Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 136 telefonów  |  144 193 opinie  |  720 testów  |  4 734 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Ace 3 LTE



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 75,0%   12,5%   12,5% 
 Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Kasia
    Mam ten telefon od ok. tygodnia. Jak narazie spisuje się świetnie. Wszystko działa płynnie. Nie zawiesza się. Dzisiaj kupiłam kartę SD, a dokładniej SDHC. Myślałam, że będzie pasować jednak karta okazała się za mała. Mimo wszystko produkt oceniam wysoko :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 lip 2014, 13:07
  • adriano
    Telefon ekstra.W tym smartfonie jest jest dużo zalet : niska cena,kompaktowy rozmiar (bo według mnie note 2 i note 3 są dużo za duże).Miałem już wersję tą pierwszą (Samsung galaxy ace) i zmieniłem go bo miał trochę małą pamięć i słabego andka. Polecam.
    .play-internet.pl | 03 lip 2014, 09:07
  • Grażyna
    Ja mam prawie 60 lat, jest to mój pierwszy telefon dotykowy. Jestem bardzo zadowolona, bateria, jakość rozmów, głośność dzwonków jest rewelacyjna, ale co mnie najbardziej urzekło to personalizacja i łatwość obsługi (prostota), możliwość powiększania wiadomości, oraz wybór wielkości czcionek, co w moim przypadku jest przydatne. Polecam ten telefon w szczególności osobom starszym, jest the best !
    .torun.mm.pl | 28 cze 2014, 00:06
  • R E K L A M A
  • martinus
    Jak dla mnie bardzo dobry telefon. Mam go od 2 tygodni. Bardzo łatwa obsługa, płynnie wszystko chodzi, dobrze wykonany i elegancko spasowany. Ekran wyraźny, kolory bardzo ładne i żywe, aparat dobrze leży w dłoni, zdjęcia bardzo dobre, nawet te robione z lampą błyskową. Bardzo głośne dzwonki i rewelacyjna jakość rozmów. Jeśli chodzi o baterię - 3 dni kiedy dużo rozmawiam, trochę internetu, parę wiadomości i zdjęć. Kiedy mało rozmawiałem i nie bawiłem się nim wytrzymał 7 dni. Polecam z czystym sumieniem.
    .torun.mm.pl | 28 cze 2014, 00:06
  • Gruba ryba
    Witam, telefonik użytkuję od kilku dni, jestem z niego naprawdę zadowolony, mam słabość do gierek i aplikacji i dużo tego ściągam hehe mimo tego tel nie muli i lata jak należy, bateria trzyma jeden dzień ale do tego jestem przyzwyczajony, jak na moje dłonie jest trochę za mały ale to do wad raczej się nie zalicza, mógł by być trochę bardziej ''potężny'' bo plastik z którego jest wykonany nie sprawia wrażenia mocnego ale myślę że odpowiednie etui doda mu wagi i wytrzymałości :) Ogólnie telefonik na pluuuus
    .icpnet.pl | 23 cze 2014, 21:06
  • lala
    mam od jakiegoś czasu i jestem w pełni zadowolona:)) telefon jest świetny. mam w nim sporo plików i mimo tego śmiga szybko:)) bateria, owszem słabo trzyma, ale taki jest mankament nowych telefonów. wyłączyłam dane komórkowe, bluetooth nieużywany jest niepotrzebny, ekran ściemniłam + mam oszczędzacz baterii, który wyłącza mi nieużywane apki = bateria trzyma mi jakieś 1,5 dni przy używanym wifi + jakieś pliki. POLECAM!!!!!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 cze 2014, 19:06
  • janex_wwa
    Trochę nie rozumiem, czemu ten smartfon ma taką niską notę. Moim zdaniem w tej cenie konkurować może z nim tylko xperia m, jednak wydaje mi się, że samsung z nią wygrywa. Między innymi dobrej jakości wyświetlaczem (dobre kąty widzenia, ładne kolory), przyciskami systemowymi, które są pod ekranem (a nie na nim, jak w xperii), ma procesor o wyższym taktowaniu, no i więcej pamięci wbudowanej. Zdjęcia są raczej znośne, jednak przez dwa dni użytkowania nie miałem jeszcze okazji gruntownie przetestować możliwości kamery. Smartfon działa raczej sprawnie, nie jest co prawda liderem płynności, ale jest zupełnie ok. To, co mi się nie podoba, to fakt, że prawdopodobnie nie dostanie aktualizacji do androida 4.4 kitkat (przynajmniej jak na razie się nie zanosi...). A jest to absurdem, ponieważ posiadający gorsze bebechy galaxy ace style ma taki system. No, ale niezależnie od tego, mogę z czystym sumieniem polecić tego smartfona. Przesiadłem się z galaxy mini, różnica kolosalna ;)
    .dynamic.chello.pl | 15 cze 2014, 20:06
  • Malina
    Telefon spoko , szybko chodzi . Ale jest jeden mankament . Bateria ! Trzyma ok. 16 godzin przy normalnym użytkowaniu.
    .197.88.19.edial.pl | 17 maj 2014, 22:05
  • ENDRJUZ  mail
    ogólnie telefon spoko. Po miesiącu użytkowania wystąpił problem z wi-fi (widzi sieć ale nie loguje z automatu). W ustawieniach wszystko jest OK. Telefon po pobraniu adresu IP wyświetla informację że transmisja jest wyłączona z powodu słabego sygnału (inne urządzenia działają z siecią bez problemu).
    .dynamic.chello.pl | 09 maj 2014, 23:05
  • Kerik
    Telefon b.ładny i nawet dobrze funkcjonalny ale bateria MASAKRA !!!! , przy normalnym użytkowaniu : wykonane parę krótkich rozmów i kilka SMS-ów , bateria starczyła na 16.godz - telefon się wyłączył , wszystkie funkcje energochłonne zostały wyłączone. Dla mnie ta bateria to szok!! . Telefon potrzebuje b. dużo energii do normalnego funkcjonowania.
    Może ktoś zna metodę na zwiększenie żywotności baterii.
    Pozdrawiam Kerik
    .ostrowiec-sw.vectranet.pl | 02 maj 2014, 09:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 75,0%   12,5%   12,5% 
 Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.178.218
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.