Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 398 telefonów  |  146 575 opinii  |  720 testów  |  5 240 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Ace 3 LTE



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,7%   10,0%   13,3% 
 Wszystkich opinii: 30. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Krzysztof z gdanska
    Mam ten telefon od 2 miesięcy jestem bardzo z niego zadowolony, jedynie do czego mogę się przyczepić to dość słaba bateria (wytrzymuje przy średnim użytkowaniu tylko 2 dni ),niemniej telefon wart jest swojej ceny, polecam
    .limes.com.pl | 24 sie 2014, 21:08
  • pozytywna
    Ten telefon posiadam od 2 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona;)
    Nie zawiesza się, internet działa bardzo szybko,ma kompaktowy rozmiar , co jest dla mnie wielkim plusem, bo jestem zwolenniczką mniejszych smartfonow , no i oczywiście super cena. :)
    .13-1.cable.virginm.net | 22 sie 2014, 23:08
  • Michał
    Bardzo dużym minusem jest bateria, która przy normalnym użytkowaniu starcza max na kilkanaście godzin. Telefon jest super ale ma chyba za dużą moc procesora na tak słabą baterię!
    .internetdsl.tpnet.pl | 22 sie 2014, 10:08
  • R E K L A M A
  • mac abra
    S7275R posiada NFC.
    To prawda, dziękuje za zwrócenie uwagi. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 sie 2014, 13:08
  • Salou
    Telefon super. Dla majsterkowiczów możliwość zainstalowania Androida 4.4.4 ;-). W swoim przedziale cenowym bezkonkurencyjny.
    .internetia.net.pl | 20 sie 2014, 11:08
  • yelonec
    Telefon super, dziala bardzo plynnie, szynki internet lte to mistrzowstwo. Pieknie dzialaja gry w stylu GTracing2.
    Brak problemu z ograniczona pamięcią bo ma 8GB wbudowanej.
    Niestety telefon nie chce sie łączyć z automatu z zestawem głośnomówiącym, co dziwne bo każdy, absolutnie każdy moj poprzedni tel łączył się automatycznie.
    No i bateria... tragedia!!!!! Przy wlaczonym wifi, kilku rozmowach i sms wytrzymuje ze 24godziny max. A przy wlaczonej transmisji LTE i GPS max 6 godzin.
    .dynamic.chello.pl | 15 sie 2014, 11:08
  • Kasia
    Mam ten telefon od ok. tygodnia. Jak narazie spisuje się świetnie. Wszystko działa płynnie. Nie zawiesza się. Dzisiaj kupiłam kartę SD, a dokładniej SDHC. Myślałam, że będzie pasować jednak karta okazała się za mała. Mimo wszystko produkt oceniam wysoko :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 lip 2014, 13:07
  • adriano
    Telefon ekstra.W tym smartfonie jest jest dużo zalet : niska cena,kompaktowy rozmiar (bo według mnie note 2 i note 3 są dużo za duże).Miałem już wersję tą pierwszą (Samsung galaxy ace) i zmieniłem go bo miał trochę małą pamięć i słabego andka. Polecam.
    .play-internet.pl | 03 lip 2014, 09:07
  • Grażyna
    Ja mam prawie 60 lat, jest to mój pierwszy telefon dotykowy. Jestem bardzo zadowolona, bateria, jakość rozmów, głośność dzwonków jest rewelacyjna, ale co mnie najbardziej urzekło to personalizacja i łatwość obsługi (prostota), możliwość powiększania wiadomości, oraz wybór wielkości czcionek, co w moim przypadku jest przydatne. Polecam ten telefon w szczególności osobom starszym, jest the best !
    .torun.mm.pl | 28 cze 2014, 00:06
  • martinus
    Jak dla mnie bardzo dobry telefon. Mam go od 2 tygodni. Bardzo łatwa obsługa, płynnie wszystko chodzi, dobrze wykonany i elegancko spasowany. Ekran wyraźny, kolory bardzo ładne i żywe, aparat dobrze leży w dłoni, zdjęcia bardzo dobre, nawet te robione z lampą błyskową. Bardzo głośne dzwonki i rewelacyjna jakość rozmów. Jeśli chodzi o baterię - 3 dni kiedy dużo rozmawiam, trochę internetu, parę wiadomości i zdjęć. Kiedy mało rozmawiałem i nie bawiłem się nim wytrzymał 7 dni. Polecam z czystym sumieniem.
    .torun.mm.pl | 28 cze 2014, 00:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,7%   10,0%   13,3% 
 Wszystkich opinii: 30. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG L Bello Dual
» Prestigio Grace
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
» Karbonn Mobiles Sparkle V
» Apple iPhone 6 Plus
Aktualności:

» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE
» KAZAM Thunder 340W: pierwszy owoc współpracy z Microsoftem
» LG Bello i Fino trafiają do sprzedaży w Polsce
» Smartfon Panasonic z imponującym aparatem Leica
» Samsung Galaxy Grand Prime z kamerą do selfie
» Microsoft rzeczywiście zrywa z marką Windows Phone
» Huawei C8817E z LTE i Snapdragonem 410



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.130.16
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.