie mogę narzekać na przeglądanie ( i robienie też) zdjęć, oglądanie filmów.

Co do wad, z punktu widzenia graczy przestarzały procesor, GPU. Przy grze w nowsze produkcje albo mocno grzał się, albo niektórym w ogóle nie podołał. Z mniej wymagającymi produkcjami radził sobie bez zarzutu. Jeśli nie jesteś zapalonym graczem, a okazjonalnie grasz, a telefon służy tobie - nie przesiadujesz przy nim kilka godzin dziennie, zdecydowanie polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 27 sty 2016, 18:01
Ankołrz
Telefon mam już dwa lata, więc mogę się o nim wypowiedzieć. Już po roku użytkowania strasznie się zacinał, chwilę przed końcem dwuletniej gwarancji coś się stało i wiadomości na Messenger wysyłały się po 20 sekund. Aparat po kliknięciu przycisku 'zrób zdjęcie' 4 sekundy 'myśli' i dopiero wykonuje swoje zadanie. Podsumowując - beznadziejny telefon. Jak dobrze, że już jutro odbieram swojego Samsunga Galaxy Note'a 4 :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 sty 2016, 09:01
Julczix  mail
We święta w święta Bożego Narodzenia miną dokładnie dwa lata od kupienia samsunga galaxy core. Przez pierwsze kilka miesięcy było super. Piękne zdjęcia,duży wyświetlacz i ładnie wyglądał.Potem wszystko się zmieniło. Telefon zaczął strasznie ciąć,zacinać się. Często wyskakuje czerwony ekran i wywala mi aplikacje. Wyłącza się bez przyczyny. Bateria to masakra. Mając niby 50% telefon wyłącza się i nagle mam 0%. Nic nie robiąc na telefonie i mając wyłączone aplikacje,wifi i nawet ekran zciemniony po ok.7godzinach mam te 50%,a więc się wyłącza.Śmieszne jest też to,że przeglądając facebooka czy inne tego typu rzeczy muzyka się ścina. Pisząc wiadomości klawiatura nagle się wyłącza. Telefon żyje własnym życiem. Srebna obwódka zeszła i teraz jest czarną,a plastikowa obudowa popękała. Ekran często przestaje działać. Ten telefon nauczył mnie jednego-nigdy więcej "szajsungów" teraz zgadzam się w pełni z tym wyrażeniem i naprawdę NIE POLECAM.
.rudaslaska.vectranet.pl | 13 gru 2015, 21:12

Thumb Up

63,1% 

Thumb Down

 15,4% 

Pytanie

 21,5% 

 Wszystkich opinii: 130. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu